Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
ivokas
HV veteran

|
07.02.2014 16:38:22
|
|
|
pulse kirjutas: |
wasist kirjutas: |
Kõik kliendid said teate viitega sooviavaldusele (ka mina). |
Pidevalt räägitakse, et Elion saadab e-mailiga mingeid teateid ja asju KÕIKIDELE klientidele. Mina saan Elionilt ainult arveid e-mailiga. Huvitav kas Elion on solvunud minu peale või olen valest kohast "linnukese" ära võtnud? |
Sama siin. wasist, miks sa valetad?
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
wasist
HV kasutaja

|
07.02.2014 17:25:13
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Pidevalt räägitakse, et Elion saadab e-mailiga mingeid teateid ja asju KÕIKIDELE klientidele. Mina saan Elionilt ainult arveid e-mailiga. Huvitav kas Elion on solvunud minu peale või olen valest kohast "linnukese" ära võtnud? |
Sama siin. wasist, miks sa valetad?  |
Ju on teil siis ühendused emme või issi nimel. Mina igatahes sain kirja. Kirjas oli selline lõik :
Andke oma soovist siin teada ning meie klienditeenindaja võtab Teiega ühendust. On oluline, et Te teaksite - uue nutiTV tehniliste murede lahendamine on hetkel meie kõige tähtsam ülesanne. Me oleme kindlad, et me suudame need kontrolli alla saada.
Lingi alt pääses vormile. Seda miks teie ei saanud, ei oska öelda.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
07.02.2014 17:27:49
|
|
|
No ära siis targuta, et kõik said
Ja minu ühendus on juba aastaid minu enda nimel. Vanemad ei puutu siin asjasse
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
wasist
HV kasutaja

|
07.02.2014 17:32:52
|
|
|
Ja minu ühendus on juba aastaid minu enda nimel. Vanemad ei puutu siin asjasse  |
Mina saan sellest artikli lõigust siiski aru, et nad andsid teada uue nutiTV klientidele. «Kaks nädalat tagasi andsime oma klientidele teada võimalusest uue nutiTV pealt vana peale tagasi minna. Tegime seda soovist olla paindlikud ja tulla vastu neile, kelle jaoks uuendused liiga järsud olid,» Kui sina saad teisiti aru, siis palun väga.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.02.2014 17:34:15
|
|
|
Ka minu postkasti tulevad ainult arved ning vahel ka Elioni reklaam.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
07.02.2014 17:39:19
|
|
|
Ja minu ühendus on juba aastaid minu enda nimel. Vanemad ei puutu siin asjasse  |
Mina saan sellest artikli lõigust siiski aru, et nad andsid teada uue nutiTV klientidele. «Kaks nädalat tagasi andsime oma klientidele teada võimalusest uue nutiTV pealt vana peale tagasi minna. Tegime seda soovist olla paindlikud ja tulla vastu neile, kelle jaoks uuendused liiga järsud olid,» Kui sina saad teisiti aru, siis palun väga. |
Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis pidi see teavitus olema suunatud neile kundedele, kes vanalt uuele üle läksid. Need kliendid, kes liitusid Elioniga n.ö. puhtalt lehelt uuega, neile vanat versiooni ei võimaldata.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
07.02.2014 17:43:21
|
|
|
tsitaat: |
Ilmselt loetakse õige pea paari inimese need mina olen rahul postitused kokku ja väidetakse, nagu mitusada inimest oleksid asjaga rahul |
Sinu kahjuks mitusada inimest on uuega rahul, lepi sellega
Spoiler 
jägaja kirjutas: |
R3negadeX kirjutas: |
Pole veel kohanud inimesi, kes reklaami ajaks heli maha keeravad. Ja kanaleid saab uuega ka sirvida, kuigi jah, tagasi eelnevalt vaadatud kanali juurde pöördumine on keerukam  |
Kui nüüd sinu postitusi vaadata, siis tihtilugu on see mitte kellegi teadmine ja tundmine sul põhiargument. Ehk peaksid sellest omad järeldused tegema. |
Mis põhiargument, maga kaineks enne kui postitama tuled. Rgin omast kogemusest, ei ole oma eluaastate jooksul kohanud inimesi kes mute peale panevad reklaami ajal, kõik. Lihtsalt fakt elust enesest.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
wasist
HV kasutaja

|
07.02.2014 17:44:53
|
|
|
Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis pidi see teavitus olema suunatud neile kundedele, kes vanalt uuele üle läksid. Need kliendid, kes liitusid Elioniga n.ö. puhtalt lehelt uuega, neile vanat versiooni ei võimaldata. |
Aga kuidas saakski nad vana tagasi, kui nad pole vanalt uuele üle läinud.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
07.02.2014 18:41:25
|
|
|
R3negadeX kirjutas: |
tsitaat: |
Ilmselt loetakse õige pea paari inimese need mina olen rahul postitused kokku ja väidetakse, nagu mitusada inimest oleksid asjaga rahul |
Sinu kahjuks mitusada inimest on uuega rahul, lepi sellega
|
Elionis töötab tõesti mitusada inimest.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
07.02.2014 18:45:56
|
|
|
Ju on teil siis ühendused emme või issi nimel. Mina igatahes sain kirja. Kirjas oli selline lõik :
Andke oma soovist siin teada ning meie klienditeenindaja võtab Teiega ühendust. On oluline, et Te teaksite - uue nutiTV tehniliste murede lahendamine on hetkel meie kõige tähtsam ülesanne. Me oleme kindlad, et me suudame need kontrolli alla saada.
Lingi alt pääses vormile. Seda miks teie ei saanud, ei oska öelda. |
Mille kuradi pärast mina arve saaja peaksin olema kui ühendus vanemate nimel? Mõtle peaga ikka. Või on kuskil mingi auk kus saab arved lasta ühele, reklaamid teisele ja teated kolmandale aadressile saata? Ja lisaks läksingi ju vanalt uuele üle nii et peaksin olema vastava teate sihtrühm küll. Või mis?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
07.02.2014 18:53:31
|
|
|
Või on kuskil mingi auk kus saab arved lasta ühele, reklaamid teisele ja teated kolmandale aadressile saata? |
Kui ma päris-päris mitu aega tagasi iseteeninduses meiliaadressi vahetasin, siis oli minumeelest tõesti meiliaadress kolmes kohas kirjas ja tuli neid eraldi muuta.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
07.02.2014 19:03:02
|
|
|
Lingi alt pääses vormile. Seda miks teie ei saanud, ei oska öelda. |
Mille kuradi pärast mina arve saaja peaksin olema kui ühendus vanemate nimel? Mõtle peaga ikka. Või on kuskil mingi auk kus saab arved lasta ühele, reklaamid teisele ja teated kolmandale aadressile saata? Ja lisaks läksingi ju vanalt uuele üle nii et peaksin olema vastava teate sihtrühm küll. Või mis? |
Kuidas peab teenuse pakkuja teadma, et teenuse kasutaja pole tema, kelle nimel on ühendus? Veel vähem saab Elion Sulle sellekohase teavituskirja saata, kui süsteemis on kontaktiks (ka e-maili aadressi andnud) ühenduse omaniku meiliaadress.
Teavituse said kõik kliendid, kes on uuele kasutajakeskkonnale vanalt üle läinud ja info saadeti meilidele, mille on kasutaja ise andnud.
Sooviavalduse saad täita siin: http://tv.elion.ee/vana_nutitv/. Kui rõõmustate spekuleeritavate numbrite üle, laske käia. Fakt on see, et lõviosa uue keskkonna kasutajatest on uuega rahul. Need, kes ei ole, saavad vanale tagasi suunduda. Asjakohaseid kommentaare võiks rohkem olla, mitte spekulatiivset pritsimist. Eestlane pole kunagi rahul. Need, kes on, ei räägigi sellest väga. Sama on tagasiside soovidega. Kui on probleeme, antakse teada, kui neid pole, siis pigem ollaksegi vaiki.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
07.02.2014 19:10:13
|
|
|
armjan kirjutas: |
Teavituse said kõik kliendid, kes on uuele kasutajakeskkonnale vanalt üle läinud ja info saadeti meilidele, mille on kasutaja ise andnud. |
Ei saanud
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
07.02.2014 19:19:13
|
|
|
Huvitav, et ka mind on teavitusest ilma jäetud. Kontaktide all e-mail ilusti olemas, vanalt uuele läksin ka üle. Tundub, et see teavitussüsteem streigib Elionis.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
07.02.2014 19:29:08
|
|
|
Teavituse said kõik kliendid, kes on uuele kasutajakeskkonnale vanalt üle läinud ja info saadeti meilidele, mille on kasutaja ise andnud. |
Ei saanud  |
Oeh, ilmselgelt järjekordne Elioni vandenõu. Tõmbame uue soiu käima, mis katab vähemalt 6 järgmist lehekülge.
Miks ometi inimesed tahavad järjepidevalt kaevelda foorumis selle asemel et teenusepakkuja klienditeenindajatega või iseteeninduses oma asjad korda ajada. Soigumine et kõik on sitt ja valesti ei vii ju tulemuseni.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
07.02.2014 19:30:24
|
|
|
Ei tõmba mingit soigu käima. Lihtsalt teatud valeinfo tuleb ümber lükata.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
07.02.2014 19:35:13
|
|
|
Ja kuidas peaks elion siis teadma, et kuskil viga on, kui keegi ei "soiu"? Kui foorumites ei kajastata puudujääke, arvavad üksikkasutajad, et viga ilmselt nendepoolne ja lüüakse käega.
Kui 5 meest kirjutab, et neil sama seis, siis saab kasutaja ka aru, et viga hoopis teenusepakkujas ja teavitab sellest teda.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
07.02.2014 19:35:39
|
|
|
Kuidas peab teenuse pakkuja teadma, et teenuse kasutaja pole tema, kelle nimel on ühendus? Veel vähem saab Elion Sulle sellekohase teavituskirja saata, kui süsteemis on kontaktiks (ka e-maili aadressi andnud) ühenduse omaniku meiliaadress.
Vaata ürita nüüd natuke rahuneda. Olukord on nii, et ühendus on eluaeg minu nimel olnud, e-maili aadress samuti minu oma. Nagu tellitult, tuli Hetk tagasi isegi Elioni hooldustööde teavitus mulle meilile aga ühtegi teadet mis mingilgi moel nutiTV'd puudutaks, mulle tulnud EI OLE! Üle läksin uuele umbes siis kui see tuli. Mul isegi pole plaanis vanale tagasi minna, kuna kasutan Samsa appi ja olen rahul. Tundsin lihtsal huvi miks mind JUST KÕNEALUSTEST teavitustest ilma on jäetud. Või jälgib elion mind läbi TV kaamera ja on juba ise teada saanud et ma nagunii tagasi minna ei taha ja siis ei vaevunud mind võimalusest teavitamagi?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
07.02.2014 20:16:45
|
|
|
ot: |
Spoiler 
Tundsin lihtsal huvi miks mind JUST KÕNEALUSTEST teavitustest ilma on jäetud |
Võib ju uurida natukene, kui huvi on.
|
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.02.2014 20:31:51
|
|
|
No kinnitage siis vähemalt seda, et IT spetsidest foorumlaste meilikast nii turvaliseks keeratud pole, et kõik firma logodega kirjad, mis pole arved, just spämmikasti lendavad. Igasuguseid olukordi võib ette tulla aga Elionil oli ilmselt kõige lihtsam tallata uuele nutitv teenusele üle läinud klientidele üks kirjapõhi saatmiseks, ega te ei arva, et keegi neiukene ükshaaval kopipeist kellelegi kirju saatis?
Ma arvan, et see kiri on tegelikult lisateavitus kliendile sest meediast on kliendid piisavalt infot saanud. Viimane info tuleb ilmselt teenidajalt kelle poole klient oma küsimusega ise pöördub, kui ei pöördu, järelikult ei ole ka probleemi.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
07.02.2014 20:40:20
|
|
|
Rahuga võin väita, et pole postkast kinni keeratud. Igasugu ostuöö pakkumised ja tagasiside küsitlused jõuavad lisaks arvetele kenasti kohale
Lihtsalt pole vaja rusikaga vastu rinda taguda, et "kõik said selle teavituse".
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.02.2014 20:44:37
|
|
|
Rahuga võin väita, et pole postkast kinni keeratud. Igasugu ostuöö pakkumised ja tagasiside küsitlused jõuavad lisaks arvetele kenasti kohale
Lihtsalt pole vaja rusikaga vastu rinda taguda, et "kõik said selle teavituse". |
Kõigile kes läksid vana nutitv teenuse pealt üle uuele nutitv teenusele, nendele saadeti teavitus... kas kõik said, nagu näha vist mitte.
Vähemalt saite teavituse meediast ja foorumist kätte.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
07.02.2014 20:58:46
|
|
|
Nagu selgub siis on taaskord klient süüdi.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
07.02.2014 20:58:56
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Aga miks sa endale siis n-ö "nivoopiirajat / lõikurit" ei ehita. See siis lõikab maha liigse helitugevuse, kuigi jah, helimoonutuse hinnaga.  |
Minu Philipsil on sihuke asi nagu"automaatne helitugevuse taseme ühtlustamine". Kui selle sisse lülitan jääbki heli samale tasemele nagu ma ta sättisin
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.02.2014 21:05:46
|
|
|
harakas kirjutas: |
Minu Philipsil on sihuke asi nagu"automaatne helitugevuse taseme ühtlustamine". Kui selle sisse lülitan jääbki heli samale tasemele nagu ma ta sättisin |
Räägi lähemalt - kus see seadistus menüüs on?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|