Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
07.02.2014 04:50:43
|
|
|
Ma ei saa aru kuidas pole võimalik kanalite ühtse heli hoida.
Näiteks saade on hirmvaikne ja krutid kõikidest pultidest heli põhja. Ja siis litaki tuleb reklaam (TÄIESTI ULME KOHA PEAT JA EI OSKA HELI VAIKSESKI KA PANNA ENNEM, SEST HOIATUST JU POLE) mis terve tänava üles ajab, korteri puhul terve maja.. eriti kui veel mingi kõvem audiosüsteem taga on.
Kuna omal 2 pisikest last majas, siis õhtuti (nende uni eriti tähtis ju) saateid peab mute peal vaatama ja huulte pealt lugema, mis räägivad jamis keeles üldse jne...(jumal tänatud et keegi leiutas subtiitrid ja deem neid pole ju discoveri kanalitel)
Masendav on see saamatus... ja selle jama eest küsitakse veel 33 eur kuus.... ning ei saa õhtuti isegit normaalse nivooga telkut vaadata, vaid pead kursustele minem, kus õpetatakse huultelt lugemist... sest mine sa tea millal litakas tuleb, mis terve majarahva üles ajab... pigem hoian ennem mute peal ju.
Oeh... hakkas palju kergem praegu Tänud.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
07.02.2014 08:57:52
|
|
|
Ma olen täitsa kindel, et kui Elion siin re-encodekski oma keskuses neid helikanaleid siis oleks siin teistpidi probleem et filmis teadlikult vaiksemad ja kõvemad helid oleks ühe helitugevusega. Boksi enda hooleks seda jätta oleks vist aga palju nõutud, vaevalt et see seda välja kannataks või oskaks.
Mine selle jutuga parem kanalitootja poole, nemad saaksid küll omalt poolt asju paika ajada - iseasi kas ka seda teevad.
Mute nupu probleemile kiireks lahenduseks on asendada sellega kui TV väljalülitamise nupp mappida teleri mutega. Juhul kui ei kasuta CEC'i ja oled arvestanud et antud nupp lülitab teleka sisse siis on muidugi teine asi.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.02.2014 09:14:05
|
|
|
SirVorkars kirjutas: |
Näiteks saade on hirmvaikne ja krutid kõikidest pultidest heli põhja. Ja siis litaki tuleb reklaam (TÄIESTI ULME KOHA PEAT JA EI OSKA HELI VAIKSESKI KA PANNA ENNEM, SEST HOIATUST JU POLE) mis terve tänava üles ajab, korteri puhul terve maja.. eriti kui veel mingi kõvem audiosüsteem taga on.
Kuna omal 2 pisikest last majas, siis õhtuti (nende uni eriti tähtis ju) saateid peab mute peal vaatama ja huulte pealt lugema, mis räägivad jamis keeles üldse jne...(jumal tänatud et keegi leiutas subtiitrid ja deem neid pole ju discoveri kanalitel)
Masendav on see saamatus... ja selle jama eest küsitakse veel 33 eur kuus.... ning ei saa õhtuti isegit normaalse nivooga telkut vaadata, vaid pead kursustele minem, kus õpetatakse huultelt lugemist... sest mine sa tea millal litakas tuleb, mis terve majarahva üles ajab... pigem hoian ennem mute peal ju.
Oeh... hakkas palju kergem praegu Tänud. |
Siinkohal ei tasu vist Elioni ega muid operaatoreid süüdistada?
http://elu24.postimees.ee/print/414249/miks-telereklaamid-korva-karjuvad
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.02.2014 10:07:17
|
|
|
Tasub ikka süüdistada, kuna funktsioon AVL on vist juba paarkümmend aastat tagasi leiutatud.
Paraku ei toimi see üle hdmi liidese ühendatud seadmega.
Seega peaks digiboks kui TV tuuner seda funktsionaalsust võimaldama.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.02.2014 10:08:24
|
|
|
Betamax kirjutas: |
http://elu24.postimees.ee/print/414249/miks-telereklaamid-korva-karjuvad |
Tegemist on ammuilma teada-tuntud n-ö Audio-reklaamitrikiga, et panna sind seda reklaami kuulama.
Sama kohtad sa ju ka peaaegu igas suuremas poes, kus sulle kogu aeg mõnda Audioreklaami "pähe määritakse".
Seega selles suhtes Elioni süüdistada pole mõtet, tema on ainult selle seklaami vahendaja telerisse.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jannp
HV kasutaja

|
07.02.2014 10:34:20
|
|
|
Elion võiks mõne asjaliku spämmifiltri siis teha - reklaamide ajal võiks jõulukanalit näidata vms.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.02.2014 10:52:36
|
|
|
R3negadeX kirjutas: |
Pole veel kohanud inimesi, kes reklaami ajaks heli maha keeravad. Ja kanaleid saab uuega ka sirvida, kuigi jah, tagasi eelnevalt vaadatud kanali juurde pöördumine on keerukam  |
Kui nüüd sinu postitusi vaadata, siis tihtilugu on see mitte kellegi teadmine ja tundmine sul põhiargument. Ehk peaksid sellest omad järeldused tegema.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
07.02.2014 10:57:15
|
|
|
Sellest ma saaks siis aru, kui seda ei esitataks digitaalselt. Seda kuradi serveri nivoojuttu ma ei usu. Nagu Elionile kombeks, kõik asjad enda kaelast ära veeretada. Olen kõigest ju vahendaja ja olin paugu otsas kui puu käis jne...
Vahe on isegi kanalite vahel. Näiteks Discovery on ilgelt vaikne ja samas History on ilgelt vali. Nii et pole siin isegit mingite reklaamitrikkidega tegu.
Õhtune näide on lihtsalt palju selgemini aru saadav. Hommikuti ja peale tööd sama nali ju. Selleks kasutan ka kõrvaklappe? Kõrvaklappides käib ju sama röökimine. Siis hakka veel kõrvakuulmisaparaate ostma... ja mis kuradipärast ma selle süsteemi ostsin? Et vaadata kõlareid toanurgas ilusti seismas ja tolmu kogumas?
|
|
   |
3 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.02.2014 11:20:35
|
|
|
Sellest ma saaks siis aru, kui seda ei esitataks digitaalselt. Seda kuradi serveri nivoojuttu ma ei usu. Nagu Elionile kombeks, kõik asjad enda kaelast ära veeretada. Olen kõigest ju vahendaja ja olin paugu otsas kui puu käis jne...
Vahe on isegi kanalite vahel. Näiteks Discovery on ilgelt vaikne ja samas History on ilgelt vali. Nii et pole siin isegit mingite reklaamitrikkidega tegu.
Õhtune näide on lihtsalt palju selgemini aru saadav. Hommikuti ja peale tööd sama nali ju. Selleks kasutan ka kõrvaklappe? Kõrvaklappides käib ju sama röökimine. Siis hakka veel kõrvakuulmisaparaate ostma... ja mis kuradipärast ma selle süsteemi ostsin? Et vaadata kõlareid toanurgas ilusti seismas ja tolmu kogumas?  |
Aga miks sa endale siis n-ö "nivoopiirajat / lõikurit" ei ehita. See siis lõikab maha liigse helitugevuse, kuigi jah, helimoonutuse hinnaga.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
07.02.2014 13:06:19
|
|
|
SAJAAAD reaalsus 1.5%
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.02.2014 13:09:53
|
|
|
Need avaldused on varem tehtud, alates tänasest tuleb neid kindlasti juurde.
Kui oleks vajadus vana peale minna, siis ma ei näe mõtet varem teada anda.
Eks hiljem paista, millised numbrid tulevad ja kui tõesed need on
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
07.02.2014 13:10:07
|
|
|
1,5 % = 340
100 % = 22667 klienti uuel lahendusel. Hmm, võib-olla tõesti, aga kas siitsamast teemast mingid hoopis teistsugused numbrid läbi ei käinud?
Hiljem: Tegelt vist siiski klapib vähemalt selle 23 jaanuari uudisega. Vabandan, ärge pange tähele.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
viimati muutis dex 07.02.2014 13:13:57, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.02.2014 13:14:06
|
|
|
2012 aastal
tsitaat: |
Tänavu I kvartalil kasvas Elioni televisiooni kasutajate arv ligi 144 000-ni
|
Ja uut nutit kasutab 22667 klienti?
Kusagil on mingi häire sees või on uuest nutist enamusel täielik kama2
Vot oleks vana kraan kõigil kinni keeratud, siis oleks oi oi olnud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 07.02.2014 13:19:28, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
07.02.2014 13:15:18
|
|
|
renekas kirjutas: |
SAJAAAD reaalsus 1.5% |
Hetkeseisuga 340 klienti pole "sajad"?
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.02.2014 13:41:14
|
|
|
SAJAAAD reaalsus 1.5% |
Pane sinna juurde need, kellel oli võimalus teenusepakkujat vahetada ja seda ka tegid. Elion tõi vana teenuse tagasi heast südamest ja tänu lähenevale valentinipäevale? Või et paarikümnele HV kasutajale rõõmu teha? Yeah, right!
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
07.02.2014 14:02:12
|
|
|
Ivokas mu point oli see et ikka üritatakse pealkirja dramaatilisemaks teha kui asi tegelikult on.
Keegi ju ei kliki kui pannakse et "1.4% nutitv kasutajad ei taha uut nutitv-d".
Sukelduja, sa räägid juba aiaaugust.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
07.02.2014 14:20:34
|
|
|
Ma oma mätta otsast seal midagi nii dramaatilist ei näe
Artikli pealkiri vastab reaalsusele.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.02.2014 14:42:57
|
|
|
Ivokas mu point oli see et ikka üritatakse pealkirja dramaatilisemaks teha kui asi tegelikult on.
Sukelduja, sa räägid juba aiaaugust. |
Kui sa nüüd uudise ise läbi loeksid, siis alles tänasest hakatakse soovijatele vana tagasi panema. Täna on esimene päev. Mitu ja mitu kuud on räägitud, et vana ei saa mingil juhul tagasi. Enamus ei teagi, et selline võimalus üldse olemas on. Esimesel päeval 1.4% on päris suur number.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
wasist
HV kasutaja

|
07.02.2014 15:26:41
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Sukelduja, sa räägid juba aiaaugust. |
Kui sa nüüd uudise ise läbi loeksid, siis alles tänasest hakatakse soovijatele vana tagasi panema. Täna on esimene päev. Mitu ja mitu kuud on räägitud, et vana ei saa mingil juhul tagasi. Enamus ei teagi, et selline võimalus üldse olemas on. Esimesel päeval 1.4% on päris suur number. |
Aga loe ikka uuesti läbi. Kõik kliendid said teate viitega sooviavaldusele (ka mina). Sooviavaldusi on laekunud kaks nädalat. Selle aja jooksul on soovi avaldatud 340 korda. Mitte ei ole need 340 täna soovi avaldanud. Üleviimine hakkab tänasest. Vähemalt mina saan sellest nii aru.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
07.02.2014 15:33:01
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Mina olen uuega rahul ei taha vana tagasi. |
Mina ka rahul. Loobusin üldse teleka vaatamisest. Nagunii sealt midagi head ei tule....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.02.2014 15:35:28
|
|
|
Mina olen uuega rahul ei taha vana tagasi. |
ja..
Mina kasutan ja olen rahul  |
Ilmselt loetakse õige pea paari inimese need mina olen rahul postitused kokku ja väidetakse, nagu mitusada inimest oleksid asjaga rahul
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
07.02.2014 16:17:20
|
|
|
wasist kirjutas: |
Kõik kliendid said teate viitega sooviavaldusele (ka mina). |
Pidevalt räägitakse, et Elion saadab e-mailiga mingeid teateid ja asju KÕIKIDELE klientidele. Mina saan Elionilt ainult arveid e-mailiga. Huvitav kas Elion on solvunud minu peale või olen valest kohast "linnukese" ära võtnud?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|