Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  HV Jalgpallisõprade trennid E kell 18.30 - 20.00 Wismari staadionil. Tulge jalkat mängima! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 163, 164, 165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XD
HV kasutaja
XD

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.02.2014 22:35:56 vasta tsitaadiga

(ma ei tea miks ma siim kirjutasin :/)
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 05.02.2014 22:41:05 vasta tsitaadiga

Meil oli probleeme selle pärast, alguses, et tahtsime poole pealt teemantist üle minna formatsioonile 2:2 ja siis ei saanud isegi korraks aru, et kes taga peab olema.
Kuna vahetusi oli ka parajalt palju, siis ei aidanud see selgeusele saamisele otseselt kaasa.

Üldiselt oli täitsa viisakad vastased ja silmas pidades , et kohtuniku ei olnud oli täitsa talutav mäng.
Natuke oli togimist, aga ei midagi koledat.
Hea oli see, et mõlemad meeskonnad said värava teise silmis natuke ennastlikult mängitud olukorrast.
Nemad võtsid meilt ühe olukorra nö ära, kui nende oma mehed jooksid kokku ja ajasid palli outi (tegid oma kiire outi nagu meie viga oleks olnud) ning mina mängisin ühe kiire olukorra teisel poolajal kärmelt lahti kahepoolset konsesnust ootamata (seal juures see pidigi olema meie pall, mitte nagu nad meile tegid), mis realiseerus...

Üks oluline asi veel. Ma ei ole kindel, et me saame mänge pidada kodus, kui see plats selline on.
Kui temperatuuri elab veel üle, siis libaduse korral ei ole tegu jalgpalliga. See ei ole ok.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kaszpar
HV kasutaja
Kaszpar

sõnum 05.02.2014 22:43:13 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Meil oli probleeme selle pärast, alguses, et tahtsime poole pealt teemantist üle minna formatsioonile 2:2 ja siis ei saanud isegi korraks aru, et kes taga peab olema.
Kuna vahetusi oli ka parajalt palju, siis ei aidanud see selgeusele saamisele otseselt kaasa.

Üldiselt oli täitsa viisakad vastased ja silmas pidades , et kohtuniku ei olnud oli täitsa talutav mäng.
Hea oli see, et mõlemad meeskonnad said värava teise silmis natuke ennastlikult mängitud olukorrast.
Nemad võtsid meilt ühe olukorra nö ära, kui nende oma mehed jooksid kokku ja ajasid palli outi (tegid oma kiire outi nagu meie viga oleks olnud) ning mina mängisin ühe kiire olukorra teisel poolajal kärmelt lahti kahepoolset konsesnust ootamata (seal juures see pidigi olema meie pall, mitte nagu nad meile tegid), mis realiseerus...

Üks oluline asi veel. Ma ei ole kindel, et me saame mänge pidada kodus, kui see plats selline on.
Kui temperatuuri elab veel üle, siis libaduse korral ei ole tegu jalgpalliga. See ei ole ok.

Yep viimase punktiga nõus.

Aga enne järgmist mängu prooviks seda formatsiooni asja rohkem selgeks teha. Mitte et viis mintsa enne mängu muudame ...
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Mikk_S
HV vaatleja

sõnum 05.02.2014 23:08:39 vasta tsitaadiga

Täna oli enam-vähem mäng, kohati nagu mängisime ise veidi segaselt kaitses ja seetõttu jäid vastaste mehed vabaks. Eelmised mängud nagu olid minu arvates kindlamad selle koha pealt ja nagu ikka oli Riivo sõiduvees endiselt. Enda mänguga rahule ei jää, kuna lihtsaid olukordi ei suutnud ära mängida õigesti.
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 06.02.2014 00:00:31 vasta tsitaadiga

Tore, et seekord õnnestus vahetult enne lõppu võit ära võtta. Aga jah, vahepeal kippus meil meeste paigutus mõnevõrra kaootiline olema.
Sellest muidugi kahju, et peale 0:0 poolaega lasime endale 2 ikkagi ära lüüa. icon_cool.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 06.02.2014 09:47:41 vasta tsitaadiga

Üks nendest väravatest oli minu ja kasapari vaheline black. Kaspar oli kind of olukorras ja ma tõmbasin tema kõrvale, et "müür" oleks suurem, aga ei tahtnud otseselt keha panna vastasele ning siis ta kuidagi koperadas meie vahelt läbi...
tagasi üles
phrny
HV vaatleja

sõnum 06.02.2014 13:19:14 vasta tsitaadiga

Mäng oli OK! Tublit tööd tegid jälle kõik, eriti kiidaks uusi nägusid!! beer_yum.gif

Kuigi tõesti, vahepeal ei olnud absoluutselt aru saada mis formatsioon meil hetkel käsil oli.
Üks asi mis meil puudub on SUHTLUS! (nt. 3kesi joostakse 1 vastase peale jne. ) suhtlust on vaja rohkem, või siis 1 kaitsemängijat
kes regulaarselt karjub, sõimab ja juhendab.

Ma isiklikult arvan 2/2 formatsioon on parem kui 1/2/1 kuna ründes tekib söödu võimalusi rohkem ja realiseerimise protsent on ka suurem! ( ründajatel vaja rohkem joosta, kuid surve on peal vastastel )
Kuigi see 1/2/1 ei ole halb, pigem seda kasutada kui on vaja kaitset rohkem. Plus sellisel formatsioonil on vaja palli hoidmis skilli, mida meil kahjuks jääb veel vajakka, eriti veel kui vastased on tehnilisemad ja survestavad!

Väljaku kohapealt on ikka väga SITT! Sest see ikka päris ohtlik, nii meile kui ka vastastele!
Muidu tibesn-tobens ja pühapäevani!
tagasi üles
XD
HV kasutaja
XD

sõnum 06.02.2014 13:37:37 vasta tsitaadiga

Kes pühapäeval väravas on?
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 06.02.2014 13:45:36 vasta tsitaadiga

Elkurit tuleb töödelda, ega meil teisi väga osavaid ei ole...
http://doodle.com/32yvstxpk7a9dmhg

Nimekirjas ei paista. Mures.

tagasi üles
elkur
HV kasutaja

sõnum 06.02.2014 17:38:30 vasta tsitaadiga

Sheerin siia ka infi - Lauri juba võttis minuga ühendust kuid suure tõenäosusega ma ei jõua pühapäeval õigeks ajaks linna tagasi ning minuga arvestada ei saa.
Keegi peab kiiresti ennast paari päevaga väravavahiks treenima icon_smile.gif
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
LauriT
HV vaatleja

sõnum 07.02.2014 13:20:23 vasta tsitaadiga

Meie kolmapäevane vastane ei ole mängu tulemusega rahul ning on võtnud meiega ühendust ettepanekuga korduskohtumiseks, sest nende hinnangul ei olnud tingimused rahvaliiga mänguks sobivad. Kuna tegu on meeskondliku otsusega, siis avaldan Teile Sisehoovi Legendide poolse pöördumise ning ka minu, Normani ja Riivo poolse vastuse ning ootan Teiepoolset arvamust asjast:

Pöördumine:
Tere Lauri

Pakun meie poolt välja, et peame uue mängu.

Põhjendus selleks on väga lihtne:

1) Saal, kus me mängisime ei vasta normaalse saali tingimustele ( saalis olid miinuskraadid ja põrand oli kohati jääs). Samuti Te - kui korraldaja võistkond ei teavitanud meid säärastest oludest, mistõttu olid meil pooled mängijad väga ebasobiva riietusega (lühikestes riietes) ning üleüldse - mulle tundub, et Wismari tänava saal võiks olla selline saal, mille puhul ka EJL rahuldab protesti.

2) Kohtunik - JAH, me leppisime kokku et hakkame pihta ja kohtunik peaks kohe jõudma. Kokkuvõttes kohtunikku ei tulnud.
Terve mäng oli okei. tagasivaadates jäeti kummalegi poole mõni viga vilistamata, aga see selleks. Mis aga muudab selle punkti tähtsaks on Teie võiduvärav:
meie mängija ja teie mängija on kahekesi palli juures ja vaidlevad, kelle pall on. kuna kohtunikku ei ole, kes teeks selle kohase otsuse- ootavad meie mängijad vaidluse lahenemist.
Poole vaidluse pealt tuleb teie võistkonna teine mängija, mängib ette lahti ( ILMA ET OLEKS KOKKULEPPELE JÕUTUD) ning te lööte koheselt ka värava.

Eelnevast kahest punktist tuleneval pakume välja uue kohtumise aja ja koha. ( kui soovite võime sellest Teie kodumängu teha, aga sel juhul saalis, kus ei ole jäiteohtu ning vähemalt 15 kraadi sooja).

Kui te ei ole nõus uut mängu pidama oleme sunnitud ühendust võtma EJL-iga, sest Teie kodumängu saal ning korraldus ei vasta nõuetele.

Parimat
Rauno
Sisehoovi Legendid

Meiepoolne vastus:
Tere

Kuna sport on vahva, siis meie poolest võib korduskohtumise teha küll (seejuures aga eeldame Teiepoolset korraldust seekord, meie omapoolsed kulutused oleme teinud). Pakkuge omalt poolt ehk mõni aeg välja (soovitatav oleks teisipäeva või neljapäeva õhtu lähinädalatel).

Olgu aga mainitud, et meie silmis vajalikkus korduskohtumiseks ausa mängu nimel puudub. Kuigi ei olnud mind kolmapäeval kohal, siis seni saabunud tagasiside osas võistkonnakaaslastelt:

1. a. Lugedes rahvaliiga saalijalgpalli juhendit, siis ei näe ma ühegi punkti osas meiepoolseid rikkumisi.
b. Saali libeduse probleem võib tekkida külma-sooja ilma vaheldumisel. Antud olukorras oligi probleem selles, et hiljuti on ilmad soojemaks läinud (kindlasti mitte miinuskraadid) ja saali kogunenud jää sulab ja tilgub laest platsile (plats oli märg, mitte jäine). Antud olukorras on tegu meie poolt kontrollimatute asjaoludega.
c. Olud olid täpselt samasugused mõlemale võistkonnale.

2. Kohtuniku osas olime teinud endast kõik oleneva, et kohtunik kohale ilmuks. Paraku magas litsenseeritud kohtunik sisse ning õige käitumine oleks olnud kui koha pealt oleks pandud keegi meie varumeestest mängu vilistama (kahjuks ei tulnud kummalgi võistkonnal sellist mõtet). Selle asemel lepiti kohapeal mõlema võistkonna vahel kokku, et mängitakse ilma kohtunikuta (vähemalt kuni kohtunik saabub) ning nagu aru saan, siis suuremas osas see ka õnnestus probleemideta. Tuleb tunnistada, et pärast mängu kuulsin tõesti, et üks meie värav oli sellisest kaheti mõistetavast olukorrast löödud, kuid olgu selle olukorra tähtsuse vähendamiseks välja toodud ka lahtimängu teostanud isiku selgitus (muutmata, foorumi sissekanne kohe pärast mängu):

"Üldiselt oli täitsa viisakad vastased ja silmas pidades , et kohtuniku ei olnud oli täitsa talutav mäng.
Nemad võtsid meilt ühe olukorra nö ära, kui nende oma mehed jooksid kokku ja ajasid palli outi (tegid oma kiire outi nagu meie viga oleks olnud) ning mina mängisin ühe kiire olukorra teisel poolajal kärmelt lahti kahepoolset konsesnust ootamata (seal juures see pidigi olema meie pall, mitte nagu nad meile tegid), mis realiseerus... "

Täpsustus veel minu poolt, et see Teie konsensust ootamata teostatud lahtimäng, mille ajal meie mehed teie poolel käsi laiutasid, lõppes samuti väravaga

PS! Palun lugege rahvaliiga saalijalgpalli juhendist protesti esitamise kohta - te olete hiljaks jäänud.

Eelnevat silmas pidades ei pea meie korduskohtumise soovi põhjendatuks, küll aga sportlikust huvist oleme valmis meeleldi sõpruskohtumist pidama. Paneme selle teema ka meeskondlikule hääletamisele ning otsutame lõplikult konsensuse alusel.

Tervitades
Lauri T.
HV Foorum

Palun kõigilt mängul käinutelt KUNI 3 lauselist kommentaari ning vastust vastaste ettepanekule - Jah/Ei/Sõprusmäng
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 07.02.2014 14:22:06 vasta tsitaadiga

Selgus, et saan pühapäeval siiski tulla.
tagasi üles
XD
HV kasutaja
XD

sõnum 07.02.2014 14:22:36 vasta tsitaadiga

Saali kohapealt - see oli enne mängu algust näha millises seisukorras saal on, oleks võinud vabal keelduda mängust kuna saal ei ole mängitav, ma arvan et kõik oleks aktsepteerinud edasilükkamist.
Mängu kohapealt - Ma olen ka seda meelt et mõlemal meeskonnal oli ebakindlast olukorrast löödud värav, kus oleks ehk viisakas olnud enne palli mängu panemist pea üles tõsta ja vaadata, mis teine meeskond teeb/asjast arvab.

Kui on jokk, siis mina ei teeks ei kordusmängu ega sõpruskohtumist. Ei jätnud väga sümpaatset muljet mängujärgselt.

Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 07.02.2014 14:42:34 vasta tsitaadiga

XD kirjutas:
Saali kohapealt - see oli enne mängu algust näha millises seisukorras saal on, oleks võinud vabal keelduda mängust kuna saal ei ole mängitav, ma arvan et kõik oleks aktsepteerinud edasilükkamist.

Õige märkus...

tagasi üles
Mikk_S
HV vaatleja

sõnum 07.02.2014 18:40:17 vasta tsitaadiga

Saal oli mängimiseks mõlemale võrdne ning ma leian, et kui oleks olnud pretensioone selles osas, siis oleks seda kohe ütlema pidanud ja oleks uue aja leppinud. Seda enam, et meil oli trenniaeg ning oleksime trenni edasi lihtsalt teinud kui oleks mäng ära jäänud. Pärast kaotusmängu on ikka hea süüd kusagilt mujalt otsida.
Väravate osas oli tõesti nii, et meie ei saanud aru, mis toimub ning nemad lõid palli mängu ja said värava ning oli ka meil võibolla sarnane olukord nende silmis. Mängutulemus peaks kindlasti kehtima jääma, kuna mängu alguses ei olnud ju kummalgil võistkonnal mingis osas pretensioone ei platsi ega kohtuniku mitteilmumise tõttu.
Sõprusmängu oleksin mina küll nõus pidama, sest saaksime mingil määral pingevabalt kasvõi kokkumänu harjutada.
tagasi üles
Ivar_R
HV vaatleja

sõnum 08.02.2014 22:04:08 vasta tsitaadiga

Eks kaotusevalu sunnib ikka aegajalt erinevaid vigu leidma ja protesteerima.. Õiguse mõttes, miinuskraadidest ja jääst oli asi õnneks ikka kaugel, samas tingimused ei olnud tõesti just meeldivaimad.

Saan aru, et ametlikult vist seal midagi ajada pole, mäng on peetud ning enamvähem sõbralikult saalist lahkutud, seega korduskohtumist küll ei toeta.. Sõpruskohtumise vastu poleks midagi, hea ikka võõraste vastu harjutada.

Kus homme mäng toimub, kell 16:00 algab juba pihta? Kas on mehed koos?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 08.02.2014 23:05:28 vasta tsitaadiga

Mehed on koos,aga hea oleks vahetusi ikka tuua ning igast asju juhtub, nii et tule aga kohale.
Pirita majandusgümnaasiumis peaks mäng olema, aga las Lauri kinnitab.

tagasi üles
phrny
HV vaatleja

sõnum 09.02.2014 13:56:11 vasta tsitaadiga

Kas mäng hakkab kell 16:00 ja kohal peaksime olema 15:30?

Sõpruskohtumine oleks vast kõige mõistlikum vastastega.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 09.02.2014 14:27:24 vasta tsitaadiga

Lauri lubasi kirjutada täpse aadressi ja muud vajaliku info.
tagasi üles
LauriT
HV vaatleja

sõnum 09.02.2014 14:58:12 vasta tsitaadiga

Tänase mängu asukohaks on Rocca Al Mare kool (Vabaõhumuuseumi tee ääres). Mäng algab kell 16:00, nii et võiks vähemalt 20-30min varem kohal olla.

Kolmapäevaste vastastega leppisime kokku, et nad räägivad edasi EJL-ga sel teemal, kuna ilmselgelt on meil mängust erinevad vaated.
tagasi üles
Mikk_S
HV vaatleja

sõnum 09.02.2014 15:35:17 vasta tsitaadiga

Minu tulek on veidi kahtluse all, kuid üritan tulla.
tagasi üles
Kaszpar
HV kasutaja
Kaszpar

sõnum 09.02.2014 18:20:27 vasta tsitaadiga

Mäng peetud. Esimene tõsiselt hea mäng! 9-5 võit meile. Homme kõik trenni!
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 09.02.2014 18:33:36 vasta tsitaadiga

Aitäh kõigile kes tulid, täna oli väga väga olukordade rohke ja huvitav mäng.
Seekord tõime võidu kenasti ära, aga nii pingelist (positiivses võtmes) ja huvitavalt mängu veel meil olnud ei olegi.
Silmas pidades olukordade rohkust oleks see mäng vabalt võinud olla mingi 13-13 vms...

Üldiselt mängisime tublisti ja sööt liikus.
Üks asi mis mulle ei meeldinud oli see, et teisel poolajal mängisime pikka palli liiga palju, mis tegelikult rikkus meie mängu pilti.
Aga õnneks tegi vastane seda sama...

Hea töö kõigilt, homme trennis näeme!

PS: paistab, et oleme leindud teise klubi, kellega võiks hea meelga sõprusmänge pidada lisaks Õisemäe tormile...

tagasi üles
Ivar_R
HV vaatleja

sõnum 09.02.2014 19:47:16 vasta tsitaadiga

Väga tore mäng, väga sümpaatsed vastased, väga mõnus pühapäev!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 09.02.2014 20:02:31 vasta tsitaadiga

Väravavahi jaoks on nii väikesel väljakul mängimine muidugi eriliselt närvesööv, samas ei hakka kordagi igav icon_cool.gif
Loodame, et need võidud hakkavad meil tabelisse ka ilmuma, hetkel on ainult üks viik ja üks võit sisse kantud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  HV Jalgpallisõprade trennid E kell 18.30 - 20.00 Wismari staadionil. Tulge jalkat mängima! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 163, 164, 165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.