Panin ka mängu üle paari kuu jälle käima. Progress on märgatav - mängu laeb sisse 5-6 sekundiga spinnerilt ning FPS on kogu aeg laes. Vanu buge ka nagu ei paista, seega äkki isegi teeb iga päev oma Battlepacki ära.
Panin ka mängu üle paari kuu jälle käima. Progress on märgatav - mängu laeb sisse 5-6 sekundiga spinnerilt ning FPS on kogu aeg laes. Vanu buge ka nagu ei paista, seega äkki isegi teeb iga päev oma Battlepacki ära.
Oot kust sul 5-6 sekundiga mängu laeb? Mis see spinner on?
Igastahes jamh, HDD ei saa olla SSD-st mitte mingil juhul kiirem. Järelikult on midagi valesti.
Windows 8 on 7-mest jõudluse poolest palju parem ja muid erilisi plusse sellel polegi. Türgivad ikka rohkem tableti ja puutetundlikuse poole, desktop pc-le armastust ei näita. _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Kui mängite W7 peal, siis pange mängu properties'ist Originis valikuks "x64" ja saate selle 20fps tagasi. Ei usu, et keegi analoogse masinaga saab W8-ga 20+fps rohkem, kui mina W7-ga.
Degwees, oled sa nüüd ikka päris kindel mida soovitad/väidad ? Sellel asjal ei ole usuga midagi tegemist. Mina ja Dave20 vöime seda sulle oma isikliku kogemusega öelda! Umbes + 20 fps töuseb vörreldes Win 7 ja Win 8 eduks. Möelmaid Windowse sai PUHTALT peale aetuna proovitud!
Win8 ja lisa 20fps on garanteeritud! Mul oli koguaeg win7 peal madal fps ja jubedad fps kukkumised, nüüd kui win8 pole enam probleemi, mäng jookseb väga puhtalt.
Alati on võimalus järgi proovida. Kui kellelgi on enam-vähem sama võimas arvuti nagu mul ja W8, siis võime vabalt võrrelda FPSi samas serveris.
Paar nädalat peale release'i mängu ostes ja käivitades aitas x64 peale panek perfi tõsta W7-ga. Default säte oli x86 ja sellega jooksis tol ajal halvemini.
No kurram, mis siin nüüd jahuda. Räägime ju et sama arvutiga on + 20. Teen puust ette ja ikka jätkad jahumist mingist vördlusest? Ma ju töin sulle eesti keeles vördluse !
BF4 puhul on Win 7 ja Win 8 vahe sama suur kui ööl ja päeval. Mitte ainult fps vaid kogu värk töötab Win 8 TUNDUVALT paremini !
+ 20 on veel pehmelt öeldud .
viimati muutis Avot 02.02.2014 22:02:08, muudetud 1 kord
Jällegi on võimalus võrrelda, aga ma sügavalt kahtlen, et puhtalt Windows 7 tõttu jääb kellelgi 20fps saamata.
Usu mind, jääb ja on veel teisi probleeme mis win8 peal ära kaovad. Ma ise ka ei uskund kohe seda win8 teemat ja mökutasin selle peale panekuga. Näiteks paar mappi, kus rohkem lagedad väljad, seal ei tulnud mitte 20 fps-i juurde vaid rohkem kui 40
Avot, ja ma tõin lingi, kus on reaalselt mõõdetud vahe W7 ja W8.1 vahel. Vahe oli 3% ja 6%, ehk sama hästi võib öelda, et minimaalne fps tõuseb 60 pealt 62 või 64 peale, vastavalt millise kiibitootja kaarti kasutada. See, kas kuskil lagendikul on nüüd 20fps TÕESTI rohkem, ei oma eriti tähtsust kui actioni ajal samale tasemele kukub.
See test ei pea paika. Julgen nii väitta, kuna on ISIKLIK KOGEMUS. Mingit 2-4 fps töusu poleks ma isegi mitte märganud. Märkasin selge fps töusu + mäng muutus sujuvaks ja jookseb mitu korda paremini.
Kordan viimast korda: sama aruvitiga Win7 ja Win 8 vahe on + 20 fps (vähemalt). Mölemaid Winne proovitud puhtalt peale lastuna, samade draiveritega ja sama pacthiga BF4 puhul.
Kui nüüd veel midagi ebaselgeks jäi siis anna olla! Mina ei oska sind rohkem aidata. Usk/köhklus on pime asi.......
Jajah muidugi need testid ei pea paika jne. Mingi suva jörri väide on kindlasti õige.
Vaata, igalühel ei tule seda fps boosti, minul isiklikult tuli, sõbral aga mitte ning tal oli w7-ga asjad korras.
Ja küllap on aeg ka juba seal maal kus w7 ei tohiks enam mingeid probleeme olla.
-Kaivo-, jep. Ja kuna asi huvitas ja Win 8.1 kohe kuidagi ei meeldinud, siis ajasin vahepeal Win 7 tagasi. RO2 töötas nagu Win 7 ga paremini siis. Sellega aga BF4 enam mängida ei saanud, kuna olin harjunud Win 8.1 ga.
Praegu jälle Win 8.1 Nii et vördlus moment on olnud täiesti selge ja vaieldamatu.
edit: leidke keegi kes on asendanud Win 8.1 ja väidaks vastupidist.
Nimetu112, aeg on jah seal maal, et viimane aeg Win7 uuema vastu vahetada.
No tra ei viitsi win7 uuesti peale panna, aga peaks ja siis teeks videod kuidas on asi win7 peal ja kuidas win8 peal
Nimetu112, äkki on aeg seal maal, et tuleks xp peale panna
Nimetu112 - See on jah su oma asi kellelt soovitusi vötad. Isegi nii rumal nagu mina olen arvuti alal, saan aru, et Win7 ja Win8 on BF4-ja puhul väga suur vahe, mis me siis ikka edasi räägime. Sinul töötab Win7 paremini ja tore on
Amphor, Mul alguses saati see jama. Kolm roundi teen ära ja neljanda aeg viskab kohe alguses ette. Ja ainuke rohi on restart. Ja siis skill kukub kohe kolinal alla . Statsid mis blog kuvab on ikka suht absurdikad. Näitab et pea 40% on quitti kuigi reaalselt ei saagi ma ise kunagi mängust välja minna. Pela teeb seda ise errrori näol _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
-Kaivo-, jep. Ja kuna asi huvitas ja Win 8.1 kohe kuidagi ei meeldinud, siis ajasin vahepeal Win 7 tagasi. RO2 töötas nagu Win 7 ga paremini siis. Sellega aga BF4 enam mängida ei saanud, kuna olin harjunud Win 8.1 ga.
Praegu jälle Win 8.1 Nii et vördlus moment on olnud täiesti selge ja vaieldamatu.
edit: leidke keegi kes on asendanud Win 8.1 ja väidaks vastupidist.
Nimetu112, aeg on jah seal maal, et viimane aeg Win7 uuema vastu vahetada.
Nuta või naera, aga vaatamata kõigele jään w7 austajaks. 8.1-ga on liiga palju probleeme olnud mängudega.
El-Fuego, endale meeldib/meeldis ka Win7 ja on kasutusel elutoa mediakeskuses ja kannetavas. Naise kannetavas on vapse XP ja tema ei näe mingit vahet.
Win 8 + on vaade tänases ja homses. Aeg lahendab need austuse ja kiindumuse probleemid meilt kysimatta.
El-Fuego, endale meeldib/meeldis ka Win7 ja on kasutusel elutoa mediakeskuses ja kannetavas. Naise kannetavas on vapse XP ja tema ei näe mingit vahet.
Win 8 + on vaade tänases ja homses. Aeg lahendab need austuse ja kiindumuse probleemid meilt kysimatta.
Mul ei ole ka w8 välimuse vastu midagi kuid mängudega on probleeme olnud. W7 oli selles suhtes õnnestunud. Kuid kuna siin lugedes selgub, et w8 annab mängule kõvasti fpsi juurde siis tuleb paratamatult rahakotti kergendada ja tulevasele uuele isendile ka
W8 selga istutada. Samas kas see 2o fpsi on seda väärt, seda ma ei oska öelda kahjuks.
AMD testraua peal tuli ca 30-40fps juurde Mantlega, Club3d 280X Royal Queen ja FX-6350 ning 8GB ram, muidugi SSD peal. OS WIN 8.1.
Enne oli 60-80 juures ja droppis, ning prose load oli 100%. Nüüd on 100-120 kandis FPS ning aegajalt on ainult need fps dropid, mäng igatahes jookseb paremini. _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Paistab, et mantle annab perfi juurde ainult AMD prosedele hoopis.
Mul tekkisid ka mantlega sutterid ja fps dropid ja asi lõppes "BF4 has stopped working" teatega.
Mis sätetega sa keskmiselt 60-80fps said? Mis see miinimum fps oli? Mul oli Ultra 1920x1080 peal W7 ja 280X-ga sama keskmine(60-80). Oleks W8 olnud, oleks 80-100fps ehk saanud
Hetkel veel pmst katsejärgus DirectX alternatiiv, mille peale pool internetti kiimleb. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
BF4 on tunde järgi suts sujuvam, aeg-ajalt esinenud stutter on kadunud ja suuremalt jaolt ka järsud fps dropid. FPSi osas erilist vahet numbriliselt ei ole.
Kas on mingi konsoolimuutujat millega saaks frostbite'i sundida kasutama rohkem kui nelja threadi? Mängisin nende fps'i ja perfi "graafidega" mängus ja mänguakna ülaserva kirjutati masina riistvara ja ka selline tekst "available threads:8 working threads:4"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.