Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 30, 31, 32  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
TiQKapp
HV kasutaja
TiQKapp

sõnum 23.01.2014 14:39:55 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.01.2014 15:13:53 vasta tsitaadiga

See video on nii halb...
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
TiQKapp
HV kasutaja
TiQKapp

sõnum 23.01.2014 18:20:30 vasta tsitaadiga

Ega ta midagi erilist ei ole jah. Ise loodan ,et saab seda sibru säbru võitluse ajal vähemaks võtta..Nad võiks natukene rohkem keskenduda stroy ja maailma peale kui arvatavasti mitte nii nagu demostreeritud võitlus süsteemi peale.
tagasi üles
Priit79
HV vaatleja

sõnum 23.01.2014 19:22:22 vasta tsitaadiga

http://www.elderscrollsonline.com/en-uk/news/post/2014/01/23/esos-voice-cast-announced

Link
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 26.01.2014 18:35:17 vasta tsitaadiga

Ei tea kas see siit juba läbi on käinud.

http://skillcalc.massyx.de/
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.01.2014 23:26:28 vasta tsitaadiga

Bethesda jõudis just MMO-põhjakihti.

The Imperial Digital edition ($80) comes with Play as Imperial race in any alliance, White Imperial Horse, mud crab vanity pet, and rings of Mara. The rings allow you and a friend to share an experience bonus while you play together (and I assume while wearing the rings), after completing the ritual of Mara.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
TiQKapp
HV kasutaja
TiQKapp

sõnum 30.01.2014 01:57:53 vasta tsitaadiga

No siuke asi olesk võinud küll olemata olla, teinud mingi 60 nene mäng + igakuinemakse mitte ,et 3 erinevat paketti+igakuine makse..See ei tee võrdseks enam.. samas , imperial.. seda race ei olnud üldse plaanisgi ju,vähemalt pole läbi käinud minu arust oleks võinud kasvõi teha mingi mikro maksena selle imperiali
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 30.01.2014 02:18:46 vasta tsitaadiga

hmm, selle video järgi tundub, et väga ikka üritavad skyrimit online'i panna. UI elemendid on küll väga sarnased.
iseasi, kas 80doltsi+igakuine makse töötab.
Võimalik, et nende data pärineb aastast 2008?...
Või on asi selles, et steam statsides on skyrim endiselt üle 2 aasta juba top 10 mängitava mängu seas olnud?

supersize
HV vaatleja

sõnum 30.01.2014 09:29:57 vasta tsitaadiga

Link
tagasi üles
TiQKapp
HV kasutaja
TiQKapp

sõnum 30.01.2014 11:10:31 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
hmm, selle video järgi tundub, et väga ikka üritavad skyrimit online'i panna. UI elemendid on küll väga sarnased.
iseasi, kas 80doltsi+igakuine makse töötab.
Võimalik, et nende data pärineb aastast 2008?...
Või on asi selles, et steam statsides on skyrim endiselt üle 2 aasta juba top 10 mängitava mängu seas olnud?

Samas jäi , siin mainimata ,et see 80 eurine imperial pack on tuleb ikkagi collectors edition.nagu ma aru sain.
Siin oli pilt

viimati muutis TiQKapp 30.01.2014 17:28:51, muudetud 1 kord
tagasi üles
Rauno266
Kreisi kasutaja

sõnum 30.01.2014 11:55:14 vasta tsitaadiga

Praegu on nuuvemis imperial 44€ ehk 61.5$
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 41
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 30.01.2014 15:36:30 vasta tsitaadiga

icon_idea.gif

viimati muutis 486 02.02.2014 14:49:36, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
Priit79
HV vaatleja

sõnum 01.02.2014 23:46:55 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Bethesda jõudis just MMO-põhjakihti.

The Imperial Digital edition ($80) comes with Play as Imperial race in any alliance, White Imperial Horse, mud crab vanity pet, and rings of Mara. The rings allow you and a friend to share an experience bonus while you play together (and I assume while wearing the rings), after completing the ritual of Mara.

Ma sain sellest imperiali värgist teistmoodi aru. Et kui sa imperial editioni ostad, siis su saad iga armori välimust muuta "imperiali välimusega"; lisaks saad craftida imperial välimusega armorit (mida ilmselt siis standard versiooni omanikud ei saa teha). ja saad mingi imperial hobuse ja veel natuke nänni.

Natuke vähe usutav, et nad mingi 10nenda rassi teevad neile, kes rohkem nõus maksma... ma loodan, et mitte ... muidu oleks suisa jabur.

Või siis kui tõesti ongi nii, siis ma mõnuga just neid imperial tüüpe esimesena alati targetingi icon_smile.gif

edit: oh pagan, tuleb välja, et ongi vist imperial race olemas icon_biggrin.gif
tagasi üles
eissid
HV kasutaja

sõnum 02.02.2014 11:34:48 vasta tsitaadiga

Imperial versiooni eelised:

Saad teha Imperial rassist karakteri ükskõik millisesse fraktsiooni. Imperial rassil on oma unikaalne skill nagu ka teistel.
Saad automaatselt võimaluse muuta ükskõik milline armor impeerial stiili armoriks. Armoril muutub vaid välimus.

Saad erilise hobuse. Mis ei ole kudiagi kiirem, parem, võimsam kui kõikse tavalisem hobune mängus, kuid lihtsalt paistab natuke teine välja.

Saad krabi omale lemmikloomaks. Missugust rolli täpsemalt lemmikloomad mängima hakkavad ma ei tea.

Saad sõrmused ning võid sõbraga end kihlata EXP boonuse nimel, kui te koos mängite.

---------------------

Craftimise kohta ma väga midagi ei leidnud hetkel aga ma usun, et see ei saa olema ainult imperialitele.
Armori imperiali stiili muutmist saavad õppida ka kõik ülejäänud rassid.

Mängu enda kohta kuuleb nii kiitusi kui ka tõsiseid solvanguid kõikjalt internetist.

Kas keegi siit ka jaanuari kuu betas osales? Kuna NDA ei luba palju öelda, siis küsiks labaselt - mis hinde annaksid 10 palli süsteemis?
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
TiQKapp
HV kasutaja
TiQKapp

sõnum 02.02.2014 11:58:50 vasta tsitaadiga

See on kindel ,et imperial on Exclusive.Oleks nad öelud ,et hõissa , saate Imperial race ka , lihtsalt ennem peate olema ühe caracteriga level 50.
tagasi üles
Priit79
HV vaatleja

sõnum 02.02.2014 17:46:50 vasta tsitaadiga

TiQKapp kirjutas:
See on kindel ,et imperial on Exclusive.Oleks nad öelud ,et hõissa , saate Imperial race ka , lihtsalt ennem peate olema ühe caracteriga level 50.

Aga ma ei näe mingit kadu selles enda jaoks, et see exclusive on imperial race.
Kellele see imperial race üldse korda läheb? Mingi järjekordne tobe "human" mingi oma varustusega ... ma ei oleks teda siis ka mänginud, kui see rass ainsana oleks F2P olnud, kui kõik teised rassid oleks subscriptioniga.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 02.02.2014 19:14:13 vasta tsitaadiga

Priit79 kirjutas:
TiQKapp kirjutas:

Kellele see imperial race üldse korda läheb? Mingi järjekordne tobe "human" mingi oma varustusega ... ma ei oleks teda siis ka mänginud, kui see rass ainsana oleks F2P olnud, kui kõik teised rassid oleks subscriptioniga.

Samad sõnad, ka minagi ei näe kadu. Hetkel paistab, et mäng ei tule piisavalt hea õigustamaks kuumaksu. Seega ma ei hakka seda mängima. Läheb vast sama rada, mida apb, warhammer online, age of conan ja starwars... seega natuke peale launchi valetatakse mängu edu kohta ning minnakse üle f2p mudelile, mida toetavad mikrotehingud ja ingame shop.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 02.02.2014 20:40:57 vasta tsitaadiga

Priit79 kirjutas:

Kui sa ei näe probleemi preorder exclusive contentis mängule, mis on endiselt NDA all ning mis kõigi eelduste kohaselt on saast, siis well, yeah. Kui jutt käiks käpikutest või saabastest, oleks kõigil suva. Aga jutt käib actual player rassist, mida ei saa keegi teine peale imperial editioni preorderdanu.
tagasi üles
Priit79
HV vaatleja

sõnum 02.02.2014 21:11:17 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Priit79 kirjutas:

Kui sa ei näe probleemi preorder exclusive contentis mängule, mis on endiselt NDA all ning mis kõigi eelduste kohaselt on saast, siis well, yeah. Kui jutt käiks käpikutest või saabastest, oleks kõigil suva. Aga jutt käib actual player rassist, mida ei saa keegi teine peale imperial editioni preorderdanu.

eip. sa oled valesti aru saanud. imperial edition ja preorder on 2 erinevat asja.

imperial edition: imperial race kõige muu juurdekuuluvaga (imperial race iseenesest on selline, keda sa saad mängida oma valitavas alliances) - saab osta ka hiljem peale launchi jne. saab ka standard editioni upgradeda imperialiks - seega ei ole mõtet kohe imperial versiooni osta, kui sa mängus kindel pole.

Can I upgrade to the Digital Imperial Edition? Starting April 4th, 2014 all customers who pre-purchased the Digital Standard Edition can upgrade to the Digital Imperial Edition by visiting The Elder Scrolls Online Store (https://store.elderscrollsonline.com). This will allow them to receive the exclusive collection of in-game rewards available from the Digital Imperial Edition. This upgrade service will be available from April 4th, 2014. If players have purchased a physical copy of the Standard Edition but wish to upgrade to the Digital Imperial Edition, our upgrade service is there to help you do so. If you pre-ordered a physical edition at a retailer, please contact that retailer to discuss changing your pre-order.

pre-order: 3/5 päeva varem mängu (sõltuvalt kohast kust ostad) + "explorer's pack" (mis annab sul võimaluse mängida ükstapuha millist rassi ükstapuha millises alliances - näiteks wood elfi ebonheart pactis või dark elfi daggerfallis + scuttler pet + mingid mapid).

hetkel ei tea, võibolla see "explorer's pack" on samuti hiljem ostetav DLC-na või midagi sellist.
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 02.02.2014 22:21:23 vasta tsitaadiga

Digital Imperial Edition see tuleb ju eraldi osta!
TiQKapp
HV kasutaja
TiQKapp

sõnum 02.02.2014 23:51:20 vasta tsitaadiga

Explorer pack.. on suht pointless kaotab erinevate allaiencite mõtte ära kui on üks suur noa laev.
Scartil on õigus, oleks siis olnud ilusad kummikud aga ei , terve rass, lukus.
Ei ütlesk ,et pointless rass, mõni kes on mänginud imperiali kõikides TESi osades, nii ei arva.
Isiklikult kaalun mingil määral kas osta tavaline või siis osta Kolektsonääride oma...
tagasi üles
Priit79
HV vaatleja

sõnum 03.02.2014 01:14:06 vasta tsitaadiga

TiQKapp kirjutas:
Scartil on õigus, oleks siis olnud ilusad kummikud aga ei , terve rass, lukus.
Ei ütlesk ,et pointless rass, mõni kes on mänginud imperiali kõikides TESi osades, nii ei arva.

Ja ülimuslikult... mida see "terve rass" sulle siis tähendab? see tähendabki, et sul on teistsugune kummik näos ja kõik icon_biggrin.gif
Oleks mõni klass selliselt lukus olnud, oleks suurem tragöödia... hetkel on tegu ainult kosmeetilise asjaga.

Võrdluseks võta mingi muu mmo... WoW näiteks... kas sind morjendaks palju, kui mingi draenei ja blood elf oleks kättesaadav ainult collectors editioniga? mitte eriti ausalt öeldes...

viimati muutis Priit79 03.02.2014 01:19:55, muudetud 1 kord
tagasi üles
TiQKapp
HV kasutaja
TiQKapp

sõnum 03.02.2014 01:17:23 vasta tsitaadiga

Ei ole nagu skyrimis tehti., et teed endale päkapiku ja siis võid ta kõrgus hüppajaks leveldada.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.02.2014 01:31:34 vasta tsitaadiga

Priit79 kirjutas:

Võrdluseks võta mingi muu mmo... WoW näiteks... kas sind morjendaks palju, kui mingi draenei ja blood elf oleks kättesaadav ainult collectors editioniga? mitte eriti ausalt öeldes...

Jah, morjendaks. Sest tegu on Buy2Play ning kuumaksuga mänguga.
tagasi üles
TiQKapp
HV kasutaja
TiQKapp

sõnum 03.02.2014 01:48:10 vasta tsitaadiga

Parem kuumakse kui , igal sammul rahakott välja tõmmata.
Kuumaksega mängust ootan ma seda, et ma ei pea peale kuumakse sinna sentigi rohkem panema ja mul on võrdsed võimalused kõikide teiste kasutajatega.
Seda ,et mul on kõik kaardid ja mul on võimalus saada sama varustustmis teisedgi.
Priit79,
Sind vb ei morjenda hetkel , aga kui mõelda misk on nt eel nimetatud rassid blood elf ja dranied eraldi ostes, sisi peab seal midagi paremat olema kui kilo krohvi näos ja kikkis kõrvad
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 30, 31, 32  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.