Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 14 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 28.01.2014 19:17:10 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:
Hakkasin manager careeri mängima ja päris huvitav on, oleks võinud juba varem proovida thumbs_up.gif

Päris huvitav on ja GTN tundub lahe. Ise muidu kasutan alati "sim match" (muidu jääkski careeri tegema icon_lol.gif ) ja minumeelest kõige suurem puudujääk on see, et mänge simides ei saa näha mängijate match reitinguid peale mänge. Nii on kahjuks päris raske otsustada, mis mängijat millisel positsioonil kasutada, aga see peaks just olema manageri põhiülesanne. Mingeid rahalisi võimalusi võiks ka rohkem olla - näiteks treenerite ja muu staffi palkamine, millest siis sõltuks see, kui kiiresti mängijate statsid ja ovr tõusevad. Muidu financial takeover kasutamine teeb asja ehk liigagi lihtsaks. Mul oli nii, et valisin klubiks Liverpooli ja alustasin hooaega transfer budgetiga ~20 mil ja siis financial takeoveri peale pannes tõusis budget kohe ~75 mil peale. Ostsin siis omale David Silva ja Luka Modrici, aga kohe hooaja alguses said Silva ja Gerrard vastavalt 5 ja 3 kuuks vigastada ning transfer seasoni lõpus läks Suarez ka minema, ei lasknud üldse lepingut pikendada ja deklareeris kohe, et tahab ära minna. FML icon_lol.gif

Aga selline küsimus, et kas "Talk to Press" (motivate, unnerve, praise) midagi reaalselt juurde ka annab, näiteks mängijate sooritusele?
ei anna midagi juurde, lihtsalt tekitab vastavasisulise uudise
kui maneger mode vähegi huvi pakub ja mingi eriti karm strateeg ei ole, siis fifa manager on eraldiseisev pela
kuna EA'l on fifa meeskondade ja mängijate kasutusõigus, siis erinevalt football managerist on ka reaalsed meeskonnad jne
isiklikult meeldib rohkem, kui football manager

Fifas manager careeris tegin endale squadi, kus kõik eestlastest puujalad koos
suht karm mängupilt, kui slidereid ei kasuta icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HPN
HV veteran
HPN

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 28.01.2014 20:26:20 vasta tsitaadiga

Olen siin üritanud seda lob pass+chip "trikki" peale palli lahti mängimist keskjoonel ja mõned korrad on ka õnnestunud, aga nüüd siis juhtus nii hoopis:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 28.01.2014 20:38:33 vasta tsitaadiga

parasitego kirjutas:
Olen siin üritanud seda lob pass+chip "trikki" peale palli lahti mängimist keskjoonel ja mõned korrad on ka õnnestunud, aga nüüd siis juhtus nii hoopis:
Spoiler Spoiler Spoiler

Päris hästi juhtus siis ju icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 28.01.2014 20:51:24 vasta tsitaadiga

selliste mänguilu lõhkujatel murraks nuki ära küll
kui igaüks ühe heateo maailma jaoks teeks, siis sellest juba aitaks thumbs_up.gif
isiklikult pelan fairplay'd ja mingeid glitche ja muud paska ära ei ürita kasutada - kaotan, siis kaotan, aga väravast peab ka naudingu saama, tunne, et ilusti ehitatud

kui väravad üks-kaks-värav laadis on, siis võiks samahästi slideritega careeri pelada

krt nüüd oli mängus ikka AI täielik lollus ruudus
krt üritas team containiga aidata väravat kaitsta ja omaga üritasin veel eraldi, kuid meeskonnakaaslane üritas täiega valelt poolt ründajal jalga blokeerida
tra naiivitar - sain selle 2:2 viigi viimasel sekundil

nüüd peab terve seasoni lihtsalt jõude pelama, et siis uuest tiitel üritada võita thumbs_down.gif icon_mad.gif

krt peaks vist rohkem slide tackleid kasutama, hetkel esineb neid vaid nii palju, kui sõrm libastub icon_lol.gif

eile täpselt nii õnnestus ka kindel värav ära hoida, "taktikalise veaga" icon_lol.gif

HPN
HV veteran
HPN

sõnum 28.01.2014 20:54:39 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:

Hästi ei ole seal midagi, sest sellist jama ei peaks seal juhtuma (nagu ka see nurgalöögist tulnud värav, aga see on suht tüüpiline nähtus... peale seda tegin ruttu omavärava, et asja natuke siluda).
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 28.01.2014 21:10:02 vasta tsitaadiga

Ise olen ka mõelnud, et ehk peaks slide tackle kasutama rohkem, aga suht riskantne on see. Vaid siis mõtet vist kasutada, kui oskad seda väga hästi ajastada. Ning üldiselt äärtel tasub jah seda kasutada, et mitte lasta vastasel crossi teha ja siis peaga sisse koksata, sest neid vendi on jube palju, kelle põhitaktika on ääre pealt tormata ja siis OP header ära lüüa. Või pigem on asi selles, et mitte header pole OP, vaid kaitsjad on liiga passiivsed ja ei ela ründajatel küljes piisavalt.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 28.01.2014 21:29:49 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:
Ise olen ka mõelnud, et ehk peaks slide tackle kasutama rohkem, aga suht riskantne on see. Vaid siis mõtet vist kasutada, kui oskad seda väga hästi ajastada. Ning üldiselt äärtel tasub jah seda kasutada, et mitte lasta vastasel crossi teha ja siis peaga sisse koksata, sest neid vendi on jube palju, kelle põhitaktika on ääre pealt tormata ja siis OP header ära lüüa. Või pigem on asi selles, et mitte header pole OP, vaid kaitsjad on liiga passiivsed ja ei ela ründajatel küljes piisavalt.
oluline on viimast meest mitte maha tõmmata icon_idea.gif

dafuq hetkel turul toimub
korraga müüsin regular gold contracte 25x 500 coini tükk icon_lol.gif
hea, et mul neid mingi 600tk on ja rare contracte ligi 150tk

saan veel ratsa rikkaks icon_cool.gif

Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 28.01.2014 21:42:06 vasta tsitaadiga

Slide tackle vahel on väga hea, eriti kui on üldine sagin ja vastane üritab läbi sprintida, siis ühe vennaga jooksed vastu ja ongi korras.. noh imelik seletada icon_smile.gif

Pean end üsna kaitsekunniks ja slide tackle on mu arsenalis olemas icon_smile.gif

.. väravad mis vastased löövad tulenevad tihti sellest, et pean end kaitsekunniks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 28.01.2014 22:04:43 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
oluline on viimast meest mitte maha tõmmata icon_idea.gif

dafuq hetkel turul toimub
korraga müüsin regular gold contracte 25x 500 coini tükk icon_lol.gif
hea, et mul neid mingi 600tk on ja rare contracte ligi 150tk

saan veel ratsa rikkaks icon_cool.gif

Laupäeval hakkasid hinnad ülesse kerima - varsti on vist sama seis lepingutega, mis FUT13 oli (kuni sügiseni) hinnatasemelt. Sain TOTY Lahmi ka tänu sellele omale ostetud.

Ma kasutan tsenderduste vastu sellist taktikat, et kui äärekaitsja selgelt hakkab alla jääma kiiruses (üldjuhul mul väga kiireid vendi meeskondades ei ole), vahetan ruttu CB (muud tegelased sellega eriti hakkama ei saa kahjuks) peale (samal ajal teammate containi all hoides, et see äärekaitsja endiselt endast kõik annaks) ning jooksen kastis enam-vähem eeldatava õige koha peale ning tsenderduse saabudes vajutan LT+B. Asi toimib nii umbes 60-70% juhtudest. Samas kui mingi Eto'o-sugune kastis keksima hakkab, siis.... Slide takclet ei kasuta, sest kaarte jagatakse mulle juba niigi iga müksu eest icon_lol.gif

FIFAs võiks olla ka mingi indikaator ekraanil, mis näitaks kas ja milline nupuvajutus registreerus viimati.
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 28.01.2014 22:31:26 vasta tsitaadiga

parasitego kirjutas:
Arx07 kirjutas:

Hästi ei ole seal midagi, sest sellist jama ei peaks seal juhtuma (nagu ka see nurgalöögist tulnud värav, aga see on suht tüüpiline nähtus... peale seda tegin ruttu omavärava, et asja natuke siluda).

Eino sellist asja juhtub päriseltki nagu seal nurgalöögis ju, täiesti normaalne nähtus. Sellist asja ma veel kohanud ei ole, et keegi omavärava teeb mingi asja silumiseks icon_biggrin.gif
tagasi üles
marius8
HV kasutaja
marius8

sõnum 30.01.2014 19:24:09 vasta tsitaadiga

Keegi ~50 tunat coinsi raatsib annetada ? Võin mingeid eurosid ka kanda.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
stenerik
HV vaatleja

sõnum 01.02.2014 16:59:00 vasta tsitaadiga

täna mängisin sellise tiimi vastu.

Dani Alves on TOTY

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.02.2014 17:12:53 vasta tsitaadiga

absurd asetus, ronaldo on lm'is täiesti raisus
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 01.02.2014 18:41:05 vasta tsitaadiga

Vaadates vastaste reitinguid siis mingi 0-5(miinimum)? icon_razz.gif
tagasi üles
Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 01.02.2014 22:53:29 vasta tsitaadiga

Mis raskusastmega keegi arvuti vastu mängib ?
Tegin just 1. hooaja manager career'i World Class'iga. Võtsin Bundesliga 2 Vfr Aalen, kõige väiksema budget'iga, ja saavutasin läbi häda 5. koha. Arvuti tundub nagu kuidagi liiga OP olevat. Kõik mehed, keda üritad nö nügida, keerutavad välja nagu Iniesta. Samamoodi suudavad absoluutselt kõik mängijad, olenemata positsioonist, tacklida nagu kaitsjad. Sarnaselt on ka enamusel mingi "maagiline strength boost", minu mängijad ainult kukuvad, viga muidugi ei tehta pmst mitte kunagi. Ise üritades sama teha, siis kas saad kirja vea / mingil imelikul moel kukub sinu enda mängija pikali / vastane lihtsalt keerutab nagu Iniesta / 10% tõenäosus, et õnnestub pall kätte saada. World Class'iga kuidagi arvuti saab imelised oskused, pole vahet, mis klassiga mängijad on ja sinu enda mängijad hakkavad lihtsalt haledaid apse tegema.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 01.02.2014 23:58:53 vasta tsitaadiga

Kromosoom kirjutas:
Mis raskusastmega keegi arvuti vastu mängib ?
Tegin just 1. hooaja manager career'i World Class'iga. Võtsin Bundesliga 2 Vfr Aalen, kõige väiksema budget'iga, ja saavutasin läbi häda 5. koha. Arvuti tundub nagu kuidagi liiga OP olevat. Kõik mehed, keda üritad nö nügida, keerutavad välja nagu Iniesta. Samamoodi suudavad absoluutselt kõik mängijad, olenemata positsioonist, tacklida nagu kaitsjad. Sarnaselt on ka enamusel mingi "maagiline strength boost", minu mängijad ainult kukuvad, viga muidugi ei tehta pmst mitte kunagi. Ise üritades sama teha, siis kas saad kirja vea / mingil imelikul moel kukub sinu enda mängija pikali / vastane lihtsalt keerutab nagu Iniesta / 10% tõenäosus, et õnnestub pall kätte saada. World Class'iga kuidagi arvuti saab imelised oskused, pole vahet, mis klassiga mängijad on ja sinu enda mängijad hakkavad lihtsalt haledaid apse tegema.

Nii on, aga kui on vaja võitu ükskõik mis hinnaga, siis saab ka nii:
Spoiler Spoiler Spoiler

Igasugune mänguilu ja lust kaob (vahel tulevad muidugi ka päris ilusad väravad, kuid enamasti ikkagi suht kuiv lammutamine), aga asi enam-vähem toimib. Ultimate ja Legendary raskusastmega on muidugi see asi, et raske on palli üldse enda valdusesse saada (eriti 75+ minutil).
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 02.02.2014 21:00:45 vasta tsitaadiga

Tegin omale Bundesliga 4-2-3-1 (2) tiimi:

Spoiler Spoiler Spoiler

Mõtlesin muidu Götzet kasutada hoopis, aga praegu ikka Gündogan tiimis icon_smile.gif
Samas Götzega oleks chem parem vbla
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 02.02.2014 21:35:28 vasta tsitaadiga

De Bruyne-Kroos-Draxler minu arust ägedam kooslus, kõigil 5 star weak foot icon_smile.gif
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 03.02.2014 00:26:52 vasta tsitaadiga

julm tiim icon_biggrin.gif
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.02.2014 23:20:43 vasta tsitaadiga

okei, nüüd mõistan, mida te mõtlesite selle all, et mängija katkestab ja miks närvi ajab icon_lol.gif
vajalik vist rahulikult esimesed 10min pelada ja alles siis suruma hakata icon_lol.gif
isiklikult väga ei häiri, saan oma 200+ coini ja fitness ei lange, samas saan mugavalt söötu harjutada ja vastast närvi ajada icon_razz.gif

lol, kõik mängud lõppenud katkestamistega div3 icon_biggrin.gif
paar tükki on liiga hilja katkestanud ja oma 3p olen kätte saanud icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
2 võitu vaja ja tiitel käes icon_lol.gif

viimati muutis libe 03.02.2014 23:36:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 03.02.2014 23:38:12 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
okei, nüüd mõistan, mida te mõtlesite selle all, et mängija katkestab ja miks närvi ajab icon_lol.gif
vajalik vist rahulikult esimesed 10min pelada ja alles siis suruma hakata icon_lol.gif
isiklikult väga ei häiri, saan oma 200+ coini ja fitness ei lange, samas saan mugavalt söötu harjutada ja vastast närvi ajada icon_razz.gif

Selline vastase katkestamine muidugi hea, võit kirja lihtsalt jne. Vahel tuleb selline(kel sitt tiim), kes lahkub enne kui kick off on. Okei lahkumine lahkumiseks, aga selle asemel, et võit mulle anda antakse mulle tihtipeale kaotus.(tegelikult mitte tihtipeale, 2x vist olen kaotuse kirja saanud, kokku on umbes 20 korral sattunud selline vend, kes lahkub peale seda kui näeb,et vastane ei ole samasugune pronksihakatis nagu ta enda tiim)

viimati muutis Arx07 03.02.2014 23:39:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.02.2014 23:39:11 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
libe kirjutas:

Selline vastase katkestamine muidugi hea, võit kirja lihtsalt jne. Vahel tuleb selline, kel sitt tiim ja lahkub enne kui kick off on. Okei lahkumine lahkumiseks, aga selle asemel, et võit mulle anda antakse mulle tihtipeale kaotus.
nu ma olen enamasti veel juhtinud või siis kaitses suutnud tasa hoida ja ikka lahkutud, mul squad muidugi ka võrdlemisi ehmatav icon_razz.gif
ja söödumängu üritan pelada ning julgelt sööta - ei viitsi pidevalt pikki palle laduda ja bingot mängida icon_confused.gif

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 03.02.2014 23:41:06 vasta tsitaadiga

Üllatavalt palju katkestamisi muidugi div 3 kohta, ma ise jõudsin ka sinna täna tagasi... Äkki meie teed ristuvad mingi moment icon_biggrin.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.02.2014 02:11:29 vasta tsitaadiga

lol jälle katkestamised icon_biggrin.gif
nüüd 1 mäng jäänud ja see vaja võita, et 3nda tiitel saada icon_razz.gif
viimane vastane andis juba tunda, et üritab mängida, kuid siis sain 2 väravat icon_lol.gif

fuck, viimane mäng läks viigina kirja ja ei saanud tiitlit, traaa - katkestus loomulikult icon_lol.gif

teises divisionis esimene mäng kohe 6:2 ja siis tuli rage quit, täitsa perses, aga seekord mul mäng sujub, tundub, et käivitasin loosirattas õigel ajal pela
kõik söödud ja muud jutud toimivad õigeaegselt, mitte nagu eile, kus mehed liikusid uimaselt ja söödud lohisesid, nagu pikas heinas icon_neutral.gif

ei tohi mängu ära lõpetadagi, muidu katkeb mu võidulaine icon_lol.gif

mitte ühtegi lõpuni mängitud mängu täna icon_confused.gif
sain küll edukalt teise liigasse ja sealt ka ühe võidu

rahvas miskipärast pelgab mu squadi

Naysayer
HV kasutaja
Naysayer

sõnum 04.02.2014 02:44:11 vasta tsitaadiga

Olin 3-ndas divisionis kinni vahepeal..otsustasin BBVA squadi ka teha ning nüüd nende kahega vaheldumisi mängides võitsin 3-nda ja 2-e divisioni tiitlid järjest. Enamused onlines mängijad üritavad chip crossiga ikka ära jopata. On ka muidugi neid, kes ainult äärtest proovivad.

Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 05.02.2014 00:51:54 vasta tsitaadiga

mul täna esimest korda keegi üritas seda oma poolelt lob through pass trikki, kuid see ebaõnnestus ning edasi mängis võrdlemisi normaalselt
jäi vist 2:2 viiki vms

üldiselt kuidagi kummaliselt hästi on viimasel ajal läinud
selline tunne, et kui kedagi kasvõi pingil vahetan, siis mängupilt muutub täielikult

üks päev olid mitu mängu mehed jubedalt aeglase reaktsiooni ja uimase sööduga, pidin söötu 2x pikemalt all hoidma - ulme
praeguse squadiga on aga kõik täpselt nii nagu meeldib

ainus jama on meeste vahetamisega, sellele ma ei ole pihta saanud, kohati vahetab nii totralt, et ajab lausa marru

HPN
HV veteran
HPN

sõnum 05.02.2014 03:09:06 vasta tsitaadiga

Tänane "maiuspala", mis isegi ei läinud kirja omaväravana (vastane tegi 4 pealelööki ja lõi 4 väravat, kaotus ja relegation, woohooo)
Spoiler Spoiler Spoiler

Kas kellelgi on peale minu veel meeskondade nimedega jama? Mul on päris mitmed muutnud iseenesest nime juba mõne teise olemasolevaga täpselt samaks.
tagasi üles
Naysayer
HV kasutaja
Naysayer

sõnum 05.02.2014 03:19:24 vasta tsitaadiga

Peaks ka igasuguseid apse ja veidraid juhtumisi capturema hakkama. Üsna huvitav teinekord vaadata, sest replayd salvestades ning hiljem vaadates näeb umbes 4-ja pikslit.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 05.02.2014 11:34:23 vasta tsitaadiga

Naysayer kirjutas:
Peaks ka igasuguseid apse ja veidraid juhtumisi capturema hakkama. Üsna huvitav teinekord vaadata, sest replayd salvestades ning hiljem vaadates näeb umbes 4-ja pikslit.

Pigem 2'te...

tagasi üles
omang
HV kasutaja
omang

sõnum 05.02.2014 13:48:45 vasta tsitaadiga

Panen ka enda squadi näitamiseks:

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=e6fBQpSEnKQEV:pc

hinna poolest ei maksnud tiim mitte halligi aga toimib super hästi.

Negredo on muidugi nagu täiesti haige vend. Skoorib igast asendist. Eriti peaga. Nurgalöökidest on CB-d löönud mul vist ainult 1 värava ning negredo skoorib vääääga palju neid. 1000 coini eest on tüüp küll ulme hea.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 05.02.2014 14:55:50 vasta tsitaadiga

Kas olete täheldanud, et omavahelised rohelised jooned annavad ka parema koostöö kui oranzid? Mind üldiselt oranzid jubedalt häirivad, aga kas õigustatult, seda ma pole aru saanud siiamaani icon_biggrin.gif
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 05.02.2014 15:59:21 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
Kas olete täheldanud, et omavahelised rohelised jooned annavad ka parema koostöö kui oranzid? Mind üldiselt oranzid jubedalt häirivad, aga kas õigustatult, seda ma pole aru saanud siiamaani icon_biggrin.gif

See mõju ei ole jah mingi tohutu suur, aga mina olen aru saanud nii, et chemistry suurusest sõltub, kui suure numbriga on meeste statsid läbi korrutatud ehk millised on statsid tegelikult/reaalselt platsi peal. Seega jah, väike mõju ikka peaks olema, sest üldiselt rohkem rohelisi jooni tähendab ka paremat chemisty-t. Samas muidugi väga suurt vahet pole, kas on chem näiteks 100 või 90, aga pikas perspektiivis eks ta veidi ikka mõjutab.
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 05.02.2014 16:05:03 vasta tsitaadiga

No samas see chem jääb 100 isegi siis kui kõik jooned oranzid on. Samas seal squad builderi all see näidik on teistsugune(rangem)
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 05.02.2014 16:32:33 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
No samas see chem jääb 100 isegi siis kui kõik jooned oranzid on. Samas seal squad builderi all see näidik on teistsugune(rangem)

Siis kui mäng pihta hakkab (tiimide valikul), peaks näitama õiget chemi.
tagasi üles
stenerik
HV vaatleja

sõnum 05.02.2014 18:01:22 vasta tsitaadiga

uus TOTW

tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 05.02.2014 19:58:07 vasta tsitaadiga

Mul jäi laeks div6. div9 kuni div6 kasutasin seda meeskonda:

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=fk24SkhHnKQJY:pc

div6 enam ei toiminud ja võtsin oma "dream teami" ning nüüd olen tagasi div9 (lihtalt ei toimi, nagu mingi pidur oleks peal koguaeg):

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=j87mqtY5nKQF1:pc

Tuleb vist offline tagasi kolida, sest nende oskustega, mis mul praegu on, onlines on suht mõttetu olla.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 05.02.2014 20:51:54 vasta tsitaadiga

parasitego kirjutas:
Mul jäi laeks div6. div9 kuni div6 kasutasin seda meeskonda:

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=fk24SkhHnKQJY:pc

div6 enam ei toiminud ja võtsin oma "dream teami" ning nüüd olen tagasi div9 (lihtalt ei toimi, nagu mingi pidur oleks peal koguaeg):

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=j87mqtY5nKQF1:pc

Tuleb vist offline tagasi kolida, sest nende oskustega, mis mul praegu on, onlines on suht mõttetu olla.
kummaline
ma ei salli singleplayerit silmaotsaski, ei tule absull välja SP season, seal hetkel kaheksandas, samas onlines olen teises
4-1-2-1-2 formiga on suht hea pelada, saab mõnusat söödumängu kui ka aegajalt lob through balle loopida, samuti ka ääri wingeritena kasutada
üks ründajatest hea peamänguga ja clinical finisher ning teine kiire ning hea triblamisega
CAM'ina kasutan 5* weak foot Cazorlat

üldiselt ründes ja keskväljal võiksid kõik hea dribblingu ja 4star skilliga olla, siis saabvajadusel tihedamat söötu kastis teha

krt eile ja üleeile oskasin mängida ja täna on esimesed puuted nagu eesti koondisel, kõik pallid põrkavad, või siis ei saa üldse pihta, palli ei suuda iegi puhtaks lüüa, kuna lüüakse palli vaid riivates icon_neutral.gif
fuck see ajab marru

mingi kuradi script jookseb randomis, mis annab mõnele privileegid ja teistel tõmbab mängulusti maha
paar päeva tagasi olid kõik söödud lühikesed ja aeglased - ei ole normaalne

Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 05.02.2014 22:27:43 vasta tsitaadiga

parasitego, Mul oli sarnane probleem. Div 10, 9, 8, 7 võitsin kõigis karika. Div 6 kogusin 10 mänguga täpselt nii palju punkte, et püsima jääda. Pärast ühe postituse lugemist naasesin jälle võidu lainele, Div 6, 5, 4, 3, 2 võitsin kõigis karika, ainult Div 1 ei suutnud esimese korraga karikat võita. Loe, äkki on abi: http://forum.ea.com/uk/posts/list/2623092.page
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 06.02.2014 00:08:53 vasta tsitaadiga

sain ka lõpuks div1 icon_lol.gif
eelnevatel kõigil karikast 1-3p puudu jäänud thumbs_down.gif

HPN
HV veteran
HPN

sõnum 06.02.2014 00:56:23 vasta tsitaadiga

Kromosoom kirjutas:
parasitego, Mul oli sarnane probleem. Div 10, 9, 8, 7 võitsin kõigis karika. Div 6 kogusin 10 mänguga täpselt nii palju punkte, et püsima jääda. Pärast ühe postituse lugemist naasesin jälle võidu lainele, Div 6, 5, 4, 3, 2 võitsin kõigis karika, ainult Div 1 ei suutnud esimese korraga karikat võita. Loe, äkki on abi: http://forum.ea.com/uk/posts/list/2623092.page

Tegin enam-vähem nii: taktika oli seal välja toodu, mehed omadustelt enam-vähem nii nagu nõutud ja samuti chemistry style. 1-3, 2-4, 0-1, 0-3 (rage quit). Nüüd vist peaks div10 tagasi olema. Mingid allameetrivennad lükkavad Boatengi kõhuli, Khedirat pole vaja lükatagi, sest viskub ise iga asja peale pikali, pidevad pallikaotused keskväljal, Benzemat TOTY Lahmiga pole võimalik kinni püüda (sprint toimus terve väljaku pikkuses) jne jne Esimesed kaks mängu tegin pronksi meeskonnaga ja sain ühe viigi ning võidu. Ma igatahes loobun. Toksin mõnda teist mängumoodi, kui väga jalkat vaja mängida on.

edit: see "tubli" meeskond ka siia http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=e9fetYIknKQPD:pc

viimati muutis HPN 06.02.2014 01:29:27, muudetud 2 korda
tagasi üles
marius8
HV kasutaja
marius8

sõnum 06.02.2014 01:08:38 vasta tsitaadiga

Mingit fut turniiri plaane ei ole ?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 06.02.2014 01:14:10 vasta tsitaadiga

Mul ka selle online liigaga puhta pekkis, absull enam välja ei tule... selline tunne nagu igal vastasel automaatselt mingi mängupoolne eelis antud(kõik õnnemomendid ja ühevõitlused langevad vastase kasuks). Lisaks igamäng kaitsjad löövad peaga või jalaga pallist mööda ja värav vastastele.
Samal ajal offline div 1 karikas sai täiesti lõdva randmega ära võetud.(v.a iga hooaja viimased mängud)

marius8 kirjutas:
Mingit fut turniiri plaane ei ole ?

see oleks äge icon_razz.gif, kuigi ei tundu vist vägapalju mängijaid siin olema
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 06.02.2014 01:25:08 vasta tsitaadiga

Turniir võiks olla küll, oleks kindlasti osaleja icon_smile.gif
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 06.02.2014 11:24:40 vasta tsitaadiga

Pigem on probleem selles, et kes viitsiks korraldada ja asju ajada selle FUT turniiri raames.
Osalejaid oleks piisavalt kohe kindlasti
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 06.02.2014 14:47:08 vasta tsitaadiga

Piisaks ju tegelikult ühest exceli tabelist (või kasutada mõnda sarnast veebilehte: http://binarybeast.com) ja inimesest, kes seda täita viitsiks. Reeglites saaks üheskoos kokku leppida ning mängude jaoks lihtsalt anda mingi kuupäev, mis ajaks ühe vooru mängud peavad peetud olema. Inimesed lepivad ise omavahel kokku, millal täpselt oma mänge mängida saavad (lähtudes lihtsalt sellest ühest eelpool mainitud kuupäevast).
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 06.02.2014 16:31:00 vasta tsitaadiga

Kes '13'ne oma korraldas? See toimis ju.
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 06.02.2014 17:13:45 vasta tsitaadiga

13 omas oli fifa13hvliiga ehk siis tavatiimidega
djpauly vms korraldas seda aga see aasta ta eriti aktiivne ei ole olnud siin teemas
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
stenerik
HV vaatleja

sõnum 06.02.2014 17:14:56 vasta tsitaadiga

PC-d ja NEXT GEN-i polegi

Link
tagasi üles
tanel1984
HV vaatleja

sõnum 06.02.2014 18:52:29 vasta tsitaadiga

oleks ka huviline fut turniiris osalema icon_biggrin.gif
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 06.02.2014 21:56:53 vasta tsitaadiga

stenerik kirjutas:
PC-d ja NEXT GEN-i polegi

Link

PS4 samuti mitte, suht masendav. Mul oli plaan fifa 15 mängida PC peal ja PS4 osta koos world cupiga sõpradega õllekõrvale näppimiseks =/
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 14 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.