Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1067, 1068, 1069 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 29.01.2014 14:16:14 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Mis trikiga seal lemmiklistis kanalite järjekorda muuta saab?

Võta enda poolt tehtud lemmiklist ette, vali kanal, mille asukohta tahad muuta, liigu parema noolega menüüs nupule "muuda asukohta" vajuta OK, liiguta üles-alla sobiliku kohani ja vajuta OK. DONE!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 29.01.2014 14:27:03 vasta tsitaadiga

armjan, tänud icon_smile.gif Sai alugses see list suhteliselt suvalises järjekorras koostatud ja ei leidnud ka varianti kuidas kanalid normaalselt järjestada, nüüd saan õhtul vaadata asja üle icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.01.2014 14:29:19 vasta tsitaadiga

Noh-jah.
Kontekstitundlik nupp on kasulik ainult sel juhul kui kontekst on kasutajale teada.
Samas kui kanal juba ees, siis hakka nüüd nuputama-meenutama, mismoodi ma siia sattusin või mil viisil eelmine vaataja selle ette manas millest mul aimugi pole.
Ehk kindlam on alati OK -> Lemmikud valida

pulse
HV kasutaja

sõnum 29.01.2014 15:01:09 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Noh-jah.
Kontekstitundlik nupp on kasulik ainult sel juhul kui kontekst on kasutajale teada.
Samas kui kanal juba ees, siis hakka nüüd nuputama-meenutama, mismoodi ma siia sattusin või mil viisil eelmine vaataja selle ette manas millest mul aimugi pole.
Ehk kindlam on alati OK -> Lemmikud valida

Noh, siin on varem läbi kõlanud, et täpselt nii Elion telekavaatamist ette ongi näinud: tahad Discoverit vaadata, valid teaduskanalite listi, tahad muusikat vaadata/kuulata, valid muusika listi jne. Nii, et sa teedki asja juba õigesti icon_smile.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 29.01.2014 15:10:44 vasta tsitaadiga

Käis täna üks tuttav esinduses sooviga tellida tv-teenus, digiboks juba olemas. Tähtsa olekuga noorsand oli üle leti öelnud, et "tooge see boks siia, me vaatame seda".
Nii värske töötaja, et pole enne näinud või?

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 29.01.2014 15:23:43 vasta tsitaadiga

Pool stoorit oleks nagu puudu. Mille peale seda öeldi?
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 29.01.2014 15:29:15 vasta tsitaadiga

Kõigepealt soovitati motorola boks osta. Kodanik ütles, et olemas juba.
Täpsemalt ei tea, see kodanik on pehmelt öeldes tehnikavallas lammas ka, aga nii ta mulle vestlust kirjeldas.

tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 29.01.2014 15:54:50 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
wasist kirjutas:
bladerunner kirjutas:
Miks nool-vasakule puldi peal toob ette kanalite täisnimekirja, mitte Lemmikud?
Nende manamiseks tuleb ikka 2x nuppu pressida.
Lemmiklisti mõte peakski olema et ta on kiirelt kättesaadav.

Nool vasakule, toob ette aktiveeritud kanalite nimekirja (selle, millest oled kanali käivitanud) . Kui selleks on lemmikud, toob lemmikud, kui vaatad muusika kanalaleid, siis toob muusika listi jne.

Täpselt nii ongi. Lemmiklist aktiveerub siis, kui selles listis avatakse kanal. Kui lähed mujale listi ja seal niisama brausid, siis järgmine kord seda listi ei avata. See on selleks, et saaksid teisi liste uudistada ja ei käi närvidele, et iga kord, kui seda teed, peaksid taas oma lemmiku (misiganes see on) aktiveerima

Veel väike nüanss:
Mul on lemmiklistis ETV, Kanal 2 ja TV 3. Mul on "lemmiklist" aktiivne.
Kui enne lemmiklisti aktiveerimist (aktiveerid selle sealt ETV vaatamisega) olid teises listis, näiteks "dokumentaalid" ja vaatasid Discovery kanalit, siis nüüd back nupuga liigud eelmisele kanalile ETV->Discovery. Sellega aktiveerid uuesti eelmise list. Kui back nupuga avaneb kanal, mis on selle näite puhul lemmiklistis olev Kanal 2: ETV->Kanal 2, siis lemmiklist jääb endiselt aktiivseks.

Ja see kasutaja, kes kurtis puldi nuppude rohkuse ja käsitlemise üle, on siis samas suuteline sellist kasutajaloogikat vabalt valdama.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.01.2014 16:02:37 vasta tsitaadiga

Ma muideks lugesin seda teksti paar korda läbi ja mulle päris kohale see ei jõudnud, kuigi olen pulti kodus ikka kasutanud icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 29.01.2014 16:16:37 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga kui 100% kindel pole, on parem seda nool-vasakule mitte kasutada. Pärast klõpsi end segaseks et kuhugi normaalsesse kohta jõuda.
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 29.01.2014 16:19:51 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
armjan kirjutas:
wasist kirjutas:
bladerunner kirjutas:
Miks nool-vasakule puldi peal toob ette kanalite täisnimekirja, mitte Lemmikud?
Nende manamiseks tuleb ikka 2x nuppu pressida.
Lemmiklisti mõte peakski olema et ta on kiirelt kättesaadav.

Nool vasakule, toob ette aktiveeritud kanalite nimekirja (selle, millest oled kanali käivitanud) . Kui selleks on lemmikud, toob lemmikud, kui vaatad muusika kanalaleid, siis toob muusika listi jne.

Täpselt nii ongi. Lemmiklist aktiveerub siis, kui selles listis avatakse kanal. Kui lähed mujale listi ja seal niisama brausid, siis järgmine kord seda listi ei avata. See on selleks, et saaksid teisi liste uudistada ja ei käi närvidele, et iga kord, kui seda teed, peaksid taas oma lemmiku (misiganes see on) aktiveerima

Veel väike nüanss:
Mul on lemmiklistis ETV, Kanal 2 ja TV 3. Mul on "lemmiklist" aktiivne.
Kui enne lemmiklisti aktiveerimist (aktiveerid selle sealt ETV vaatamisega) olid teises listis, näiteks "dokumentaalid" ja vaatasid Discovery kanalit, siis nüüd back nupuga liigud eelmisele kanalile ETV->Discovery. Sellega aktiveerid uuesti eelmise list. Kui back nupuga avaneb kanal, mis on selle näite puhul lemmiklistis olev Kanal 2: ETV->Kanal 2, siis lemmiklist jääb endiselt aktiivseks.

Ja see kasutaja, kes kurtis puldi nuppude rohkuse ja käsitlemise üle, on siis samas suuteline sellist kasutajaloogikat vabalt valdama.

Ma pole ükski kord puldi, nuppude jms peale kurtnud!
Kui leiad postituse, kus seda tegin, tahan ka ise näha. Arvan, et ajad mu kellegagi sassi:)
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 29.01.2014 17:21:43 vasta tsitaadiga

Jutt ei olnud sinust, lihtsalt sinu kirjeldus menüü kasutusloogikast ja lemmiklistist ei ole mitte tavakasutajale mõistetav ja arusaadav lihtlsal moel.
Reklaam Elionil ju oli imikule kui ka raugale arusaadavas uues kasutajamenüüs ja tagasiside põhjal loodud uues ja oma lihtsuses geniaalses uues juhtpuldis.

No ei näinud seda lihtsust kusagil.

wasist
HV kasutaja

sõnum 29.01.2014 17:27:27 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Jutt ei olnud sinust, lihtsalt sinu kirjeldus menüü kasutusloogikast ja lemmiklistist ei ole mitte tavakasutajale mõistetav ja arusaadav lihtlsal moel.
Reklaam Elionil ju oli imikule kui ka raugale arusaadavas uues kasutajamenüüs ja tagasiside põhjal loodud uues ja oma lihtsuses geniaalses uues juhtpuldis.

Liiga keeruline on sinujaoks see, et ühe nupu vajutusega tuleb ette nimekiri, kust hetkel kanaleid vaatad?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 9
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 29.01.2014 17:56:39 vasta tsitaadiga

Saite oma vana nutitv tagasi ju, mis te enam uue üle halate? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 29.01.2014 18:35:06 vasta tsitaadiga

wasist kirjutas:
jägaja kirjutas:

Liiga keeruline on sinujaoks see, et ühe nupu vajutusega tuleb ette nimekiri, kust hetkel kanaleid vaatad?
Tahaks Lemmiklisti ühe klahvivajutusega ette saada, mitte seda kuhu lehma-lellepoeg tund aega tagasi ronis.

Ehk hetkel pole kasutajal alati teada kuhu see klahv viib. icon_exclaim.gif

Ei imestaks kui järgmine pult oleks 1 nupuga ja nupu käitumine sõltuks sellest kui kaua ja kui kiiresti teda klõpsida.
Veel innovatiivsem ja kõik puha klientide soovil. icon_lol.gif

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 29.01.2014 19:01:48 vasta tsitaadiga

wasist kirjutas:
jägaja kirjutas:

Mis üks nupuvajutus. Siin oli pikk ja vaevaline kirjeldus, et kuhu paari nupuga jõuda võib. Tagasi sealt tädi maali ise küll enam ei tule.

renekas kirjutas:
Saite oma vana nutitv tagasi ju, mis te enam uue üle halate? icon_biggrin.gif

Pole ju veel saanud. Keegi elab siin tulevikus.

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 29.01.2014 19:30:09 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Hiljuti räägiti mingis eesti saates kuidas mõttejõul juhitavat süsteemi arendatakse. Tõenäoliselt saaks sellest vinge lahendus aga kui inimene mõelda ka ei oska siis pole hüüdmisest TV3, TV3, TV33333 kasu sest õiget kanalit ikka ette ei tule icon_smile.gif

Kle, aga hea mõte. Õigemini selles suunas, et puldil vaid üks nupp ja kui seda all hoida ja häälega käsk anda, siis digiboks teeb seda, mida vaja.

Näiteks vajutad nuppu ja ütled "teevee kolm" ja tulebki TV3 lahti. Menüü avamiseks vajutad nuppu ja ütled menüü, saatekava jaoks ütled ka vaid selle sõna ja kohe näed.

Elementaarne on "tagasi", "sulge", "suurenda" jne.

Selline pult on "tulevikupult". Siis võiks isegi need nuppudega puldid seenele saata. icon_razz1.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 29.01.2014 19:36:06 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
wasist kirjutas:
jägaja kirjutas:

Tahaks Lemmiklisti ühe klahvivajutusega ette saada, mitte seda kuhu lehma-lellepoeg tund aega tagasi ronis.

Ehk hetkel pole kasutajal alati teada kuhu see klahv viib. icon_exclaim.gif

Ei imestaks kui järgmine pult oleks 1 nupuga ja nupu käitumine sõltuks sellest kui kaua ja kui kiiresti teda klõpsida.
Veel innovatiivsem ja kõik puha klientide soovil. icon_lol.gif

Mis siin keerulist on? Vasak nool viib ALATI aktiivsele listile. Ekraani all on näha, milline on aktiivne lemmiklist. Kui oled suutnud selle vahetada, siis mine ja vali õige. Ma tõin enne näite nüansist, mis on harva juhtumas. Tavaliselt liigud tagasi kanalile just samas lemmiklistis, mis igapäevaselt kasutusel on.

Puldi nooled ei käitu nii nagu jumal juhatab vaid nii nagu ette on nähtud. Ka laisk ja kärsitu harjub nuppude loogikaga 1 nädala jooksul. Anna omale võimalus ja ära väida, et nooltele vajutades juhtub jumal teab, mis.
tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 29.01.2014 19:52:30 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
Käis täna üks tuttav esinduses sooviga tellida tv-teenus, digiboks juba olemas. Tähtsa olekuga noorsand oli üle leti öelnud, et "tooge see boks siia, me vaatame seda".
Nii värske töötaja, et pole enne näinud või?

Ilmselt ei saanud noorsand aru, et kui k6ik olemas siis miks esindus??
K6nest yldnumbrile oleks ju piisanud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 29.01.2014 20:12:40 vasta tsitaadiga

armjan, jummel küll, nagu mantrat kordad ennast juba.
Aga ma kordan siis sulle ka veelkord, et kui eesoleva kanali valija polnud mitte mina vaid nt. laps, siis ei oska ma mitte uneski aimata, kuhu see vasak klahv mind parasjagu viib!
Vajutan nuppu ja "nii nagu ette nähtud" tuleb ette list mida ma ette ei pruugi teada.
"Ekraani all on näha" jah, aga alles peale nupuvajutust.

Ehk tulles algse küsimuse juurde, kas Lemmikud saab alati 1 klahviga ette - EI SAA.
M.O.T.T.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.01.2014 20:24:22 vasta tsitaadiga

ot:
tahtsin lapsele multikat käima panna, kysisin naise käest, et kus kandis see kanal asub, ta vastab nr 17.
ma vastan, et siin ei ole numbreid, ta vastu, et krt, tean jah, aga ta asub ikkagi nr 17 icon_lol.gif
ja seda telekat koos uue puldiga on kasutatud 2+ kuud.
ok, leidsin lõpuks, saatekava otsisin kauem thumbs_up.gif

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 29.01.2014 20:55:48 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
indrekp kirjutas:
Hiljuti räägiti mingis eesti saates kuidas mõttejõul juhitavat süsteemi arendatakse. Tõenäoliselt saaks sellest vinge lahendus aga kui inimene mõelda ka ei oska siis pole hüüdmisest TV3, TV3, TV33333 kasu sest õiget kanalit ikka ette ei tule icon_smile.gif

Kle, aga hea mõte. Õigemini selles suunas, et puldil vaid üks nupp ja kui seda all hoida ja häälega käsk anda, siis digiboks teeb seda, mida vaja.
Näiteks vajutad nuppu ja ütled "teevee kolm" ja tulebki TV3 lahti. Menüü avamiseks vajutad nuppu ja ütled menüü, saatekava jaoks ütled ka vaid selle sõna ja kohe näed.
Elementaarne on "tagasi", "sulge", "suurenda" jne.
Selline pult on "tulevikupult". Siis võiks isegi need nuppudega puldid seenele saata. icon_razz1.gif

Ma kuulen sõna "VÕIKS" icon_smile.gif
Elion teadupärast katsetas kõiki maailma parimaid praktikaid kuid hääljuhtimine või sõrmejälje lugeja puldil kliendikohaseks valikuks tundus isegi Elioni jaoks liiga ulme (sama pulditootja toodab ka teisi pulte). Nüüd kui emb kumb tehtud oleks, oleks selle VÕIKS asemel kindlasti mingi teine tekst icon_biggrin.gif
Samsungi puldi häälkäsklused ei toiminud just väga ideaalselt.

bladerunner kirjutas:
Aga ma kordan siis sulle ka veelkord, et kui eesoleva kanali valija polnud mitte mina vaid nt. laps, siis ei oska ma mitte uneski aimata, kuhu see vasak klahv mind parasjagu viib!
Vajutan nuppu ja "nii nagu ette nähtud" tuleb ette list mida ma ette ei pruugi teada.
Ehk tulles algse küsimuse juurde, kas Lemmikud saab alati 1 klahviga ette - EI SAA.
M.O.T.T.

Sellise jutu peale soovitaks juhilubadest loobuda (kui sul need üldse olemas on) sest kunagi ei tea, mis rehvid keegi alla pannud on, kas pidurid töötavad või, et kas talvel libedaga rool ikka keerab vasakule või läheb auto otse. Kunagi ei tea ka kuskohast pauk tulla võib kui punasega ristmikule välja sõidad.
Igasugune personaliseerimine pere erinevate kasutajate vahel muudaks ükskõik millise menüü üldises mõttes keerulisemaks. Olgu see siis sõrmejälg puldile või mingi kontoga sisse logimine, ma usun, et keegi meist ei tahaks sellist lisa autoriseerimist mis ebaõnnestumise korral kindlasti marru ajaks.
Pere keskis tuleb kokku leppida kuidas teenust tarbida, lemmiklisti kõikide lemmikud või lastenurk lastele, lemmiklist emmele ja kordustv ning salvestused issile. Lahenduse kindlasti leiab.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
wasist
HV kasutaja

sõnum 29.01.2014 21:01:55 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

M.O.T.T.

Keegi pani teleka kinni, ma ei oska ka unes näha, mis kanal sealt käima läheb, kui sisse lülitan. Ei julge enam ehk lülitadagi.
Kas veel absurdsemaks saad minna? Muidu vana oled kasutanud, seal on samamoodi, vajutad OK avatakse alati aktiveeritud nimekiri. Telefonidega sama asi, jätad rakenduse käima, paned ekraani kinni, uuesti käima on rakendus ees, oh seda nõidust.
Kui ikka midagi väitma hakata, võiks ennem vähe mõelda.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 9
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 29.01.2014 21:07:10 vasta tsitaadiga

Kuidagi vaevaliselt läheb see appi uuendamine...
Hetkel on asi nii kaugel, et Smart Hubis Samsungi Appside alt Elioni appi info kohal on kuupäev 28.01.2014, suurus on ka kasvanud 33,9 MB-ni, tutvustav tekst on ka uuenenud, ainult versioon on ikka 4.0.
Tänu sellele ei toimu ka mingit uuendamist.
No natuke on veel puudu... icon_biggrin.gif

armjan kirjutas:
Pailaps kirjutas:
armjan kirjutas:
v1per kirjutas:
Kas see nädal on siis samsungile oodata elioni rakenduse uuendust või mitte`?

Jah, on.

Kindel?

Jah
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.01.2014 21:09:40 vasta tsitaadiga

kysiks vahele ka yhe tehnilise kysimuse.

miks telekas unustab ära, et tal neti yhendus olemas on ?
yhendus toimub yle elektrivõrgu. iga kord kui pikemalt telekas väljas olnud on(12h), siis ytleb, et pole yhendust, tekita yhendus.

sorry, kui olen varem kysinud (ei mäleta), aga kuidagi see kysimus kripeldab hinges icon_rolleyes.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1067, 1068, 1069 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.