Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
renekas
HV kasutaja

|
28.01.2014 17:41:15
|
|
|
Kalendri järgi see nädal saabki veebruar.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.01.2014 17:55:30
|
|
|
renekas kirjutas: |
Kalendri järgi see nädal saabki veebruar. |
ootasingi, et millal keegi 2 juhet omavahel yhendab
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
28.01.2014 21:35:23
|
|
|
Tegelikult ei tasu tõesti vinguda - ma just veendusin uue nuti ühes positiivses omaduses: kuna põhipaketis on kanaleid vähem, saab palju kiiremini selgeks, et mitte midagi pole vaadata.
/ see pole muidugi Elioni teene: kanalid on lihtsalt sellised korduste korduste korduste näitajad
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.01.2014 21:48:45
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Tegelikult ei tasu tõesti vinguda - ma just veendusin uue nuti ühes positiivses omaduses: kuna põhipaketis on kanaleid vähem, saab palju kiiremini selgeks, et mitte midagi pole vaadata.
/ see pole muidugi Elioni teene: kanalid on lihtsalt sellised korduste korduste korduste näitajad |
Tubli Peep, nii ongi. Seeest saab nüüd reklaamivaba kordusTV vahendusel Kaua võib saate üle vaadata.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
28.01.2014 21:50:50
|
|
|
indrekp kirjutas: |
/ see pole muidugi Elioni teene: kanalid on lihtsalt sellised korduste korduste korduste näitajad |
Tubli Peep, nii ongi. Seeest saab nüüd reklaamivaba kordusTV vahendusel Kaua võib saate üle vaadata. |
Šamaan siuke: surfasin kanalilisti läbi ja jäingi "Kaua võib" peale.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.01.2014 21:56:45
|
|
|
Kes see räägks, et penskarid on lollid ja numbrid segavad, liiga palju neid? Hetkel tädi rääkis kõikide pensionäride eest, nad tahavad vana pulti tagasi
Ok, järeldused on tehtud, aga see räägib enda eest, ei tasu tarbijaid ikka lambaks pidada ja saata pikalt või leppida, kui ei meeldi
Kaua võib
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 28.01.2014 22:02:15, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
28.01.2014 22:01:07
|
|
|
Solidaarsusest sekundeerin - kaua võib?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
28.01.2014 22:04:08
|
|
|
Jah, tõesti, kaua võib?
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
29.01.2014 00:21:36
|
|
|
Nüüd on võimalik ka reklaamivaba kordusTV vahendusel vaadata et midagi ei ole vaadata
Tubli Peep, nii ongi. Seeest saab nüüd reklaamivaba kordusTV vahendusel Kaua võib saate üle vaadata. |
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
29.01.2014 03:27:29
|
|
|
Ega mind eriti ei huvita ja mul Kordus TV-d ka ei ole, aga kas siis originaalis lastakse sellele jurale reklaami vahele vai?
|
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
29.01.2014 04:37:34
|
|
|
Cloner kirjutas: |
Mulle paistab, et enamusel kes siin karjas kiruvad pole seda uut, on vaadanud ühte videot ja kisa taevani. Pulti on kah näinud ainult pildipeal. |
Mina olen täiesti nõus piirduma amputeeritud sõrmedega käe pildipeal nägemisega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
29.01.2014 10:17:39
|
|
|
Hiljuti räägiti mingis eesti saates kuidas mõttejõul juhitavat süsteemi arendatakse. Tõenäoliselt saaks sellest vinge lahendus aga kui inimene mõelda ka ei oska siis pole hüüdmisest TV3, TV3, TV33333 kasu sest õiget kanalit ikka ette ei tule
Ma ei tea miks ma selle kommentaari siia lisasin aga tundus kuidagi nutikas ja tulevikuga seotud, ilmselt ei saa seda väga vara turule tuua sest ei inimesed ega tehnoloogia pole selleks valmis.
Numbriteta pult sobib juba väga hästi, kuid võibolla mitte kõigile. UUS klient misiganes vanuseklassist kiidab küll lihtsat pulti, 1 nupp teler ja digiboks hakkavad tööle, üles alla lemmik kanalid reas ning kõik muu eraldatud. See sobis just eriti seenior klientidele. Olemasolev klient on harjunud vana lahendusega ning uus kasutusviis on harjumatu, kriitika tuleb vastu võtta ja lasta kliendil otsustada, millal ta uuele üle läheb või ei lähe.
NB! Proual saates oli õigustatud pöördumine, kuigi ta oli selleks ajaks juba lahenduse saanud sest vana menüü suudeti käsitsi tagasi keerata, küll aga mitte vana teenust, 7 veebr. toob lahenduse.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.01.2014 10:27:15
|
|
|
Hiljuti räägiti mingis eesti saates kuidas mõttejõul juhitavat süsteemi arendatakse. Tõenäoliselt saaks sellest vinge lahendus aga kui inimene mõelda ka ei oska siis pole hüüdmisest TV3, TV3, TV33333 kasu sest õiget kanalit ikka ette ei tule
Ma ei tea miks ma selle kommentaari siia lisasin aga tundus kuidagi nutikas ja tulevikuga seotud, ilmselt ei saa seda väga vara turule tuua sest ei inimesed ega tehnoloogia pole selleks valmis.
Numbriteta pult sobib juba väga hästi, kuid võibolla mitte kõigile. UUS klient misiganes vanuseklassist kiidab küll lihtsat pulti, 1 nupp teler ja digiboks hakkavad tööle, üles alla lemmik kanalid reas ning kõik muu eraldatud. See sobis just eriti seenior klientidele. Olemasolev klient on harjunud vana lahendusega ning uus kasutusviis on harjumatu, kriitika tuleb vastu võtta ja lasta kliendil otsustada, millal ta uuele üle läheb või ei lähe.
NB! Proual saates oli õigustatud pöördumine, kuigi ta oli selleks ajaks juba lahenduse saanud sest vana menüü suudeti käsitsi tagasi keerata, küll aga mitte vana teenust, 7 veebr. toob lahenduse. |
Muide - ära unusta seda, mida jaapanlased juba aastaid katsetavad ja leiutavad - sealse idee juures polegi mingit pulti olemas, vaid on toatäis kaameraid ning mikrofone ning oma soovid annad teada siis kas käeviibete või häälkäsklustega.
Vaata, kui julged ja kui Elioni kurjad ülemused lubavad vaadata.
http://www.youtube.com/watch?v=T14uybwG_B4
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
29.01.2014 10:41:19
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
on toatäis kaameraid ning mikrofone |
Õnnetute juhuste kokku langemisel saab sellest turvalisuse ja privaatsuse surm. Enne peab maailmas midagi väga oluliselt muutuma kui sellist süsteemi reaalselt kasutama saaks hakata.
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
29.01.2014 10:46:51
|
|
|
Kui kaamerad, mikrid ja telekas on kõik turvalises sisevõrgus, mis välismaailmast eraldatud, siis kelle privaatsust nii väga ikka rikutakse.
jt234 kirjutas: |
Õnnetute juhuste kokku langemisel saab sellest turvalisuse ja privaatsuse surm. Enne peab maailmas midagi väga oluliselt muutuma kui sellist süsteemi reaalselt kasutama saaks hakata. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.01.2014 10:57:12
|
|
|
Six kirjutas: |
Kui kaamerad, mikrid ja telekas on kõik turvalises sisevõrgus, mis välismaailmast eraldatud, siis kelle privaatsust nii väga ikka rikutakse.
Õnnetute juhuste kokku langemisel saab sellest turvalisuse ja privaatsuse surm. Enne peab maailmas midagi väga oluliselt muutuma kui sellist süsteemi reaalselt kasutama saaks hakata. |
|
See Interaktiivne süsteem on kahesuunaline. Ehk siis Sinu kaamerate pilt läheb vastassuunas, mitte ei ole kinni ainult Sinu sisevõrgus.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
29.01.2014 11:07:04
|
|
|
Juba tulevad uudised, kus külmikud on botnetis.. Turvaline sisevõrk ei pruugi enam sugugi nii turvaline olla kui mõni võrgus olev seade pahavaraga nakatub.
Kui tegu oleks välisvõrgust täiesti eraldatud süsteemiga, siis võiks veel mõelda, kuid sel juhul poleks ka kogu süsteemil vist suurt mõtet.
Six kirjutas: |
|
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.01.2014 11:30:03
|
|
|
Reaalselt ei saa ju süsteemist eraldatud olla, telekas/boks oleks ju elioni võrgus ikka.
Seda videot kunagi juba nägin ja seda saasta hunnikut ma koju küll ei taha
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.01.2014 11:37:28
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Reaalselt ei saa ju süsteemist eraldatud olla, telekas/boks oleks ju elioni võrgus ikka.
Seda videot kunagi juba nägin ja seda saasta hunnikut ma koju küll ei taha  |
Vaata parem läbi huumoriprisma, kui tore värk - näiteks uudistesaates uudistelugeja ei meeldi - ütled, et mine parem koju ja siis näidatakse kõigile, kuidas sa ise uudiseid loed.
PS: Kusagil paar aastakümmet tagasi, kui jaapanlased taolise interaktiivse teooriaga välja tulid, siis seda umbes selliselt ka reklaamiti, et süsteem on kahepoolne ja et igaüks saab siis ise sekkuda ning kaasa lüüa TV tegemises.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
29.01.2014 11:54:27
|
|
|
Miks nool-vasakule puldi peal toob ette kanalite täisnimekirja, mitte Lemmikud?
Nende manamiseks tuleb ikka 2x nuppu pressida.
Lemmiklisti mõte peakski olema et ta on kiirelt kättesaadav.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
29.01.2014 11:59:15
|
|
|
Ma endal ikka suutsin mingi trikiga valida nii, et nool vasakule avab lemmiknimekirja, kas nimekirja valmisel pikk OK vajutamine või mingi müsitka mul selle ära tegi
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
29.01.2014 12:53:52
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Lemmiklisti mõte peakski olema et ta on kiirelt kättesaadav. |
See on kindlasti lahendatav, ma sain sellega kuidagi hakkama. Oli vist nii, et kõigepealt vajutad OK, siis kanalite nimekirjast valid lemmiklisti ja siis vist pead kindluse mõttes ka mingi kanali sealt listist valima, muidu ei kinnita ära. Ja siis kui menüüst väljud ja vasakut noolt muljud, peaks juba sinu valitud list sinna ilmuma. Iseenesest nagu väga keeruline ei tundu aga mul oli ka kunagi ilge tegemine, et see paika saada.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
wasist
HV kasutaja

|
29.01.2014 12:55:43
|
|
|
Nool vasakule, toob ette aktiveeritud kanalite nimekirja (selle, millest oled kanali käivitanud) . Kui selleks on lemmikud, toob lemmikud, kui vaatad muusika kanalaleid, siis toob muusika listi jne.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
29.01.2014 13:41:42
|
|
|
wasist kirjutas: |
Nool vasakule, toob ette aktiveeritud kanalite nimekirja (selle, millest oled kanali käivitanud) . Kui selleks on lemmikud, toob lemmikud, kui vaatad muusika kanalaleid, siis toob muusika listi jne. |
Täpselt nii ongi. Lemmiklist aktiveerub siis, kui selles listis avatakse kanal. Kui lähed mujale listi ja seal niisama brausid, siis järgmine kord seda listi ei avata. See on selleks, et saaksid teisi liste uudistada ja ei käi närvidele, et iga kord, kui seda teed, peaksid taas oma lemmiku (misiganes see on) aktiveerima
Veel väike nüanss:
Mul on lemmiklistis ETV, Kanal 2 ja TV 3. Mul on "lemmiklist" aktiivne.
Kui enne lemmiklisti aktiveerimist (aktiveerid selle sealt ETV vaatamisega) olid teises listis, näiteks "dokumentaalid" ja vaatasid Discovery kanalit, siis nüüd back nupuga liigud eelmisele kanalile ETV->Discovery. Sellega aktiveerid uuesti eelmise list. Kui back nupuga avaneb kanal, mis on selle näite puhul lemmiklistis olev Kanal 2: ETV->Kanal 2, siis lemmiklist jääb endiselt aktiivseks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
29.01.2014 14:06:29
|
|
|
Mis trikiga seal lemmiklistis kanalite järjekorda muuta saab?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|