Keegi teab, kuna PS3 peale need kasutajate enda serverid tulema hakkavad? Maru igavaks kisub see DICE serverites mängimine, kus pooled mängitavatest mappidest on igavad.
võiks tulla jah, samas ei saa praegu kicki kuskilt
Alguses mõtlesin milleks seda M2 slami vaja on, loopisin niisama maha, nagu miini. Pärast sain teada et asja saab ka seintele visata, kui maast osatakse otsida siis seina pealt ei vaadata tavaliselt. Lisaks on seda kihvt virutada mõne vastase tanki külge siis jooksed eemale ja niikui ta sõitma hakkab käib litakas ära.
C4 ja miin ühes.
Eelnevalt veel panin selle läptopi pealt timeri käima mis korstna pikali viskab, jube õigelajal sattusin sinna, täpselt kui asi kokku vajus...
Mismõttes üksi? See server oli veidi tühjem sestap ka tundub et ma üksi olen seal. ma tavaliselt valin mingi tühjema serveri ja siis lõpuks on alati rahvasti täis, saab paremini end sisse elada tühjemas servus, kui kohe 64 mängija sisse süstida.
Ma normalit ei kannata... Igasugu noolekesed peakohal ja värki, läbi seinte ka näha + kaardi peal näha kes kus on. Jookse järgi ja kõmmuta...
Suhelda ei viitsi, sest keegi ei suhtle seal
PS3 peal nagu koguaeg mingi mõla käis siin on täielik vaikus...
Kõhe kohe... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
nojah, vaikus on jah...
raske leida mingit tiimi kah, ikka kõik jooksevad omapäi ringi... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Keegi neid veterani märkidega saadud camosi on lahti saanud? Tahaks ise saada Black Shark camo lahti, selleks vaja Land Vehicles Veteran saada, mis kujutab endast põhimõtteliselt sõidukiga teise sõiduki hävitamist teatud arv kordi, kuid mul pole paljud korrad miskipärast üldse arvessegi läinud...
Keegi neid veterani märkidega saadud camosi on lahti saanud? Tahaks ise saada Black Shark camo lahti, selleks vaja Land Vehicles Veteran saada, mis kujutab endast põhimõtteliselt sõidukiga teise sõiduki hävitamist teatud arv kordi, kuid mul pole paljud korrad miskipärast üldse arvessegi läinud...
täitsa olemas, midagi rasket küll vist ei olnud...
AWARD REQUIREMENTS
In a round, kill 10 enemies with any Land Vehicle10/10
Destroy 50 vehicles with any Land Vehicle50/50 _________________ sometimes i hug myself for no reason.
täitsa olemas, midagi rasket küll vist ei olnud...
AWARD REQUIREMENTS
In a round, kill 10 enemies with any Land Vehicle10/10
Destroy 50 vehicles with any Land Vehicle50/50
Hmm, okei, proovin edasi, vahepeal tundus nagu mõned korrad poleks arvesse läinud.
EDIT: Tean, miks mul seal arvesse ei läinud. Enne kui veterani saab teha, on vaja land vehicles basic kätte saada.
viimati muutis Maaartin 02.02.2014 17:23:02, muudetud 1 kord
Second Assault arrives February 18
Battlefield 4 Second Assault, featuring four fan-favorite maps from Battlefield 3 – Operation Metro, Caspian Border, Gulf of Oman, and Operation Firestorm.
Link _________________ sometimes i hug myself for no reason.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.