Mina näiteks sain PS+ ka jah, aga kas keegi oskab öelda, et kas on vaja just Soome kontot, kui see plusi karp on soomekeelne täiesti. Või kuidas see süsteem toimib?
Et UK kontoga siis siit ostetud mängud töötavad prolbeemideta? Ise ka ei tea, millise piirkonna kasutajat teha, mingi Soome/Eesti (kui see üldse võimalik) ei tundu üldse mõistlik..
Ja pole väga täpselt veel suutnud selgeks teha, mis vahe on PSN-il ja PS+-il
Godhand kirjutas:
Hypnofobia kirjutas:
...ja tahaks juba sõpradega mängida miskit...
Ärge spämmige Shade'i, norime parem natuke omavahel tüli... Hyphofobia, sa tahtsid ilmselt öelda, et "virtuaalsete sõpradega"? NFS Rivalsil split-screeni ei ole, FIFA 14-st on Tournament mode kadunud, seega saab mängida mitmekesi ainult "kiirmängu" ja Career Mode'i (kus ülejäänud mölisevad niisama, kuni üks vend scoudib ja mehi palkab), NBA 2K14st patchiti diivani peal sõpradega MyGMi mängimine hoopis välja... Hetkel tundub, et mängutegijate arvates ei käi enam kellelgi reaalselt sõpru külas.
Hmm. Kindel, et Tournamenti pole? PC versioonil peaks ju olema, kas ainult next genil võeti välja?
Aga ise plaaningi sõbraga kahekesi FUTi mängima hakata ilmselt kõige rohkem, et see ka probleem ei tohiks olla. Alternatiivina on meil offline-s oma liigasüsteem välja mõeldud, paneme valitud mehed ühte tiimi kokku ja mängime kick-offi üksteise vastu
Sa võid teha mitu PSN kontot - DLC'd jms. registeerid/laed/ostad vastava regiooni konto alt, mis mäng; hiljem võid mängida suvalise konsoolis oleva kontoga. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
viimati muutis beastbeats 24.01.2014 14:25:59, muudetud 1 kord
Hmm. Kindel, et Tournamenti pole? PC versioonil peaks ju olema, kas ainult next genil võeti välja?
Aga ise plaaningi sõbraga kahekesi FUTi mängima hakata ilmselt kõige rohkem, et see ka probleem ei tohiks olla. Alternatiivina on meil offline-s oma liigasüsteem välja mõeldud, paneme valitud mehed ühte tiimi kokku ja mängime kick-offi üksteise vastu
Kindel. Next Gen variant nuditi usinalt ära. Võta teadmiseks, et FUTist on guest mode ka kadunud, seega mängid üksi
Kindel. Next Gen variant nuditi usinalt ära. Võta teadmiseks, et FUTist on guest mode ka kadunud, seega mängid üksi
wtf, nalja teed või? Selle pärast ma fifa üldse ostsingi. see küll lahe ei ole :S
screw you, EA
wtf, nalja teed või? Selle pärast ma fifa üldse ostsingi. see küll lahe ei ole :S
screw you, EA
Kahjuks ei tee. Internetis virisetakse selle pärast usinalt, aga arvustustes ju keegi ei maini, et mängust on ainult riismed järel. Aga see-eest on graafika ju ilus!
screw you, EA
Kahjuks ei tee. Internetis virisetakse selle pärast usinalt, aga arvustustes ju keegi ei maini, et mängust on ainult riismed järel. Aga see-eest on graafika ju ilus!
deem, nüüd lugesin ise kaa ja, be a pro, creation center ja isegi seasonsist on guest mode vist ära võetud.. täiesti lootusetu, mida ma sellega peale hakkan siis
rääkige palju see ps4 kuumust tekitab?
ise tahaks panna riiulile tv peale kuhu sobiks ilusti.
aga kardan. et tal jääb liiga vähe ruumi hingamiseks seal?
googeldades seglus ,et läheb kuumemaks kui ps3
Ps4'ga on võimalik salvestada enda mänge ning uploadida youtube või kuhu?
Videod tulevad Fb (kuhugi saab veel valida vist). Ma hakkan tegema niiet, panen facebooki, siis laen enda arvutisse video alla ja hakkan video editima, siis p2rast panen youtube.
Nii sain siis oma ps4 kätte + lisapuldi. Mure selles, et ühel puldil see vibra seal sees koliseb/teeb käält, kui vibreerima hakkab, teine pult on samas mõnus vaikne. On kellelgi kogemusi?
Ise sain eile sony centerist kätte ja vägagi rahul olen. Kõige rohkem häiribki ehk see touchpad seal keskel, kuna minu arust on see täiesti mõttetu, vahest kogemata lähen vastu siis viskab kuskilt mingi menüü jälle ette.
plussi kart eraldi on kallim, kui eraldi rahakaarte osta ja siis raha kontole panna ja selle kontol oleva raha eest pluss osta... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.