see party chat on voice ja text mõlemad? ja vahet pole mis mängus keegi on?
mäletan ,et ps3 peale oodati ka kaua seda ja oli palju rumoreid ,et tuleb crossparty chat aga sinna ta jäigi:D
On mõlemad olemas jah, olenemata mängust siis saab sõpradega lobiseda. Sa siven astu läbi, võin sul, enne kui oma kätte saad, lasta PS4 veidi näppida.
see party chat on voice ja text mõlemad? ja vahet pole mis mängus keegi on?
mäletan ,et ps3 peale oodati ka kaua seda ja oli palju rumoreid ,et tuleb crossparty chat aga sinna ta jäigi:D
On mõlemad olemas jah, olenemata mängust siis saab sõpradega lobiseda. Sa siven astu läbi, võin sul, enne kui oma kätte saad, lasta PS4 veidi näppida.
hehee:D ei taha ennast niiöelda hulluks ajada
kõigest mõned päevad oodata jäänud veel
Küsiks igaksjuhuks üle, kui ma tellisin PS4 panga kaudu püsikliendina, siis veel mingide boonus punkte ei ole veel tulnud ja raha ei ole veel pangalt läinud. Kas raha läheb ära alles siis kui ma ps4 kätte olen saanud või mis? Sama ka boonus punktidega?
Emailil kirjas, et olen ostnud ja ütles, et lisandus 187 Boonus punkti.
Küsiks igaksjuhuks üle, kui ma tellisin PS4 panga kaudu püsikliendina, siis veel mingide boonus punkte ei ole veel tulnud ja raha ei ole veel pangalt läinud. Kas raha läheb ära alles siis kui ma ps4 kätte olen saanud või mis? Sama ka boonus punktidega?
Emailil kirjas, et olen ostnud ja ütles, et lisandus 187 Boonus punkti.
seda uuri veebiosakonnast - müügi pool pole minu rida - minu reaks on toote kohale organiseerimine lattu ja sealt edasi hoolitsevad asja eest juba teised _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Kuidas sulle teada anti? Mulle pole mdiagi teatatud...
Kirjutasin nende facebooki lehele ja tuli kiri.
See on üks neist. Küsisin mis kell tulevad.
"Ma täpset aega ei oska lubada millal konsoolid homme poodi jõuavad, aga sa võid helistada ise enne kohale minemist, siis ei ole asjata jooksmist. Kotaktid www.sonycenter.ee"
"Homme lõunaks viime poodidesse. Enne kohale minekut helistage poodi ette, et kas konsoolid on kohale jõudnud. " Vastati mulle ka, nii et homme saab Sony Centerist kätte.
AITAB - igaüks uurib kauplusest, kust konsooli tellis, millal kätte saab - mitte ei vingu nagu "eit" ning teemat risustades
Kui muu ei aita, siis paneme teema ajutiselt kinni _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Kuna täna ilmselt saan oma PS4 kätte, andke, palun soovitust, mis riiki peale tuleb registreerida profiili. Ise olen xbox360 omanik, see kõik on minu jaoks uus teema. Räägiti et USA profiiili jaoks on mängude valik laiem ja soodsam?
Kust saaks PSN kaarte just USA profiili jaoks? Kas on olemas teised huvitavad variandid? Tänud ette!
Kuna täna ilmselt saan oma PS4 kätte, andke, palun soovitust, mis riiki peale tuleb registreerida profiili. Ise olen xbox360 omanik, see kõik on minu jaoks uus teema. Räägiti et USA profiiili jaoks on mängude valik laiem ja soodsam?
Kust saaks PSN kaarte just USA profiili jaoks? Kas on olemas teised huvitavad variandid? Tänud ette!
mina soovitaks pigem inglismaad, psn kaardid on soodsad ja igalt poolt saadaval lihtsalt...ka on PSN+ mängude valik parem kui USA oma
USA ja kaarte saad Amazonist kui teed USA aadressiga amazoni konto.
Tartu Sony centerist sain enda PS4ja kätte. Kohapeal võimalik osta ka lisapulte, endale hetkel ostma ei hakanud kuid BF 4 oli ka täitsa saadaval kohapeal
Mina algul tegin omale US konto ja ostsin sealt ka PS+i, kuna kõige parema hinnaga. Sellega tekkis probleem, kui hakkasin AC4 mängima, mis oli ostetud siit. Tänu sellele ei saanud uplay passporti ära regada ja osa mängu contendile puudus ligipääs. Selle pärast tegin endale ka UK konto.
Mina näiteks sain PS+ ka jah, aga kas keegi oskab öelda, et kas on vaja just Soome kontot, kui see plusi karp on soomekeelne täiesti. Või kuidas see süsteem toimib?
Et UK kontoga siis siit ostetud mängud töötavad prolbeemideta? Ise ka ei tea, millise piirkonna kasutajat teha, mingi Soome/Eesti (kui see üldse võimalik) ei tundu üldse mõistlik..
Ja pole väga täpselt veel suutnud selgeks teha, mis vahe on PSN-il ja PS+-il
Godhand kirjutas:
Hypnofobia kirjutas:
...ja tahaks juba sõpradega mängida miskit...
Ärge spämmige Shade'i, norime parem natuke omavahel tüli... Hyphofobia, sa tahtsid ilmselt öelda, et "virtuaalsete sõpradega"? NFS Rivalsil split-screeni ei ole, FIFA 14-st on Tournament mode kadunud, seega saab mängida mitmekesi ainult "kiirmängu" ja Career Mode'i (kus ülejäänud mölisevad niisama, kuni üks vend scoudib ja mehi palkab), NBA 2K14st patchiti diivani peal sõpradega MyGMi mängimine hoopis välja... Hetkel tundub, et mängutegijate arvates ei käi enam kellelgi reaalselt sõpru külas.
Hmm. Kindel, et Tournamenti pole? PC versioonil peaks ju olema, kas ainult next genil võeti välja?
Aga ise plaaningi sõbraga kahekesi FUTi mängima hakata ilmselt kõige rohkem, et see ka probleem ei tohiks olla. Alternatiivina on meil offline-s oma liigasüsteem välja mõeldud, paneme valitud mehed ühte tiimi kokku ja mängime kick-offi üksteise vastu
Sa võid teha mitu PSN kontot - DLC'd jms. registeerid/laed/ostad vastava regiooni konto alt, mis mäng; hiljem võid mängida suvalise konsoolis oleva kontoga. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
viimati muutis beastbeats 24.01.2014 14:25:59, muudetud 1 kord
Hmm. Kindel, et Tournamenti pole? PC versioonil peaks ju olema, kas ainult next genil võeti välja?
Aga ise plaaningi sõbraga kahekesi FUTi mängima hakata ilmselt kõige rohkem, et see ka probleem ei tohiks olla. Alternatiivina on meil offline-s oma liigasüsteem välja mõeldud, paneme valitud mehed ühte tiimi kokku ja mängime kick-offi üksteise vastu
Kindel. Next Gen variant nuditi usinalt ära. Võta teadmiseks, et FUTist on guest mode ka kadunud, seega mängid üksi
Kindel. Next Gen variant nuditi usinalt ära. Võta teadmiseks, et FUTist on guest mode ka kadunud, seega mängid üksi
wtf, nalja teed või? Selle pärast ma fifa üldse ostsingi. see küll lahe ei ole :S
screw you, EA
wtf, nalja teed või? Selle pärast ma fifa üldse ostsingi. see küll lahe ei ole :S
screw you, EA
Kahjuks ei tee. Internetis virisetakse selle pärast usinalt, aga arvustustes ju keegi ei maini, et mängust on ainult riismed järel. Aga see-eest on graafika ju ilus!
screw you, EA
Kahjuks ei tee. Internetis virisetakse selle pärast usinalt, aga arvustustes ju keegi ei maini, et mängust on ainult riismed järel. Aga see-eest on graafika ju ilus!
deem, nüüd lugesin ise kaa ja, be a pro, creation center ja isegi seasonsist on guest mode vist ära võetud.. täiesti lootusetu, mida ma sellega peale hakkan siis
rääkige palju see ps4 kuumust tekitab?
ise tahaks panna riiulile tv peale kuhu sobiks ilusti.
aga kardan. et tal jääb liiga vähe ruumi hingamiseks seal?
googeldades seglus ,et läheb kuumemaks kui ps3
Ps4'ga on võimalik salvestada enda mänge ning uploadida youtube või kuhu?
Videod tulevad Fb (kuhugi saab veel valida vist). Ma hakkan tegema niiet, panen facebooki, siis laen enda arvutisse video alla ja hakkan video editima, siis p2rast panen youtube.
Nii sain siis oma ps4 kätte + lisapuldi. Mure selles, et ühel puldil see vibra seal sees koliseb/teeb käält, kui vibreerima hakkab, teine pult on samas mõnus vaikne. On kellelgi kogemusi?
Ise sain eile sony centerist kätte ja vägagi rahul olen. Kõige rohkem häiribki ehk see touchpad seal keskel, kuna minu arust on see täiesti mõttetu, vahest kogemata lähen vastu siis viskab kuskilt mingi menüü jälle ette.
plussi kart eraldi on kallim, kui eraldi rahakaarte osta ja siis raha kontole panna ja selle kontol oleva raha eest pluss osta... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.