Misasi see tapfire on ? Ma pole varem sellest midagi kuulnud. Reflex shot on see, kui sa vastast näed ja sa lased ta maha kiiremini kui sa ise reageerida jõuad. Pmst nagu aimbot aga juhtub harva, nagu käe vääratus.
ottf, ma tean ise väga hästi palju ja kuidas cs-s sai lastud. Ja ma ise ka olin algusaegades võistlus tasandil. Praktiliselt ajastus kui eestis clanne oli ühel käel üle loetav selles mängus. Mul oli täielikult oma hoovi klänn tagiga k7 mis alguses oli [E]. Seda E varianti kasutasime quake3-s aga pidime muutma kuna oli juba olemas klänn nimega Earthquakers. k7 tähendas kill the targets. Hiljem tuli veel tag-e teistel eesti klannidel kes kasutasid mingit teist tähte ja siis 7 lõpus. Tuntuim tegelane meie klannis oli k7.rodi kes pärast kolis ümber asq clan-i alpha squad, kes asetsesid kino kosmose kandis arvutisaalis. Olid ka meie suurim rivaal, kuna me nende tegelastega mängisime juba varem nii quake3 kui ka muid mänge nagu Blood jne.
tundub, et ei tea.. reflex sõna ise juba ei sobi kirjeldama seda tegevust.
ja vastase ennem maha laskmist, ehk kiiremini reageerimist kutsutakse twitch fireks, mistõttu ka paljud ütlevad FPS mängude kohta twitch shooterid - eriti just nende kohta kus on ala instagib.
relvade puhul on siiski tapfire või burstfire, burstid sa siis automat modes ise või täitsa burst mode peal relv. Tapfireks kutsutakse automaat reziimis tulistamist kus sa kompenseerid koguaeg recoili ning lased recoilil maha rahuneda... ehk siis tap tap tap tap
vot nendest asq ja k7 clannidest ma ei tea midagi aga minu ajal olid KUNN ~TCS~ ja sellised, kes võtsid enamus turniiridelt kõik esi/teised kohtad. Aasta oli siis juba cs beta algusest kuni kurat teab kuhu cs:cz jms välja.
Need tegelased haldasid cool.hot.ee jms servereid..
lusikas nurka ära... mingi sitapea oma 60se pingiga warpib näos ringi, laseb paari meetri pealt snaipriga BS+ püstoliga hs, kuigi ammu tal taskulamp näos ja püstoliga terve clip sees. Lihtsalt ei viitsi enam, kogu see mängu netcode on nii sodi, sest igasugu kuradi debiile on vaja nunnutada. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Tahan näha vendasi kes peavad full clipi kellelegi sisse lastma et vastane sureks. Ma ise juba relfeksist lõpetan laskmise ära peale 7-8 kuuli kui vastane minu pildis veel kukkund ei ole. 90% juhtudest nad kukuvad peale seda ja 10% juhtudest paraku mitte ja siis saan ise kuuli, sest ma juba selja keerand ja jooksen mujale. Kuna relvad on suht ebatäpsed siin mängus siis ega juba medium range pealt tulebki 2-3 mini burstidega lasta.
Minul personaalselt vähemalt, on nt vs bf3 relvade tunnetus ja reaalne firepower palju parem. Kuna aga netcode on nii puruks kui olla saab, siis igasugu suvalised härrad teine kord panevad sulle näkku, mis siis, et sa oled kümpi lasknud. Ei viitsi enam lotot mängida, et kas satun serverisse, kus on normaalne rahvas, või mitte. ca 90% serveritest on populeeritud jörmidega kelle pingid on tihti 70+. Ja enamjaolt on vahe sees VÄGA suur, st see teine jörm teeb mingeid maagilisi trikke (ala sured ära, ja millisekundeid hiljem näed tüüpi nurga tagant välja tulemas). _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Üks öö oli 2 v 1 mäng. Mina üksinda tiimis. Sattusin vastasega kokku ning andsin nuga talle. Sel hetkel võis 100% kindel olla, et teist inimest pole läheduses. No polnud tal lihtsalt võimalust kuskilt vaateväljas väljaspoolt ligi tulla. Kohe pärast nuga andmist andis see teine vastane mulle nuga. Ehk siis saingi lõpuks kinnituse, et vahepeal ongi vastased nähtamatud.
Seesama mäng oli veel mitu hetke, kus ma nägin vastast alles siis, kui surma saanud olin... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Nimetu112, eks peab jah ennast süüdistama, et ise BF4 ei tooda.. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Tundub, et sa oled päris rumal sellisel juhul.
Vaata asi on lihtne, mul on ka probleemid hitregiga aga siiski õnnestub väga hästi teisi tappa. Sihtimine, positsioneerimine ja olukorra lugemine.
Lihtsalt see hala, et just hitreg ja hitreg alati on asi selles, miks keegi ei sure. Jah bf4 on 10hz serverid ning sa ei saagi sellest loota kunagi, et hitreg hakkab töötama nagu CS-is.
Krt võtame kasvõi oma eesti mängija Fnatic-Vallutaja, ta mängib ju sama mängu mida me kõik, mis loomulikult tähendab, et ka kogeb samu probleeme, aga tüüp on ikkagi üks maailma top mängijaid bf4-s
Eks me kõik arvame, et jah lasin ju kõik pihta jne jne, a vot, tegelt ei lastnud. Nagu mingi enese ego on see mis ei luba mõista, et äkki see teine vend lasi ikka paremini.
Jah see mäng on katki aga oma saamatuses ei saa ka seda alati süüdistada ja nii lihtne see ongi
Jah see mäng on katki aga oma saamatuses ei saa ka seda alati süüdistada ja nii lihtne see ongi
Kui mina oma ekraani peal lasen minu poole seljaga seisvat vastast ning kukun ise sekund hiljem tema kuulidest tapetuna maha, siis mis kuradi rolli küll minu skill siin mängima peaks?
Igasugu clanwarid on suure tõenäosusega mängitud ka "kontrollitud" süsteemis, st kindlasti aetakse ping endal võimalikult madalaks. Mitte nagu pubides, kus pubherod lasevad ringi kõrgete pingidega (enamus serverite tope näitavad sellist tendentsi raundi lõpus). Kindlasti on valitud korralikud serverid, mis ei ole ülekoormatud (clanwarid reeglina ei ületa ka 10-16 mängija piiri). Nii, et aed ja aiaauk on siin teemaks. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Fnatic-Vallutaja on maailma top mängijaid BF4-s? seeni söönud? dsiisas...
Ta on okei ja las rabeleb seal fnaticutega, äkki saab ka palgaliseks.. päris äge ja andku minna. Kahju, et minu ajal selliseid võimalusi polnud
aga see selleks ja mudiugi kogeb ja peabki kogema kuna tal pole valikut kui mängida fnaticus või gtfo.
aga kahjuks meile kes me ei ürita mängimisega raha teenida või midagi taolist siis õhtul väheke madistamist on päris valus kogemus kui mäng veel ei tööta kah normaalselt.
olgu hitreg või olgu ükskõik mis kurat aga kui sa iga faking kord saad surma nii, et sa vastast praktiliselt ei näe 0.1 seciga ja 1 kuuliga siis see pole mängijas kinni.
Vaata asi on lihtne, mul on ka probleemid hitregiga aga siiski õnnestub väga hästi teisi tappa. Sihtimine, positsioneerimine ja olukorra lugemine.
Lihtsalt see hala, et just hitreg ja hitreg alati on asi selles, miks keegi ei sure. Jah bf4 on 10hz serverid ning sa ei saagi sellest loota kunagi, et hitreg hakkab töötama nagu CS-is.
Krt võtame kasvõi oma eesti mängija Fnatic-Vallutaja, ta mängib ju sama mängu mida me kõik, mis loomulikult tähendab, et ka kogeb samu probleeme, aga tüüp on ikkagi üks maailma top mängijaid bf4-s
Eks me kõik arvame, et jah lasin ju kõik pihta jne jne, a vot, tegelt ei lastnud. Nagu mingi enese ego on see mis ei luba mõista, et äkki see teine vend lasi ikka paremini.
seleta siis kuidas on nii et BF3-s on KDR mängides stabiilselt ca 3,5-4.. infantry TDM. aga BF4-s on täiesti võimatu, hea kui 1-2 vahel kõigub ja miinusesse ei kuku. Samad mänguharjumused, kaardid ka samamoodi tuttavad..aga pidevalt on tunne et "mida kuradi t**ra, mis valemiga?".. lampi saad kuuli kus tead et tapsid vastase, lased mööda serveri jaoks seal kus tead et said tegelikult pihta, lambist KIA jne jne.. vahel oled veendunud et vastane tekkis "õhust" sinu lähedale alles peale laskmist, sest enne teda näha ei olnud..
Mis ma siis ühes mängus nagu oskan lasta ja teises nagu võluväel kõik võime näha-reageerida-lasta kaob? Arvesta veel sellega et Bf3-s ma panen pahatihti ringi ilma tuunimata blangi-ak74'ga mis peaks nagu laskmise raskemaks tegema. Seleta palun seda fenomeni kui võtta eelduseks et BF4 hitregiga on kõik sama korras kui Bf3-s See võrrand lihtsalt ei lahendu.
midagi teha ple jah.. vinguda ja bf4 edasi mängida sest paremat ka nagu pole
cs:go on ka täiesti katkine üllitis, uued devvid s**anäpud mõtlesid, et teeme liikumise pealt relvade recoili täiesti ulmseliselt idiootseks ja kogu community praisib seda taevani... va. vanad pro'd
ehe krdi camperite ja nuubide pärusmaa, kükita tagumik nurka ja siis saab kellelegi pihta lasta.
skilli tõmmatakse mängudest aina koomale ikka koguaeg.
põhimõtteliselt peale cod4 ei olegi vist midagi enam jäänd.... too on päris hea aga raske on leida servereid kus orig mänguga mängida saaks.
titanfall kah midagi head ei luba, PC kohta redditis või wikis keegi mingit infot ei anna.. kogu värk käib xbone ümber, xbone alfa testimine siin seal ja elvas, controller see ja teine nupp... masendav, lihtsalt masendav.
vanat cs-i ka ei viitsi.. liiga kandiline tänapäevaks
seleta siis kuidas on nii et BF3-s on KDR mängides stabiilselt ca 3,5-4.. infantry TDM. aga BF4-s on täiesti võimatu, hea kui 1-2 vahel kõigub ja miinusesse ei kuku. Samad mänguharjumused, kaardid ka samamoodi tuttavad..aga pidevalt on tunne et "mida kuradi t**ra, mis valemiga?".. lampi saad kuuli kus tead et tapsid vastase, lased mööda serveri jaoks seal kus tead et said tegelikult pihta, lambist KIA jne jne.. vahel oled veendunud et vastane tekkis "õhust" sinu lähedale alles peale laskmist, sest enne teda näha ei olnud..
Mis ma siis ühes mängus nagu oskan lasta ja teises nagu võluväel kõik võime näha-reageerida-lasta kaob? Arvesta veel sellega et Bf3-s ma panen pahatihti ringi ilma tuunimata blangi-ak74'ga mis peaks nagu laskmise raskemaks tegema. Seleta palun seda fenomeni kui võtta eelduseks et BF4 hitregiga on kõik sama korras kui Bf3-s See võrrand lihtsalt ei lahendu.
Jube mäng lihtsalt... Minu vaates vastane laseb lihtsalt vastu maad aga tegelikult ikka laseb mind Nad ei ole siiamaani viitsinud seda ka ära parandada/muuta, et lihtsalt Q vajutades annab lisaks spottimisele ka käske. Ju siis keegi ei kasuta käsusüsteemi Kedagi spotid lipu lähedal siis kohe annab uue käsu. Võiks selline olla nagu BF2s, et pead Q peal hoidma ning hiire mingi käsuni viima
Ot ongi siis bug et mängijad on vahel nähtamatud ? Ma olen ammu kahtlustanud juba. Mõni case on ikka lihtsalt liiga unreal, nii pime ma ei saa olla.
Tundub küll täitsa tõsi olevat. Mul vahel või siis pigem pidevalt selline tunne nagu tankid ja ja tegelased lampi kuskilt nagu teleportiga tulnud.
Sõidan miski tankiga ringi ja järsku seljataga on tank kes mind maha võtab, kuid samas just sõtsin sealt kohast mööda ja polnud isegi mingit heli või nähtavust, et kuskil tank ligidal on.
Võid siis kui ma snipriga katusel kämpan ja pidevalt vaatan ringi, et keegi nuga ei tuleks andma jne. Näiteks see shanghai kaardis E lippu juures maja kus saab liftiga katusele. Sealt hüppan ma alla sellele väiksemale majale mille katuselt saab hästi oma tiimile kattet teha E lippu poole ja C lippu ja ka isegi mingil määral D lippu. pidevalt vaatan seda lifti maja, et keegi sealt mulle kaela ei lendaks. Sama teen ka selle ümara katusega torni poole, kuhu helikopteriga minnaks ja et sealt keegi kaela ei sajaks.
Aga ikka leidub mingi lampi keegi nagu teleportiks selga. Ma teen ennem spottingu ja siis alles lasen.
ottf väga hea ongi et neid niisama ringi jooksmise ja kargamise mänge vähemaks jääb , seal kus ikka positsiooni valima pead ja vales kohas pea välja toppides kohe surma saad ongi huvitavam. Lausa masendav on kuidas mängijad kaardil laiali ilma mingit meeskonna tööd tegemata ringi siblivad. ainult sellistes cod-i sugustes multikates ongi see võimalik, rising stormis notitakse sind ühe laksuga maha kui tuleb mõttesse niisama peale joosta ja ega arma 3-s ka pikalt ei ela kui kivitaha ei varju. Ma saan aru küll et jutt käib sul arvutimängudest aga päriselt polegi võimalik jooksu pealt automaadist tulemuslikku lasku sooritada. Minuarust just rikuvad mängu ära need Rambod kes peavad ennast üliägedateks sõjarditeks.
Keegi BF4 ei taha? Sain kaardiga kaasa. _________________ Ära kunagi vaidle rumalaga, ta tirib sind enda tasemele ja võidab sind kogemusega. - Mark Twain
Ära vaidle rumalaga. Kõrvalvaataja ei pruugi teil vahet teha.
Ot ongi siis bug et mängijad on vahel nähtamatud ? Ma olen ammu kahtlustanud juba. Mõni case on ikka lihtsalt liiga unreal, nii pime ma ei saa olla.
Olen mitmel korral kohanud selliseid tegelasi kellel on ainult relv näha, loogiline et päris nähtamatuid ei näegi keegi Aga kui nüüd järele mõelda siis WTF?
Ma minuteada korra olin isegi nähtamatu mingi aeg. Läksin täis 64 player serverisse, korra sain surma. Siis respawnides sain 15 killi järjest ning mind ei lastud, võisin suhtkoht vabalt ringi liikuda. Aga järsku kadus vist nähtamatus ära ja tapeti ära. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
ottf väga hea ongi et neid niisama ringi jooksmise ja kargamise mänge vähemaks jääb , seal kus ikka positsiooni valima pead ja vales kohas pea välja toppides kohe surma saad ongi huvitavam. Lausa masendav on kuidas mängijad kaardil laiali ilma mingit meeskonna tööd tegemata ringi siblivad. ainult sellistes cod-i sugustes multikates ongi see võimalik, rising stormis notitakse sind ühe laksuga maha kui tuleb mõttesse niisama peale joosta ja ega arma 3-s ka pikalt ei ela kui kivitaha ei varju. Ma saan aru küll et jutt käib sul arvutimängudest aga päriselt polegi võimalik jooksu pealt automaadist tulemuslikku lasku sooritada. Minuarust just rikuvad mängu ära need Rambod kes peavad ennast üliägedateks sõjarditeks.
ei asi on selles, et vanas cs-is oli recoil täiesti ok.. ja ka vanas cs-is pold mingit siukest rambotamist ja whatnot sa räägid.
aga cs go on lihtsalt sodi rämps.. kui sa puutud strafe klahvi kasvõi 0.1 sec siis ak laseb kuulid 5m pealt vastu seina kuhugi elvasse, nii elvasse, et see ei oleks päris elus füüsiliselt mitte kuidagi võimalik.
ja ägedad on siis mängud kus kohe pee maha pargitakse ning campitakse üksteisevõidu kuni kellelgil kannatus katkeb? ma ei tea... pole vaja sellist jama.
Kui seda tahad siis mine mängi ARMA 3-e, seal saad cämpida 5 päeva jutti nii, et kedagi ei näe...
nagu need kes kuskil oma elu pärast värisedes kükitavad, teeks mingit räiget tiimitööd. Samasugune egotrippamine. Las keegi teine "teeb objective".. Võidab see tiim kellel on kõige rohkem AGRESSIIVSEID mängijaid, kui need omavahel kampa (squadi) liiguvad, siis efekt mitmekordistub.
Muidugi siis hakkab hala et tiimid ei ole võrdsed, ühel pool on 20 snaiprit ja 5 assaulti, teisel pool 5 snaiprit ja 20 assaulti. Mis te arvate kumb pool võidab? Muidugi ajab räigelt tigedaks kui ise oled nende 5 assaulti seas ja jooksed pidevalt peaga vastu seina sest need taktikalised munadesügajad ei soovi end põõsast või katuselt liigutada. Aga võidu teenib see pool kes selle nimel vaeva näeb.
Ma veel näinud pole, aga kas on mõni server kus on ainult sniperid ?
Mulle meeldis cod4-s sniper serverid, aga peale seda kui ma win8 peale lasin ei taha settingud save-da enam cod4 mod-es
aht0 battlefieldi teami koostöö koosnebki sellest kambaga -kamba vastu jooksmine ja see kui keegi tahab sniper relvaga kuskil kükitada on ta enda valik kuna sa mängid public serveris mis on mõeldud kõigile.... see nüüd välja küll ei tohiks vihastada.
Battlelog oma skilli ja kes teab mis "näitajatega" on selle põhjustanud, et keegi ei taha teamworki ja snaibib nurgas, et saada võimalikult hea skoor. Snaiper squadis oleks väga teretulnud kui kaugelt katab oma squadi liikumist aga snaiprid, skoori eesmärgil, üritavad võtta kõike mis võtta annab ja oma squad ega tiim ei koti kedagi. _________________
Selliseid *Ghost* mängijaid olen ma märganud kõikides CODides ,BF3s ja mujalgi. Kõikide arvutid asuvad siiski erinevates maailma kohtades mitte ühes ruumis. Kõige hullem on mängida siis kui serveris on mängijad Vahemere regioonist.
Neil seal enamusel veel alla 1MB/sek ühendus.
Kellel i5 4xxx ja gtx 680 stock saaks jagada mängu fps -i korralikus võitluses (64 mängijat, suur map jne). _________________ “Without music, life would be a mistake.”
Kellel i5 4xxx ja gtx 680 stock saaks jagada mängu fps -i korralikus võitluses (64 mängijat, suur map jne).
Mul on i5 4570 ja gtx760 (pisut kehvem kui 680 aga loodetavasti on kasu)
FPS on enamjaolt 60 ultra peal ja dropib alla 60 ka aegajalt
Ei tea kas bf4-ja benchmarkida saab ja samas ma ei ole seda tüüpi kellel on pidevalt fps jooksmas nurgas, kuid mäng on täiesti mängitav minujaoks ja erilti vinguda ei saa ka.
BF4 on üldse minujaoks esimene bf mäng mida tõsisemalt mänginud olen. Bf3 on ka olemas aga pole väga mängind.
Kaart peab olema vähemalt 30 minutit, et saaks mõnu sellest mängust. Selle 5-10 minutiga saad healjuhul mingi tunde kätte ja siis on asi juba läbi.
Edit: Gametracker.com-st leidsin veel miski 4 sniper only serverit, kuid keeruline otsida seda mida tahta. Only snipers pole serveri nimedes ja lihtsalt sniper kirjutades leiab mustmiljon no sniper või sniper limit servereid ja siis sirvi neid lolliks.
Bolt sniper kirjutades leidis aint 5-s. Battlelog-is võiks ka olla filtrites valik kuhu linnuke panna ja otsiks aint sniper servereid.
viimati muutis lopes39 23.01.2014 22:23:32, muudetud 1 kord
No aegajalt saan ikka täis serveris 25 killi kätte
Aga ega ma lihtsalt paremat serverit polegi veel märkanud. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kes rahul pole.. aidake. Mina tasakaalu kohta ei oska öelda, sest ma olen max 1h mänginud tavalistes serverites. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Huvitav on see, et osadesse serveritesse lihtsalt ei loadi ära ja tuleb see error. Could not connect bla bla. Näiteks see sniperworld kus oli 64 mängijat. Lihtsalt ei taha mängu ära loadida.
Need väiksed kaardid on head, kuid võiks olla miski mode kohe mõeldud sniperitele selles bf4-s kus üksteiele nii ligi ei saa, et saab nuga anda. See läbisegi ringi siblimine on suht tüütu.
Ühe asja võiksid küll teha selles mängus ja see on piirata rakette ja kuule nii tankides kui ka kopterits ja lennukites. Pisut ajuvaba on see, et engineer saab kaasas kanda 3-5 raketti juba ja siis helikopteril on rakette piiramattult.
Võiksid teha nii, et kopteril on automaadis 200 kuuli ja siis nõrgemaid rakette 20 ja tugevamaid näiteks 4. Pmst kui oled miskis serveris kus on 24 matsi ja siis ainult üks kopter õhus kes on mingi über pro. Teda maha saada on praktiliselt võimatu ja ta võibki ringi lendama jääda. Jah tegemist on mänguga aga see on ikkagi ebaaus teisele kui masinatel jne on lihtsalt niipalju ammo. Tankidel võiks olla 20 suurt kuuli ja 200 täristamis kuuli ja siis miski 5 target lock rakketti. MAA-l võiks olla 20 target lock raketti ja 200 täristamis kuuli.
Kuulide juurde saamiseks peaks olema nagu see support viskab ammo pakki maha, ehk siis helikopter kui tahab kuule juurde siis peaks maanduma.
No tegelikult nagu varem mainiti, ongi teema see, et paljud "profid" istuvad kuskil põõsas püssiga ja nopivad oma kaugelt laskudega punkte, aga teised vähesed jooksevad kohe möllus peale ja saavad ka palju surma selle pärast, et need esimesed ei tule kuskilt appi. Nii on ka tiimitöö lõhenenud ja arvake kes siis edetabelis esimesed on? Ikka need snaiperid ja nurgatagused vennad.
Ma ise küll mängus koba suht veel, aga köhin ikka...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.