Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 287, 288, 289 ... 506, 507, 508  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 23.01.2014 14:35:57 vasta tsitaadiga

renekas kirjutas:
Ot ongi siis bug et mängijad on vahel nähtamatud ? Ma olen ammu kahtlustanud juba. Mõni case on ikka lihtsalt liiga unreal, nii pime ma ei saa olla.

Tundub küll täitsa tõsi olevat. Mul vahel või siis pigem pidevalt selline tunne nagu tankid ja ja tegelased lampi kuskilt nagu teleportiga tulnud.
Sõidan miski tankiga ringi ja järsku seljataga on tank kes mind maha võtab, kuid samas just sõtsin sealt kohast mööda ja polnud isegi mingit heli või nähtavust, et kuskil tank ligidal on.
Võid siis kui ma snipriga katusel kämpan ja pidevalt vaatan ringi, et keegi nuga ei tuleks andma jne. Näiteks see shanghai kaardis E lippu juures maja kus saab liftiga katusele. Sealt hüppan ma alla sellele väiksemale majale mille katuselt saab hästi oma tiimile kattet teha E lippu poole ja C lippu ja ka isegi mingil määral D lippu. pidevalt vaatan seda lifti maja, et keegi sealt mulle kaela ei lendaks. Sama teen ka selle ümara katusega torni poole, kuhu helikopteriga minnaks ja et sealt keegi kaela ei sajaks.
Aga ikka leidub mingi lampi keegi nagu teleportiks selga. Ma teen ennem spottingu ja siis alles lasen.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 23.01.2014 14:55:43 vasta tsitaadiga

ottf väga hea ongi et neid niisama ringi jooksmise ja kargamise mänge vähemaks jääb , seal kus ikka positsiooni valima pead ja vales kohas pea välja toppides kohe surma saad ongi huvitavam. Lausa masendav on kuidas mängijad kaardil laiali ilma mingit meeskonna tööd tegemata ringi siblivad. ainult sellistes cod-i sugustes multikates ongi see võimalik, rising stormis notitakse sind ühe laksuga maha kui tuleb mõttesse niisama peale joosta ja ega arma 3-s ka pikalt ei ela kui kivitaha ei varju. Ma saan aru küll et jutt käib sul arvutimängudest aga päriselt polegi võimalik jooksu pealt automaadist tulemuslikku lasku sooritada. Minuarust just rikuvad mängu ära need Rambod kes peavad ennast üliägedateks sõjarditeks.
tagasi üles
liifer
HV kasutaja
liifer

sõnum 23.01.2014 15:10:34 vasta tsitaadiga

Keegi BF4 ei taha? Sain kaardiga kaasa.
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 23.01.2014 16:21:17 vasta tsitaadiga

renekas kirjutas:
Ot ongi siis bug et mängijad on vahel nähtamatud ? Ma olen ammu kahtlustanud juba. Mõni case on ikka lihtsalt liiga unreal, nii pime ma ei saa olla.

Olen mitmel korral kohanud selliseid tegelasi kellel on ainult relv näha, loogiline et päris nähtamatuid ei näegi keegi icon_biggrin.gif Aga kui nüüd järele mõelda siis WTF?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.01.2014 16:24:24 vasta tsitaadiga

Ma minuteada korra olin isegi nähtamatu mingi aeg. Läksin täis 64 player serverisse, korra sain surma. Siis respawnides sain 15 killi järjest ning mind ei lastud, võisin suhtkoht vabalt ringi liikuda. Aga järsku kadus vist nähtamatus ära ja tapeti ära.
ottf
HV veteran

sõnum 23.01.2014 16:36:31 vasta tsitaadiga

Jack.igg kirjutas:
ottf väga hea ongi et neid niisama ringi jooksmise ja kargamise mänge vähemaks jääb , seal kus ikka positsiooni valima pead ja vales kohas pea välja toppides kohe surma saad ongi huvitavam. Lausa masendav on kuidas mängijad kaardil laiali ilma mingit meeskonna tööd tegemata ringi siblivad. ainult sellistes cod-i sugustes multikates ongi see võimalik, rising stormis notitakse sind ühe laksuga maha kui tuleb mõttesse niisama peale joosta ja ega arma 3-s ka pikalt ei ela kui kivitaha ei varju. Ma saan aru küll et jutt käib sul arvutimängudest aga päriselt polegi võimalik jooksu pealt automaadist tulemuslikku lasku sooritada. Minuarust just rikuvad mängu ära need Rambod kes peavad ennast üliägedateks sõjarditeks.

ei asi on selles, et vanas cs-is oli recoil täiesti ok.. ja ka vanas cs-is pold mingit siukest rambotamist ja whatnot sa räägid.
aga cs go on lihtsalt sodi rämps.. kui sa puutud strafe klahvi kasvõi 0.1 sec siis ak laseb kuulid 5m pealt vastu seina kuhugi elvasse, nii elvasse, et see ei oleks päris elus füüsiliselt mitte kuidagi võimalik.

ja ägedad on siis mängud kus kohe pee maha pargitakse ning campitakse üksteisevõidu kuni kellelgil kannatus katkeb? ma ei tea... pole vaja sellist jama.

Kui seda tahad siis mine mängi ARMA 3-e, seal saad cämpida 5 päeva jutti nii, et kedagi ei näe...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 23.01.2014 16:46:42 vasta tsitaadiga

arma 3 HinnaVaatlus serveris on mitu õhtut saanud päris asjalikku mängu tehtud. Kui huvi on siis tule astu ka läbi ja ma usun et sulle meeldib ka.
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 23.01.2014 17:19:30 vasta tsitaadiga

Jack.igg kirjutas:

nagu need kes kuskil oma elu pärast värisedes kükitavad, teeks mingit räiget tiimitööd. Samasugune egotrippamine. Las keegi teine "teeb objective".. Võidab see tiim kellel on kõige rohkem AGRESSIIVSEID mängijaid, kui need omavahel kampa (squadi) liiguvad, siis efekt mitmekordistub.

Muidugi siis hakkab hala et tiimid ei ole võrdsed, ühel pool on 20 snaiprit ja 5 assaulti, teisel pool 5 snaiprit ja 20 assaulti. Mis te arvate kumb pool võidab? Muidugi ajab räigelt tigedaks kui ise oled nende 5 assaulti seas ja jooksed pidevalt peaga vastu seina sest need taktikalised munadesügajad ei soovi end põõsast või katuselt liigutada. kopp.gif Aga võidu teenib see pool kes selle nimel vaeva näeb.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 23.01.2014 17:22:29 vasta tsitaadiga

arma3 on prealpha staadiumis, hullem fail kui bf4, no thnx

bf4 on sniper limit servud ka
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 23.01.2014 17:48:24 vasta tsitaadiga

Ma veel näinud pole, aga kas on mõni server kus on ainult sniperid ?
Mulle meeldis cod4-s sniper serverid, aga peale seda kui ma win8 peale lasin ei taha settingud save-da enam cod4 mod-es
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 23.01.2014 17:59:09 vasta tsitaadiga

lopes39, on küll selliseid, bolt action only.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 23.01.2014 18:22:55 vasta tsitaadiga

lopes39, ise mängin sellises: http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/17ef2419-ade0-454f-addf-1240106e7e44/i3D-net-NL-www-dutch-eSports-nl-Server-3-Sniper-ONLY/
Tavaliselt suht täis, ei tea, mis praegu juhtunud... Kui ma ei eksi, siis ei pea olema bolt action, aga suurem osa kasutab bolt actionit.

Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 23.01.2014 19:36:41 vasta tsitaadiga

aht0 battlefieldi teami koostöö koosnebki sellest kambaga -kamba vastu jooksmine ja see kui keegi tahab sniper relvaga kuskil kükitada on ta enda valik kuna sa mängid public serveris mis on mõeldud kõigile.... see nüüd välja küll ei tohiks vihastada.
tagasi üles
kankka
HV kasutaja

sõnum 23.01.2014 19:44:35 vasta tsitaadiga

Battlelog oma skilli ja kes teab mis "näitajatega" on selle põhjustanud, et keegi ei taha teamworki ja snaibib nurgas, et saada võimalikult hea skoor. Snaiper squadis oleks väga teretulnud kui kaugelt katab oma squadi liikumist aga snaiprid, skoori eesmärgil, üritavad võtta kõike mis võtta annab ja oma squad ega tiim ei koti kedagi.
Misfits
Kreisi kasutaja
Misfits

sõnum 23.01.2014 19:56:43 vasta tsitaadiga

renekas kirjutas:

Selliseid *Ghost* mängijaid olen ma märganud kõikides CODides ,BF3s ja mujalgi. Kõikide arvutid asuvad siiski erinevates maailma kohtades mitte ühes ruumis. Kõige hullem on mängida siis kui serveris on mängijad Vahemere regioonist.
Neil seal enamusel veel alla 1MB/sek ühendus.
Kommentaarid: 188 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 170
tagasi üles
Metspähkel
HV vaatleja
Metspähkel

sõnum 23.01.2014 20:26:10 vasta tsitaadiga

Kellel i5 4xxx ja gtx 680 stock saaks jagada mängu fps -i korralikus võitluses (64 mängijat, suur map jne).
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 23.01.2014 21:50:49 vasta tsitaadiga

Metspähkel kirjutas:
Kellel i5 4xxx ja gtx 680 stock saaks jagada mängu fps -i korralikus võitluses (64 mängijat, suur map jne).

Mul on i5 4570 ja gtx760 (pisut kehvem kui 680 aga loodetavasti on kasu)
FPS on enamjaolt 60 ultra peal ja dropib alla 60 ka aegajalt
Ei tea kas bf4-ja benchmarkida saab ja samas ma ei ole seda tüüpi kellel on pidevalt fps jooksmas nurgas, kuid mäng on täiesti mängitav minujaoks ja erilti vinguda ei saa ka.

BF4 on üldse minujaoks esimene bf mäng mida tõsisemalt mänginud olen. Bf3 on ka olemas aga pole väga mängind.
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 23.01.2014 21:57:40 vasta tsitaadiga

Tankistidele motivatsiooniks icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 23.01.2014 22:05:57 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
lopes39, ise mängin sellises: http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/17ef2419-ade0-454f-addf-1240106e7e44/i3D-net-NL-www-dutch-eSports-nl-Server-3-Sniper-ONLY/
Tavaliselt suht täis, ei tea, mis praegu juhtunud... Kui ma ei eksi, siis ei pea olema bolt action, aga suurem osa kasutab bolt actionit.

Pisut mõttetu server. Hea väiksed kaardid snipimise jaoks, kuid vähe ticketeid on ja iga kaart on nii umbes 5-10 minutit.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/426427505940304896/872560901/

Kaart peab olema vähemalt 30 minutit, et saaks mõnu sellest mängust. Selle 5-10 minutiga saad healjuhul mingi tunde kätte ja siis on asi juba läbi.

Edit: Gametracker.com-st leidsin veel miski 4 sniper only serverit, kuid keeruline otsida seda mida tahta. Only snipers pole serveri nimedes ja lihtsalt sniper kirjutades leiab mustmiljon no sniper või sniper limit servereid ja siis sirvi neid lolliks.
Bolt sniper kirjutades leidis aint 5-s. Battlelog-is võiks ka olla filtrites valik kuhu linnuke panna ja otsiks aint sniper servereid.

viimati muutis lopes39 23.01.2014 22:23:32, muudetud 1 kord
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 23.01.2014 22:19:30 vasta tsitaadiga

No aegajalt saan ikka täis serveris 25 killi kätte icon_razz.gif

Aga ega ma lihtsalt paremat serverit polegi veel märkanud.

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 23.01.2014 22:26:42 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
No aegajalt saan ikka täis serveris 25 killi kätte icon_razz.gif

Aga ega ma lihtsalt paremat serverit polegi veel märkanud.

Omast arust panin favorite'sse 5 serverit, kuid nüüd näitab aint 3-e ja panen neist 2 siia, kuna üks on see mis sina andsid.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/e88ccfa8-f259-45d5-a298-394fb02488f5/SK-Stammkneipe-SniperWorld-150-Ticket-by-gamed-de/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/7d97a6b1-abeb-4b54-8801-6816d81aa37c/Vg-Bolt-Sniper-Pistol-only-24-7-Squad-Deathmatch/
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 23.01.2014 22:30:12 vasta tsitaadiga

lopes39, tänud!

http://blogs.battlefield.com/2014/01/bf4-balancing-feedback/

Kes rahul pole.. aidake. Mina tasakaalu kohta ei oska öelda, sest ma olen max 1h mänginud tavalistes serverites.

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 23.01.2014 23:38:17 vasta tsitaadiga

leidsin ühe serveri veel.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/500f0aca-3534-424a-9460-9acf74707d8d/11-BP4U-net-Only-SNIPER-RIFLE-KNIFE-Administrated-Server/

Huvitav on see, et osadesse serveritesse lihtsalt ei loadi ära ja tuleb see error. Could not connect bla bla. Näiteks see sniperworld kus oli 64 mängijat. Lihtsalt ei taha mängu ära loadida.
Need väiksed kaardid on head, kuid võiks olla miski mode kohe mõeldud sniperitele selles bf4-s kus üksteiele nii ligi ei saa, et saab nuga anda. See läbisegi ringi siblimine on suht tüütu.

Ühe asja võiksid küll teha selles mängus ja see on piirata rakette ja kuule nii tankides kui ka kopterits ja lennukites. Pisut ajuvaba on see, et engineer saab kaasas kanda 3-5 raketti juba ja siis helikopteril on rakette piiramattult.
Võiksid teha nii, et kopteril on automaadis 200 kuuli ja siis nõrgemaid rakette 20 ja tugevamaid näiteks 4. Pmst kui oled miskis serveris kus on 24 matsi ja siis ainult üks kopter õhus kes on mingi über pro. Teda maha saada on praktiliselt võimatu ja ta võibki ringi lendama jääda. Jah tegemist on mänguga aga see on ikkagi ebaaus teisele kui masinatel jne on lihtsalt niipalju ammo. Tankidel võiks olla 20 suurt kuuli ja 200 täristamis kuuli ja siis miski 5 target lock rakketti. MAA-l võiks olla 20 target lock raketti ja 200 täristamis kuuli.

Kuulide juurde saamiseks peaks olema nagu see support viskab ammo pakki maha, ehk siis helikopter kui tahab kuule juurde siis peaks maanduma.
tagasi üles
Johan11
HV kasutaja
Johan11

sõnum 24.01.2014 00:47:37 vasta tsitaadiga

Ja snaiperrelvadel võiks 7 kuuli olla, kui tahab juurde saada, siis peab ammo paki juurde minema.
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 24.01.2014 01:11:34 vasta tsitaadiga

No tegelikult nagu varem mainiti, ongi teema see, et paljud "profid" istuvad kuskil põõsas püssiga ja nopivad oma kaugelt laskudega punkte, aga teised vähesed jooksevad kohe möllus peale ja saavad ka palju surma selle pärast, et need esimesed ei tule kuskilt appi. Nii on ka tiimitöö lõhenenud ja arvake kes siis edetabelis esimesed on? Ikka need snaiperid ja nurgatagused vennad. icon_biggrin.gif
Ma ise küll mängus koba suht veel, aga köhin ikka...
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 287, 288, 289 ... 506, 507, 508  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.