Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
10Fold
Piiratud kasutaja

|
23.01.2014 11:16:20
|
|
|
History midagi ei näita ? Mul kõik korras, kuigi just eile õhtul sai sealt enamus raha välja kantud.
_________________ Postitan ainult Smartposti või DPD kulleriga ! |
|
tagasi üles |
|
 |
MacGyver
HV kasutaja

|
23.01.2014 11:20:07
|
|
|
Kuskohast saab osta mõistlikke 100+ GH/S asic minereid?
Hiinast? kas tolliga jamasid ei ole?
_________________ Allkiri ehk signatuur lisatakse soovi korral sinu sõnumitele. Maks. 255 tähemärki! Allkiri võib olla maks. 3 standardsuuruses tähemärgi kõrgune. |
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
23.01.2014 11:20:26
|
|
|
history all olemas antud tehing
tuleks teha mingi pilt tõestamaks ,et pärast tagasi küsida?
sain oma 30 kaardi väikse farmi ka jooksma.nüüd vaja veel veidi juurde kellata
ruum kus hoian on temp -1 kuni +5
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
23.01.2014 11:31:21
|
|
|
djkiller kirjutas: |
ruum kus hoian on temp -1 kuni +5 |
Mis videod sa ülesse panid?
_________________ Web3 | ERC721A |
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
23.01.2014 11:37:47
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
kqpahv kirjutas: |
Kas keegi siit CGremote kasutab ? On donationi väärt ? St on stabiilne ja ei tõrgu ? |
Absoluutselt probleemivaba. Kasutanud seda ligi 2 kuud. See programm on kordades rohkem väärt.  |
Teen siis mõistliku donationi ikka
tsitaat: |
Kuskohast saab osta mõistlikke 100+ GH/S asic minereid?
Hiinast? kas tolliga jamasid ei ole? |
Eks neil ole vast China Export tähised peal Ma muretseks rohkem olematu garantii pärast...
|
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
23.01.2014 11:52:49
|
|
|
Nokia kirjutas: |
djkiller kirjutas: |
ruum kus hoian on temp -1 kuni +5 |
Mis videod sa ülesse panid? |
ei midagi erilist 270 tavalised:D
kiiruseks siis 12k + ennem oli 2 masinat nii et kokku kuskil 15-16 k
ei saanud rohkem võtta kuna objektil kaitse 50 A ja sõbral ka seal 3 masinat
farmi kogupauk siis 20-22k
ootan uue objekti infot kus pidi olema 315 A
|
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
23.01.2014 11:57:39
|
|
|
Kas keegi siit CGremote kasutab ? On donationi väärt ? St on stabiilne ja ei tõrgu ? |
Mis eelis on CGremoteil Teamvieweri ees ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ragulka
HV vaatleja
|
23.01.2014 12:00:17
|
|
|
History midagi ei näita ? Mul kõik korras, kuigi just eile õhtul sai sealt enamus raha välja kantud. |
Eile panin müüki ehk tahtsin BTC'ks ümber vahetada...mingi kell panin cancel orded ja peale seda coinid kadunud. Kirjutasin ka juba supporti, äkki on lootust siiski tagasi saada.
Senini on muidu probleemivabalt töötanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
23.01.2014 12:16:30
|
|
|
Kuram see Coinexi, CATi, GLDi eest kahekordne summa sisse kasseerida oli muidugi tore, mis siis et summa jäi alla 0,4 BTC kokku, ega ma rohkem riskida ei julgekski väga,
aga ma olin vist pannud mingi MOONi ostu müügi peale, et 0,4 eest ostaks, veidi läks typo vist sisse, istun hetkel päris üüratu summa otsas (minu jaoks) ja mõtlen kas nüüd ära cashida (kaks korda on tõusnud MOON) või oodata ruumorite põhjal NV (v järgmisel) tõusu, mis pidi hakkama Hiina uue aastaga ja hiinlased pidavat MOONi ostma kokku, tegelikult väga loll jutt iseenesest, aga kurat teab.
Asjalikku juttu ka: CGRemote tõesti ruulib ja soovitan kasutada, hetkel kolmandat päeva ja funkab
edit: vaatasin just, et just praegu ostetakse tohutus koguses MOONi kokku.
|
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
23.01.2014 12:24:57
|
|
|
martin366 kirjutas: |
Mis eelis on CGremoteil Teamvieweri ees ?  |
Mida rohkem masinaid taha tuleb seda tüütum on neid teamvieweriga jälgimas,restartimas ja coine vahetamas käia
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
23.01.2014 12:37:45
|
|
|
MOON hetkel hullult tõusnud ja ikka ostetakse suurtes kogustes kokku, ise müüsin oma summad maha 3x kasumi juures (0.00000016) ja kui tõusebki kõrgemale, siis tõuseb, veidi vaja arveid maksta + tööl ka olla
Jälgige turgu, ei tea, millal see dump tuleb (kui tuleb), aga soovitaksin mingi summa hetkel rahaks teha, tundub et tasub ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
23.01.2014 12:44:23
|
|
|
Kuidas seda cgremotet kasutusele võtta saaks?
Ehk siis saadan tegelasele annetuse ja saan alla laadimise lingi kenasti?
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid! |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
23.01.2014 12:46:07
|
|
|
yerba kirjutas: |
Ehk siis saadan tegelasele annetuse ja saan alla laadimise lingi kenasti? |
Vaatasin ka just, et kuskilt saada ei ole
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
23.01.2014 12:56:16
|
|
|
Saadad talle annetuse täpselt nii nagu seal lehel kirjas. Tema saadab sulle download lingi.
Eeliseks RDP ees on see, et infovahetuse saad sujuvalt sättida. UI on väga mugav. conf faili muutmine on oluliselt mugavam. Pool switch on mugav. Mitme masina jälgimine korraga ja summaarselt. jpm.
Ma kasutan kah vajadusel tightvnc viewerit(sama, mis teamviewer), aga 24/7 jälgimine ja sättimine käib kõik CGremote kaudu.
Tightvnc on hea kui kodust eemal olla, sest see töötab kenasti ka androidiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aista
HV Guru

|
23.01.2014 12:56:38
|
|
|
Kas keegi suchcoins.com poolis konto lahtitegemisega saab aidata? Kasutajanimi on seal lastone.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
23.01.2014 12:59:58
|
|
|
Seda pidasingi silmas, et see tarkvara omandamine toimibki siis nii nagu lingil kirjas, eks.
Ja cgremote ei pea asuma samas LANis töötavate masinatega, eks?
Tänud!
Kristoferr kirjutas: |
Saadad talle annetuse täpselt nii nagu seal lehel kirjas. Tema saadab sulle download lingi.
Eeliseks RDP ees on see, et infovahetuse saad sujuvalt sättida. UI on väga mugav. conf faili muutmine on oluliselt mugavam. Pool switch on mugav. Mitme masina jälgimine korraga ja summaarselt. jpm.
Ma kasutan kah vajadusel tightvnc viewerit(sama, mis teamviewer), aga 24/7 jälgimine ja sättimine käib kõik CGremote kaudu.
Tightvnc on hea kui kodust eemal olla, sest see töötab kenasti ka androidiga.  |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
23.01.2014 13:06:38
|
|
|
Jah, cgremote töötab väga kenasti üle interneti. Ainult ruuterist pead pordi suunama, nagu ikka.
Mul näiteks üks masin teises linnas ja connectib seal maja keldrist wifi abil ruuterisse ja sealt minuni.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
23.01.2014 13:30:16
|
|
|
Ertai kirjutas: |
MOON hetkel hullult tõusnud ja ikka ostetakse suurtes kogustes kokku, ise müüsin oma summad maha 3x kasumi juures (0.00000016) ja kui tõusebki kõrgemale, siis tõuseb, veidi vaja arveid maksta + tööl ka olla
Jälgige turgu, ei tea, millal see dump tuleb (kui tuleb), aga soovitaksin mingi summa hetkel rahaks teha, tundub et tasub ära. |
Julm. Oleks peaks jälle ütlema, vahepeal ei tahtnud neid keegi osta.....
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
tagasi üles |
|
 |
Randombit
HV vaatleja
|
23.01.2014 14:20:47
|
|
|
Õnnestus ka oma MOONidest öösel hea hinnaga lahti saada Huvitav millest see MOONi hinnatõus nüüd tingitud on? Kas tõesti ainult sellest, et ta paar päeva tagasi http://www.coinwarz.com võrdlusesse lisati või on seal midagi veel?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
23.01.2014 14:32:00
|
|
|
ragulka kirjutas: |
keegi cryptsy's oma balance on tsekanud ? rsk mul 400K DOGE't jalutama läinud  |
Sul vähe kehvemini siis, ma kandsin 10k doge üle, siiani pole midagi. Muidugi cryptsy twitterist lugesin, et transactionid peaksid kiiremini toimuma, kuid seda öeldi juba 2 päeva tagasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Randombit
HV vaatleja
|
23.01.2014 14:43:35
|
|
|
Miks te Coinex.pw ei kasuta? Minu meelest oluliselt mõistlikum leht kui Cryptsy. Saitide omanike taustauuring, usaldusväärsus jne pole mulle seni veel huvi pakkunud kuna pikalt ei plaani suuri summasid nendel lehtedel hoida. Muidugi vahest on küll hulgim ordereid üleval, et tegelikult peaks usaldusväärsuse pärast muretsema küll.
Aga cryptsyl on nüüd mooniga sama jama mis dogega, et kui vaja kiiresti liigutada siis istuvad mündid kuskil kinni. See küll minus usaldust ei tekita selle saidi vastu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
23.01.2014 14:49:34
|
|
|
Randombit kirjutas: |
Miks te Coinex.pw ei kasuta? Minu meelest oluliselt mõistlikum leht kui Cryptsy. Saitide omanike taustauuring, usaldusväärsus jne pole mulle seni veel huvi pakkunud kuna pikalt ei plaani suuri summasid nendel lehtedel hoida. Muidugi vahest on küll hulgim ordereid üleval, et tegelikult peaks usaldusväärsuse pärast muretsema küll.
Aga cryptsyl on nüüd mooniga sama jama mis dogega, et kui vaja kiiresti liigutada siis istuvad mündid kuskil kinni. See küll minus usaldust ei tekita selle saidi vastu. |
Kasutaks, aga viimased coinid läksid juba cryptsy poole, nüüd ootan...
Tagantjärele tarkus
|
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
23.01.2014 15:18:44
|
|
|
CoinEx on ikka ülijõhker koht - vajutasin walletis send nuppu ja kohe tuli teade kuidas summa on kontole laekunud ja täpselt sama lugu ka withdrawiga... panin balance withdraw ja ei kulunud sekunditki kui wallet näitas, et unconfirmed transfer tekkis...
|
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |