praegune kellaaeg 21.06.2025 23:04:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lehys
Kreisi kasutaja

|
10.12.2013 07:11:42
|
|
|
Alla 760 pole jah just erilist mõtet vaadata,mida rohkem jõudlust seda parem elamus,paraku 100 eurone kaart kõlbab vaid filmide vaatamiseks.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaiden
HV vaatleja
|
15.01.2014 23:49:13
|
|
|
Endal videoks GTX 660 ning monitor on plaanis osta selline: http://www.aocmonitorap.com/root/za/product_display.php?id=272 (ainus asi, ma ei saa aru mis see frame rate sellel monitoril siis on? Kas 3D jaoks okei?)
Eks see 3D ole seal võibolla rohkem filmide vaatamiseks aga mida teadjamad oskaksid arvata, kas mingi elamuse peaksin ka mängudega saama? Ärge palun täitsa maha tampige, lootust võiks ikka anda
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.01.2014 00:23:59
|
|
|
Kaiden kirjutas: |
Endal videoks GTX 660 ning monitor on plaanis osta selline: http://www.aocmonitorap.com/root/za/product_display.php?id=272 (ainus asi, ma ei saa aru mis see frame rate sellel monitoril siis on? Kas 3D jaoks okei?)
Eks see 3D ole seal võibolla rohkem filmide vaatamiseks aga mida teadjamad oskaksid arvata, kas mingi elamuse peaksin ka mängudega saama? Ärge palun täitsa maha tampige, lootust võiks ikka anda  |
Tegu on 60 hertsi välja pumpava kuvariga, mis kasutab enda oma 3D süsteemi ehk Nvidia 3D Kittidega see kokku ei sobi. Mis aga ei tähenda, et sa sellega ei saaks 3D režiimis lasta - saad ikka, lihtsalt kogu 3D "tehakse ära" tarkvaraliselt kuvaris endas. Revüüde põhjal on tegu täiesti mõistliku kuvariga ning IPS veel lisaks
Ainus tõsine puudujääk ongi too värskenduskiirus ehk sul jääb kogemata nauding, mis on töölaua 120 hertsi.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaiden
HV vaatleja
|
16.01.2014 00:33:51
|
|
|
Tänud kiire vastuse eest!
Olen ise selle 3D suhtes veel väga võõras ja erilist matsu ei jaga, kuid kui ma valesti aru ei saanud siis tundub, et on siiski võimalik ühendada see asi Nvidiaga.
Nimelt sattusin eile mingit foorumit lugema, kus räägiti ka passiivsest 3Dst ning oli mainitud seda AOCi kuvarit ja keegi siis pakkus lahenduseks sellise lingi:
http://3dvision-blog.com/7163-make-your-passive-3d-monitor-or-3d-hdtv-work-with-3d-vision/
Või siis juhul kui see monitori suudab mängudes kasutada seda enda 3D süsteemi siis pole ju nagu anyway probleemi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|