Dave20, see on maitse asi. Paljudele see toob kaasa mingi hiire lag-i jne. Liikuv pilt on sellega vaieldamatult köige kvaliteetsem. Kui sa mingit lag-i sellega ei märka, siis soovitan soojalt, kuna sinu arvutis seda vöimsust on piisavalt, et köikke puhtalt ja ilma vigadeta välja joonistada.
Nonii, minul igastahes random fps dropid peale uut patchi, midagi muud ei ole paremaks läinud ainuke asi ongi fps dropid ja mu rank pole enam lilla.
kes mängib amd kaardiga, mis draiverid teil on kellel fps ei dropi ?
viimati muutis renekas 14.01.2014 00:30:11, muudetud 1 kord
Kas keegi "vertical sync on" ka mängib? Kuigi fps mul üle 100jne. panen selle peale, läheb 60, aga mäng muutub julmalt sujuvaks.
vsync tekitab mul ka hiirele üsna rämeda viivituse sisse, pool sek vist
vsync tekitab jah veidra uimase tunde.. n.ö hiire lag. Vsync off tearingut ei teki (vähemalt mitte wikis kirjeldatud moel), muus osas tundub ka pildikvaliteet sama nii et pelan ilma, lahtise fps'siga
Minul veel laiskusest 13.11 Betav9.5 ning ei ole enam FPS drope. Loomulikult meil vähe erinevad kaardid ka ja draiveriversiooni põhjal väga suuri ennustusi tegema ei hakkaks.
renekas kirjutas:
Nonii, minul igastahes random fps dropid peale uut patchi, midagi muud ei ole paremaks läinud ainuke asi ongi fps dropid ja mu rank pole enam lilla.
kes mängib amd kaardiga, mis draiverid teil on kellel fps ei dropi ?
Üldiselt tuletan ka veelkord meelde, et HV serveri toetajad võiksid PS'i teada anda
Eile õhtul proovisin veel just seda sama driveri versiooni, esialgu igastahes fps droppe ei täheldanud.
Eks wndws7-ski pidin downgradema 13.12 pealt, ei tea miks ma arvasin, et w8's parem on.,
jaaaa memory leak probleem pole samuti lahendatud. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Dave20, nagu aru olen saanud, siis need probleemid amd kaartidega. Kunagi jamasin ka nende amd videokaartitega, tänaseks on see önneks ajalugu minu puhul.
Aga tundub jah, hetkel AMD poolne see. Samas mis memory leak probleem siis BF4-s parandati?
A mul suht vanad driverid ka peal. Ja beta oli veel, kui tõmbasin viimane kord. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
7870 AMD, pole mingit probleemi mänguga enam ja memory leak pole kunagi olnud.
Päris alguses crashis jah jubedalt, aga nüüd peale patche pole midagi kurta, graafika kaardi poolest. _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Lihtsalt jäi silma erinevates foorumites, et neil kellel amd kaart oli ja on probleeme memory leak jne. Endal on olnud kolm amd kaarti ja köigiga on probleeme olnud. Imestan ise ka, et võttis niikaua aega enne kui aru sain, "mis, kes, kus".
edit: Škoda on ka hea odav auto, aga ...
viimati muutis Avot 14.01.2014 19:27:12, muudetud 2 korda
See memory leak jama on ainuke probleem olnud mul oma AMD/ATI kaartidega ja sedagi juhtub nii vähe. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Mida rohkem mängid, seda rohkem aru saad, et seda "laggi" on ikka metsikult palju. ST just tüübid, kellel on sinust ca 4-5x suurem ping, teevad mingeid ime headshote püstolite ja asjadega nurga tagant. Ehk siis mida videotes kirjeldatakse, tema nurga tagant ammu väljas, aga sina näed oma surma ja teda tuppa jooksmas paraleelselt. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
No blin, admin balansib serverit siis, kui seis on miski 600 - 50, ja visatakse mind kaotajate tiimi. Tra mõistust sellele mehele vist küll ei jagatud. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
No see oli admin, kes kas käivitas scripti, või viskas ise tüüpe üle. Sest chatis ütles ta ka "teams have been balanced", ja kui ma küsisin, et mis kuradi pärast sa seda praegu teed, siis vastus tuli - et ta koguaeg balansseerib kui vaja... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Ja sina vaeseke ei saagi nüüd kekata, et tegite 600 ticketiga vastastele ära?
Aga muidu sul endal põnev mängida sellises võitjate tiimis, kus üks pool saab üle poolte ticketitega kotti?
Mis mänguelamust te sealt küll saate
Admin arvatavasti muidugi tõstis ennast või kedagi sõpradest üle, et kaotust kirja ei saaks ja sind siis huubist visati üle muidugi
Nagu ma ka adminnile ütlesin, siis balansseerigu varem tiime. Mäng oli päris aktiivne esimsed 15-20 minti, siis lagunes vastastel ära. Mis kuradi mõte on lõpus balansseerida, see ei muuda absoluutselt mittemidagi enam.
Ja pealegi, kui võit on välja teenitud, siis tahaks seda ka hea meelega saada.
Ei olnud HV servus. mingi taanlaste urgas oli äkki. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Hmm, ma juba siis nägin seda, kui esimest korda bf4 mängisin... Reaalselt mu esimeses mängus. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kindel et ikka seda sama nägite? Niipalju kui ma aru sain, siis peab täpses kohas seal katusel putka peal olema, et tuld näha ja asi toimiks, pole just midagi mis lihstalt õhku lendab.
Ise näen esimest korda ja video kommentaare/Battlelogi foorumit vaadates, siis ei kohanud ka kedagi kes seda varem näinud on.
ja siis pannakse mind kaotajate tiimi kes on niigi 200-ga maas. Miks? slackisin 10 min mängu algusest ja tegin reconiga PLD spottimist - lootuses, et mõni engi biiti klikib aga pmst võiks neid otse oksa tõmmata.
balanseeriks siis mõne top scorega tegelase üle, ei.. not going to happen ja mis on tulemus 600/0 mapi lõpuks
Balansseerimine peaks olema mängu endapoolne featuur, mis suudaks tuvastada, kas mängija on serveris oma grupiga (battlelog party nt). Sel juhul balanseeritakse terve squad, või ainult nö üksiküritajaid. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Eelnevail on veel hästi läinud, ühes mu lemmik serveris on kaks korda nii juhtunud, et lahingust eemal tapab mäng mu ära "killed in action" ja paneb teise teami. Ühe korra tõsteti nii võitvasse ja teist korda kaotavasse teami. Kõige rohkem võtab mängu isu ära ebavõrdsed teamid. Serverisse joinides on suur tõenäosus, et satud kaotavasse teami kuna seal on mängijate liikuvus suurem ning kui teami vahetamisel on piirangud, siis tulemuseks on pikad kaotuse seeriad. Või kui satud võitvasse teami, siis võtad sellest viimast ja kogu lühike list mängude tulemustest on sinises. Tõsiselt põnevaid mänge mida meenutada on väga vähe. Üks meenub, kus Rogue Transmission Conquest Large kaardil olime 40-90 taga aga lõpuks võitsime 3-0. Kas tõesti oleks raske teha automaatselt teamid skilli põhise jaotusega nii, et mõlemis oleks enam-vähem võrdse tasemega mängijad?
Kas tõesti oleks raske teha automaatselt teamid skilli põhise jaotusega nii, et mõlemis oleks enam-vähem võrdse tasemega mängijad?
Jah oleks, see on lausa võimatu.
Kes grindib mingit relva lahti, kes tegeleb mingi assignmentiga, kes niisama on trollimas sõpradega jne. Sa võid ju inimesed spm/level/kpm/kdr/... järgi ära jaotada, aga see ei taga veel võrdseid teame, sest mängijate eesmärgid roundis ei ole mingi statistika põhjal teada. Ma võtan seda lisaboonusena kui round on võrne ja põnev _________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J.
Minu arvates näitab skill number oskusi päris hästi, ja erinevate eesmärkidega mängijaid peaks ju mõlemisse teami umbes sama palju jaguma.
Kui ühined serveriga ja mäng lõppeb praktiliselt kohe, kui sisse jõuad, kaotad -36 skill, vms. _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Minu arvates näitab skill number oskusi päris hästi, ja erinevate eesmärkidega mängijaid peaks ju mõlemisse teami umbes sama palju jaguma.
Kui ühined serveriga ja mäng lõppeb praktiliselt kohe, kui sisse jõuad, kaotad -36 skill, vms.
Ma alguses olin suht mad sellise asja peale aga nüüd ei vaata seda skilli, sest see ei näita midagi. Mida rohkem numbrit on seda rohkem kukub ka. Kuskil kolmesaja juures tegin mängu kus mul oli kill rate kuskil 20/10 ja sain -16 skilli (punkte võtsin ka jne). _________________
Mul on endalgi nii juhtunud aga järgmise mänguga saad ju enamvähem vanale tasemele tagasi ning üldse on see parajalt erandlik näide. Parema skilliga mängija kaotab rohkem ja kehvemaga vähem, üldpilti see siiski ei muuda. 400 skilliga mängija ei kuku 200 peale jne. Ma polegi tahtnud, et skilli arvestamine käiks väga täpselt vaid üldjoontes oleks mõlemas teamis sarnase tasemega mängijad.
Väga tihti kui mitte alati saab see tiim kotti kellel rohkem päevitajaid on. Ma võtsin ATV vahepeal ja teamkillisin neid, hea lihtne moodus lahti saada. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Red Orchestra 2 juba "vana" mäng ja köik need eeltoodud probleemid lahendatud (arendatakse, laijendatakse siiani). Dice vöiks öppida väikeselt firmalt kuidas asju tehakse. Relvi saad aintult selle järgi milline on vaba klass teamis. Hoolimata selllest, et oled köik relva omadused lahti mänginud. Autobalanse tehakse viimati serverisse tulnud mängijatega ja minuteada vöetakse ka arvesse mängija leveli tase. Mängus ei näidata yldse mitu korda oled surma saanud, ainult seda palju teamile oled punkte toonud ja palju vaenlasi maha lasknud.
Kahjuks paljudele mäng liiga realistlik ja seega mäng teatud mängija ryhmale möeldud. Ja tore et nii, igasugu cheatereid pole kohanud.
edit: steamis mäng 9,90, kes proovida tahab ei astu vähemalt liiga sygavasse ämbrisse (hea vaheldus BF sarjale).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.