Dave20, tore et asi paranes! Mäletasin siis selle fps-i töusu öieti. Ka minul pilt paranes tunduvalt samade asetustega vörreldes Win7 ja win8. Pöhjust ei tea. Jäi lausa tunne, et win7 kasutab directx 10 ja win8 directx 11.
Kes rohkem asjaga kursis kommenteerige ja parandage nägemust.
Mis puutub Hz-e, siis arvan et see 59,97 Hz on öige. Kuna ka minul mängus 119,97 Hz, teist/paremat vöimalust mängu asetustes ei ole. Juu siis peab nii olema.
hurr durr we cant do better netcode becuz of levolution shits.... hurr durr uuuuh no levolution in new expansions... doesnt matter, its there - invisibl
Avot, 10/10, vahet pole kui palju seda prooviti aga trikk on ikka omaette klass _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
lasid kõvakettalt win7 maha mida jutumärkides erinevate mängudega tuuninud ja siis win8 fresh installiga imestad et jõudlus kasvanud..... battlelog foorumis mitmed proovinud mõlamat operatsiooni süsteemi ilma muu pahnata ja pole seal mingit 40 fps-i vahet saavutatud.
Vahe on jah märgatav ja nüüd mõjub see ka kui panen ultra või low kõik. Näiteks high peale fps 130-200, aga see ei ole linnamapis. Vahe on ja väga suur kohe!
Jack.igg, Ma nii täpselt ei tea, kui suur vahe oleks puhtal Win7 vs Win8-l BF4-s, kuid juba enda kahes arvutis on nende OP-süsteemide (kiiruse)vahe märgatav (kui arvestada, et mõlemad puhtad, isiklikult testinud huvipärast nii). Nii bootimis kui muud laadimisajad tunduvalt kiiremad Win8-l.
Olen sellega juba harjunud. Inimene harjub kõigega, nagu öeldakse.
Ning alati võimalus kerge vaevaga külge pookida ka ju vana Start menüü, kus see nn "Metro" ära kaob. Kiirustevahe on ikka päris suur, see ka utsitas järjest enam Win8-le siiski jääma. Ning veel kui võimalus vana menüü tagasi panna (küll netis tõmmatava programmiga), siis ei tohiks nagu erilist muret ju olla.
Nonii minul läks kehvemaks peale win8 installimist. Nüüd tõesti tundub et midagi on valesti nende low ja ultra asjadega samuti.
Lisaks ei saa win8äs hiire accelerationist lahti
Ongi win 8.1 pro.
Aga jah ma ei saa enam paika neid ultraid ja lowsid ja mediumdeid ja highsid.
Aga jah jagage win8 tips and trickse. .mis ma tegema peaks et selle performance boosti kätte saaksin.
Mis metrohuisse puutub siis start8 läks esimese asjana peale
Ongi win 8.1 pro.
Aga jah jagage win8 tips and trickse. .mis ma tegema peaks et selle performance boosti kätte saaksin.
ot:
Nojah.. Kui selline suhtumine on uutesse asjadesse, siis muidugi tekib kohe sul arvamus, et asi on sitt jne. Tõesti nädalake ei kannata tutvuda asjaga?
Ongi win 8.1 pro.
ot:
Nojah.. Kui selline suhtumine on uutesse asjadesse, siis muidugi tekib kohe sul arvamus, et asi on sitt jne. Tõesti nädalake ei kannata tutvuda asjaga?
Olen juba varasemalt tutvunud, kus ma muidu teadsin start8 sikutada.
Tuleks ikkagi tagasi battlefieldi juurde, on soovitusi ?
Kas keegi siit foorumist muidu Premiumit ka keegi müüb? Netist leidsin 30 dollariga kõige soodsamalt, aga ei tea kas on usaldusväärsed kohad.
Samuti ka küsimus, et mis seaded oleks soovituslik MP mängus maha võtta, et äkki liiga palju detaile vms? Profiilikastiga(i5 3550, HD7970) jookseb mäng muidu täitsa ilusti, kohati langevad kaadrid u 40 kaadrit/sek, aga enamasti seal 55-60 kandis, seda siis 1900x1080 resol ja Ultra settingutel.
Võite Battlelogis lisada ka kasutaja kommionu, kui mängu soovi peaks olema. Praegu pelan suht random serverites, kus hea ping ja palju rahvast. HV serveris mina kahjuks oma 11h mängimisajaga näinud ainult 1 kord korralikult rahvast sees.
Mängisin 8 vs 8 Lockerit. Üllatavalt hea oli... ei mingit spämmimist. Tuli üsna WolfET tunne
Kill register oli täitsa ok... paar korda muidugi jäi miskit "õhku", aga mitte nii palju kui 32vs32.
2560x1440 resoga on mäng päris hea pildiga. Ise juba pikemat aega mauranud 32" taga ja win7. ( win8 peal võibolla veelgi parem, kui eelnevaid poste lugeda ) . Pilt nagu mängu screenshotidel mis enne reliisi _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Seda, et kasutan oma Windows 8.1 peal programmi nimega Classic Shell, mis toob tagasi kõigile tuntud startmenüü, nagu seda näiteks Windows 7'l oli. Ehk siis Metro UI'ga ei puutu ma üldse kokku.
Avot kirjutas:
pohmakas, mida sa oma viimase kommentaariga öelda tahad? Ei saa aru
Tõstatan uuesti teema HV serveri kohta. Kui paljud huvilised oleksid nõus panustama, et server tegevust jätkaks? Teada võib anda PS'i teel.
Kui väga huvilisi ei tule, siis tuleb lihtsalt teenus ära katkestada.
Tegelt, kirjutage jamh pohmakale ps, siis ise ütleb paljud on nõus maksma, kui tähtaeg on lähedal. Ise olen nõus, kui jääb ca 10 euri piirle _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Hiirega on küll jama windows8's, seda accelerationit ei saa kuidagi maha.. kohe mängus aru saada et ei lähe hiir täpselt sinna kus tahad..
bullshit
Control panel - Mouse - "enchance pointer precsison" linnuke maha ja korras.
Mis mängu puutub siis minul mingeid pretensioone enam pole - infantry combat töötab ideaalselt - vahet ei ole mis relvaga, vaenlased surevad kenasti. _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
280x = HD7970, aga kumba siis ikkagi osta tasub, kui nende vahel valida? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.