Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
memphis65
HV vaatleja
|
21.02.2004 17:11:26
Pilt telekasse??? |
|
|
Olen selle koha pealt suht lammas Kas seda kuidagi ilma TV out väljundita ei saa teha (firewire näiteks)? Hetkel nVidia Riva TNT2 m64 videokaart (ilma TV out väljundita.
Milline muidu videokaardi TV out väljund on, kas s-video või rca?
Äkki keegi valgustab mind.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eweb
HV kasutaja
|
21.02.2004 18:24:40
|
|
|
videokaardil võib olla kas S-video või RCA või need mõlemad. alles natuke aega tagasi oli kuskil sama küsimus. ilmselt kõige lihtsam on osta tv-väljundiga videokaart. seda ma muidugi ei soovita.. siis on veel võimalik teha/osta VGA->TV converter. selle kohta ei oska ma midagi öelda eriti.. trust müüb veel mingit juhtmeta heli/video saatjat-vastuvõtjat.
edit: http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?board=f14;action=display;num=1073474143
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
2 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ziggurat
HV vaatleja
|
24.02.2004 11:09:53
|
|
|
Natukene erinev aga ei hakka uut teemat tegema. Sülearvuti tv out-ist rca kaabliga tv.sse ühendasin, telekas näitas ainult must valget pilti ja häält ei tulnud sealt üldse. Enne pole midagi sellist teinud/näinud/proovinud, kas nii peabki olema või on mul miski asi puudu, et tv-s oleks nii värviline pilt kui ka heli.
_________________ Ride bikes |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
escucha
HV veteran

|
24.02.2004 11:11:54
|
|
|
ziggurat, sul on signaalid valed ilmselt!!!?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
ziggurat
HV vaatleja
|
24.02.2004 12:48:11
|
|
|
escucha kirjutas: |
sul on signaalid valed ilmselt!!!? |
Signaalid valed? mida see tähendab?
_________________ Ride bikes |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
24.02.2004 12:51:28
|
|
|
hääl tuleb eraldi esiteks
teiseks seaded üle vaadata NTSC -> PAL
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
MihhailLendur
HV kasutaja

|
24.02.2004 13:05:03
|
|
|
ziggurat kirjutas: |
Natukene erinev aga ei hakka uut teemat tegema. Sülearvuti tv out-ist rca kaabliga tv.sse ühendasin, telekas näitas ainult must valget pilti ja häält ei tulnud sealt üldse. Enne pole midagi sellist teinud/näinud/proovinud, kas nii peabki olema või on mul miski asi puudu, et tv-s oleks nii värviline pilt kui ka heli. |
Küsimus võib olla ka telekas - minu telekal on sisendeid ja sisendreiime mitu ja näiteks ongi nii, et ühes reiimis näen mustvalget pilti aga kui valin teise, siis on pilt värviline. Loo mõte selles, et tuleb ike vaadata kas telekast ka õiged setiingud valitud, muidu võibki arvutiga jändama jääda...
_________________ Mis on elu mõte? |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsavend
HV vaatleja
|
28.02.2004 16:43:27
|
|
|
MihhailLendur kirjutas: |
ziggurat kirjutas: |
Natukene erinev aga ei hakka uut teemat tegema. Sülearvuti tv out-ist rca kaabliga tv.sse ühendasin, telekas näitas ainult must valget pilti ja häält ei tulnud sealt üldse. Enne pole midagi sellist teinud/näinud/proovinud, kas nii peabki olema või on mul miski asi puudu, et tv-s oleks nii värviline pilt kui ka heli. |
Küsimus võib olla ka telekas - minu telekal on sisendeid ja sisendreiime mitu ja näiteks ongi nii, et ühes reiimis näen mustvalget pilti aga kui valin teise, siis on pilt värviline. Loo mõte selles, et tuleb ike vaadata kas telekast ka õiged setiingud valitud, muidu võibki arvutiga jändama jääda... |
Ei või - kui arvuti ja TV seaded kattuvad, siis saab pildi ikka ette
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
poiss812
HV vaatleja
|
28.02.2004 18:57:33
|
|
|
Endal ka oli selline probla, et pilt oli must-valge, NVidia kaardil tuli valida väljundi tüübiks composite video, siis läks pilt värviliseks.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsavend
HV vaatleja
|
03.03.2004 19:40:53
|
|
|
poiss812 kirjutas: |
Endal ka oli selline probla, et pilt oli must-valge, NVidia kaardil tuli valida väljundi tüübiks composite video, siis läks pilt värviliseks. |
Tasub uurida, kas telekas S-Videot üldse tunnistab, kui nii, siis kasutada ikka S'i, sest kvaliteet on S-Video'l parem, kuid vastasel korral jah composite video...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|