Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 484, 485, 486 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 09.01.2014 22:34:32 vasta tsitaadiga

veltsz kirjutas:
Tere!

Probleem siis järgmine: Paypal-is verify kinnituseks toksisin turvakoodi (tollel hetkel olin unustanud kust turvakoodi saab) niimitu korda valesti et konto läks lukku ja on siiamaani lukus. Lugesin ka kuskilt Paypali kodulehelt et tuleb Fax-da ( see oli kunagi ammu, nüüd ei pruugi asjad enam niimoodi käia) isikut tõendava dokumendi koopia ja midagi oli veel. Kuna ei pidanud seda eriti turvaliseks siies ei teinud seda. Tegin ka teise konto-erineva e-maili aadressiga aga seal ka ei aksepteeri ühtegi krediitkaarti ega deebetkaarti ja ei lase ka lisada uut. Kuidas ma saaksin oma Paypali konto lahti ja asja tööle. Kindlasti on keegi sellega ennem kokku puutunud ja oskab aidata.
Ei jõua lihtsalt kõike seda 484 lehekülge läbi lapata

Faksi neile siis oma isikut tõendava dokumendi koopia ja mõni arve. icon_rolleyes.gif
Topeltarvega majandamine ei lõppe tavaliselt hästi
https://www.paypal.com/us/webapps/helpcenter/article/?articleID=94032

Mis tähendab "ei tundu turvaline"? Valdav osa euroopast kasutab ja täitsa edukalt. Kadagi ei huvita üks väike ääreala soome-ugri rahvas kes seda "ebatuvaliseks" peab. Kui tahad teenust kasutada siis pead vastavalt nende tingimustele käituma.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 09.01.2014 23:49:41 vasta tsitaadiga

Sellega peaks olema kaks varianti. Kas pead panga lehelt liituma turvaliste ostude jamaga ja teiseks peab kaardil olema mingi raha peal, et saaks bronnide natuke kaardi aktiveerimiseks.
G2rry kirjutas:
Oleks abi vaja,

Nimelt paypal paneb lambist näkku, olen erinevaid kaarte läbi aegade aktiveerinud probleemideta. Nüüd vana kaart aegus, eemaldasin selle, eemaldasin ka ühe ettevõtte kaardi ning lisan uut ja ütleb nii:

We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. Your card billing address needs to match your PayPal street address.

Aga mul on ainult üks aadress seal ja ma ei saa aru mida ta koinib mu ajusid. Muud lahtrid on õieti täidetud! icon_evil.gif

Aitäh!
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 09.01.2014 23:58:31 vasta tsitaadiga

Swed? Turvalised internetiostud lubatud?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 10.01.2014 04:51:13 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on olnud nii, et paypal ei lase makset teha (maksmine kauba eest internetis)? Proovisin kaks päeva järjest SEB kaardiga

Jan 7, 2014 Transfer From Credit Card Denied Details Transfer From Credit Card 1SG74379NW992343C €7,785.53 EUR
Jan 8, 2014 Transfer From Credit Card Denied Details Transfer From Credit Card 246723097V807973L €7,593.29 EUR

Raha kontol 7845,91 EUR
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.01.2014 05:07:57 vasta tsitaadiga

Paypalis mingid limiidid ka vast, vaata need üle.
G2rry
HV kasutaja
G2rry

sõnum 10.01.2014 21:02:02 vasta tsitaadiga

Swedpank jep, aitaski see turvalise jama tegemine. Ei teadnud et uuel kaardil seda peab uuesti tegema, konto ju sama icon_biggrin.gif aga nüüd korras, aitäh!

eltso kirjutas:
Sellega peaks olema kaks varianti. Kas pead panga lehelt liituma turvaliste ostude jamaga ja teiseks peab kaardil olema mingi raha peal, et saaks bronnide natuke kaardi aktiveerimiseks.
G2rry kirjutas:
Oleks abi vaja,

Nimelt paypal paneb lambist näkku, olen erinevaid kaarte läbi aegade aktiveerinud probleemideta. Nüüd vana kaart aegus, eemaldasin selle, eemaldasin ka ühe ettevõtte kaardi ning lisan uut ja ütleb nii:

We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. Your card billing address needs to match your PayPal street address.

Aga mul on ainult üks aadress seal ja ma ei saa aru mida ta koinib mu ajusid. Muud lahtrid on õieti täidetud! icon_evil.gif

Aitäh!
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.01.2014 21:06:02 vasta tsitaadiga

ma ei saa aru, et kas kaarti tehes, lepingut sõlmides, siis swedpank seda infot kusagil ei kuva/näita ?
siin juba iga teine kysib, mis siis tavainimestega toimub icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 10.01.2014 21:15:54 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
ma ei saa aru, et kas kaarti tehes, lepingut sõlmides, siis swedpank seda infot kusagil ei kuva/näita ?
siin juba iga teine kysib, mis siis tavainimestega toimub icon_rolleyes.gif

+1, kaua võib...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 10.01.2014 22:17:38 vasta tsitaadiga

Tavainimene ei maksagi krediitkaardiga internetis, siis teevad kurjad häkkerid ju tema konto kohe tühjaks icon_biggrin.gif Aga jah, kuidagi rohkem infot võiks selle kohta küll jagada, kui ise aasta tagasi uue krediitkaardi sain mõtlesin ka WTF ja olin juba valmis pangale kurja kirja kirjutama kui selle võimaluse netipangas üles leidsin.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.01.2014 22:20:25 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Tavainimene ei maksagi krediitkaardiga internetis, siis teevad kurjad häkkerid ju tema konto kohe tühjaks icon_biggrin.gif Aga jah, kuidagi rohkem infot võiks selle kohta küll jagada, kui ise aasta tagasi uue krediitkaardi sain mõtlesin ka WTF ja olin juba valmis pangale kurja kirja kirjutama kui selle võimaluse netipangas üles leidsin.

sama peaks ka deebek taardiga olema, millega saab shopata, nii et tavainimesed ka shoppavad icon_smile.gif

tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 10.01.2014 22:28:28 vasta tsitaadiga

liiv kirjutas:
Kas kellelgi on olnud nii, et paypal ei lase makset teha (maksmine kauba eest internetis)? Proovisin kaks päeva järjest SEB kaardiga

Jan 7, 2014 Transfer From Credit Card Denied Details Transfer From Credit Card 1SG74379NW992343C €7,785.53 EUR
Jan 8, 2014 Transfer From Credit Card Denied Details Transfer From Credit Card 246723097V807973L €7,593.29 EUR

Raha kontol 7845,91 EUR

Alles sel nädalal lükkas kaks amazoni makset tagasi ja soovitas kasutada teist kaarti. Viimase vahetus muidugi mõjus.
Põhjus oli aga väga proosaline, kaardi limiit oli pangas endiselt 40 000 eek ja olingi selle juba see kuu "läbi sõitnud".
See ei lugenud midagi, et olin sinna raha juurde kandnud ja et arvel oli tol hetkel üle 3000 euro..
Abiks oli limiidi suurendamine internetipangas kaartide alt. Nüüd laseb jälle maksta.
Tegu Magnetiga.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 10.01.2014 23:21:33 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:

Tegu Magnetiga.

vaevalt, Magnetit pole enam aastaid icon_biggrin.gif tänapäeval on ta lihtsalt krediitkaart icon_smile.gif (tuli tähenorimise tuju)

liiv
HV Guru
liiv

sõnum 11.01.2014 03:17:25 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:

Alles sel nädalal lükkas kaks amazoni makset tagasi ja soovitas kasutada teist kaarti. Viimase vahetus muidugi mõjus.
Põhjus oli aga väga proosaline, kaardi limiit oli pangas endiselt 40 000 eek ja olingi selle juba see kuu "läbi sõitnud".
See ei lugenud midagi, et olin sinna raha juurde kandnud ja et arvel oli tol hetkel üle 3000 euro..
Abiks oli limiidi suurendamine internetipangas kaartide alt. Nüüd laseb jälle maksta.
Tegu Magnetiga.

Tänan! Juhtisid mind õigetele "jälgedele". Suhtlesin ka pangaga (nagu me teame siis peaypaliga suhtlemine on nonsens). Eraisiku kaardilimiit päevas ongi €6500 ja ei ole võimalik teha €7800 makset, sest kaart on seotud paypaliga pole tähtis palju sul kuu limiidid on
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
kalaluu
HV kasutaja
kalaluu

sõnum 11.01.2014 13:56:22 vasta tsitaadiga

Te tellite amazonist... niipalju kui mina olen vaadanud ja proovinud, siis Eestisse ei saa tellida. Kas ma vaatan liiga suuri asju või on mõni muu teema sellega?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 11.01.2014 14:06:18 vasta tsitaadiga

Proovi http://www.amazon.co.uk/ või kui saksa keelt mõistad siis miks mitte ka http://www.amazon.de/. amazon.com on USA-s ja sealt ei taha nad tõesti paljusid asju Eestisse saata. Ise olen UK amazonist raamatuid, elektroonikat, toidukaupu ja isegi ühe jalgratta tellinud, siiani pole küll Eestisse saatmisega probleemi olnud.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 11.01.2014 14:36:06 vasta tsitaadiga

kalaluu kirjutas:
Te tellite amazonist... niipalju kui mina olen vaadanud ja proovinud, siis Eestisse ei saa tellida. Kas ma vaatan liiga suuri asju või on mõni muu teema sellega?

Müüja peab olema Amazon, või siis muul müüjal peab olema märge juures "fulfilled by Amazon". Igasugused marketplace'i müüjad ei pruugi eestisse saata.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 11.01.2014 17:38:53 vasta tsitaadiga

somnambuul kirjutas:
kalaluu kirjutas:

Müüja peab olema Amazon, või siis muul müüjal peab olema märge juures "fulfilled by Amazon". Igasugused marketplace'i müüjad ei pruugi eestisse saata.

Yep, viimane edukas ost ja hiljuti oli just USA-st/Amazon.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 12.01.2014 14:16:04 vasta tsitaadiga

eBay müüjad rakendavad lõpuks meetmeid, alibit, mis välistab nende trollimist.
Väga tervitatav - ei saa väita, et kaupa pole saadetud, kui see postis ära eksib - tekib ka ostjale teatud vastutus.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.01.2014 14:22:14 vasta tsitaadiga

tervitatav küll, aga kui pole tracking numbrit, siis andmete printimine ja pildistamine on kõige lihtsam tegevus icon_rolleyes.gif
kui ebay hakkab selle põhjal myyjaid soosima, siis see oleks suht BS

viimati muutis jeesus188 12.01.2014 14:30:44, muudetud 2 korda
tagasi üles
sireq
HV kasutaja
sireq

sõnum 12.01.2014 14:26:01 vasta tsitaadiga

ma see kuu tellinud pea 4 korda, ei ole kordagi sellist asja näinud thumbs_down.gif
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 12.01.2014 14:29:09 vasta tsitaadiga

Samas see jällegi ei näita ju, mis asi sinu poole teele pandi + sellise pildi feikimine pole just väga keeruline ülesanne. Lihtsalt prindid samasuguse lipiku välja, paned ajutiselt pakile peale ning voila.
Aga eks need müüjad pigem ei peta, sest nende eesmärk on raha teenida ja seda saab ainult 95%+ positiivsetega.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 13.01.2014 00:18:09 vasta tsitaadiga

Mario. kirjutas:
eBay müüjad rakendavad lõpuks meetmeid, alibit, mis välistab nende trollimist.
Väga tervitatav - ei saa väita, et kaupa pole saadetud, kui see postis ära eksib - tekib ka ostjale teatud vastutus.

Spoiler Spoiler Spoiler

Selline pilt ei tõenda juriidiliselt mitte midagi.

Seni on Ebay vankumatu seisukoht olnud, et kauba ostjale/adressaadile väljasaatmist
saab tõendada ainult sõltumatu kolmas osapool, kelleks on näiteks postiettevõte
registreeritud saadetise puhul - ei ole kuulda olnud, et see seisukoht muutunuid oleks.

Rahvusvaheline üldtunnustatud äritava on muide selline, et müüja vastutab ajaliselt enda
poolt valitud saatmisviisil ostjale saadetud saadetise eest kuni selle ostjale üleandmiseni.
Seega ka siis, kui saadetise teekond on jälgitav, on selle kadumaminek teekonnal müüja äririsk.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 13.01.2014 08:43:12 vasta tsitaadiga

voyager_est, ära levita valeinfot! Sinu "äritava" kehtib CPT, CIP ja DDP korral täies mahus...... aga EXW koodi korral pole sinu "äritavast" haisugi.... Kõik sõltub tarnelepingust, Incoterms koodist!!!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
nunnu
Kreisi kasutaja
nunnu

sõnum 13.01.2014 10:46:47 vasta tsitaadiga

link :: Toode lingil

Kas Usast tellides kus on kirjas juba import maksud tahab EE maksuamet lisaraha saada? Kuidas selliste pakkide kättesaamisega on. Kas lähevad tolli või saab kohe kätte. Maalelubamisega probleeme pole, meil müüakse neid ka aga hinnaks 170 euri.

tsitaat:
Import charges: $25.85 (amount confirmed at checkout)
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 13.01.2014 10:50:25 vasta tsitaadiga

Käibekas 20% tuleb ka ilmselt juurde.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 484, 485, 486 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.