Selline lollakas probleem, et vaja oleks arvutada kasti RGB väärtus, ma olen paead javas for loopidega murdnud mis kole, aga tulemus 0.
Pmst oleks vaja kõik pikslid kokku liita;(
keegi ehk oskab aidata?
NB! Igal pikslil erinev RGB väärtus 4 on lihtsalt lambist pandud .
Tänud ette, 9 klassi mata veab alt
public static int Värv(int x, int y) throws AWTException{ // Arvutab lihtsalt RGB, ärge pange seda tähele
Robot robot=new Robot();
Color v=robot.getPixelColor(x, y);
int R=v.getRed();
int G=v.getGreen();
int B=v.getBlue();
int värv=R+G+B;
return värv;
}
public static void arvuta() throws AWTException //Kuidas ma hüppan järgmisele reale ehk siis suurendan Y 1 võrra ja liidan eelmise rea x väärtusele uue X rea väärtuse otsa?
{
int Xsumma=0;
Misasi see kasti RGB väärtus on? See int värv=R+G+B; paistab küll ilma täiendavate eeldusteta suht mõttetu asi olema, peaksid ikka R, G ja B väärtused eraldi hoidma või ühes muutujas hoides need bittide tasemel eraldama.
Talupojaloogikaga lähenedes näeks mina mingit umbmäärast mõtet vaid R,G ja B keskmiste väärtuse arvutamisel kuigi ka selle mõte jääb pisut kaugeks.
Alusta sellest, et kirjeldad miks sul seda vaja on. Hetkel kõlab su ülesandepüstitus umbes nii, et karjas on musti, valgeid, punasaid ja kirjusid lehmasid ja sina tahad kogu karja vaadates lehma värvi teada saada.
Põhimõtteliselt võid sa ju terve ekraani läbi käia ja otsida "tuttavaid" piksleid. See töötab ainult siis kui pikslite väärtus mitte kunagi ei muutu ja igal ajahetkel on need ekraanil täpselt ühesugused, st pole mingit anti-aliast jms segavaid faktoreid.
Igaljuhul kui sul on probleeme nested loopi ehitamisega, siis soovitaks sul esialgu lihtsamaid ülesandeid ette võtta. Tegemist on terve teadusharuga, mida ei ole võimalik lihtsalt proovides pool-kogemata implementeerida korralikult.
http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_vision
RGB väärtuseid liites sa kindlasti sobiva tulemuseni ei jõua. _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Deadlock, pikslite väärtus ei pea olema üles leidmiseks tingimata täpselt ühesugune, ka JPEG kompressioon ei sega, kui sa luba varieerumise teatud piirides (rgb väärtuste kõikumise).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.