Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Soovitage virtuaalserverit märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 147, 148, 149  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.08.2013 01:47:25 vasta tsitaadiga

robertl kirjutas:
Kasutab keegi ja oskab kommenteerida DigitalOcean'i teenust?

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7710408#7710408
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mahfiaz
HV kasutaja

sõnum 28.08.2013 08:50:03 vasta tsitaadiga

Lord Ami kirjutas:
robertl kirjutas:
Kasutab keegi ja oskab kommenteerida DigitalOcean'i teenust?

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7710408#7710408

Mitte midagi halba ei oska seni öelda, kõik on tipp-topp töötanud. Pingi ja marsruuti võid ise uurida (mingi suvaline naaber mul): ping 192.81.222.50
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 04.10.2013 17:31:46 vasta tsitaadiga

Tellisin domeeni ja virtuaalserveri Virtuaal.com-st ja maksin pangalingiga. Iseteeninduses näitab, et arve on tasumata. Meilipeale tuli kiri, et kui ma ei ole saanud teenuste jaoks vajalikku infot peale arve tasumist, siis võtaksin ühendust klienditoega. Klienditoele helistades aga öeldakse, et mobiiltelefon on väljalülitatud või asub väljaspool võrgu teeninduspiirkonda...

thumbs_down.gif
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Toomas
Kreisi kasutaja
Toomas

sõnum 04.10.2013 18:11:55 vasta tsitaadiga

Olen täheldanud, et Virtuaalis esineb see probleem ainult Swedbank pangalingi puhul. Kui tasuda SEB pangalingi vahendusel, siis näitab kohe peale tagasisuunamist, et arve tasutud ja domeen registreeritud. Reeglina on neil kasutajatugi tasemel isegi nädalavahetusel, seega ilmselt lähiajal muutub staatus makstuks.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 04.10.2013 18:39:58 vasta tsitaadiga

Hmm, mul on iga kord SEB pangalingiga makstes, et "arve on tasumata". Mõne aja möödudes muutub makstuks jah.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 05.10.2013 23:10:06 vasta tsitaadiga

Pangalingi puhul on kaks teavitust:
- sünkroonne mis saadetakse kohe kui kasutaja "tagasi kaupmehe juurde" klikib. Kinnitab, et kasutaja makse teostas
- asünkroonne mis saadetakse siis kui makse reaalselt laekub

Suurem osa kaupmehi jääb sünkroonsega rahule, aga mõni loeb arve makstuks alles siis, kui asünkroonne teavitus tuleb.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 21.10.2013 13:39:02 vasta tsitaadiga

Tantumi praegustel klientidel tuleks üle kontrollida, et nende lisadomeene (add-on) on kuni 10 ja mitte enam, sest alates 1. septembrist küsivad nad iga sellise eest 1 euro kuus. Mul oli juba sellega probleem, sest tasutud on aprillini 2014 ja kusagil augusti lõpus tegid "ettemaksu arve" seda piiri ületavate domeenide alusel. Sain selle tühistatud, sest tõestasin ära nende piiri ületavate eemaldamise 1. septembril.

Mis on probleem kliendile? Kui olete enda teada teenuste eest ette ära maksnud, siis võite näiteks järgmisel aastal avastada mitmeid kordi suurema arve, sest tagantjärgi küsitakse raha tarbitud teenuse eest. See muudatus lisadomeenide üle arvestuse pidamises oli ära peidetud muude uuenduste sisse. Samuti ei ole nad lisadomeenide arvestust oma süsteemis uuendanud pärast 1. septembrit. Ma ei tea, kas hinnakirja muutmine (limiidi kehtestamine) on juriidiliselt pädev alus ettemaksu järel veel tagantjärgi raha juurde küsida aga parem olla selle muutusega kursis kui tagantjärgi teenuse üle vaielda. Näiteks Directa OÜ ehk emateab.ee tegi midagi sarnast, kus telefonis toimus firma andmete kontroll, selle eest küsiti natuke raha ja siis aasta hiljem öeldi, et tegelikult te liitusite meie ülikalli andmete avaldamise teenusega (5000 krooni aastas).

timothy
HV kasutaja
timothy

sõnum 21.10.2013 15:38:23 vasta tsitaadiga

Oh jah, olin ka aastaid ülihea hinna peal Tantumis.. aga ajalt oli ikka leht aeglane või maas. Lõpuks võtsin kätte ja kolisin rahulikuma elu peale Radicenterisse. Seal on iga lisadomeen 1 eur kuus ja kui pikemalt ette maksad, pole hind ka väga hull. Palju rahulikum ja kindlam tunne, kui varem. Tantumis julgesin muidugi ainult hobilehte hoida thumbs_up.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
number
külaline

sõnum 27.11.2013 15:19:32 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 25.06.2014 14:33:32, muudetud 1 kord
tagasi üles
evald
HV vaatleja

sõnum 27.11.2013 16:02:06 vasta tsitaadiga

Miks zone sulle maile peaks saatma?
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 02.12.2013 18:59:37 vasta tsitaadiga

elkdata kogu täiega maas
mar6o
HV kasutaja
mar6o

sõnum 10.12.2013 11:21:52 vasta tsitaadiga

Mul on domeen Tantumi all, 2014. aasta arve kenasti novembri esimeseks kuupäevaks tasutud.

Ja täna saadab Eesti Interneti SA mulle teate, et mu domeen aegus eile ja võtku ma lahkesti midagi ette. WTF?

Pöördusin Tantumi poole, eks paistab, mis selgitus sealt tuleb. Seni pole mingeid märkimisväärseid kalasid Tantumi teenusega olnud ka...

Täiendus: Probleem lahenes umbes tunniga. Kui küsisin juhtunu kohta selgitust, teatati lakooniliselt, et "Automaatika ei pikendanud domeeni."
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 02.01.2014 09:13:18 vasta tsitaadiga

Virtuaal.com OÜ tegi üllatuse 20% hinnatõusuga(10€). Eelmine aasta väike Veebimajutus I pakett 12 kuuks 41,58+KM 8,32=49,90€ ja nüüd sama teenus 49,90+KM 9,92=59,90€. Eelmine aasta ei olnud tegemist soodushinnaga. See tõstatab ilmse küsimuse, et mis mõte on jätkuvalt kliendiks jääda. Samuti on eksitav müügiväide "Domeenide arv piiramata", sest tegelikult on see 5 lisadomeeni ja 5 add-on domeeni.
Soovin kõigile head uut Virtuaal.com vaba aastat.

tanq
Kreisi kasutaja

sõnum 03.01.2014 01:25:50 vasta tsitaadiga

montez, Virtuaal.com ei ole veebimajutuse hindu tõstnud, aasta eest oli just sooduspakkumine, mis andis 20% alet esmasest arvest. Pakett I sisaldab piiramatult domeeni aliaseid (pargitud domeene), https://www.virtuaal.com/virtuaalserver/vordlustabel
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 49
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 03.01.2014 23:38:14 vasta tsitaadiga

Ehk mitte kõige sobilikum teema, aga ilmselt siin on siiski kõige suurem tõenäosus vastust saada.

Kas eestis on võimalik oma isiklikku kasti (täiesti tavaline desktop korpus) majutada 100/100 ühenduse otsas eelarvega ca 70€/kuus?
Ei vaja varutoidet (kui just mingi liiga-ebastabiilne elekter ei ole majutuskohas) ega kliimat. Peale 100/100 tingimuse oleks vaja veel mõnda välist IP-d (3-5tk ja võimalusega neid juurde tellida).

Linx-is läheb moosiriiul ilmselt kallimaks (topelt või isegi rohkem), seega otsiks alternatiive (kui keegi teab, et sellise raha eest saab).

Hetkel rendin 3-ip'ga dedicated serverit ja elu on küll ilus, aga siiski kui saaks eestis kas või ainult ühenduse ja jääks omale võimalus vabalt masin kokku panna, meeldiks mulle see variant ikkagi rohkem. Ent kuna tegemist on masinaga, mis serveerib minu ja minu tuttavate/sõprade lihtsamaid teenuseid ning vähekriitilisemaid VPS-e, ei ole midagi eriti uhket vaja ja ei näe mõtet sadu eurosid kuus ainult ühenduse eest maksta (eraldi privaatserveri rent on vaata, et isegi soodsam kui oma serveri majutus).

Muidugi mingit suvalist keldrit ei sooviks ka - äkki ühel hetkel on keegi minu riistvaraga kadunud.

Hea meelega hostiks kodus elioni 100/100 otsas, aga ühe IP-ga ära ei majanda ja ärikliendi 100/50 on 625€+km...
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 03.01.2014 23:52:46 vasta tsitaadiga

Alan, google andis ühe sellise tulemuse, kommenteerida ei oska, aga eks saad ise lisa küsida.
http://fiber.ee/server
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 04.01.2014 00:06:45 vasta tsitaadiga

Kui kuskilt tellima hakkad, uuri enne firma tausta. Kui juhatuse liikme initsiaalid on T.M ja tegemist on väikefirmaga, siis esita küsimus küsimus koos konkreetse firma nimega uuesti. On üks tegelane, kes seni tegutseda ja sulle majutust pakkuda võib ja mõni server on tal isegi olemas, aga reaalselt ta midagi garanteerida ei suuda.
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 05.01.2014 23:32:54 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Hea meelega hostiks kodus elioni 100/100 otsas

switch huawei vahele ja saad 5 välist ipd

Alan
HV veteran
Alan

sõnum 06.01.2014 07:26:22 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
tsitaat:

Hea meelega hostiks kodus elioni 100/100 otsas

switch huawei vahele ja saad 5 välist ipd

Need on ju dünaamilised...
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 06.01.2014 09:43:37 vasta tsitaadiga

Näiteks dyndns lahendab selle mure ära. Koduühenduse otsas hostides võib suuremaks probleemiks saada hoopis see, et pordid kinni on.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 06.01.2014 13:34:01 vasta tsitaadiga

Elionil pordid ju lahti. Koduserveris hostimisel võtaksin nimeserverid siiski kuskilt vps-i pakkujalt.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 06.01.2014 15:04:37 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Näiteks dyndns lahendab selle mure ära. Koduühenduse otsas hostides võib suuremaks probleemiks saada hoopis see, et pordid kinni on.

Jah, mul on omal tehtud ka Zone REST API, et uuendada zone.ee-s registreeritud domeenide IP-si ja muid kirjeid perioodiliselt.
Elioni puhul ei garanteeri keegi, et ühel suvalisel päeval on see "5 ip bug" parandatud ja olen päeva pealt kehvas olukorras.
Ja tegelikult olen juba otsustanud, et kodust siiski ei hosti (põhjuseid on omajagu). Koju sikutan juba öösiti backuppe, sellest piisab.

Linx tegi omapoolse hinnapakkumise, see ei sobi kohe kuidagi (eks kvaliteet ja majutustingimused maksavad, aga paraku ma ei vaja "kõike seda"). Selle raha eest rendin praegugi korraliku dedicated riistvara koos ühendusega, ei näe mõtet sama raha puhtalt ühenduse eest maksta, seega vaatan ringi...
Muidugi ei ole välistatud, et sellise eelarvega ei saagi miskit majutatud ja mul on mõistlik endiselt rentidagi masinat koos ühendusega - puudub ka kuluvate/praakide juppide ning oma närvi- ja ajakulu.
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 06.01.2014 15:14:18 vasta tsitaadiga

Tõenäoliselt ajab su hinna kõrgeks 100/100 Mbps ühendus mida soovid. Seadmemajutused küsivad selle eest kallimat hinda kui Elion eraklientidelt kodus.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 06.01.2014 15:31:01 vasta tsitaadiga

Alan kirjutas:
napoleon kirjutas:

Jah, mul on omal tehtud ka Zone REST API, et uuendada zone.ee-s registreeritud domeenide IP-si ja muid kirjeid perioodiliselt.
Elioni puhul ei garanteeri keegi, et ühel suvalisel päeval on see "5 ip bug" parandatud ja olen päeva pealt kehvas olukorras.
Ja tegelikult olen juba otsustanud, et kodust siiski ei hosti (põhjuseid on omajagu). Koju sikutan juba öösiti backuppe, sellest piisab.

Linx tegi omapoolse hinnapakkumise, see ei sobi kohe kuidagi (eks kvaliteet ja majutustingimused maksavad, aga paraku ma ei vaja "kõike seda"). Selle raha eest rendin praegugi korraliku dedicated riistvara koos ühendusega, ei näe mõtet sama raha puhtalt ühenduse eest maksta, seega vaatan ringi...
Muidugi ei ole välistatud, et sellise eelarvega ei saagi miskit majutatud ja mul on mõistlik endiselt rentidagi masinat koos ühendusega - puudub ka kuluvate/praakide juppide ning oma närvi- ja ajakulu.

79.68€ tuli , kui valida Wavecom.ee peal desktop serveri majutus. 5U, 2A ja /29.

Edit: Kui lisa-switchport IPMI tarbeks keelata saab 71.29€ eest kätte vajaliku.

sakunne
HV veteran
sakunne

sõnum 06.01.2014 15:53:01 vasta tsitaadiga

timothy kirjutas:
Lõpuks võtsin kätte ja kolisin rahulikuma elu peale Radicenterisse.

Mina siinsamas pool aastat tagasi kirusin Radicenter'it hinnatõusu pärast, praegu aga peab ütlema, et 24/7 tugi, (ka telefoni teel) on ikka mugav asi. Seda ei lähe just väga tihti vaja, a'kui läheb, siis ikka hirmsasti.
Nädalavahetus on ju parim aeg hooldus- ja uuendustööde jaoks ja kui sul klient on kuskil kus 24/7 tuge ei ole (Zone nt. Virtuaali ei tea) siis võib juhtuda et esmaspäeva hommikul kostab kliendi poolt hirmus ulgumine ja hammastekiristamine.
2 asja, mis praegu meelde tuleb ja millest Radicenter'i puhul puudust tunnen:
- php imap (vb praeguseks on juba, kuigi aasta tagasi öeldi, et ei ole ja ei tule)
- alamdomeenil ja selle kaustal erinevad nimed (praegu on nii, et alamdomeeni ja selle kausta nimi, kus see asub, nimed on alati samad)

Muidu aga Radicenter v-hea teenus
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Soovitage virtuaalserverit mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 147, 148, 149  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.