Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kissu19
HV kasutaja
|
25.09.2012 22:34:35
ID-Kaardi probleem Win7 |
|
|
Tere
Oskab keegi öelda mis kammajaa on, et peale värsket win paigaldust ja viimase id kaardi tarkvara paigaldust on selline probleem, et Digidoc krüpto ja Digidoc klient tunnevad ID-kaardi olemasolu pilus ära ning saan ka allkirjastada, aga id kaardi haldusvahend annab tala ning üheski brauseris samuti autentida ei saa?
Diagnostika viga:
Kaardilt andmete lugemine ebaõnnestus:CardError:'invalid condition on card' SW1:'0x6c' SW2:'0x11'
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
25.09.2012 22:46:49
|
|
|
Peale viimase digidoc'i (3.6) installi pakkus Windows mulle automaatselt järgmist uuendust: Microsoft driver update for Generic Smart card
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
26.09.2012 10:34:12
|
|
|
Selle update tegin ära. Ei funksi endiselt.
Kas täna oleks võimalik kuidagi ka tirida ID-tarkvara firefoxile, nagu see varem võimalik oli? Selles arvutis sain ma ID-kaarti firefoxiga kasutada kui firefoxi plugin oli installitud, kuigi ülejäänud arvuti ütles, et mul pole kaarti pilus.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.09.2012 11:12:52
|
|
|
Uusim ID-kaardi tarkvara sisaldab juba Firefoxi drivereid. Eraldi pole mõtet paigaldada.
Kas sul Firefoxil on ID-kaardi addon Enabled?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
meesmetsast
HV veteran

|
30.09.2012 12:27:25
|
|
|
kissu19 kirjutas: |
Selle update tegin ära. Ei funksi endiselt.
Kas täna oleks võimalik kuidagi ka tirida ID-tarkvara firefoxile, nagu see varem võimalik oli? Selles arvutis sain ma ID-kaarti firefoxiga kasutada kui firefoxi plugin oli installitud, kuigi ülejäänud arvuti ütles, et mul pole kaarti pilus. |
Mul ütles, et kaarti pole, siis kui avasin brauseri ja siis panin kaardi lugejasse, kui vastupidi tegin, siis funkas.
Chrome tasub kah proovida
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
30.09.2012 12:30:28
|
|
|
Internet Exploreriga tasub ka proovida.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dannu
HV vaatleja
|
03.01.2014 15:32:57
id kaart |
|
|
Mul on selline probleem win 7 x64. Et installisin tarkvara, lugeja ühendamisel leiab OMNIKEY 3x21 driverid aga kui kaardi sisestan lugejasse siis tuleb Smart Card no driver found. Ning id kaardi haldusprogramm ütleb " ei leidnud ühtegi id kaarti" Milles probleem?- Olen uuesti ja maha installinud aga kasu ei ole.
Programmi seest sain sellise veakoodi: 'invalid condition on card' SW1:'0x6e' SW2:'0x00'
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
03.01.2014 20:12:03
|
|
|
ID-kaart ise tegelikult ei vaja draiverit ja just seda sinu Windows leida üritab ja ei leia. Minu meelest peaks see probleem tänaseks kadunud olema või kadus see SP1 paketiga? Igatahes ei ole seda ammu-ammu näinud, Windows 7 SP1 leiab ka ID-kaardile sobiva draiveri automaatselt.
On sul Windows 7-le SP1 paigaldatud?
Probleemist endast saab üle, kui pistad kaardi lugejasse, avad siis device manageri ja seal näha olevale ilma draiverita smartcardile teed "Disable". ID-kaart töötab kenasti edasi ja draiverit enam ei otsita. Ka järgmisel korral, kui kaardi sisestad.
Kui sul aga SP1 puudub, siis on soovitatav see siiski paigaldada.
Hetkel ei oska ma aga öelda, miks ID-utiliit sul kaarti ei näe. Proovi pärast device manageris kaardi keelamist ID-tarkvara kõige uuem versioon uuesti paigaldada: http://installer.id.ee
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dannu
HV vaatleja
|
03.01.2014 21:43:56
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
ID-kaart ise tegelikult ei vaja draiverit ja just seda sinu Windows leida üritab ja ei leia. Minu meelest peaks see probleem tänaseks kadunud olema või kadus see SP1 paketiga? Igatahes ei ole seda ammu-ammu näinud, Windows 7 SP1 leiab ka ID-kaardile sobiva draiveri automaatselt.
On sul Windows 7-le SP1 paigaldatud?
Probleemist endast saab üle, kui pistad kaardi lugejasse, avad siis device manageri ja seal näha olevale ilma draiverita smartcardile teed "Disable". ID-kaart töötab kenasti edasi ja draiverit enam ei otsita. Ka järgmisel korral, kui kaardi sisestad.
Kui sul aga SP1 puudub, siis on soovitatav see siiski paigaldada.
Hetkel ei oska ma aga öelda, miks ID-utiliit sul kaarti ei näe. Proovi pärast device manageris kaardi keelamist ID-tarkvara kõige uuem versioon uuesti paigaldada: http://installer.id.ee |
WIN 7 home premium service pack 1 on olemas. Õpetusest kasu ei olnud kahjuks. Tegin disable aga siiski kui võtan kaardi välja tuleb windows heli nagu paneksin mingi seadme arvuti külge ja kui kaardi sisse panen, tuleb heli nagu võtaksin midagi välja.
Eelviimase versiooni tõmbamisest samuti kasu ei olnud. Kahe erineva arvutiga proovitud.- Prooviks teist id kaarti aga pole kahjuks võtta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
04.01.2014 02:01:48
|
|
|
Nii igaks juhuks küsin, aga kas Sul on uuema tüübi ID kaart või vana? Olen kokku puutunud probleemiga, kus teatud lugejad ei tunne uut kaarti ära (just ID haldusvahend), samas vana kaart toimib probleemideta.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dannu
HV vaatleja
|
04.01.2014 13:09:13
|
|
|
Q. kirjutas: |
Nii igaks juhuks küsin, aga kas Sul on uuema tüübi ID kaart või vana? Olen kokku puutunud probleemiga, kus teatud lugejad ei tunne uut kaarti ära (just ID haldusvahend), samas vana kaart toimib probleemideta. |
Kaart on vana ja kehtib 2014 jaanuarini. Peale format c tegemist hakkas see jama pihta. Peal on küll service pack1 mis tuli koos windowsi installiga aga ehk peaksin midagi veel installima?
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.01.2014 13:25:03
|
|
|
Äkki peaksid installima emaplaadi kiibistiku (chipset) draiveri?
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
05.01.2014 14:30:06
|
|
|
proovige vana asjad täielikult maha ja uuesti uued peale id kaardi haldusprogramm( digi allkiri, digi crypto, haldusvahend). Teine asi kui ütleb et kaart pole leitav ja viskab errori siis peab vaatama add-on browseris lisama id kaardi asju juurde
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
05.01.2014 15:32:41
|
|
|
Aga äkki peaksite uue kaardi muretsema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
05.01.2014 16:12:48
|
|
|
ollev kirjutas: |
Aga äkki peaksite uue kaardi muretsema. |
või uuendame sertifikaate kaardile
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
05.01.2014 16:20:30
|
|
|
See 3.8 versioon on täiesti aiataha kukkunud, soovitan soojalt selle maha lasta kui ei tööta ning uuesti 3.7 peale installeerida.
Lisaks maha lastes teha restart ja peale installi samuti restart, ning installi ja deinstalli ajal võiks kaart väljas olla.
Üldiselt ütleks, et kui ID-kaart ei tööta, siis see tugi mida pakutakse on sama kui peaga vastu seina joosta. Sealt mingit abi loota on suht mõttetu.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.01.2014 10:44:21
|
|
|
K3ndu, No minul nt uuema, kui 3.6-ga (nt 3.7 kuni 3.8) ei tunne digidoc jälle kaarti ära. Diagnostika kõik korras. Netis toimib ja qesteidutil töötab kah kenasti. Ma tegelikult tean milles põhjus on (üks käsurea käsk mida ei tohiks kasutada).
Kui mul see probleem oli, siis toest võeti minuga ühendust ja oldi nõus isegi kohapeal arvuti üle vaatama milles asi võib olla (kui ise kohale oleks viinud). Paraku tegu esiteks lauaarvutiga ja teiseks minupoolse bläkiga, seega jäi ära, aga hea mulje jäi küll
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|