Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Star Wars: Knights of the Old Republic märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 11.12.2003 00:07:09 vasta tsitaadiga

Mängin ka parasjagu seda ja ilgelt lahe icon_smile.gif Aga mu arvuti on natuke juust icon_razz.gif FPS on 7-20 icon_smile.gif Aga ple hullu icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
X
HV veteran
X

sõnum 11.12.2003 01:12:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Proovi graafika settinguid muuta, mängul pidi päris paljude kaartidega probleeme olema.

kas kuskil mängu sees või siis kuskil windowsis peab muutma. Mängus nagu eriti ei õnnestu, peab ära mainima, et Levithanis, noh see laev kus esmakordselt lord malakiga kohtud siis seal ei ole neid rohelisi kohti enam. Huvitav aga kui nüüd Korribani läksin siis hakkas jälle neid trikke tegema
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.12.2003 01:14:29 vasta tsitaadiga

X kirjutas:
tsitaat:

Proovi graafika settinguid muuta, mängul pidi päris paljude kaartidega probleeme olema.

kas kuskil mängu sees või siis kuskil windowsis peab muutma. Mängus nagu eriti ei õnnestu, peab ära mainima, et Levithanis, noh see laev kus esmakordselt lord malakiga kohtud siis seal ei ole neid rohelisi kohti enam. Huvitav aga kui nüüd Korribani läksin siis hakkas jälle neid trikke tegema

igalpool, proovima peab...
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 11.12.2003 10:49:07 vasta tsitaadiga

Nih, oleks abi vaja. Olen seal kanalisatsioonis ja päästsin äsja selle karvase Zaalbar'i ära.
Siit siis küsimus, et kas ma saan oma PARTY'sse lisada ka Zaalbari, ilma kellegi teise sealt välja visates? Mul nagu ei lase rohkem kui kahte tegelast(peale minu enda) PARTY's olla icon_neutral.gif Kas nii peabki olema või saab ikka kõik PARTY'sse panna?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.12.2003 10:54:24 vasta tsitaadiga

ei saa, korraga saab kambas olla ainult 3 tegelast, sina ise kaasaarvatud
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 11.12.2003 15:04:08 vasta tsitaadiga

... edaspidi paluks jälgida Mängufoorumi reegleid olenemata, kas need teile meeldivad või mitte !
X
HV veteran
X

sõnum 13.12.2003 14:10:47 vasta tsitaadiga

nonii sain lõpuks aru, kuid siiski ma lugesin siin ühes postituses, et ühte arusaamatut kohta mängus võib siiski aidata, aga whatever, pole enam oluline, teema võib ära kustutada.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
krauser
Aeg maha 10

sõnum 15.12.2003 00:51:25 vasta tsitaadiga

Soovitan seda mängu - tegin ise läbi:D
EvilMick007
HV veteran

sõnum 15.12.2003 13:03:14 vasta tsitaadiga

Hmm vot ma ei saa aru, ma ei saa seda mängida, lihtsalt jookseb aina kokku menüüs, 10-15 sek saab menüüs olla ja on masin panges omadega icon_confused.gif muud mängud kõik töötavad, kas kellelgi teisel on seda jama olnud või teab lahendust probleemile ?
soits
HV vaatleja

sõnum 23.02.2004 13:00:03 vasta tsitaadiga

See graafika asi on tolmust radika vahel.
tagasi üles
soits
HV vaatleja

sõnum 23.02.2004 13:02:03 vasta tsitaadiga

X kirjutas:
tsitaat:

Ahh. Äkki oli see kokkusaamine filmi formaadis või oli see mängu sees?
Saada mulle pm ma võin sind aidata.
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 23.02.2004 13:12:28 vasta tsitaadiga

Vou, Vou, kšiišk, vou icon_smile.gif icon_razz1.gif
Sound on päris hea ütleks enda arust icon_smile.gif olulisemaid detaile on asja juures vingelt tehtud thumbs_up.gif

edit: midagi asjalikku kah ikka vaja panna siia icon_razz1.gif nimelt maksimum refresh rate, mis panna saab on 85, niiet kõigil, kellel on refreshforce'i või muu sellise programmi abil see näiteks 100 peale kindlalt määratud tuleks seda veidi muuta...

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 23.02.2004 14:13:15 vasta tsitaadiga

Oli jah kõva sõna.2x läbi teind.Nendest otsuste tegemisest niipalju,et ainuke oluline otsus on mängus lõpupoole ja see ,et kas hakkad kurjamiks,või oled goody two shoes edasi icon_lol.gif Oleks neverwinteris võitlemine samamoodi tehtud ,siis vist naudiks selle mängimist samapalju.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 22.03.2004 14:08:49 vasta tsitaadiga

http://www.1up.com/article2/0,2053,1551692,00.asp

et siis nagu asjale järg ikkagi tulemas icon_biggrin.gif

System
HV kasutaja

sõnum 23.03.2004 02:01:27 vasta tsitaadiga

wicked kirjutas:
3.5G kui täpne olla icon_wink.gif Ja natuke liigagi palju tuletab NWN'i meelde.. See areeeni värk oli ju ka NWN's näiteks.
Aga võimaluste poolest on asi suht põhjalik. Oma tegudega otsustad kas oled Dark või Light poolele kalduv, pearahakütina saad näiteks valida kas koksadki kõik vandid maha ja saad pappi selle eest või siis maksad osade eest ise ja teiste surma 'teeskled'. Esimene varinat annab siis Light Side pointse, teine Dark Side..
Alguse poolest tundub aga igati korralik RPG (erinevalt paarist viimati välja lastud käkerdisest Lionheart ja ToEE)

Pidin lihtsalt seda ütlema.

Temple of elemental evil on minuarust üks parimaid rpgsid üldse. Palju spelle, hea graafika.
Skillidest kah puudust ei tule.

marko
HV Guru
marko

sõnum 23.03.2004 14:16:25 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
Mängin ka parasjagu seda ja ilgelt lahe icon_smile.gif Aga mu arvuti on natuke juust icon_razz.gif FPS on 7-20 icon_smile.gif Aga ple hullu icon_biggrin.gif

ega sa sama kaardiga ei mängi mis sul profiilis? icon_eek.gif 7fps on vist ikka räme traktor küll... icon_neutral.gif

TO System: Milliseid rpg'sid sa veel pelanud oled? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
System
HV kasutaja

sõnum 23.03.2004 16:34:19 vasta tsitaadiga

marko kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

ega sa sama kaardiga ei mängi mis sul profiilis? icon_eek.gif 7fps on vist ikka räme traktor küll... icon_neutral.gif

TO System: Milliseid rpg'sid sa veel pelanud oled? icon_rolleyes.gif

Kergem oleks vastata milliseid ma pole.

Lotr ja võib-olla mõni veel.
Toee on hea pela ja see on fakt. Originaal AD&D süsteemis mänge tehakse viimasel ajal vähe, peaaegu mitte üldse. Originaal rassidest tleb kah puudu.

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 23.03.2004 16:55:27 vasta tsitaadiga

System kirjutas:

Toee on hea pela ja see on fakt. Originaal AD&D süsteemis mänge tehakse viimasel ajal vähe, peaaegu mitte üldse. Originaal rassidest tleb kah puudu.

TOEE oli mu jaoks kudagi lühike,võrreldes näiteks BG2'ga.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
System
HV kasutaja

sõnum 23.03.2004 18:08:33 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
System kirjutas:

TOEE oli mu jaoks kudagi lühike,võrreldes näiteks BG2'ga.

Sellega nõustun, kuid mäng oli siiski hea.

marko
HV Guru
marko

sõnum 23.03.2004 20:57:58 vasta tsitaadiga

System kirjutas:

Kergem oleks vastata milliseid ma pole.

Lotr ja võib-olla mõni veel.

kaheldav, ja kui juba TOEE'd pead miskiks kulla tükiks, siis ka põhjendatult. lotr mäng on rpg? icon_rolleyes.gif icon_lol.gif icon_lol.gif kui sa just värskemaid versioone silmas pead. icon_wink.gif

"Originaal AD&D süsteem" ...no mis ma oskan öelda, selline lause ei saa omadega rohkem vastuolus ollagi... icon_smile.gif
maitse üle ei vaielda, aga imo on toee koht samal pulgal kus POR:ROMD, ja enamus rollika entusiaste on samal arvamusel.
kena ja ahvatlev tort, mis täidetud s*tasitikatega... nothing special icon_razz1.gif
tagasi üles
System
HV kasutaja

sõnum 23.03.2004 21:52:52 vasta tsitaadiga

Lord of the rings on igalpool liigitatud rpg alla, ei tea mina miks. Endal pole õrna aimugi mida see pela endast kujutab.
"Originaal AD&D süsteem"- Selle all mõtlen ma kolamist koobastes originaal rassidega ( Elf, dwarf, gnome, human, dark elf jne.), kasutades sealjuures D&D manamis- ja võitlemissüsteemi.
Kui sa ütled, et ToEE on kehva, ehk põhjendaksid kah miks. Ehk on arvamus kujunenud hoopis tänu nn. rollika entusiastidele keda sa mainisid.
Rollikaid olen ma mänginud omajagu ja ma usun, et enamuselt kattuvad meie arvamused nende suhtes.
Sa mainisid, et maitse üle ei vaielda. Kuigi me mõlemad teeme seda. icon_wink.gif

marko
HV Guru
marko

sõnum 23.03.2004 22:49:20 vasta tsitaadiga

teeme tõesti jah... icon_wink.gif
no mida ma pikalt ikka seletan toee kohta, mainisin juba, et sarnasusi on tal enam näiteks pool of radiance: ruins of myth drannor'ga kui näiteks BG'ga. pean silmas seda, et terve mäng on edukalt kokku pandud, korralikult valmis treitud ja testitud ehk ilma suuremate vigadeta ja kaasakiskuv/nauditav.
esmapilgul on toee kena ja traditsiooniline, uus dnd süsteem ja graafika on kena, sound täiesti olemas jne. Aga mida rohkem mängisin seda rohkem mu arvamus sellest mängust selgines. Ok, tore on kui nüüdseks on kuhjaga parandusi ja korrektuure välja lastud, aga see ei kustuta algset halba maiku. lõppkokkuvõtteks on mäng küll mängitav aga midagi erilist ja nauditavat küll mitte, kahjuks. kui nüüd dnd pelade kitsast ringist välja astuda siis isiklikult liigitaksin isegi värskema wizardry ja arx fatalise kõrgemale pulgale... isegi evil islands, mis eriti üllatas omal ajal kena mootoriga, võiks edukamalt kokkupanduks lugeda...napilt. icon_smile.gif njah, minu arvamused on ikka sügavalt isiklikud, mitte kellegi teise poolt "mõjutatud". icon_razz1.gif

tsitaat:
"Originaal AD&D süsteem"- Selle all mõtlen ma kolamist koobastes originaal rassidega ( Elf, dwarf, gnome, human, dark elf jne.), kasutades sealjuures D&D manamis- ja võitlemissüsteemi.

ära seda mõnele tõsisemale/teadjamale inimesele ainult ütle, eriti kui mainid toee mängu. icon_wink.gif icon_razz.gif
tagasi üles
System
HV kasutaja

sõnum 23.03.2004 23:32:48 vasta tsitaadiga

Arx fatalis endal läbi tehtud. Suhteliselt lineaarne, aga piisavalt kaasakiskuv.
Evil islands oli kah enam-vähem.
Enda lemmikute alla kuuluvad ikkagist BG 1&2, ICW 1&2, Falloutid va. tactics mis oli minuarvates ( maakeeli ) möga. Uuemast ajast on neid samuti, aga ei hakka kõiki nimetama.
Räigelt teemast mööda juba, aga noh. beer_yum.gif icon_razz1.gif

marko
HV Guru
marko

sõnum 24.03.2004 00:13:30 vasta tsitaadiga

njah, ega ma siis enda suuri lemmikuid veel ei nimetanud... icon_smile.gif muidugi hindan väga kõrgelt IE mänge sealhulgas BG seeriat, eriti esimest (ikkagi esimene, algne jne) veel Fallout 1/2; BOS oli rohkem ikka strateegia nagu commandoski nii, et icon_rolleyes.gif aga suht norm asjapulgad ka morrowind ja nwn, kuigi imo peaks fprpg ja nn. "top down/isometricu" eraldi käsitlema. lionheart oli ka mängitav, veidi huvitavam kui toee minu jaoks. jne jne.

Teemas ka siis veidi: kuigi KOTOR on ka suht lineaarne, st. umbes kaks korda on huvitav läbida edaspidi juba suht igav, on mäng ise väga hea saavutus, võiks muidugi loota, et tuleb mingisuguseid häid mod'e... midagi huvitavat lugeda: Biow. Kotor forums
tagasi üles
red.saber
HV vaatleja

sõnum 25.02.2005 18:29:03 vasta tsitaadiga

kas keegi teab kust kotor 1 osta saab? tahaks täiega seda aga ei tea kuskohast saaks
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Star Wars: Knights of the Old Republic mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.