Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
26.11.2003 09:59:07
Star Wars: Knights of the Old Republic |
|
|
link :: yks ülevaade
noniih, tegu siis sama mänguga, mille bioware'i poisid xboxi peal natuke aega tagasi valla päästsid ja nüüd arvuti masti masinale ümber tõstsid. meenutab väga neverwinter nights'i, kuid ületab seda kõiges, läheks isegi nii kaugele, et nimetaks seda mängu viimastest vilmidest paremaks, sest ta on lihtsalt nii hea, ehtne bioware'i klassi teos. seikled ringi, lahendad queste, korjad expi jne, nagu ad&d mängudes ikka, kuid seekord lihtsalt george lucase poolt väljamõeldud maailmas.
siiamaani pole veel eriti kaugele jõudnud, mängitud nii 6 tundi, kuid selle aja jooksul olen osalenud gladiaatorite turniiril, kus õnneks keegi veel surma pole saanud, võidelnud Sithi käsilastega, ajanud taga kurjategijaid pearahakytina jne. ainuke miinus on ehk see, et mäng tuleb neljal siidiil, seega install on oma 3 giga, kellel on aga ruumi ja aega ja viitsimist saada yle esialgsest segadusest, kuna ad&d star warsi võtmes on alguses natuke harjumatu, ootab ees tõeliselt unustamatu mängukogemus
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
26.11.2003 12:22:31
|
|
|
3.5G kui täpne olla Ja natuke liigagi palju tuletab NWN'i meelde.. See areeeni värk oli ju ka NWN's näiteks.
Aga võimaluste poolest on asi suht põhjalik. Oma tegudega otsustad kas oled Dark või Light poolele kalduv, pearahakütina saad näiteks valida kas koksadki kõik vandid maha ja saad pappi selle eest või siis maksad osade eest ise ja teiste surma 'teeskled'. Esimene varinat annab siis Light Side pointse, teine Dark Side..
Alguse poolest tundub aga igati korralik RPG (erinevalt paarist viimati välja lastud käkerdisest Lionheart ja ToEE)
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taun0
HV veteran

|
27.11.2003 02:52:28
|
|
|
oi kuidas ma tahan juba seda mängida, dark side käsilane olles. gamespotis kirjutas, et asi võib lõpupoole natca buggine olla, kellegi kogemusi ka sellega on ???
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.11.2003 02:26:56
|
|
|
nüüd sis ikka natuke juba mängitud kah.... w0w, mida edasi, seda paremaks läheb, Bioware on taaskord supertööd teinud
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
30.11.2003 06:46:40
|
|
|
link :: yks pilt siis ka mängust enesest
Taun0 kirjutas: |
oi kuidas ma tahan juba seda mängida, dark side käsilane olles. gamespotis kirjutas, et asi võib lõpupoole natca buggine olla, kellegi kogemusi ka sellega on ??? |
olen nii sith lordi kui republic herona läbi teinud ning buge ei märganud. Bioware on tõesti supertööd teinud, lõpuks kolisid oma rõvedatelt bitmappidelt ning diablostiilis GUI'lt millegi parema peale. Loodetavasti tulevikus kasutavad nad KOTORI ideed edasi , tegelt ei peaks neverwinteri laadse custom editoride süsteemi kotori graafikasüsteemile tahapanemine eriti raske olema (biowari poolt siis), iseeasi kas nad seda teha tahavad või herr georg lucas lubab.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
30.11.2003 21:17:17
|
|
|
kindlasti kavatsen kunagi proovida kui aega saan. loodetavasti bioware arenes tugevalt nwn'iga, nii, et peaks olema midagi korralikku ja tundub, et ei tule pettuda.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taun0
HV veteran

|
30.11.2003 22:56:19
|
|
|
selline küsimus ka ,et kui ma seda mängu mängin siis mingi ilgelt rõve echo on koguaeg, (gta vice city's oli ka) kuidas seda disable'ida saab ???
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taun0
HV veteran

|
01.12.2003 22:17:22
|
|
|
peale paari tunnist mängimist on mu arvamus sellest mängust totaalselt muutunud, väga igav minumeelest, masendavalt vähe saab ise teha
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.12.2003 23:47:26
|
|
|
Taun0 kirjutas: |
peale paari tunnist mängimist on mu arvamus sellest mängust totaalselt muutunud, väga igav minumeelest, masendavalt vähe saab ise teha |
see et sa mängida ei oska, ei tähenda, et mäng igav oleks mis mõttes väga vähe teha? kui ootasid, et sina saad seal ise lightsaberit loopida siis unusta ära, see on AD&D reeglitepõhine mäng, mitte jedi academy
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
02.12.2003 00:25:04
|
|
|
tsitaat: |
see on AD&D reeglitepõhine
|
palun seleta ära mis see AD&D tähendab , ei tea nagu.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taun0
HV veteran

|
02.12.2003 01:09:02
|
|
|
ma usun, et selline mäng diablo stiilis, oleks mulle rohkem meeldinud. Või siis jedi academy stiilis kus nn hand-eye coordination tähtis on. Kuigi stoori on küll äge aga peale selle planeedilt põgenemist kadus mul selle mängu vastu igasugune huvi, võibolla ka sellepärast, et lightsaber ei tundu nii võimas ja jediks olemine samuti mitte.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.12.2003 09:37:04
|
|
|
X kirjutas: |
|
palun seleta ära mis see AD&D tähendab , ei tea nagu. |
IRW! sa mängid Bioware'i rollikat ja sa ei tea mis asi on D&D või AD&D? Mõni ime, et sa hakkama ei saa sel juhul, kuidas kurat sa siis Balduri Väravat või Icewind Dale'i mängisid? või õigemini, ei mänginud?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
03.12.2003 01:44:52
|
|
|
X kirjutas: |
|
palun seleta ära mis see AD&D tähendab , ei tea nagu. |
Vat see on et noored jummivad ainult FPSe - et oleks ainult "actionis" ja päästaks kiired näpud ja hea reaktsioon
Advanced Dungeons & Dragons - rollimäng, inimesed istuvad laua taga, on teatud reeglid, mängujuht e. Gamemaster/Dungeonmaster kes
vestab juttu vastavalt oma fantaasiale ja juhenditele, igaüks "võtab" endale mingi tegelase, koos asutakse rännakule väljamõeldud
fantaasiamaailmas, GMi poolt väljamõeldud kollide/pahalaste vastu võitlemine toimub täringut veeretades (kindlasti tuttavad terminid A/D, THACO jms.).
Teadjamad võiks veel edasi seletada.
Arvutimängude tegijad on selle lihtsalt kõik arvutisse viinud ja arvuti teeb GMi töö ja täringuviske ära. Tegelase valik jäetakse tavaliselt mängija otsustada
On mitmeid maailmu milles tegevus toimub, nt:
- Forgotten Realms (NWN, Baldur's Gate, Icewind Dale)
- Greyhawk (Temple Of Elemental Evil)
- Plancescape (Planescape: Torment)
- StarWars RPG (KOTOR)
- Dragonlance (ei tulegi meelde)
- Diskworld
- Tolkieni Keskmaa (LOTR)
http://www.neti.ee ja otsi AD&D
http://www.dragon.ee
http://www.wizards.com
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
03.12.2003 23:19:16
|
|
|
kui nii võib öelda ,siis see on mu esimene selle laadne mäng, aga jah jedi academyt ma mängisin koodidega ja noh sellised äkilised mulle nagu peale ei lähegi, aga samas see inglisekeel ja mõistatamis oskus on mul ka üsna väike, praegugu olen mingis suures planeedis kus kõik on linn, ja siis kuskil seal ,kus hõljukid lendavad edasi ei saa, aga üritan, kõige põnevam oleks kui saaks mingi detroidi enda taha liikuma panna. Need võitlus kohad jah ,polegi kõige huvitavamad ,aga mina sukene äkiline mängija pole ka. Samas mäng on mahukas ja vajab häid nõudeid ,minu raal hästi ei jooksuta, nagu piiri peal enam vähem. Oh jama kui jama arvuti.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
09.12.2003 01:04:04
|
|
|
link :: yks pilt siis ka mängust enesest
|
need lightsaberid paistavad nii nagu nad normaalselt peaksidki olema ,aga mul on ka algus noh seda värvi need lihgtsaberid mida ma tahan panna, aga kui ma võitlema lähen ,siis lähevad üleni roheliseks sukseks suureks laiaks ja sakiliseks nagu kunagi oli dukenuke 3d või mis iganes, aint lightsaber, muud asjad on korralikud.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
09.12.2003 09:41:14
|
|
|
muig, meibi nad lähevad suuuureks, sest sa oled vahepeal combati pausinud?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
09.12.2003 11:25:28
|
|
|
võibolla graafikakaart ei vea välja? Mis sa selle suureksminemise all muide täpselt mõtled?
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
09.12.2003 12:06:45
|
|
|
Subu kirjutas: |
võibolla graafikakaart ei vea välja? Mis sa selle suureksminemise all muide täpselt mõtled? |
ilmselt seda, et kui kakluseks läheb, siis nad akkavad liikuma teatud hetkedel nagu aegluubis ja selle tõttu venivad "suuremaks", st laiemaks, lihtne trikk, täpselt sama mis jedi academy's & outcastis, kui mõne sithi poisi mullatoidule saadad
parandus: või siis mitte aegluubis, kuid combat nõuab ikkagi suht koht tihti pausimist, siis näebki igast koome pilte, kuda Bastila topeltsaber ja minu tavaline vägagi huvitavaid trikke teevad
viimati muutis Scart 09.12.2003 13:43:33, muudetud 1 kord |
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
09.12.2003 12:59:00
|
|
|
Hmm, ma küll ei märganud aegluubis kille KOTOR'is ( Academys oli teisi piisavalt)
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
09.12.2003 19:53:33
|
|
|
ei noh tee ei saanud vist hästi aru. Isegi siis kui ma midagi ei tee ja teen lightsaberi lahti on ta üleni roheline sukene pisut ristkülikukujuline ja siis sellised näevad playeri taga välja nagu raketilgi need tiivakesed mida on 4 tiivakest moh lightsaberit tagantvaadates.Ja siis ülejäänud loodus läheb ka vahepeal rohliseks ja ka varjud on rohelised, ühesõnaga kogu aeg mingid rohelised laigud. Kui ma playerit nati pööran ,läheb tal lightsaber jälle tavaliseks aga siis uuesti tagasi rohliseks, oleks nagu graafikakaart ei tunne mängu ära või midagi.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
09.12.2003 20:04:25
|
|
|
isegi mets ja tuled näivad rohelistene. Seal kus lähed nende wookide juurde, on mingid lambikesed need on suksed ristkülikukujulised tuled ja rohelist värvi.Mujal nagu seal Taris ja seal kus sellised valget värvi on, siis on ainult lightsaber selline.
Kas keegi tõesti midagi teha ei oska, ma ei oska siia seda pilti ka panna.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
10.12.2003 16:07:46
|
|
|
noh jah kui ma nüüd malaani peale läksin tekksid rohelised varjud ja ikka on lightsaber ka roheline, pagan täitsa närvidele käib, kas tõesti kuidagi sellest lahti ei saa.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
10.12.2003 21:51:34
|
|
|
see mingi graafika kaardi viga, endal tõmbab mul tekst järsku uduseks kohati.
Proovi graafika settinguid muuta, mängul pidi päris paljude kaartidega probleeme olema.
Ise teen juba teist ringi, nii hea asi on, et esimesest läbimisest ei piisanud. Ilmselt tuleb ka kolmas ette võtta
Mäng kahjuks suht lühike, kuid hästi huvitav, igav ikka ei hakka
Ühte tahtsin mainida, nagu kõik räägivad on mäng open ended, tegelikult ei ole
Umbes peale poole mängu läbimist saad alles valida, kuhu lähed ja mida teed, ülejäänud pool on ette räägitud, millest mingi valemiga mööda ei saa. Dialoog ja vastaste otsused on ka enamasti samad, üks kõik mis putru sa neile ette ei söödaks.
Alguses paistavad küll suurevad valikud olema, aga nii kahjuks ei saa, et mingi hetk otsustad, et jätad main ploti kõrvale ja tõmbled niisama planeetide vahel ringi ja mängid näiteks pazaaki. Kui mängu teist korda läbi jõuan teha, siis võin öelda, kui palju erines mäng, kui ma tegin täiesti erinevaid otsuseid ja lahendasin missioone erinevas järjekorras...
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|