Ise mängin 160x1050@low ja hoiab fpsi üldiselt ilusti 55-60, Siege of Shanghai mapis kukub 40 kanti. Ma vähe mänginud ka alles ja võimalik et pole kõiki mappe veel proovinud.
Ise mängin 160x1050@low ja hoiab fpsi üldiselt ilusti 55-60, Siege of Shanghai mapis kukub 40 kanti. Ma vähe mänginud ka alles ja võimalik et pole kõiki mappe veel proovinud.
160x1050 _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
160x1050
Jah et ikka fps hea oleks
Tegelikult ikka 1680x1050
Ütleks ka siis sõna sekka, hetkel pole veel teisi sätteid kasutanud. Keegi küsis mul selle müstilise FPS dropi kohta, seega vastan. FPS reaalselt hea kuskil 70-80 ringi, kuid FPS dropi ajal ei viska FPS 40-30 peale, vaid reaalselt viskab selline tõnke sisse, mis kohe samas ka taastub.
Ega neid polegi alati saadaval, kui need kasutuses on või äsja alla lastud (respawn aeg on, olenevalt serverist). Samuti päris igas mapis ka pole õhusõidukeid.
Esimesed 2 ja pool tundi mängitud.
Märkasin, et vastaste tapmine võtab tunduvalt kauem aega, relvade dmg oleks nagu üleüldiselt nerfi saanud. (võrreldes bf3 -ga)
Hit registry on ikka veel suht meh :/
Norm vend ikka Veteran status 10, MOHW rank tundub ka põhjas olevat ja siis veel cheatib ka
Kuidas ta BF4 mängida saab, kui juba BF3's sai banni? Kas need mitte globalbani ei annagi?
BF4 official serverites saab mängida.
BF4 ranked serverid millel on peal PBBansi cross game MBI või ACI LS Cross-game kicks viskavad ta koheselt välja.
viimati muutis jonne 29.12.2013 20:42:57, muudetud 2 korda
Muide saan ise ka errorit. naudin originaal mängu
Pirades vist nagu ei tekigi selliseid jaamas
Muide praegu juba ütleb serverlisti avades
Sorry, found no servers
Change your filter and try again
Muide ise ka kasutan käsikaid, ja jooksen rambot _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
njah aga mulle on hakanud meeldima P90. sellega nagu ei ole võimalik saada K/D ratiot alla 1 korduvalt aga saanud multikille
rääkides linnamappide FPSist siis mul on kõik kellad ja viled põhja keeratud ja reso 1920x1080 siis fps min on 70, max 120. golmud railway seevastu pidevalt 120 harva 100 kandis. peaks ütlema, et ilus mäng.
njah aga mulle on hakanud meeldima P90. sellega nagu ei ole võimalik saada K/D ratiot alla 1 korduvalt aga saanud multikille
rääkides linnamappide FPSist siis mul on kõik kellad ja viled põhja keeratud ja reso 1920x1080 siis fps min on 70, max 120. golmud railway seevastu pidevalt 120 harva 100 kandis. peaks ütlema, et ilus mäng.
690 hea kaart kah.
Kuigi kui mul on gtx770 kaardiga min fps 40, siis kas see 30 fpsi õigustab sellist videokaardi hinnavahet. Vaatasin 690 maxab müstliselt palju praegu ja arvata on, et paari aasta pärast juba ajalugu need videokaardid
golmud railway mul 120 ja 85 vahel
viimati muutis Dave20 29.12.2013 23:26:01, muudetud 2 korda
kas kuulda ka juba miks bf4 maas on ? _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
sain ise ka just bf4 logi sisse ja näitab jälle servereid ! _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Sai ka natuke mängitud. Üldse ei tule välja, jube palju masinaid on igal mapil. Ainult engineeriga saabki mängida, või siis ise mingis masinas.
Bad company 2 istus mulle rohkem. _________________ www.simracing.ee
Sai ka natuke mängitud. Üldse ei tule välja, jube palju masinaid on igal mapil. Ainult engineeriga saabki mängida, või siis ise mingis masinas.
Bad company 2 istus mulle rohkem.
ah.. pole midagi hullu, kuigi jah 48p -ga on mõni mapp küll tehnikat liiga täis.
Samas on kõik serverid täis egoiste ja lihtsalt tõsiselt clueless tüüpe.
PLD soflami, gunner soflami, lazer guided, TV missile jpm jpm kasutamine on haruldus, tavaliselt teen ma kohe pitsi viina nii kui mõni recon PLD taskust välja võtab.
mängu lõpuks enam suurest tähistamisest sihtida ei näe
tühja see varustuse kasutamine - kui igasugune baasloogika puudub, siis mida üldse tahta soflamist. mõni õhtu võidki jääda server hopima, sest igas serveris, tiim kuhu saad, on ikka alla igasugust arvestust. Mingi loogikatest kohustuslikuks, ja selle skoor profiili külge. Serveritele antud skoorilimiit peale - siis oleks tainaste serveris tainad, ja teised saaks rahus tapelda, ilma end siniseks vihastamata. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
2 põhi idiootsust, mis mind häirivad. Flood zones on teamil B ja C käes, siis on jõle fun seal katusel töllerdada ja vastaseid nottida. Mis siis, et vastastel on ülejäänud 3 lippu ja nad seal katusel endiselt oma kaotust ootavad. Teine asi on locker. No ei saa inimesed aru, et välja saab ka minna. Ei ole vaja töllerdada seal C punkti sissepääsu juures ja granaate terve round loopida. Mõni teravam pliiats läheb väljast ja võtab idiootidel seljataguse punkti üksinda ära ning ongi nutt majas. _________________ Tasuta 50$pokkeri kontole. Registreeri, õpi strateegiat ja vasta küsimustele. Saad valitud pokkerituppa 50$+veel boonust, kui mängida oskad. Isiklikult saanud 285$ sealt.
lauri23, Eks see ole selle skoori tagaajamise süü. Üritavad võimalikult palju kille jm skoori saada, kuna Battlelogis ju kõik detailselt välja toodud... Ei saa ju sitasti end näidata.
Kaoks see eneseimetlus, ehk seesugused avalikud skoorid ära, siis ma usun, et pühendutakse veidike ka tiimitööle, mitte vaid sellele, et saaks palju kille. Samuti igasugused assignmentsid jms ka... Aetakse neid taga.
tühja see varustuse kasutamine - kui igasugune baasloogika puudub, siis mida üldse tahta soflamist. mõni õhtu võidki jääda server hopima, sest igas serveris, tiim kuhu saad, on ikka alla igasugust arvestust. Mingi loogikatest kohustuslikuks, ja selle skoor profiili külge. Serveritele antud skoorilimiit peale - siis oleks tainaste serveris tainad, ja teised saaks rahus tapelda, ilma end siniseks vihastamata.
Eks tavaliselt ongi kaotavas tiimis lahkujaid rohkem (närv ütleb üles?) ning kui serverisse joinida satudki halba tiimi kuna seal vähem mängijaid. See oli ka eelmistes BF'ides samamoodi.
Aga mis mulle BF4 juures meeldib on see, et kopterid ja lennukid pole nii tugevad kui varasemalt, kus vähegi parematel pilootidel KD alati seal 50-0 juures oli.
parm, igale yhele oma. Eile sai HV serveris NORMI mängitud ja tore kui kogemus toob maapinnale tagasi ja saad aru, milline luksus on HC söja mänguna
Tundub et, vanus teeb oma töö ja päris laste versioone (norm) enam mängida ei viitsi Kuna siin aga suurem osa lapsi, või lapse meelseid siis NORM igati omal kohal
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.