Ise mängin 160x1050@low ja hoiab fpsi üldiselt ilusti 55-60, Siege of Shanghai mapis kukub 40 kanti. Ma vähe mänginud ka alles ja võimalik et pole kõiki mappe veel proovinud.
Ise mängin 160x1050@low ja hoiab fpsi üldiselt ilusti 55-60, Siege of Shanghai mapis kukub 40 kanti. Ma vähe mänginud ka alles ja võimalik et pole kõiki mappe veel proovinud.
160x1050 _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
160x1050
Jah et ikka fps hea oleks
Tegelikult ikka 1680x1050
Ütleks ka siis sõna sekka, hetkel pole veel teisi sätteid kasutanud. Keegi küsis mul selle müstilise FPS dropi kohta, seega vastan. FPS reaalselt hea kuskil 70-80 ringi, kuid FPS dropi ajal ei viska FPS 40-30 peale, vaid reaalselt viskab selline tõnke sisse, mis kohe samas ka taastub.
Ega neid polegi alati saadaval, kui need kasutuses on või äsja alla lastud (respawn aeg on, olenevalt serverist). Samuti päris igas mapis ka pole õhusõidukeid.
Esimesed 2 ja pool tundi mängitud.
Märkasin, et vastaste tapmine võtab tunduvalt kauem aega, relvade dmg oleks nagu üleüldiselt nerfi saanud. (võrreldes bf3 -ga)
Hit registry on ikka veel suht meh :/
Norm vend ikka Veteran status 10, MOHW rank tundub ka põhjas olevat ja siis veel cheatib ka
Kuidas ta BF4 mängida saab, kui juba BF3's sai banni? Kas need mitte globalbani ei annagi?
BF4 official serverites saab mängida.
BF4 ranked serverid millel on peal PBBansi cross game MBI või ACI LS Cross-game kicks viskavad ta koheselt välja.
viimati muutis jonne 29.12.2013 20:42:57, muudetud 2 korda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.