Teab keegi mingit koormustesti mis arvuti tõeliselt pöördesse ajaks? Siiani kasutanud paari vist, üks oli nendest prime95 teist ei mäleta, aga nii pöördesse pole ikka arvutit saanud, nagu näiteks mänguga crysis3, siis näeb ka õiged tempid ära
options > settings > extra configuration > use development update server > save
options > update
options > settings > external program configuration > misc > enable x265
mul on küll vale prose, aga huvi pärast võiks proovida.
mida sa sinna ette söödad ja mis settingutega?
Dave20, prime95 iga core jaoks (+ furmark kui mängude loadiga võrrelda tahad). _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
options > settings > extra configuration > use development update server > save
options > update
options > settings > external program configuration > misc > enable x265
mul on küll vale prose, aga huvi pärast võiks proovida.
mida sa sinna ette söödad ja mis settingutega?
ot:
Encoding mode: const. quality -> quality 25
Preset: Fast
Ehk viitsib x265 pakkimist testida. Huvi pärast, et mitu FPSi välja venitab.
(kui huvi siis PM võin teada anda, kuidas seal x265 hetkel toimima saab - mõne linnukese tegemise vaev ja paar beta/alpha update vaja tirida)
Ootan hetkel enda 8320 saabumist, kui kätte saan siis vast ikka saab testitud. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Sain oma uue küpsise kätte, peale esmast buuti siis tagasihoidlikel sättetel tööle. Uuesl aastal rohkem aega torkida ja benchida, hetkel vaja tööle roomata.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Sain rõõmsalt fx-6300 omanikuks, sai selline isend ka vennale muretsetud..
aga stock cooler on ikka pain in the ass, ma muidugi üldiselt selline vingats ei ole - mängud, muusika, filmid on ikka heli poolest üle, aga niisama nurgas paneb vahepeal mõlema prose puhul korraliku kirina ja kajaka ära, idle'is. Panin BIOSist Silenti peale, tundub et on veidi parem, aga krutin vist oma evo 212+ peale.
Muidu olen väga rahul. Sai kerge overclock proovitud ga-970a-ud3p emaga ja töötab nagu lust. Viimane prose, mis nii palju rõõmu suutis tekitada oli inteli q6600, aga olen üle tulnud muusika/video hobi korras töötlus annab eelise kindlasti kasutada amd leeris olevat prose. Sama raha eest intel kuidagi vastu ei saa.
AMD
Harder, Faster, better
AMD
And Its Cheaper
AMD
That Shit can Overclock
AMD
Intel is a cock-block
AMD
60 Percent of the time, my Athlon Is faster every time
AMD
Save yourself some money
Ehk viitsib x265 pakkimist testida. Huvi pärast, et mitu FPSi välja venitab.
(kui huvi siis PM võin teada anda, kuidas seal x265 hetkel toimima saab - mõne linnukese tegemise vaev ja paar beta/alpha update vaja tirida)
Pildilt (vasakult alt) näha, et versioon on 1.61, seega ei peagi õigesti tuvastama uuemat protsessori arhitektuuri/koodnime, kuna alles CPU-z ver 1.62 "loeb" seda õigesti _________________ O: Low-profile pci bracket
Selle aasta viimane klokkimine.
Alla 13 sekundi:
Pidin oma 8-tuumalisest single core prose tegema kuna loadi ei suuda eriti hoida. +4c radika juures.
Max vcore 1,5625v ja seda ainult single core olekus. Eks kunagi klokin veel kui aega rohkem.
Klokkeritele ja teistele AHV-idele soovin head vanat ja veel paremat uut aastat.
Evil, 5,9ghz kõva.
Head vanaaasta lõppu sullegi _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Mnjah, suht lampi viskasin setingud biossi ja igati stabiilne siiani.
Nagu näha pole jsut puhas opsüs ega mingi benchimisseade... 1333 mälud aga on parajad ankrud. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.