Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  WD TV LIVE Ja HUB Meediapleieri teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millist Western Digitali meediamängijat omad või plaanid soetada?
WD TV
11%
 11%  [ 9 ]
WD TV Live
56%
 56%  [ 45 ]
WD TV Live Plus
7%
 7%  [ 6 ]
WD TV Live Hub
24%
 24%  [ 19 ]
hääli kokku : 79

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
risto37
HV vaatleja

sõnum 18.02.2013 23:06:41 vasta tsitaadiga

Mul WD TV Live HD mediaplayer, ilmselt 2 gen., selline tumehall karbike. Probleem on selles, et youtube ei mängi korralikult. Pidevalt puhverdab miskit, siis mängib natuke ja jälle puhverdab tükk aega, ja nii iga videoga. Kui vaadata mõnda videot, millel on heli aga video asemel pilt, siis sellega probleemi pole ja raadio ka mängib kenasti. Ühenduseks on elioni 100 mbit. See probleem olnud kogu aeg. Ka peale viimatist firmware uuendust. http://www.wdc.com/wdproducts/library/AAG/ENG/4178-705061.pdf Selline karp siis.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 19.02.2013 04:25:17 vasta tsitaadiga

Soetasin täna ka siis omale selle WD TV Live karbi.
Spoiler Spoiler Spoiler

Võrdluseks toon oma vana Woxter 3200 boxi.
Plussid ja miinused, mis olen täheldanud mõnetunnise näppimise jooksul.
Menüüdisain on ilus ja stiilselt puhas thumbs_up.gif , aga läägib kiirematel liigutustel thumbs_down.gif.
Meeldib, et boxi käima pannes käivitub ka samsung tv (Anynet HDMI-CEC) thumbs_up.gif aga kahjuks helitugevuse reguleerimiseks pean uppitama tv puldi järgi thumbs_down.gif Kas tõesti on raske oma puldile õpetatavaid helitugevuse nuppe lisada? icon_confused.gif
Menüüdes sobrades jääb muusika taustaks mängima. thumbs_up.gif Heli tundub kvaliteetne. thumbs_up.gif
HD videode mängimine NAS kettalt toimub rahuldava kiirusega (LAN 100Mb) thumbs_up.gif
subtiitritel on ilusti täpitähed thumbs_up.gif , aga kahjuks puudub "Time Sync" võimalus. thumbs_up.gif Oleksin oodanud, et selline karp oskab juba ise koguda ja jagada divx filmidele subtiitreid, nagu seda teeb BSPLayer.
Minul olevat mov formaati ei mängi ka see box. thumbs_down.gif
Netflix toimib ilusti, pilt on päris ilus mõne hetke pärast thumbs_up.gif, aga kahjuks inglise keelseid subtiitreid ei ole thumbs_down.gif norra, rootsi, soome aga on icon_confused.gif
Slingboxi käima pannes teatab, et mu Slingbox AV firmware ei ole just kõige uuem. Kuigi slingbox ise väidab, et on kõige uuem. "Your Slingbox is up-to-date. You have the newest Slingbox software." thumbs_down.gif Kuigi mu SlingCatcher ei kurda seda.
Spoiler Spoiler Spoiler

Kokkuvõtteks ei täitnud see karp minu ootuseid, ning olen hetkel sellisel arvamusel, et viin poodi tagasi ja võtan mõne järgmise mudeli või jään oma vana aga truu Woxter 3200 juurde icon_cry.gif

viimati muutis K3891 19.02.2013 17:02:32, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 49
tagasi üles
erko
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.02.2013 09:06:43 vasta tsitaadiga

Mis imemoodi te Netflixi tööle saate? Mingi proxy kaudu end teises riigis regades? Mulle teatab, et minu asukohas pole teenus toetatud icon_sad.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
somnambuul
HV veteran

sõnum 20.02.2013 16:47:36 vasta tsitaadiga

erko kirjutas:
Mis imemoodi te Netflixi tööle saate? Mingi proxy kaudu end teises riigis regades? Mulle teatab, et minu asukohas pole teenus toetatud icon_sad.gif

Mina tekitasin läppariga wifi ja tunnelbeariga vpni Usasse. Siis WD box wifi külge ja reset location, voilaa, ongi kõik Usa teenused aktiivsed. Reaalseks kasutamiseks pead mingit DNS unblockerit ka kasutama, nagu unblock-us vms.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
erko
Kreisi kasutaja

sõnum 20.02.2013 20:15:46 vasta tsitaadiga

somnambuul kirjutas:
erko kirjutas:

Mina tekitasin läppariga wifi ja tunnelbeariga vpni Usasse. Siis WD box wifi külge ja reset location, voilaa, ongi kõik Usa teenused aktiivsed. Reaalseks kasutamiseks pead mingit DNS unblockerit ka kasutama, nagu unblock-us vms.

Nojaa, see vist võimaldab teenuse ainult tehniliselt lahti teha. Kas maksmisel Eesti krediitkaarti ja Eesti aadressi siis aktsepteeritakse? Ma tõenäoliselt ei viitsi niipalju jebida, seade on kaabliga läbi switchi ruuteri küljes ka, sel juhul vist pean kogu välisühenduse mõnest nende teenusega varustatud riigist läbi laskma.
tagasi üles
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 21.02.2013 01:48:23 vasta tsitaadiga

erko kirjutas:

See ei ole ju nii raske .... icon_rolleyes.gif http://support.unblock-us.com/customer/portal/articles/291573

somnambuul
HV veteran

sõnum 23.02.2013 22:56:44 vasta tsitaadiga

erko kirjutas:
somnambuul kirjutas:
erko kirjutas:

Nojaa, see vist võimaldab teenuse ainult tehniliselt lahti teha. Kas maksmisel Eesti krediitkaarti ja Eesti aadressi siis aktsepteeritakse? Ma tõenäoliselt ei viitsi niipalju jebida, seade on kaabliga läbi switchi ruuteri küljes ka, sel juhul vist pean kogu välisühenduse mõnest nende teenusega varustatud riigist läbi laskma.

Mina kasutasin netflixi Swedbanki kaardiga. Ühendust ei pea kuskilt läbi laskma, ainutl DNSi kirje pead ära vahetama.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 11.03.2013 11:07:08 vasta tsitaadiga

Mõnda aega ka WD TV LIVE omanik. Kiitustväärt aparaat thumbs_up.gif , kui väike lag menüüdes liikudes andeks anda.
tagasi üles
plinker
HV vaatleja
plinker

sõnum 27.09.2013 23:40:08 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi WD TV Live kasutajatest on video failide esitamisel pildi hangumist ette tulnud?
Endal siis probleem Live Streameriga - vaatamise ajal pilt hangub kuni 30 sek, siis "kerib" kiirelt edasi niiöelda kaotatud aja ja mängib edasi. Filmi jooksul tuleb neid hangumisi ikka häirivalt palju. Esineb neid erinevate failidega(mitte ainult teatud tüübiga) ja mingit seaduspärasust nagu ei leia. Kasutuses olnud umbes kuu aega ja algselt töötas paar nädalat ilma jamadeta.
Ühendatud on seadme USB 2.0 - HDD Seagate Expansion Drive 2TB USB 3.0 ja seadme HDMI - Telekas, võrguga on ühendatud kaabliga.
Netist(avsforum) sai vaadatud antud teemat ja proovitud erinevaid pakutud lahendusi(mitte küll firmware ülekirjutamist) aga viga ei kao.
Kasutamise käigus märkasin et seadme korpus läks ikka päris "soojaks" ja asetasin ta nii et põhja alla jääks ca 3cm õhuvahe.
Lühidalt öeldes ei loe kas seade külm või soe, olenemata videofailist(avi, mkv, iso; erinevad bitrate-d) aegajalt pilt hangub.
Garantiisse ta arvatavasti läheb aga kui kellelgi analoogne juhtum siis anna teada.

Edit: liiga vara sai vist WD-d kirutud, probleemid Seagatega.
tagasi üles
Q.
HV kasutaja
Q.

sõnum 09.10.2013 21:43:12 vasta tsitaadiga

Sai soetatud ka WD TV Live. Muidu väga viis seade, aga kas kuidagi oleks võimalik kataloogide sisu ka androidi remote külge saada, et ei peaks muusika mängimapanemiseks telekat käima panema?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 09.10.2013 23:03:29 vasta tsitaadiga

Ei tea kas hubil kannatab mingi valemiga vahetada kõvaketast? Eelistatult siis suuremat ja paremat?
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 09.10.2013 23:06:44 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:
Ei tea kas hubil kannatab mingi valemiga vahetada kõvaketast? Eelistatult siis suuremat ja paremat?

See ei taha sinna hästi sisse mahtuda, muidu kannatab küll, seda enam et nüüdseks müüakse juba ka 2TB HUB`i.
Ise lahendasin asja nii, et viskasin talle lihtsalt mingi Toshiba odava USB ketta sappa.

tagasi üles
vuss
HV vaatleja

sõnum 17.10.2013 16:18:03 vasta tsitaadiga

Mis on juhtunud WD TV Live Hubiga. Eelmisest esmaspäevast koristati seadmed kõikide kaupluste nimekrijadest ja pole ka tellitav. ka hinnavaatlöus ei anna enam ühtegi tulemust. ometi WD enda lehel on valikus nii 1 kui ka 2TB kettaga versionid. või osutus seade nii ebakvaliteetseks, et enam keegi müüki ei võta????
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 21.10.2013 15:09:02 vasta tsitaadiga

Jõudsin oma pleierit ja androidi telefoni näppides sellise funktsioonini, et telefonis välja otsitud youtube-i videot mängitakse TV ekraanile. Samas tundus imelik, et telefonis mängib ka video omasoodu - tähendab, võrku nagu koormatakse kahekordselt. Kas keegi oskab puust ja punaselt ära seletada, kuidas info liikumine seal tegelikult toimub? Kas pleierisse tuleb video ikka otse internetist või on tõesti nii, et telefoni jõudnud pilt saadetakse uuesti üle neti pleierisse? icon_confused.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
ksuuk
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2013 17:41:19 vasta tsitaadiga

Vabandust, offtopic, nimelt plaanis uus telekas soetada aga tundub et kõik need nutikad telerid on igasugu piirangutega, seega tekkis mõte, et võtaks mittenutika ja mitte 3D aga hea pildiga teleri ja poogiks selle mingi seadmega, mis kõik telerile ette söödab, on puldiga juhitav, omab kõvaketast jms. Aga kas WD või mingid muud karbid omavad ka kaardilugejat, mis saab ka Zoom TV näitamisega hakkama?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
deathdog
HV kasutaja

sõnum 11.12.2013 15:48:00 vasta tsitaadiga

Kas sellega etv nt järgi ka saab vaadata?
tagasi üles
conx
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.12.2013 16:51:36 vasta tsitaadiga

Minu teada on see karp pigem olemasoleva meedia esitamiseks ja mingil määral ka neti kraami (youtube jne). Kohalike TV kanaleid sellega vaadata ei saa...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 11.12.2013 19:10:13 vasta tsitaadiga

WD ei tooda TV-tuuneritega meediamängijaid. icon_idea.gif
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
tizko
HV veteran
tizko

sõnum 11.12.2013 22:41:28 vasta tsitaadiga

Pigem vist küsis kasutaja deathdog, et kas selle mängijaga võimalik browsida ja vaadata saateid näiteks sellelt lehet: http://etv.err.ee/arhiiv.php?
Kommentaarid: 258 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 25.12.2013 21:26:12 vasta tsitaadiga

Keegi veel WD TV Live Hubi omab? Aparaat ei suuda mingist ajast enam youtube-i mängida... (link) ja igasugune support tundub olema lõppenud icon_evil.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 25.12.2013 21:38:59 vasta tsitaadiga

Petz kirjutas:
Keegi veel WD TV Live Hubi omab? Aparaat ei suuda mingist ajast enam youtube-i mängida... (link) ja igasugune support tundub olema lõppenud icon_evil.gif

Mul igatahes töötab, alles täna sai vaadatud... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
erko
Kreisi kasutaja

sõnum 25.12.2013 22:58:26 vasta tsitaadiga

erko kirjutas:
Kas keegi kasutab WD Live Streaming peal Black Mamba teemapakki (autor lõpetas mingil hetkel WD seadmete support'i ära) ning on pärast seda firmware uuendusi teinud? Kas teemapakk jääb tööle?
Ma kahjuks pärast SMP-sse importimist kustutasin teemapaki failid ära. Nüüd pole julgenud firmware uuendusi enam teha, sest Black Mambat enam netist uuesti ei saa. Ja mulle see teema üsna meeldib.

Lihtsalt informatsiooniks teistele kasutajatele, et seadme firmware'i uuendamine selle konkreetse teemapaki toimimist ei mõjutanud. Tegin uuenduse päris pika sammuga, 1.10.13 pealt 2.01.86 peale ja kõik jäi tööle. Menüüde reageerimine on peale uuendust märgatavalt kiirem, moviesheet'ide laadimine samuti.
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 25.12.2013 23:09:01 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Petz kirjutas:

Mul igatahes töötab, alles täna sai vaadatud... icon_rolleyes.gif

Firmware 3.12.13?
Muidu töötab jah, aga kui panna mingi youtube-i video mängima ja ise mitte midagi näppida, teeb video lõppedes restardi. Seejärel buudib terve igaviku... Kui enne video lõppemist next panna või uuesti valikusse minna, siis ei teki jama. Sama asja on foorumites palju kurdetud, aga Live Hub mudelile pole mingit lahendust leitud.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 25.12.2013 23:23:22 vasta tsitaadiga

Ikka 3.12.13 jah.. icon_rolleyes.gif

EDIT: Proovisin just uuesti, no ei lähe video lõppedes buuti, võtab sujuvalt järgmise... icon_eek.gif

tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 25.12.2013 23:54:22 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Ikka 3.12.13 jah.. icon_rolleyes.gif

EDIT: Proovisin just uuesti, no ei lähe video lõppedes buuti, võtab sujuvalt järgmise... icon_eek.gif
Ok, tänan info eest! Kui aega saan, uurin kas mingite settingute muutmine mõjub kuidagi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  WD TV LIVE Ja HUB Meediapleieri teema mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.