Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millist Western Digitali meediamängijat omad või plaanid soetada? |
WD TV |
|
11% |
[ 9 ] |
WD TV Live |
|
56% |
[ 45 ] |
WD TV Live Plus |
|
7% |
[ 6 ] |
WD TV Live Hub |
|
24% |
[ 19 ] |
|
hääli kokku : 79 |
|
autor |
|
risto37
HV vaatleja
|
18.02.2013 23:06:41
|
|
|
Mul WD TV Live HD mediaplayer, ilmselt 2 gen., selline tumehall karbike. Probleem on selles, et youtube ei mängi korralikult. Pidevalt puhverdab miskit, siis mängib natuke ja jälle puhverdab tükk aega, ja nii iga videoga. Kui vaadata mõnda videot, millel on heli aga video asemel pilt, siis sellega probleemi pole ja raadio ka mängib kenasti. Ühenduseks on elioni 100 mbit. See probleem olnud kogu aeg. Ka peale viimatist firmware uuendust. http://www.wdc.com/wdproducts/library/AAG/ENG/4178-705061.pdf Selline karp siis.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
19.02.2013 04:25:17
|
|
|
Soetasin täna ka siis omale selle WD TV Live karbi.
Spoiler 
Firmware Version: 1.13.18
Part number: WDBGXT0000NBK
Võrdluseks toon oma vana Woxter 3200 boxi.
Plussid ja miinused, mis olen täheldanud mõnetunnise näppimise jooksul.
Menüüdisain on ilus ja stiilselt puhas , aga läägib kiirematel liigutustel .
Meeldib, et boxi käima pannes käivitub ka samsung tv (Anynet HDMI-CEC) aga kahjuks helitugevuse reguleerimiseks pean uppitama tv puldi järgi Kas tõesti on raske oma puldile õpetatavaid helitugevuse nuppe lisada?
Menüüdes sobrades jääb muusika taustaks mängima. Heli tundub kvaliteetne.
HD videode mängimine NAS kettalt toimub rahuldava kiirusega (LAN 100Mb)
subtiitritel on ilusti täpitähed , aga kahjuks puudub "Time Sync" võimalus. Oleksin oodanud, et selline karp oskab juba ise koguda ja jagada divx filmidele subtiitreid, nagu seda teeb BSPLayer.
Minul olevat mov formaati ei mängi ka see box.
Netflix toimib ilusti, pilt on päris ilus mõne hetke pärast , aga kahjuks inglise keelseid subtiitreid ei ole norra, rootsi, soome aga on
Slingboxi käima pannes teatab, et mu Slingbox AV firmware ei ole just kõige uuem. Kuigi slingbox ise väidab, et on kõige uuem. "Your Slingbox is up-to-date. You have the newest Slingbox software." Kuigi mu SlingCatcher ei kurda seda.
Spoiler 
Error
Please ensure your Slingbox has latest firmware
installed by running Slingbox Setup at
http://watch.slingbox.com on your PC or Mac.
After selecting your Slingbox, run Check for
Updates. (code:22)
Kokkuvõtteks ei täitnud see karp minu ootuseid, ning olen hetkel sellisel arvamusel, et viin poodi tagasi ja võtan mõne järgmise mudeli või jään oma vana aga truu Woxter 3200 juurde
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
viimati muutis K3891 19.02.2013 17:02:32, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
19.02.2013 09:06:43
|
|
|
Mis imemoodi te Netflixi tööle saate? Mingi proxy kaudu end teises riigis regades? Mulle teatab, et minu asukohas pole teenus toetatud
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
20.02.2013 16:47:36
|
|
|
erko kirjutas: |
Mis imemoodi te Netflixi tööle saate? Mingi proxy kaudu end teises riigis regades? Mulle teatab, et minu asukohas pole teenus toetatud  |
Mina tekitasin läppariga wifi ja tunnelbeariga vpni Usasse. Siis WD box wifi külge ja reset location, voilaa, ongi kõik Usa teenused aktiivsed. Reaalseks kasutamiseks pead mingit DNS unblockerit ka kasutama, nagu unblock-us vms.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
20.02.2013 20:15:46
|
|
|
somnambuul kirjutas: |
Mis imemoodi te Netflixi tööle saate? Mingi proxy kaudu end teises riigis regades? Mulle teatab, et minu asukohas pole teenus toetatud  |
Mina tekitasin läppariga wifi ja tunnelbeariga vpni Usasse. Siis WD box wifi külge ja reset location, voilaa, ongi kõik Usa teenused aktiivsed. Reaalseks kasutamiseks pead mingit DNS unblockerit ka kasutama, nagu unblock-us vms. |
Nojaa, see vist võimaldab teenuse ainult tehniliselt lahti teha. Kas maksmisel Eesti krediitkaarti ja Eesti aadressi siis aktsepteeritakse? Ma tõenäoliselt ei viitsi niipalju jebida, seade on kaabliga läbi switchi ruuteri küljes ka, sel juhul vist pean kogu välisühenduse mõnest nende teenusega varustatud riigist läbi laskma.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
21.02.2013 01:48:23
|
|
|
See ei ole ju nii raske .... http://support.unblock-us.com/customer/portal/articles/291573
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
   |
2 :: |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
23.02.2013 22:56:44
|
|
|
somnambuul kirjutas: |
Mina tekitasin läppariga wifi ja tunnelbeariga vpni Usasse. Siis WD box wifi külge ja reset location, voilaa, ongi kõik Usa teenused aktiivsed. Reaalseks kasutamiseks pead mingit DNS unblockerit ka kasutama, nagu unblock-us vms. |
Nojaa, see vist võimaldab teenuse ainult tehniliselt lahti teha. Kas maksmisel Eesti krediitkaarti ja Eesti aadressi siis aktsepteeritakse? Ma tõenäoliselt ei viitsi niipalju jebida, seade on kaabliga läbi switchi ruuteri küljes ka, sel juhul vist pean kogu välisühenduse mõnest nende teenusega varustatud riigist läbi laskma. |
Mina kasutasin netflixi Swedbanki kaardiga. Ühendust ei pea kuskilt läbi laskma, ainutl DNSi kirje pead ära vahetama.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
11.03.2013 11:07:08
|
|
|
Mõnda aega ka WD TV LIVE omanik. Kiitustväärt aparaat , kui väike lag menüüdes liikudes andeks anda.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
plinker
HV vaatleja

|
27.09.2013 23:40:08
|
|
|
Kas kellelgi WD TV Live kasutajatest on video failide esitamisel pildi hangumist ette tulnud?
Endal siis probleem Live Streameriga - vaatamise ajal pilt hangub kuni 30 sek, siis "kerib" kiirelt edasi niiöelda kaotatud aja ja mängib edasi. Filmi jooksul tuleb neid hangumisi ikka häirivalt palju. Esineb neid erinevate failidega(mitte ainult teatud tüübiga) ja mingit seaduspärasust nagu ei leia. Kasutuses olnud umbes kuu aega ja algselt töötas paar nädalat ilma jamadeta.
Ühendatud on seadme USB 2.0 - HDD Seagate Expansion Drive 2TB USB 3.0 ja seadme HDMI - Telekas, võrguga on ühendatud kaabliga.
Netist(avsforum) sai vaadatud antud teemat ja proovitud erinevaid pakutud lahendusi(mitte küll firmware ülekirjutamist) aga viga ei kao.
Kasutamise käigus märkasin et seadme korpus läks ikka päris "soojaks" ja asetasin ta nii et põhja alla jääks ca 3cm õhuvahe.
Lühidalt öeldes ei loe kas seade külm või soe, olenemata videofailist(avi, mkv, iso; erinevad bitrate-d) aegajalt pilt hangub.
Garantiisse ta arvatavasti läheb aga kui kellelgi analoogne juhtum siis anna teada.
Edit: liiga vara sai vist WD-d kirutud, probleemid Seagatega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
09.10.2013 21:43:12
|
|
|
Sai soetatud ka WD TV Live. Muidu väga viis seade, aga kas kuidagi oleks võimalik kataloogide sisu ka androidi remote külge saada, et ei peaks muusika mängimapanemiseks telekat käima panema?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
09.10.2013 23:03:29
|
|
|
Ei tea kas hubil kannatab mingi valemiga vahetada kõvaketast? Eelistatult siis suuremat ja paremat?
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
09.10.2013 23:06:44
|
|
|
Syncmahv kirjutas: |
Ei tea kas hubil kannatab mingi valemiga vahetada kõvaketast? Eelistatult siis suuremat ja paremat? |
See ei taha sinna hästi sisse mahtuda, muidu kannatab küll, seda enam et nüüdseks müüakse juba ka 2TB HUB`i.
Ise lahendasin asja nii, et viskasin talle lihtsalt mingi Toshiba odava USB ketta sappa.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
vuss
HV vaatleja
|
17.10.2013 16:18:03
|
|
|
Mis on juhtunud WD TV Live Hubiga. Eelmisest esmaspäevast koristati seadmed kõikide kaupluste nimekrijadest ja pole ka tellitav. ka hinnavaatlöus ei anna enam ühtegi tulemust. ometi WD enda lehel on valikus nii 1 kui ka 2TB kettaga versionid. või osutus seade nii ebakvaliteetseks, et enam keegi müüki ei võta????
|
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
21.10.2013 15:09:02
|
|
|
Jõudsin oma pleierit ja androidi telefoni näppides sellise funktsioonini, et telefonis välja otsitud youtube-i videot mängitakse TV ekraanile. Samas tundus imelik, et telefonis mängib ka video omasoodu - tähendab, võrku nagu koormatakse kahekordselt. Kas keegi oskab puust ja punaselt ära seletada, kuidas info liikumine seal tegelikult toimub? Kas pleierisse tuleb video ikka otse internetist või on tõesti nii, et telefoni jõudnud pilt saadetakse uuesti üle neti pleierisse?
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
01.12.2013 17:41:19
|
|
|
Vabandust, offtopic, nimelt plaanis uus telekas soetada aga tundub et kõik need nutikad telerid on igasugu piirangutega, seega tekkis mõte, et võtaks mittenutika ja mitte 3D aga hea pildiga teleri ja poogiks selle mingi seadmega, mis kõik telerile ette söödab, on puldiga juhitav, omab kõvaketast jms. Aga kas WD või mingid muud karbid omavad ka kaardilugejat, mis saab ka Zoom TV näitamisega hakkama?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
deathdog
HV kasutaja
|
11.12.2013 15:48:00
|
|
|
Kas sellega etv nt järgi ka saab vaadata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
conx
HV kasutaja
|
11.12.2013 16:51:36
|
|
|
Minu teada on see karp pigem olemasoleva meedia esitamiseks ja mingil määral ka neti kraami (youtube jne). Kohalike TV kanaleid sellega vaadata ei saa...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
11.12.2013 19:10:13
|
|
|
WD ei tooda TV-tuuneritega meediamängijaid.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
tizko
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 258 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
25.12.2013 21:26:12
|
|
|
Keegi veel WD TV Live Hubi omab? Aparaat ei suuda mingist ajast enam youtube-i mängida... (link) ja igasugune support tundub olema lõppenud
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.12.2013 21:38:59
|
|
|
Petz kirjutas: |
Keegi veel WD TV Live Hubi omab? Aparaat ei suuda mingist ajast enam youtube-i mängida... (link) ja igasugune support tundub olema lõppenud  |
Mul igatahes töötab, alles täna sai vaadatud...
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
25.12.2013 22:58:26
|
|
|
Kas keegi kasutab WD Live Streaming peal Black Mamba teemapakki (autor lõpetas mingil hetkel WD seadmete support'i ära) ning on pärast seda firmware uuendusi teinud? Kas teemapakk jääb tööle?
Ma kahjuks pärast SMP-sse importimist kustutasin teemapaki failid ära. Nüüd pole julgenud firmware uuendusi enam teha, sest Black Mambat enam netist uuesti ei saa. Ja mulle see teema üsna meeldib. |
Lihtsalt informatsiooniks teistele kasutajatele, et seadme firmware'i uuendamine selle konkreetse teemapaki toimimist ei mõjutanud. Tegin uuenduse päris pika sammuga, 1.10.13 pealt 2.01.86 peale ja kõik jäi tööle. Menüüde reageerimine on peale uuendust märgatavalt kiirem, moviesheet'ide laadimine samuti.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
25.12.2013 23:09:01
|
|
|
Etz kirjutas: |
Petz kirjutas: |
Keegi veel WD TV Live Hubi omab? Aparaat ei suuda mingist ajast enam youtube-i mängida... (link) ja igasugune support tundub olema lõppenud  |
Mul igatahes töötab, alles täna sai vaadatud...  |
Firmware 3.12.13?
Muidu töötab jah, aga kui panna mingi youtube-i video mängima ja ise mitte midagi näppida, teeb video lõppedes restardi. Seejärel buudib terve igaviku... Kui enne video lõppemist next panna või uuesti valikusse minna, siis ei teki jama. Sama asja on foorumites palju kurdetud, aga Live Hub mudelile pole mingit lahendust leitud.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.12.2013 23:23:22
|
|
|
Ikka 3.12.13 jah..
EDIT: Proovisin just uuesti, no ei lähe video lõppedes buuti, võtab sujuvalt järgmise...
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
25.12.2013 23:54:22
|
|
|
Etz kirjutas: |
Ikka 3.12.13 jah..
EDIT: Proovisin just uuesti, no ei lähe video lõppedes buuti, võtab sujuvalt järgmise...  |
Ok, tänan info eest! Kui aega saan, uurin kas mingite settingute muutmine mõjub kuidagi.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|