Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
siim944
HV vaatleja
|
23.12.2013 14:53:19
|
|
|
Huvi pärast küsin, palju aeg, mille jooksul remonditakse tasuta on siis kui amazon.fr-st tellida Ps4-ja?
Huvitav. Automaatne tõlge tuli mu küsimusse
|
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
23.12.2013 15:45:22
|
|
|
Mis mõttes kuskohast nad saavad? Igalpool lubatakse peale jõule/jõuludeks...
PS4 Christmas Bundle Games Consoles £529.99
Availability: In stock | Usually dispatched within 24 hours
http://www.zavvi.com/ps4-hardware/ps4-christmas-bundle/10887318.html
----
PLAYSTATION 4 PlayStation 4 -pelikonsolipaketti 500GT
Myyntiintulopäivä 31.12.2013
http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/playstation/playstation-4--pelikonsolipaketti-5834726--malli
...
Garantii? Miks ei peaks anttila garantii meil kehtima?
Mul on uk konsoolil kaasas garantii raamat kus on ka eesti ilusti sees ja kirjas, et garantii kehtib kogu EU alal + veel mõned väikeriigid...
Ega siis Euronics neid ei paranda, midagi juhtub viid töökotta ju...
Ei ole see Euronics midagi ainuke koht meil siin kus kohe ostma peab. Sony Center pakkus kuponge 449.- mille eest oli konsool garanteeritud jaanuari keskpaiku...
E: koristaja on käinud vahepeal
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
viimati muutis iir 23.12.2013 19:39:00, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
23.12.2013 19:21:10
|
|
|
Kas PS4 on tulemas ka GTA 5?Kuidas muidu see PS4 on?
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
2 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
23.12.2013 19:30:29
|
|
|
erik111 kirjutas: |
Kas PS4 on tulemas ka GTA 5?Kuidas muidu see PS4 on? |
tõenäoliselt kunagi vast ikka ja parem kui ps3
mõlematele küsimustele vastatud
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
1 :: |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
23.12.2013 19:44:33
|
|
|
Pult kestab umbes ühe päeva ja laeb ka nagu mingi pool päeva.
Enamvähem.
Loodetavasti tuleb aku sisse käiata, siis hiljem kestab ikka kauem.
Muidugi see led riba põleb koguaeg ja üks huvitav asi on valjukas puldi sees, jube ehmatus, kui Killzone ajal pult käes rääkima hakkas.
Kuskil on veel mikrofon ka sisse ehitatud, esimest korda BF4 tööle panin siis imetlesin omaette seal vett ja muud graafikat ja pult püüdis kõik selle "ohoo, päris kena..." kinni, ekraanil valjuka juures tasemeandurid liikusid. Aga noh keegi eesti keelest nagunii aru ei saa, keegi kuskil kobiseb midagi.
kahjuks mängus (BF4 just, teisi ei tea) on kõik oma mikrofonid kinni keeranud ja elu on vaiksem kui PS3 peal...
E: mikrofoni puldi sees vist ei ole, kaamera oma püüab kõik kinni...
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
viimati muutis iir 23.12.2013 19:48:38, muudetud 2 korda |
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maaartin
HV vaatleja
|
23.12.2013 19:45:27
|
|
|
Mikskipärast ma kahtlen, et see sama GTA 5 tuleb... Pigem tuleb sama põhimõttega nagu GTA IV-l tuli Episodes From Liberty City, et uue storylinega ja ehk veelgi parema graafikaga mõni lisaosa.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Godhand
Kreisi kasutaja

|
23.12.2013 19:47:38
|
|
|
Keegi peale 2K/Rockstari ei tea, kas GTA V tuleb või mitte.
PS4 on musta värvi, sinna on hästi vähe mänge, nendest vähestest enamus on bugised ja kiiruga tehtud (alguse asi) ning ükski pole otseselt konsooli ostu väärt ja puldi kangide kumminublakad kuluvat ameeriklaste väitel kiiresti ära. Ahjaa, mängud installivad ka sigakaua ja laadimisajad on tüütult pikad, isegi, kui mäng on kõvakettale installitud. Selline tubli 6 punni 10st konsool hetkel.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
23.12.2013 19:49:32
|
|
|
... Ahjaa, mängud installivad ka sigakaua .. |
Kahjuks jah...
... laadimisajad on tüütult pikad, isegi, kui mäng on kõvakettale installitud. Selline tubli 6 punni 10st konsool hetkel. |
Ei ütleks...
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
23.12.2013 19:54:28
|
|
|
Godhand kirjutas: |
Keegi peale 2K/Rockstari ei tea, kas GTA V tuleb või mitte. |
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
23.12.2013 20:05:34
|
|
|
jutu jätkuks
konsool buudib end üles 30 sekundiga, menüü ees.
War Thunder käimamineku aeg kuni nupule reageerib 20 sekundit umbes ja siis hakkab sisse logima kuskile.
BF4 30 sekundit ja "press options button" veel kümme ja menüü on ees. Kokku 40 sek.
Ei ole eriti kaua...
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deddy
HV vaatleja
|
23.12.2013 20:27:30
|
|
|
Euronicsist ei leidnud, siis küsin siin, et kas poodides veel Fifa 14 leidub või on kõik oma omaniku juba leidnud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
eerik7
Kreisi kasutaja
|
23.12.2013 20:55:59
|
|
|
PS4 on musta värvi, sinna on hästi vähe mänge, nendest vähestest enamus on bugised ja kiiruga tehtud (alguse asi) ning ükski pole otseselt konsooli ostu väärt ja puldi kangide kumminublakad kuluvat ameeriklaste väitel kiiresti ära. Ahjaa, mängud installivad ka sigakaua ja laadimisajad on tüütult pikad, isegi, kui mäng on kõvakettale installitud. Selline tubli 6 punni 10st konsool hetkel. |
install-ajad on olnud täiesti olematud minu PS4'l. ma ei tea, millest sa räägid, kui aus olla.
laadimisaeg on näiteks killzone'l umbes 9 sekundit.
bugide teemal - pole veel kohanud ühtegi. ac4 jookseb veatult (okei, ükskord umbes 30h mänguaja jooksul sadas kapteni kajutis vihma), nfs: rivals, killzone, resogun samuti.
ehk ei peaks ostma activision/EA fpse, arvestades nende probleemset ajalugu? see, et need kaks mängu on vigased ja kiiruga välja toodud, ei ole uue konsooli viga, vaid pigem kirjastajate ahnuse.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Godhand
Kreisi kasutaja

|
23.12.2013 21:42:10
|
|
|
eerik, NBA 2K14 digitaalse versiooni install võttis koos downloadiga aega umbes 12 tundi. Paarilt tuttavalt küsides on install plaadilt ~40 minutit. Selle aja sees saab mängida kahe meeskonnaga Quick Game'i, mitte midagi muud. Need for Speedi digiversioon käivitus küll kiirelt, kuid viskas pärast tutoriali tegemist ette laadimisriba ja taas kaks tundi tühja passimist. Aga ehk on see siis digiversioonide asi, kuid siiski on tunde tühja passimine osa minu PS4 kogemusest.
Bugid? NBA 2K14 on täiesti katki, Battlefield on täiesti katki, FIFA jooksis 2 puldiga mängides korduvalt kokku.
Laadimisaegadest lihtsalt seda, et XBox360l oli nii, et kui ma NBAd ei installinud, siis oli laadimine ~1 minut. Peale installi 8-9 sekundit. PS4l on kõvakettale installitud mängu laadimisajaks ~40 sekundit. Arenemisruumi on kuhjaga.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
23.12.2013 22:30:00
|
|
|
eerik7 kirjutas: |
PS4 on musta värvi, sinna on hästi vähe mänge, nendest vähestest enamus on bugised ja kiiruga tehtud (alguse asi) ning ükski pole otseselt konsooli ostu väärt ja puldi kangide kumminublakad kuluvat ameeriklaste väitel kiiresti ära. Ahjaa, mängud installivad ka sigakaua ja laadimisajad on tüütult pikad, isegi, kui mäng on kõvakettale installitud. Selline tubli 6 punni 10st konsool hetkel. |
install-ajad on olnud täiesti olematud minu PS4'l. ma ei tea, millest sa räägid, kui aus olla.
laadimisaeg on näiteks killzone'l umbes 9 sekundit. |
+1
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
eerik7
Kreisi kasutaja
|
24.12.2013 05:22:24
|
|
|
eerik, NBA 2K14 digitaalse versiooni install võttis koos downloadiga aega umbes 12 tundi. Paarilt tuttavalt küsides on install plaadilt ~40 minutit. Selle aja sees saab mängida kahe meeskonnaga Quick Game'i, mitte midagi muud. Need for Speedi digiversioon käivitus küll kiirelt, kuid viskas pärast tutoriali tegemist ette laadimisriba ja taas kaks tundi tühja passimist. Aga ehk on see siis digiversioonide asi, kuid siiski on tunde tühja passimine osa minu PS4 kogemusest.
Bugid? NBA 2K14 on täiesti katki, Battlefield on täiesti katki, FIFA jooksis 2 puldiga mängides korduvalt kokku.
Laadimisaegadest lihtsalt seda, et XBox360l oli nii, et kui ma NBAd ei installinud, siis oli laadimine ~1 minut. Peale installi 8-9 sekundit. PS4l on kõvakettale installitud mängu laadimisajaks ~40 sekundit. Arenemisruumi on kuhjaga. |
tundub, et oled pigem valede mängude otsa sattunud - EA ju ikkagi. rivalsi tõmbamisega läks mul ka tükk aega, aga see on ju ilmselgelt meie enda ühendusekiiruse poolt piiratud.
see erinevus minu ja sinu mängudes ja minu ja sinu kogemustes on üpris tugev viide sellele, et asi on developerides/kirjastajates, mitte riistvaras.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
24.12.2013 16:01:40
|
|
|
Kui õigesti aru saan siis võrgus mängimiseks PS+ vaja?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
quickmix
HV vaatleja
|
25.12.2013 00:19:32
|
|
|
2ndalpha kirjutas: |
Aeron kirjutas: |
Usa is the shit... |
Jup. UK ja FIN hinnad on kõvasti kallimad. |
See küsimus on kindlasti juba läbi käinud, aga on USA'sse accoundi tegemisel mingeid negatiivseid külgi ka ? On PSN+ kaarte raskem leida või osta vms. ?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminator
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 494 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
373 |
|
tagasi üles |
|
 |
andreL
Kreisi kasutaja

|
25.12.2013 03:01:03
|
|
|
Laadimisaegadest lihtsalt seda, et XBox360l oli nii, et kui ma NBAd ei installinud, siis oli laadimine ~1 minut. Peale installi 8-9 sekundit. PS4l on kõvakettale installitud mängu laadimisajaks ~40 sekundit. Arenemisruumi on kuhjaga. |
Ma ei saa aru milles on probleem? Sa väidad, et installimine on aeglane? Mees mine poodija osta füüsiline plaat ja mäng on istallitud 30 sekundiga, välja arvatud bf4. Sa annad konsoolile kuus kümmnest? Installimine ja allalaadimine pole paraku sama asi. Tõesti suur pluss on see, et uue generatsiooniga saad juba mingist hetkest mängima hakata, ole pigem selle üle õnnelik.
Batllefield 4 pole midagi nii bugine nagu kõik vinguvad. Kui sa mängid ja iga pisiasi sind segab, siis on see sinu probleem. Mina sain väga edukalt bf4 mängitud launchdayst saadik.
Paraku nende spordimängude suhtes ma ei oska kaasa rääkida, minu arust saab ka neid mängida edukalt ps3/xbx360 peal mitme puldiga. Selle all mõtlen seda, et näiteks bf4 sa ei saa 64 playerit serveris mängida vanemal generatsioonil. Niiet kui sa tahad nii väga oma sõpradega mängida fifat/kossu, mängi neid vanema generatsiooniga ja müü oma kuu palline ps4 maha, või siis mine sõpradega õue palli kõksima
Siiani on minu kollektioonis playstation 4-ga need for speed rivals, call of duty ghost, assassins creed black flag, batllefield 4 ja resogan. Minuarust piisavalt suur põhjus soetada ps4.
Kuid igal on oma õigus arvamusele! Mina olen pea kuu playstation neljaga veetnud ja annaks enda poolt 9/10.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Godhand
Kreisi kasutaja

|
25.12.2013 07:21:56
|
|
|
tsitaat: |
Ma ei saa aru milles on probleem? Sa väidad, et installimine on aeglane? Sa annad konsoolile kuus kümmnest? Installimine ja allalaadimine pole paraku sama asi. |
Yep. 6 punkti kümnest. Rohkem PS4 esialgu minu silmis väärt ei ole. Ja probleem ongi selles, et PS4 jaoks on install ja download sama asi, sest kuna download on tobedalt peidetud installiprotsessi sisse, ei saa ma samal ajal midagi muud mängida. Kui ma saaks mängu panna PSN Storest täies mahus alla laadima, nagu PS3l see enamjaolt võimalik on (Last of Us oli esimene, mis PS3l sama trikki mul tegi) siis ma saaks samal ajal ju mõnda muud mängu mängida.
See jäi ka ennist mainimata, et puldi aku kestab näiteks PS3 puldiga võrreldes kordades vähem. PS3 pulti võib julgelt kord nädalas laadida, PS4 oma on nagu nutitelefon ja tahab kord päeva-kahe tagant süüa.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
andreL
Kreisi kasutaja

|
25.12.2013 10:49:18
|
|
|
Puldi aku suhtes on sul õigus, samas mulle pole ette jäänud. Ostsin lihtsalt pika kaabli.
Aga okei, kui kuus siis kuus.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
25.12.2013 10:55:20
|
|
|
Oot oot, mis tahate öelda, et siukest asja nagu "download in background polegi ve". Et nagu tõmbab taustal ära ja kui tõmmatud siis ise otsustad millal installid. Ei tahaks nagu hästi uskuda
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Godhand
Kreisi kasutaja

|
25.12.2013 14:21:32
|
|
|
On, kuid ainult mängu installeri installeri jaoks. Installid näiteks 40 GB suure NBA jaoks paarigigase faili, käivitad selle ja saad saad mängida Spurs VS Miami CHeat QUick Game'i, kuni ülejäänud 38 GB alla tuleb.
Ainult Killzone on vist niimoodi tehtud, et sellel tõmbad faili alla ja lisafailide alla tõmbamine toimub "päris" mängu ajal. Multiplatformid aga tervitavad sind ühel hetkel "Installing" ribaga
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Torbik27
HV vaatleja
|
25.12.2013 16:11:02
|
|
|
Küsimus selline kas ps3 mängud jooksevad ka ps4 peal
Et kui plus alla laadida PS4 peale PS3 mängud kas saab ka ps4 peal mängida või mis moodi see asi käib seal
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
25.12.2013 16:14:18
|
|
|
Torbik27 kirjutas: |
Küsimus selline kas ps3 mängud jooksevad ka ps4 peal
Et kui plus alla laadida PS4 peale PS3 mängud kas saab ka ps4 peal mängida või mis moodi see asi käib seal |
ps3 mängud ei tööta ps4 peal, selline tugi puudub
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |