Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS4] SONY PlayStation 4 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 258, 259, 260  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
siim944
HV vaatleja

sõnum 23.12.2013 14:53:19 vasta tsitaadiga

Huvi pärast küsin, palju aeg, mille jooksul remonditakse tasuta on siis kui amazon.fr-st tellida Ps4-ja?

Huvitav. Automaatne tõlge tuli mu küsimusse icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
iir
HV Guru
iir

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.12.2013 15:45:22 vasta tsitaadiga

Mis mõttes kuskohast nad saavad? Igalpool lubatakse peale jõule/jõuludeks...

PS4 Christmas Bundle Games Consoles £529.99
Availability: In stock | Usually dispatched within 24 hours
http://www.zavvi.com/ps4-hardware/ps4-christmas-bundle/10887318.html
----
PLAYSTATION 4 PlayStation 4 -pelikonsolipaketti 500GT
Myyntiintulopäivä 31.12.2013
http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/playstation/playstation-4--pelikonsolipaketti-5834726--malli
...
Garantii? Miks ei peaks anttila garantii meil kehtima?
Mul on uk konsoolil kaasas garantii raamat kus on ka eesti ilusti sees ja kirjas, et garantii kehtib kogu EU alal + veel mõned väikeriigid...
Ega siis Euronics neid ei paranda, midagi juhtub viid töökotta ju...

Ei ole see Euronics midagi ainuke koht meil siin kus kohe ostma peab. Sony Center pakkus kuponge 449.- mille eest oli konsool garanteeritud jaanuari keskpaiku...

E: koristaja on käinud vahepeal icon_smile.gif

viimati muutis iir 23.12.2013 19:39:00, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
erik111
HV Guru

sõnum 23.12.2013 19:21:10 vasta tsitaadiga

Kas PS4 on tulemas ka GTA 5?Kuidas muidu see PS4 on?
Kommentaarid: 182 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 156
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 23.12.2013 19:30:29 vasta tsitaadiga

erik111 kirjutas:

tõenäoliselt kunagi vast ikka ja parem kui ps3
mõlematele küsimustele vastatud
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 23.12.2013 19:44:33 vasta tsitaadiga

Pult kestab umbes ühe päeva ja laeb ka nagu mingi pool päeva.
Enamvähem.
icon_razz.gif
Loodetavasti tuleb aku sisse käiata, siis hiljem kestab ikka kauem.
Muidugi see led riba põleb koguaeg ja üks huvitav asi on valjukas puldi sees, jube ehmatus, kui Killzone ajal pult käes rääkima hakkas.
Kuskil on veel mikrofon ka sisse ehitatud, esimest korda BF4 tööle panin siis imetlesin omaette seal vett ja muud graafikat ja pult püüdis kõik selle "ohoo, päris kena..." kinni, ekraanil valjuka juures tasemeandurid liikusid. Aga noh keegi eesti keelest nagunii aru ei saa, keegi kuskil kobiseb midagi.
kahjuks mängus (BF4 just, teisi ei tea) on kõik oma mikrofonid kinni keeranud ja elu on vaiksem kui PS3 peal...
E: mikrofoni puldi sees vist ei ole, kaamera oma püüab kõik kinni...

viimati muutis iir 23.12.2013 19:48:38, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Maaartin
HV vaatleja

sõnum 23.12.2013 19:45:27 vasta tsitaadiga

erik111 kirjutas:

Mikskipärast ma kahtlen, et see sama GTA 5 tuleb... Pigem tuleb sama põhimõttega nagu GTA IV-l tuli Episodes From Liberty City, et uue storylinega ja ehk veelgi parema graafikaga mõni lisaosa.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 23.12.2013 19:47:38 vasta tsitaadiga

erik111 kirjutas:

Keegi peale 2K/Rockstari ei tea, kas GTA V tuleb või mitte.

PS4 on musta värvi, sinna on hästi vähe mänge, nendest vähestest enamus on bugised ja kiiruga tehtud (alguse asi) ning ükski pole otseselt konsooli ostu väärt ja puldi kangide kumminublakad kuluvat ameeriklaste väitel kiiresti ära. Ahjaa, mängud installivad ka sigakaua ja laadimisajad on tüütult pikad, isegi, kui mäng on kõvakettale installitud. Selline tubli 6 punni 10st konsool hetkel.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 23.12.2013 19:49:32 vasta tsitaadiga

erik111 kirjutas:
... Ahjaa, mängud installivad ka sigakaua ..

Kahjuks jah...
erik111 kirjutas:
... laadimisajad on tüütult pikad, isegi, kui mäng on kõvakettale installitud. Selline tubli 6 punni 10st konsool hetkel.

Ei ütleks...

tagasi üles
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 23.12.2013 19:54:28 vasta tsitaadiga

Godhand kirjutas:
erik111 kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 23.12.2013 20:05:34 vasta tsitaadiga

jutu jätkuks
konsool buudib end üles 30 sekundiga, menüü ees.
War Thunder käimamineku aeg kuni nupule reageerib 20 sekundit umbes ja siis hakkab sisse logima kuskile.
BF4 30 sekundit ja "press options button" veel kümme ja menüü on ees. Kokku 40 sek.
Ei ole eriti kaua...

tagasi üles
Deddy
HV vaatleja

sõnum 23.12.2013 20:27:30 vasta tsitaadiga

Euronicsist ei leidnud, siis küsin siin, et kas poodides veel Fifa 14 leidub või on kõik oma omaniku juba leidnud?
tagasi üles
eerik7
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2013 20:55:59 vasta tsitaadiga

Godhand kirjutas:
erik111 kirjutas:

PS4 on musta värvi, sinna on hästi vähe mänge, nendest vähestest enamus on bugised ja kiiruga tehtud (alguse asi) ning ükski pole otseselt konsooli ostu väärt ja puldi kangide kumminublakad kuluvat ameeriklaste väitel kiiresti ära. Ahjaa, mängud installivad ka sigakaua ja laadimisajad on tüütult pikad, isegi, kui mäng on kõvakettale installitud. Selline tubli 6 punni 10st konsool hetkel.

install-ajad on olnud täiesti olematud minu PS4'l. ma ei tea, millest sa räägid, kui aus olla.
laadimisaeg on näiteks killzone'l umbes 9 sekundit.
bugide teemal - pole veel kohanud ühtegi. ac4 jookseb veatult (okei, ükskord umbes 30h mänguaja jooksul sadas kapteni kajutis vihma), nfs: rivals, killzone, resogun samuti.
ehk ei peaks ostma activision/EA fpse, arvestades nende probleemset ajalugu? see, et need kaks mängu on vigased ja kiiruga välja toodud, ei ole uue konsooli viga, vaid pigem kirjastajate ahnuse.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 23.12.2013 21:42:10 vasta tsitaadiga

eerik, NBA 2K14 digitaalse versiooni install võttis koos downloadiga aega umbes 12 tundi. Paarilt tuttavalt küsides on install plaadilt ~40 minutit. Selle aja sees saab mängida kahe meeskonnaga Quick Game'i, mitte midagi muud. Need for Speedi digiversioon käivitus küll kiirelt, kuid viskas pärast tutoriali tegemist ette laadimisriba ja taas kaks tundi tühja passimist. Aga ehk on see siis digiversioonide asi, kuid siiski on tunde tühja passimine osa minu PS4 kogemusest.

Bugid? NBA 2K14 on täiesti katki, Battlefield on täiesti katki, FIFA jooksis 2 puldiga mängides korduvalt kokku.

Laadimisaegadest lihtsalt seda, et XBox360l oli nii, et kui ma NBAd ei installinud, siis oli laadimine ~1 minut. Peale installi 8-9 sekundit. PS4l on kõvakettale installitud mängu laadimisajaks ~40 sekundit. Arenemisruumi on kuhjaga.
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 23.12.2013 22:30:00 vasta tsitaadiga

eerik7 kirjutas:
Godhand kirjutas:
erik111 kirjutas:

install-ajad on olnud täiesti olematud minu PS4'l. ma ei tea, millest sa räägid, kui aus olla.
laadimisaeg on näiteks killzone'l umbes 9 sekundit.

+1
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
eerik7
Kreisi kasutaja

sõnum 24.12.2013 05:22:24 vasta tsitaadiga

Godhand kirjutas:
eerik, NBA 2K14 digitaalse versiooni install võttis koos downloadiga aega umbes 12 tundi. Paarilt tuttavalt küsides on install plaadilt ~40 minutit. Selle aja sees saab mängida kahe meeskonnaga Quick Game'i, mitte midagi muud. Need for Speedi digiversioon käivitus küll kiirelt, kuid viskas pärast tutoriali tegemist ette laadimisriba ja taas kaks tundi tühja passimist. Aga ehk on see siis digiversioonide asi, kuid siiski on tunde tühja passimine osa minu PS4 kogemusest.

Bugid? NBA 2K14 on täiesti katki, Battlefield on täiesti katki, FIFA jooksis 2 puldiga mängides korduvalt kokku.

Laadimisaegadest lihtsalt seda, et XBox360l oli nii, et kui ma NBAd ei installinud, siis oli laadimine ~1 minut. Peale installi 8-9 sekundit. PS4l on kõvakettale installitud mängu laadimisajaks ~40 sekundit. Arenemisruumi on kuhjaga.

tundub, et oled pigem valede mängude otsa sattunud - EA ju ikkagi. rivalsi tõmbamisega läks mul ka tükk aega, aga see on ju ilmselgelt meie enda ühendusekiiruse poolt piiratud.
see erinevus minu ja sinu mängudes ja minu ja sinu kogemustes on üpris tugev viide sellele, et asi on developerides/kirjastajates, mitte riistvaras.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
äss
Kreisi kasutaja
äss

sõnum 24.12.2013 16:01:40 vasta tsitaadiga

Kui õigesti aru saan siis võrgus mängimiseks PS+ vaja?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
quickmix
HV vaatleja

sõnum 25.12.2013 00:19:32 vasta tsitaadiga

2ndalpha kirjutas:
Aeron kirjutas:
Usa is the shit...

Jup. UK ja FIN hinnad on kõvasti kallimad.

See küsimus on kindlasti juba läbi käinud, aga on USA'sse accoundi tegemisel mingeid negatiivseid külgi ka ? On PSN+ kaarte raskem leida või osta vms. ?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
terminator
HV Guru
terminator

sõnum 25.12.2013 00:44:40 vasta tsitaadiga

"Joulun ja uuden vuoden välipäivien aikoihin saapuva erä on myyty ennakkoon loppuun."

Ehk ka Soome Anttilasse 449.- Jöulude ja Uue Aasta vahel saabuv partii on juba ette löpuni välja müüdud ehk reaalsesse müüki ei tule ikkagi ühtegi konsooli.

Soome Giganttisse tuleb alles järgmise aasta kevadel 31.03.2014 469.- (500GB)

http://www.gigantti.fi/product/pelit-ja-konsolit/konsolit/PS4CONSOLE/playstation-4-konsoli-500gb

Soome Verkkokauppas toote saadavus samuti nörk! Saadavus paraneb alles 2014 aastal (hetkel 449.90.-)

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/24461/dkcqt/Sony-PlayStation-4-500-GB-pelikonsoli-musta

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
andreL
Kreisi kasutaja
andreL

sõnum 25.12.2013 03:01:03 vasta tsitaadiga

Godhand kirjutas:

Ma ei saa aru milles on probleem? Sa väidad, et installimine on aeglane? Mees mine poodija osta füüsiline plaat ja mäng on istallitud 30 sekundiga, välja arvatud bf4. Sa annad konsoolile kuus kümmnest? Installimine ja allalaadimine pole paraku sama asi. Tõesti suur pluss on see, et uue generatsiooniga saad juba mingist hetkest mängima hakata, ole pigem selle üle õnnelik.
Batllefield 4 pole midagi nii bugine nagu kõik vinguvad. Kui sa mängid ja iga pisiasi sind segab, siis on see sinu probleem. Mina sain väga edukalt bf4 mängitud launchdayst saadik.
Paraku nende spordimängude suhtes ma ei oska kaasa rääkida, minu arust saab ka neid mängida edukalt ps3/xbx360 peal mitme puldiga. Selle all mõtlen seda, et näiteks bf4 sa ei saa 64 playerit serveris mängida vanemal generatsioonil. Niiet kui sa tahad nii väga oma sõpradega mängida fifat/kossu, mängi neid vanema generatsiooniga ja müü oma kuu palline ps4 maha, või siis mine sõpradega õue palli kõksima beer_yum.gif
Siiani on minu kollektioonis playstation 4-ga need for speed rivals, call of duty ghost, assassins creed black flag, batllefield 4 ja resogan. Minuarust piisavalt suur põhjus soetada ps4.
Kuid igal on oma õigus arvamusele! Mina olen pea kuu playstation neljaga veetnud ja annaks enda poolt 9/10.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 25.12.2013 07:21:56 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Ma ei saa aru milles on probleem? Sa väidad, et installimine on aeglane? Sa annad konsoolile kuus kümmnest? Installimine ja allalaadimine pole paraku sama asi.

Yep. 6 punkti kümnest. Rohkem PS4 esialgu minu silmis väärt ei ole. Ja probleem ongi selles, et PS4 jaoks on install ja download sama asi, sest kuna download on tobedalt peidetud installiprotsessi sisse, ei saa ma samal ajal midagi muud mängida. Kui ma saaks mängu panna PSN Storest täies mahus alla laadima, nagu PS3l see enamjaolt võimalik on (Last of Us oli esimene, mis PS3l sama trikki mul tegi) siis ma saaks samal ajal ju mõnda muud mängu mängida.

See jäi ka ennist mainimata, et puldi aku kestab näiteks PS3 puldiga võrreldes kordades vähem. PS3 pulti võib julgelt kord nädalas laadida, PS4 oma on nagu nutitelefon ja tahab kord päeva-kahe tagant süüa.
tagasi üles
andreL
Kreisi kasutaja
andreL

sõnum 25.12.2013 10:49:18 vasta tsitaadiga

Puldi aku suhtes on sul õigus, samas mulle pole ette jäänud. Ostsin lihtsalt pika kaabli.
Aga okei, kui kuus siis kuus.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 25.12.2013 10:55:20 vasta tsitaadiga

Oot oot, mis tahate öelda, et siukest asja nagu "download in background polegi ve". Et nagu tõmbab taustal ära ja kui tõmmatud siis ise otsustad millal installid. Ei tahaks nagu hästi uskuda icon_confused.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 25.12.2013 14:21:32 vasta tsitaadiga

On, kuid ainult mängu installeri installeri jaoks. Installid näiteks 40 GB suure NBA jaoks paarigigase faili, käivitad selle ja saad saad mängida Spurs VS Miami CHeat QUick Game'i, kuni ülejäänud 38 GB alla tuleb.

Ainult Killzone on vist niimoodi tehtud, et sellel tõmbad faili alla ja lisafailide alla tõmbamine toimub "päris" mängu ajal. Multiplatformid aga tervitavad sind ühel hetkel "Installing" ribaga icon_biggrin.gif
tagasi üles
Torbik27
HV vaatleja

sõnum 25.12.2013 16:11:02 vasta tsitaadiga

Küsimus selline kas ps3 mängud jooksevad ka ps4 peal
Et kui plus alla laadida PS4 peale PS3 mängud kas saab ka ps4 peal mängida või mis moodi see asi käib seal
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 25.12.2013 16:14:18 vasta tsitaadiga

Torbik27 kirjutas:
Küsimus selline kas ps3 mängud jooksevad ka ps4 peal
Et kui plus alla laadida PS4 peale PS3 mängud kas saab ka ps4 peal mängida või mis moodi see asi käib seal

ps3 mängud ei tööta ps4 peal, selline tugi puudub
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS4] SONY PlayStation 4 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 258, 259, 260  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.