Joppamise asi teamiga. Vahest hoiad vastaseid 3 minutid nähtaval aga dammi tehakse heal juhul paar tuhat. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Ei ole veel probleeme olnud "pimedalt" vastse ära laskmisega. Igapäevane asi mu meelest
Probleem tekib siis kui taustale jääb taevas, mitte maapind, kuna siis mäng arvab, et tahad ulmekaugele lasta ning mürsk lastakse teele mingi eriti debiilse nurga all. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Muidugi laseb ära, asi pole selles vaid asi on sihikus mis kipub tõmblema. Kui oma tiimi tank satub lähedusse, siis hakkab ka sihik tõmblema. Sihik võiks rohkem olla paigas.
See tähendab, et ta sai migni battle hero medali kuigi kaotas, sel juhul saab sama valemi järgi XP'd ja hõbedat nagu oleks võitvas tiimis. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
See tähendab, et ta sai migni battle hero medali kuigi kaotas, sel juhul saab sama valemi järgi XP'd ja hõbedat nagu oleks võitvas tiimis.
See seletab nii mõndagi olin just sellepärast segaduses, et ühtegi medalit ega muud sellist ei tulnud, aga XP'd oli kõvasti rohkem kui oleks eeldanud. Aga eks ta siis oligi Top Guni ja arvatavasti ka Steel Walli eest.
Muidugi laseb ära, asi pole selles vaid asi on sihikus mis kipub tõmblema. Kui oma tiimi tank satub lähedusse, siis hakkab ka sihik tõmblema. Sihik võiks rohkem olla paigas.
Mul ei ole tõmbleva sihikuga probleeme, kui just oma mees ei rammi.
Aitab äkki hiire tundlikuse maha kruvimine sniper vaates.
See tuleneb vist sellest, et WoT automaatselt sätib väljasihitud kaugusele tuld, kui sihtmärgi taga vahetus läheduses midagi tahket ei ole, siis WoT arvab, et tahad lasta ilgelt kaugele ning mürsk saab täiesti absurdse trajektoori. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
jube suured kogemused tulevad. kas mingi spetsial vä
Võit
Lakeville 21.12.2013 13:34:34
Cromwell
Kogemused: 5 270 (x2 esimese võidu eest iga päev) Krediiti 64 974
Lahingu saavutused Meisterlaskur, Täpsuslaskur, Valdamise märk: "Tankiäss"
Võit
Erlenberg 21.12.2013 14:06:11
E 25
Kogemused: 4 308 Krediiti 97 758
jube suured kogemused tulevad. kas mingi spetsial vä
Võit
Lakeville 21.12.2013 13:34:34
Cromwell
Kogemused: 5 270 (x2 esimese võidu eest iga päev) Krediiti 64 974
Lahingu saavutused Meisterlaskur, Täpsuslaskur, Valdamise märk: "Tankiäss"
Võit
Erlenberg 21.12.2013 14:06:11
E 25
Kogemused: 4 308 Krediiti 97 758
Terve nädalavahetuse on nii õvites, kui kaotades 2x exp + crew exp
Mõtlesin ajaviiteks kõik väiksed tankid mängida tankiässaks. Praegu on meeskondade treenimine ainult 100 kulda, ma saan igale riigile teha uued 100% meeskonnad tier 1 alates.
Väikeste junnidega on mängud parajalt haiged. Mõned saab kole kähku tankiässaks isegi kaotusega, aga osadega ei saa üldse. Näiteks Matilda, jumalast hea tank, aga ässaks ei saa.
See blur paneb hakkima, peab kvaliteedi panema standartseks, siis saab mängida kuidagi, aga pilt on palju koledam kui varem.
Peab uue videokaardi ostma varsti, HD6800 jääb ajale jalgu.
viimati muutis vipu 23.12.2013 13:26:53, muudetud 1 kord
See blur paneb hakkima, peab kvaliteedi panema standartseks, siis saab mängida kuidagi, aga pilt on palju koledam kui varem.
Isegi GT640M veab WoTi täiesti mõistlike seadetega ära
saksa td rhm -l on uued kahurid. Esimene 12,8 on ilgelt pikk nüüd ja see 15 cm pole ka sama mis enne. Ei tea kas omadused on ka teised, ei mäleta mis näitajad enne olid
Isegi GT640M veab WoTi täiesti mõistlike seadetega ära
Ma mõlesin siiski Täiustatud graafikat, varem see oli mul peal ja fps oli kenasti 90 peal.
See standard vaade on ilgelt pläss. Kõik on kole lame ja igav.
viimati muutis vipu 23.12.2013 14:23:44, muudetud 3 korda
No minu ühe gigane 560 ti suudab 40-50fpsi välja võluda, tuleb lihtsalt õiged sätted leida. Maximumi peal tuleb 30-40, high peal tiksub 50 ära isegi kui on midagi juurde krutitud.
Ma rahulik omaette pubija, kuid märkasin niipalju, et midagi on tuksis mängu matchmakinguga ning kuidas medaleid annavad.
Sain just ELC AMX kätte ja kolmandas mängus olin ma T9 tankide vastu.. ma olin meie pool ainuke T5, vastaspoolte miinimum oli T7. Absull midagi polnud seal teha, stock kahur ja roomikud all.
Eraldi mängus SPG'ga sain reaperi auhinna. 3 järjestikuse lasuga killida 3 tanki. Ise enesest oleks uhke selle üle, kuid oli suht paha mäng, 2 lasku 9st läks pihta, ühe killisin. Ja neid anomaaliaid on veelgi olnud.
Krt, millal nad selle korda teevad, et iga tier tankiga saaks ikka kõike map-e mängida. Tier 6-9 ja 4 mappi terve päev, ajab veidi närvi. Uut map-i polegi veel näinud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.