praegune kellaaeg 20.06.2025 15:13:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
poroloon
HV kasutaja

|
20.12.2013 13:47:22
otsin VGA-out to USB-in võimalust |
|
|
Mul on turvakaamerate juhtplokk, millel on ainult VGA väljund monitori jaoks, aga mu molul pole enam VGA sisendit. Nüüd siis otsin sellist "junni" või seadet, mille abil saaksin selle kaamerasüsteemi VGA signaali lasta oma arvutisse näiteks USB kaudu. Pilt peaks ikka liikuma reaalajas, mitte nagu 4fps või muu jama. Ostsin vga to dvi ülemineku, aga see ei toimi, kuna ilmselt on tagurpidi, see toimiks niipidi, kui seadmel on dvi ja monitoril vga, mitte aga vastupidi, nagu on minul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
20.12.2013 13:47:24
|
|
|
Niiet selle asemel, et lasta signaal otse monitori, soovid sa signaali lasta arvutisse, ning sealt läbi mingi softi monitori?
Kas lihtsam ei oleks osta mingi 15"-19" vga sisendiga monitor?
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
20.12.2013 18:22:32
|
|
|
vga to hmdi/dp konverterid on olemas küll, omaasi palju maksavad. http://www.youtube.com/watch?v=LYi__xzfct0
Usb sisendiga pole näinud, aga ilmselt kõik võimalik.
Põhimõtteliselt kaamerast arvutisse ja sealt eraldi monitori, tahad süsteemi?
_________________ pWn |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
20.12.2013 22:57:56
|
|
|
Kuna ei tahaks eraldi monitori selle jaoks, siis lootsin, et on võimalik see VGA väljund sisestada arvutisse.
Või kui on äkki olemas vahejupp, mille abil saaks VGA --> DVI teha? See DVI üleminek, mis mul on, käib pigem videokaardi otsa (DVI to VGA), mitte aga vastupidi, mis mul oleks vaja.
Ei pea tingimata USB kaudu arvutisse sisestama. Lihtsalt see olnuks üks mugav variant.
Kaamerate juhtplokk on oma lihtsa op-süsteemiga, väidetavalt põhineb Linux-il, hiire tugi on kenasti olemas jms., kuid väljundiks on vaid VGA, puudub DVI või HDMI.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ArturTT
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
1 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|