Päris "tore" diff juba. 312. Nüüd siis tuleb juba alla 100.000 ööpäevas. Hind on ka suht madal.
Siiski on DOGE veel väga soodne kaevata. Hetke tempoga 1BTC 9 päevaga.
Kuidas neid dogecoin kuskile saata ja kuidas ja kus neid ümber vahetada? Kus on kõige kasulikum seda teha? - I am total noob, vaja õpetust _________________ .....
doge.webxbass.... On liiga tihti tihti maas ja ltc kaevandamine alternatiivina on lihtsalt tobe hetkel
Kumb on parem alternatiiv - Fastpool või multipool ? Viimati kui multipoolis kaevasin oli seal 10% rejecti, s*itaks stale jms jama mis muutis kaevandamise mõttetuks. Kuna cryptopool.it juba omastas mult 1.5m Doge ei viitsiks enam pooliga ämbrisse astuda. _________________ Postitan ainult Smartposti või DPD kulleriga !
doge.webxbass.... On liiga tihti tihti maas ja ltc kaevandamine alternatiivina on lihtsalt tobe hetkel
Kumb on parem alternatiiv - Fastpool või multipool ? Viimati kui multipoolis kaevasin oli seal 10% rejecti, s*itaks stale jms jama mis muutis kaevandamise mõttetuks. Kuna cryptopool.it juba omastas mult 1.5m Doge ei viitsiks enam pooliga ämbrisse astuda.
Mis selle voolu pärast nii hullult põdeda ?
Voolu tuleb pistikust ja ei paista, et otsa saab _________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka
Mis selle voolu pärast nii hullult põdeda ?
Voolu tuleb pistikust ja ei paista, et otsa saab
no mõnel võibolla ei maksa emme ja issi seda kinni vaid peavad omast taskust juba maksma _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Kõige parem Hps/W tuleb 7970/R280x kaardiga sinna 1030/1500 kanti nagu minul nad jooksevad. Võid päris kindel olla, et 1150 peal effektiivus on palju kehvem. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Kõige parem Hps/W tuleb 7970/R280x kaardiga sinna 1030/1500 kanti nagu minul nad jooksevad. Võid päris kindel olla, et 1150 peal effektiivus on palju kehvem.
Selgita mulle ka palun kuidas effektiivus siis kehvem on ? Efektiivsus sõltub eelkõige sellest, kui suure osa elektrikulu lõpphinnast moodustab. Hetkel teenid iga kaardi pealt 2.5$ taala rohkem samas elektikulukulu tõuseb vaid 0.18$. Efektiivsust, lihtsalt efektiivsuse pärast taga ajada on mõttetu.
Kõige parem Hps/W tuleb 7970/R280x kaardiga sinna 1030/1500 kanti nagu minul nad jooksevad. Võid päris kindel olla, et 1150 peal effektiivus on palju kehvem.
Selgita mulle ka palun kuidas effektiivus siis kehvem on ? Efektiivsus sõltub eelkõige sellest, kui suure osa elektrikulu lõpphinnast moodustab. Hetkel teenid iga kaardi pealt 2.5$ taala rohkem samas elektikulukulu tõuseb vaid 0.18$. Efektiivsust, lihtsalt efektiivsuse pärast taga ajada on mõttetu.
Tegin sulle punaseks, mis effektiivsusest ma rääkisin. Arvasin, et on hästi nähtav, aga ilmselt polnud.
Sinu argumendiga olen ma nõus. Aga see on teistsugune efektiivsus. Mina ajan taga vaiksust, madalaid temperatuure ja KHS/W.
kqpahv, mis pingega sa 815 sealt veel välja imed, mul pinge nii alla tõmmatud kui võimalik aga tänu sellele ka ilmselt teatavad HR-i kaod.
1250mv ehk stock volt millega kaardid tulevad. Core'ga pole mingeid probleeme, mõnel kaardil tahab mälu aga +10mv saada.
Kristoferr - Selles ongi asi, et minu jaoks tähendab efektiivsus võimalikult suurt väljundit võimalikult väikse sisendi eest. Kui sinu jaoks on väljund khash number cgminer aknal siis jah....
Kui hoiad kaarte magamistoas siis on loomulikult ka muid aspekte mida kaaluda aga see ei tähenda, et sinu sätted pairma effektiivsuse tagaks. Enamus minereid hoiab kaarte siiski garaazides, kontorites ja rendipindadel.
Pindadest rääkides siis ega keegi kuulnud pole, kas need kutid kes TTÜ'le oma farmiga soojust müüsid on juba miljonäride TOP 100's ?
Kui suur neil see farm oli siis? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.