Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  AMD Volcanic Islands aka R-200 seeria videokaardid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 124, 125, 126  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 19.12.2013 22:51:13 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
no jesus christ on ju kirjas et 375 aga jah fännake edasi, edu

mida, mida?

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 19.12.2013 22:59:14 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:

Keegi ei fänna siin pimesi, lihtsalt niisama suusoojaks asju öelda pole just eriti ilus. Fakte on vaja, kulla sõber.
Ma saan aru et sa üritad kuidagi nvidiat õigustada aga hetkel ma ei näe kahjuks kuidagi et ta oleks mõistlikum ost kui AMD kaart, ükskõik kus nurga alt ma seda ka ei vaata.

Väikse saladus katte all ütlen et ma olen vanast ajast rohkem nvidia fänn kui amd, aga kahjuks sama toote eest rohkem maksta ma küll ei soovi.
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 208
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.12.2013 23:07:54 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

Keegi ei fänna siin pimesi, lihtsalt niisama suusoojaks asju öelda pole just eriti ilus. Fakte on vaja, kulla sõber.
Ma saan aru et sa üritad kuidagi nvidiat õigustada aga hetkel ma ei näe kahjuks kuidagi et ta oleks mõistlikum ost kui AMD kaart, ükskõik kus nurga alt ma seda ka ei vaata.

Väikse saladus katte all ütlen et ma olen vanast ajast rohkem nvidia fänn kui amd, aga kahjuks sama toote eest rohkem maksta ma küll ei soovi.

Ma olin valmis ostma kaks 290't ära kuid otsustasin oodata heade hindadega custom kaarte. Sel ajal oleksin ma saanud 2 290't 799$ kätte. Ja mida ma näen praegu, edasimüüjad on viinud hinnad tasemele kus ma ei saa kuidagi öelda, et ma oleksin nüüd positiivselt meelestatud. Keskmiselt on 290ne hind tõusnud circa 150$, alla 1k ei saa ma kuidagi oma CFX kooslust kätte. Sõltumata, mis hinnaga tootjad kavatsevad müüki paisata, kruvivad edasimüüjad neilek ohe hinna otsa, et balanseerida ref ja non-ref kaartide hindu. Kaardid on ausad aga sellega kaotas R9 seeria enda parima buck'i tiitli minu jaoks. Kaalun praegu tõsiselt 780 Ti ostmist selle asemel, isegi mitte sellepärast, et 290X jääks palju alla vaid ma keeldun selle pasaga kaasa minemast.

Litecoinimine on põhimõtteliselt turu ära rikkunud.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 19.12.2013 23:29:47 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:

kus sul see 375 kirjas on? kust võtsid selle numbri? šeeri linki icon_biggrin.gif viimased kaks lehte mingit jauramist täis ainult, reaalset mehejuttu ei ole üldse enam icon_biggrin.gif
nagu lasteaed, ausõna icon_biggrin.gif potsatajast saan nagu veidi aru, enda suure raha eest ostetut jublakat tuleb ju ikka taevani kiita, eksole icon_lol.gif

tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 19.12.2013 23:32:03 vasta tsitaadiga

kas te jutust aeu ei saa, foorumist on viimased kaardid liikunud 375 hinnaga ja osad ka odavamalt, müüdud kauba teemad pannakse teadupärast kinni, kui lugeda ei oska või arusaamisega probleeme siis arusaadav, et tuleb oma joru edasi ajada.
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.12.2013 23:33:27 vasta tsitaadiga

Sattusin siis lugema seda kismat siin ja ei saa sellest Nvidia või AMD vihkamisest aru küll mitte.... kunagi ammu olen ka amd kaarti omanud(no siis oli veel ati nime all) aga jah ma ei tea kuidas nüüd nende amd kaartidega on ? Tundub et suht võimsad ja kui jälgida just HV-e ostuabi teemat siis kõik tahavad just amd 200 seeria kaarti osta,et need uued kaardid on siis päris head ja võimsad ? uuemad mängud jooksevad hästi ja probleeme ei ole ? Selles mõttes et nüüd on ju päris palju mänge ka AMD optimiseeritud (BF4, NFS Rivals? ) selles mõttes et kunagi oli amd(ati) suht probleemne vähemalt enda kogemuste põhjal ja kui ehk on mõte järgmine aasta millagil uus kast võtta lõpuks siis ei teagi praegu veel mis kaart sinna võtta.. kuigi olen jah ka nvidia fänn olnud natuke rohkem aga amd tundub kuidagi võimsam ja need physx efektid ei ole ka ausalt öeldes küll midagi väga erilist millest puudust tunda icon_rolleyes.gif kas amd on 120HZ tugi ka nüüd ? minu teada kunagi ei olnud?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 19.12.2013 23:35:13 vasta tsitaadiga

Leo Kalme kirjutas:
SilQ kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

Ma olin valmis ostma kaks 290't ära kuid otsustasin oodata heade hindadega custom kaarte. Sel ajal oleksin ma saanud 2 290't 799$ kätte. Ja mida ma näen praegu, edasimüüjad on viinud hinnad tasemele kus ma ei saa kuidagi öelda, et ma oleksin nüüd positiivselt meelestatud. Keskmiselt on 290ne hind tõusnud circa 150$, alla 1k ei saa ma kuidagi oma CFX kooslust kätte. Sõltumata, mis hinnaga tootjad kavatsevad müüki paisata, kruvivad edasimüüjad neilek ohe hinna otsa, et balanseerida ref ja non-ref kaartide hindu. Kaardid on ausad aga sellega kaotas R9 seeria enda parima buck'i tiitli minu jaoks. Kaalun praegu tõsiselt 780 Ti ostmist selle asemel, isegi mitte sellepärast, et 290X jääks palju alla vaid ma keeldun selle pasaga kaasa minemast.

samasugune meeleolu siingi. kui see "koinimine" hindadega nii teeb, siis ei jää omalgi muud üle, kui lihtsalt enda vanat 580-t uhkete jahutitega ehtida, kuniks 290 tagasi maa peale tagasi tuuakse. mitte, et ta väga retsilt hinnatud oleks, aga loodetavasti hind nüüd ikka langeb.

üldsegi, keegi siin Corsair H75/NZXT Kraken jahutit on enda kaardile istutanud? küsiks üle, et kuidas on. omal jookseb suu pikemat aega tatti Corsair H75 ja NZXT G10 pärast icon_razz.gif

tagasi üles
darud
HV kasutaja
darud

sõnum 20.12.2013 00:26:19 vasta tsitaadiga

Olin ise ka pikka aega nVidia peal ja peale pikka mõtlemist sai selline kaart ostetud: http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?Query=270&ItemID=1700-2286&MC=KOMP&IC=1700
Olen ostuga ikka väga rahul. Nvidial antud kaardile sama raha eest vastast ei ole.
Kaart on väga jahe ja väga vaikne. Maks temp, mille kätte sain on 84C ja idles on kaart 35C. Toas on 24C.
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 20.12.2013 00:31:14 vasta tsitaadiga

(ma tegelikult üldse ei saa aru, mis mõttes peab olema nvidia v amd toetaja, krt, osta see mis annab juuro eest parima fpsi/läbilaske isikliku eelistet-kasutet mängus/programmis - keda kotib,kas "roheline" või "punane", mõtlev inimene ostab eelarvest lähtuvalt parima toote.)

Hetkel on parim R9 290 - kui talle korralik jahutus külge pookida ja "coinijate" turusolkimist mitte arvesse võtta.
Kommentaarid: 326 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
Odratolgus
HV vaatleja

sõnum 20.12.2013 00:36:21 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
paluks linke kustkohast 375€ eest saab 290x kaarte ( vaikse jahutusega ), ootan huviga

290X võib hinnavõrdlusest välja jätta, kuna konkureerib 780ti ja Titan-iga ja on samamoodi ülehinnatud kui nvidia tipptooted

HV lehel on odavaim 780 430€
Surfdata.ee kodulehel on vaikse jahutusega Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC hinnaks 409€(hetkel)
compare.eu lehel on Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC hinnaks 399€(hetkel). samal lehel on kõige odavama 780 hinnaks 421€

Hakkaks foorumi hindu võrdlema siis kui nimetatud 290 oma vaiksete jahutustega ka foorumisse jõuab.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 20.12.2013 00:38:07 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
(ma tegelikult üldse ei saa aru, mis mõttes peab olema nvidia v amd toetaja, krt, osta see mis annab juuro eest parima fpsi/läbilaske isikliku eelistet-kasutet mängus/programmis - keda kotib,kas "roheline" või "punane", mõtlev inimene ostab eelarvest lähtuvalt parima toote.)

Hetkel on parim R9 290 - kui talle korralik jahutus külge pookida ja "coinijate" turusolkimist mitte arvesse võtta.

kas 290 ei ole custom jahutusega kaarte veel saadaval v ?

vaatasin et arvutitargas on selline http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/ARVUTIKOMPONENDID-Graafikakaardid-VGA-AMD-Radeon-Radeon-Rx-200-Series/Asus-Radeon-R9-280x-DirectCU-II-TOP-3GB-GDDR5-R9280X-DC2T-3GD5-78902 kaart ka ja 400€ eest vist päesi võimas kaart ja jahutus on ka hea ?

aga ka selles 290-l ja 280 kaartidel on mingi erinevus või mille poole see 290 on vist võimsam jah ? mingi mälu ja hertse rohkem jah ? icon_redface.gif sry ma ei tea nendest uutest kaartidest midagi ja niisama uurin asja... mul suht vanaraud ikka veel icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 20.12.2013 01:05:52 vasta tsitaadiga

poetan selle puuduva lingi mida sooviti http://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=59023
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 20.12.2013 01:08:01 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
anubis kirjutas:

400 ööri eest radeon 7970 küll hea v alik pole

kas 290 ei ole custom jahutusega kaarte veel saadaval v ?

vaatasin et arvutitargas on selline http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/ARVUTIKOMPONENDID-Graafikakaardid-VGA-AMD-Radeon-Radeon-Rx-200-Series/Asus-Radeon-R9-280x-DirectCU-II-TOP-3GB-GDDR5-R9280X-DC2T-3GD5-78902 kaart ka ja 400€ eest vist päesi võimas kaart ja jahutus on ka hea ?

aga ka selles 290-l ja 280 kaartidel on mingi erinevus või mille poole see 290 on vist võimsam jah ? mingi mälu ja hertse rohkem jah ? icon_redface.gif sry ma ei tea nendest uutest kaartidest midagi ja niisama uurin asja... mul suht vanaraud ikka veel icon_biggrin.gif
tagasi üles
fragile
Kreisi kasutaja
fragile

sõnum 20.12.2013 01:35:25 vasta tsitaadiga

Mäletan veel aegu kui:
Radeon R9 290 oli 350€
ja
Radeon R9 290 BF4 ed. 370€

Jube juurdehindlus. Läksid 280x-d ja siis 290-d koos custom gpu cooleritega thumbs_up.gif icon_lol.gif
AMD toodab vist nii nagu jõuab mündibuumi ajal?!

tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 20.12.2013 01:38:24 vasta tsitaadiga

fragile, olid ajad, olid majad...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 20.12.2013 04:38:41 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
fragile, olid ajad, olid majad...

Tuleb tagasi, kannatust on vaja beer_yum.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 20.12.2013 07:31:39 vasta tsitaadiga

Odratolgus kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:
paluks linke kustkohast 375€ eest saab 290x kaarte ( vaikse jahutusega ), ootan huviga

290X võib hinnavõrdlusest välja jätta, kuna konkureerib 780ti ja Titan-iga ja on samamoodi ülehinnatud kui nvidia tipptooted

HV lehel on odavaim 780 430€
Surfdata.ee kodulehel on vaikse jahutusega Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC hinnaks 409€(hetkel)
compare.eu lehel on Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC hinnaks 399€(hetkel). samal lehel on kõige odavama 780 hinnaks 421€

Hakkaks foorumi hindu võrdlema siis kui nimetatud 290 oma vaiksete jahutustega ka foorumisse jõuab.

foorumisse jõuavad siis kui nvidia next gen masinates on most likely
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 20.12.2013 07:53:27 vasta tsitaadiga

fragile kirjutas:
Mäletan veel aegu kui:
Radeon R9 290 oli 350€
ja
Radeon R9 290 BF4 ed. 370€

Jube juurdehindlus. Läksid 280x-d ja siis 290-d koos custom gpu cooleritega thumbs_up.gif icon_lol.gif
AMD toodab vist nii nagu jõuab mündibuumi ajal?!

AMD kaotab päris palju tänu edasimüüjatele.

See on kurb. Ma olin siiamaani veendunud, et AMD kaardid on oma hinna juures parimaks ostuks. Kõige enam mind kurvastab see, et ma jätsin 290ned ostmata.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 20.12.2013 08:25:52 vasta tsitaadiga

Jeebus.. foorumi hind ja foorumi hind. 290-e myydi ka foorumis 300-330 eest enne kui kaevandamine hinnad lakke ajas.
Loogiline, et hetkel k6ik kallis sest kaevandamine tasub endiselt kenasti 2ra.

Ps sorry vaan, et t2pit2hti ei kasuta, live linuxil neil lihtsalt pole
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 20.12.2013 08:55:46 vasta tsitaadiga

Leo Kalme kirjutas:
SilQ kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

See on huvitav anomaalia jah. Aga selline see turu olukord on, nõudlus tõstab hinda. Eks see hinna langus on tulemas ma usun seal märtsis, vb isegi varem. Kõik kibedad coiniate vajadused rahuldatud ja ref jahutid on ka mõnda aega turul olnud.

No ma isiklikult ei näe üldse nii võimsa kaardi ostul mõtet. Ma võtsin 270X'i, kõik mängud mida mängin jooksutab ta mul fullis ära. Hinnaks oli toohetk 150€, nii et selle raha eest on kaarti kõvasti. Natukene võimsam 760 on ikka jupp maad kallima.
Peamises mängus mida mängin (CoH2) on millegipärast AMD üldse paremini optimeeritud, nii et nende testide järgi on ta seal 770 kandis (võib isegi öelda et 780 kandis), mis maksab juba 270x'ist 2x rohkem.
Ma vaatan alati mis kaart mõistlik osta ja minu enim mängitavas mängus milline parim on. Ma ei näe lihtsalt mõtet väikese fännluse tõttu nii palju raha peale maksta.
Nagu ütleb vanasõnagi: "Lollidelt peabki raha ära võtma"
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 208
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 20.12.2013 10:48:51 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Leo Kalme kirjutas:
SilQ kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

See on huvitav anomaalia jah. Aga selline see turu olukord on, nõudlus tõstab hinda. Eks see hinna langus on tulemas ma usun seal märtsis, vb isegi varem. Kõik kibedad coiniate vajadused rahuldatud ja ref jahutid on ka mõnda aega turul olnud.

No ma isiklikult ei näe üldse nii võimsa kaardi ostul mõtet. Ma võtsin 270X'i, kõik mängud mida mängin jooksutab ta mul fullis ära. Hinnaks oli toohetk 150€, nii et selle raha eest on kaarti kõvasti. Natukene võimsam 760 on ikka jupp maad kallima.
Peamises mängus mida mängin (CoH2) on millegipärast AMD üldse paremini optimeeritud, nii et nende testide järgi on ta seal 770 kandis (võib isegi öelda et 780 kandis), mis maksab juba 270x'ist 2x rohkem.
Ma vaatan alati mis kaart mõistlik osta ja minu enim mängitavas mängus milline parim on. Ma ei näe lihtsalt mõtet väikese fännluse tõttu nii palju raha peale maksta.
Nagu ütleb vanasõnagi: "Lollidelt peabki raha ära võtma"

Ise vaatan samasuguse põhimõttega. 290 CFX oli kõige parem valik selle hinnaga, et mängida ArmAIII ultra kolmel 1080p ekraanil. Nüüd see enam nii pole, rääkimata sellest, et need lähevad eelarvest suuresti üle. Kuna kaevandamine tegi nii nagu tegi siis ma olen suhteliselt ummikus. 780 Ti'd ka ei taha tegelikult aga hinnad on AMD ja Nvidia vahel peaaegu võrdsed. Peab hakkama kasutatud kaarte vaatama kuigi ebays tahavad inimesed enda kasutatud 290te eest ka 150$++ rohkem kui asja eest uuena maksid.
tagasi üles
fragile
Kreisi kasutaja
fragile

sõnum 20.12.2013 10:54:46 vasta tsitaadiga

Kaevandamisega hinnavahet tasa või üle ei tee? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 20.12.2013 10:56:57 vasta tsitaadiga

fragile kirjutas:
Kaevandamisega hinnavahet tasa või üle ei tee? icon_rolleyes.gif

Kaevandamine ei ole minu koogitükk.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 20.12.2013 11:22:07 vasta tsitaadiga

Leo Kalme kirjutas:
Kaevandamine ei ole minu koogitükk.

Sama siin, seega jääb ka 290 selle "ulmehinnaga" hetkel soetamata... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 20.12.2013 11:25:01 vasta tsitaadiga

(kui coinide mull suurema plaksu teeb, hetkel -50% novembri lõpu hindadest, siis õnneks lõpetatakse ka turusolkimine - tahaks lihtsalt neid "piinamata" kaarte ja nende müügiteemasid juba näha icon_wink.gif)
Kommentaarid: 326 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  AMD Volcanic Islands aka R-200 seeria videokaardid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 124, 125, 126  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.