Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
21.10.2013 14:32:42
|
|
|
reimoo, sõimasid ikka näo täis?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
21.10.2013 14:54:09
|
|
|
Mul sama asi, kas oli asenduspostiljon või ei tea.
helistab alt, vaatan posti toodi, teen ukse lahti, tema helistab uuesti, teen uuesti ukse lahti, võibolla ennem ei läinud. Fonolukk ka selline vigane, ei tööta ja rääkida üldse ei saa, hästi vaikne kõik.
Helistab siis kolmas kord ja siis kuulen, et räägib midagi, ok, kuulan ja saame siis aru, et olen kodus ja teen ukse lahti.
Helistab, uuesti" Ärge tehke ust lahti! Kas te alla ei tule või?" Ütlen siis , et ei tule, eelmine tädi tõi koguaeg üles asjad ära, ok, lubas üles tulla.
Paari seki pärast helistab uuesti, küsib kas see olen ikka mina kes paki vastu võtab?
uuuuuuuuuuuuuuuu, ütlesin, siis et oota, ma panen riide ja tulen alla. Selle ajaga tuli juba ise liftiga üles ja kukkus siis seletama, et oi ta ju ei tea kellega ta räägib ja kas paki saaja ikka ise kodus on jne...
Väga lõbus oli
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
21.10.2013 14:55:12
|
|
|
Eesti Postil on kodulehel kirjas, et pakid ja maksikirjad toimetatakse elukohta. Kui seda ei tehta, siis oled ainult poolt teenust saanud kasutada.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimoo
HV vaatleja
|
21.10.2013 17:04:29
|
|
|
rocky-b, mis ma ikka naisterahvast sõiman
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
22.10.2013 15:43:28
|
|
|
EP pole juba laupäevast saati viitsinud mu meilile vastata. Teema oli siis selles, et müüja pani saksas mu vana numbri pakile ja nüüd sooviks, et kullerile uus number antakse, et ta ikka mind kätte saab.
DHL samas, kellele ma juba laupäeval mingi 6-e paiku meili saatsin, vastas umbes 10 minutiga.
Ei teagi nüüd kas EP on mu info teadmiseks võtnud ning ei viitsita vastata või pole veel isegi loetud...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
21.11.2013 10:16:46
|
|
|
Eesti Post suutis siis Pärnust teele pandud ja Tallinnasse postitatud mullikileümbriku (loomulikult koos saadetisega) ära kaotada. Ümbrik ja mark ostetud Kaubamajaka Eesti Posti putkast ja sealt samast kohe teele pandud. Lisaks ikka peab ära mainima, et klient võis ise süüdi olla kuna kirjutas vale aadressi peale. Õige aadress on siiamaani rahakoti vahel. Väga ebatõenäoline on, et "kirjutati valesti maha" Äitähh.
Küsimusele miks adressaadini pole jõudnud vastati Eesti Postist nii
tsitaat: |
Väga vabandame vastuse viibimise pärast ning anname siiski teada, et saime kandekeskusest vastuseks et sellist kirja ei ole veel nendele saabunud.
Vastuseks selgitame, et kui tegemist on lihtkirjaga, siis ei ole võimalik jälgida selle kulgemist, kuna lihtsaadetisi meie andmebaasi ei registreerita. Lihtsaadetiste puhul on väga oluline saaja täpne postiaadress ja õige sihtnumber. Ei ole välistatud ebatäpse või puuduliku aadressiga saadetise väljastamine ebaõigele aadressile
Siiski loodame, et olete saadetist ikkagi juba kätte saanud.
|
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.11.2013 12:46:07
|
|
|
Vabandust
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
21.11.2013 16:40:11
|
|
|
Väga vabandame vastuse viibimise pärast
|
See on neil vist igas vastuses sees (loe: vastatakse mingi nädala pärast)
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
01.12.2013 13:58:10
|
|
|
Nonii. EP leidis saadetise ülesse postkontorist mille kaudu pidi see toimetatama adressaadini. Ega nad (EP töötajad) muidugi ise ei tulnud selle peale, et klient ootab saadetist. Ümbrikul oli peal täiesti õige aadress. See lihtsal seisis seal mingi kapi peal. Ümbriku saaja läks sinna küsima, et kas äkki leiate ülesse ja oh imet leitigi. Rõõmu kui palju. Aga miks postitöötajatel ei tulnud mõttesse seda ümbrikut ise saajale postitada ei tea siiani. PS! Saaja kontrollis oma postkasti ava ja see ümbrik mahtus sinna täiesti vabalt. Nii, et ilma ühegi põhjuseta jäeti see Pärnust Tallinna läkitatud ümbrik postitamata. Saatja ja saaja pidid ise mitu nädalat seda taga ajama
nunnu kirjutas: |
Eesti Post suutis siis Pärnust teele pandud ja Tallinnasse postitatud mullikileümbriku (loomulikult koos saadetisega) ära kaotada. Ümbrik ja mark ostetud Kaubamajaka Eesti Posti putkast ja sealt samast kohe teele pandud. Lisaks ikka peab ära mainima, et klient võis ise süüdi olla kuna kirjutas vale aadressi peale. Õige aadress on siiamaani rahakoti vahel. Väga ebatõenäoline on, et "kirjutati valesti maha" Äitähh.
Küsimusele miks adressaadini pole jõudnud vastati Eesti Postist nii
Väga vabandame vastuse viibimise pärast ning anname siiski teada, et saime kandekeskusest vastuseks et sellist kirja ei ole veel nendele saabunud.
Vastuseks selgitame, et kui tegemist on lihtkirjaga, siis ei ole võimalik jälgida selle kulgemist, kuna lihtsaadetisi meie andmebaasi ei registreerita. Lihtsaadetiste puhul on väga oluline saaja täpne postiaadress ja õige sihtnumber. Ei ole välistatud ebatäpse või puuduliku aadressiga saadetise väljastamine ebaõigele aadressile
Siiski loodame, et olete saadetist ikkagi juba kätte saanud.
|
|
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
04.12.2013 16:16:07
|
|
|
Täna viskas küll Eesti Post kopa ette, maksan kallist raha et asi tuuakse uske taha(37~ euro).
Asi algas sellega, et asi oli tollis, saatsin arved lasti eile õhtul pakk lahti. Täna hommikul kell 7 oli Kuressaare Sprteerimiskeskuses juba. Käisin lõunal uurimas et kus mo pakk on. Öeldi et sorteerimiskeskuses ja veel postkontorist kätte ei saa, et on võimalik et kuller toob paki üldse ära. Läksin siis tööle tagasi, uurisin jälgimist ning seal oli kirjas et üritati ühendust võtta aga ei saanud kontakti. Näppisin terve lõuna telefoni ning ei ole kordagi keegi helistanud. Käisin siis kahe ajal uurimas, et kas saaks kulleri numbrit. Kuller ütles pakk täitsa olemas, et kui postkontori jõuab siis räägib täpsemalt. Helistas siis, et pean maksma 38,90€, ning sobib ainult täpne summa(mul oli olemas 40€ ning see ei oleks sobinud, ütles telefonis). Läksin siis kohapeale kuna sain aru, et asub postkontoris nüüd pakk. Kuna lubas postkontorist helistada. Postkontorist öeldi, et pakki pole ikka kohal ja kuller tuleb ilmselt alles kuskil pool viis.
Nii palju jamamist ühe paki pärast, eks näeb kas saab lõpuks selle paki kätte ka.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karlip
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
06.12.2013 20:02:57
|
|
|
Kahju küll. Eks kellelgi lapsena ei käinud jõuluvana ja nüüd peab oma rahuldust saama teiste pakkide avamisega. Enamus on nagunii kaltsud, raamatud mis lendavad üle õla metsa.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.12.2013 20:47:31
|
|
|
tundub, et turvafirma on väga kaugel. annab lahti kangutada kõiki kappe
pakun, et neid uudiseid hakkab yha tihedamini tulema.
hea ylevaate saab ka kaubast.
kui tulevad pakke sisestama, siis märgid yles, mis, kus, kuhu kappi läheb ja öösel tead kust väärtuslikumat kraami võib eeldatavasti saad
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarc
HV Guru

|
07.12.2013 01:20:39
|
|
|
Lihtsam ametlikus kanalis nagu osta müüa kallimaid läpakaid posti teel. Et konkurendid ette ei jõuaks, siis saadad igaksjuhuks tellise.
_________________ Pakkumistes arvestan, et kodanik asub Tallinnas Tondil, kui profiilis pole märgitud teisiti.
Prosed, mälud, kettad, lcd-d, wifid, wwanid, laadijad ja muu. PS-is lähem inf. |
|
Kommentaarid: 840 loe/lisa |
   |
4 :: |
637 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kermit
HV vaatleja

|
09.12.2013 10:13:41
|
|
|
Mida teha sellises olukorras, kus tuleb pakk välismaalt, kuid mind ennast sobival ajal kontorisse minemas pole. Samuti, kui ei saa ka volitust teha, et keegi teine paki ära tooks. Kas nad saadavad enda kohalikust kontorist paki enda postiautomaati, kust selle saaks kätte paindlikumal ajal? Mu pakk tuli Singapurist pika tee. Ei tahaks teda tagasi minna lasta...
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
09.12.2013 10:46:58
|
|
|
Kermit kirjutas: |
Mida teha sellises olukorras, kus tuleb pakk välismaalt, kuid mind ennast sobival ajal kontorisse minemas pole. Samuti, kui ei saa ka volitust teha, et keegi teine paki ära tooks. Kas nad saadavad enda kohalikust kontorist paki enda postiautomaati, kust selle saaks kätte paindlikumal ajal? Mu pakk tuli Singapurist pika tee. Ei tahaks teda tagasi minna lasta... |
Tuleb neile teatada, et sa ei saa pakile järgi minna ja siis nad hoiustavad lisatasu eest niikaua kui sa soovid. Vastasel puhul lähebki pakk tagasi sinna kust tuli.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
09.12.2013 12:04:51
|
|
|
Või kui maksta ei soovi, siis lase kellelgi teisel see volitus valmis kirjutada ja mingu tollega järgi. Varemgi postkontori ukse taga neid volitusi vorbitud.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
16.12.2013 15:27:13
|
|
|
Issand halasta, mis postkontorites praegu toimub. Olen kolmel päeval järjest üritanud Kristiine kontorist kätte saada mingi hiina jubina paki. Iga kord on tüütult palju inimesi olnud ning endal natuke kiire. Täna otsustasin saba ära seista. Töötas üks putka, ülejäänud neli töötajat sahmisid jumal-teab-mida tehes ringi ja peale seda, kui ühel seeniorkodanikul oli läinud 20 minutit ja tundus, et kommipakkide pakkimine, saatmine ja üldine segadus, kuhu aadressile ta neid ikkagi saata soovib, ei tundunud lõppevat, ohkasin ja tulin tulema. Peale teda ja ennem mind oli veel 3 pensionäri, kõigil pea küsimusi ja näpud hunnikutes postkaarte täis.
Mul ei ole vanade inimeste vastu eriti midagi, aga see mis postkontorites praegu toimub on nagu perearsti järjekord on steroids.
|
|
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
16.12.2013 16:36:01
|
|
|
ot: |
lugesin ja mul tuli kohe silme ette millegipärast Villu Parveti "kursus" e-maili kasutamisest ning selle "kursuse" saal oli ainult penskaritega täidetud. Vist soovunelm... |
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Starfield
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
17.12.2013 01:21:26
|
|
|
Kermit kirjutas: |
Mida teha sellises olukorras, kus tuleb pakk välismaalt, kuid mind ennast sobival ajal kontorisse minemas pole. Samuti, kui ei saa ka volitust teha, et keegi teine paki ära tooks. Kas nad saadavad enda kohalikust kontorist paki enda postiautomaati, kust selle saaks kätte paindlikumal ajal? Mu pakk tuli Singapurist pika tee. Ei tahaks teda tagasi minna lasta... |
Mul pole veel kordagi probleeme olnud, et keegi teine ei oleks saanud minu pakki vastu võtta kontoris. Ise olen liikuva loomuga ja kõik ebay pakid on suunatud tööjuurde - kõik ootavad valvelauas....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
17.12.2013 12:33:22
|
|
|
Suuremad pakid viiakse ikka posti ju... (juhul, kui postiljon rattaga veab, kui kaubikuga, siis muidugi teine lugu...)
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
17.12.2013 19:01:03
|
|
|
Täna oli hea nali. Ootasin mõnda pakki UK-st.
Vaatasin trackinguga, et kohalikus postkontoris kohal - lähen sinna - uurin - öeldakse, et ei ole.
Vaatan siis trackingu lehte ja seal ühel pakil selline tekst:
Ebaõnnestumise põhjus: Hilisem kättetoimetamine saaja soovil (müstika kuidas nad seda minu käest said järele küsida....)
Teisel pakil oli:
Ebaõnnestumise põhjus: Saaja ei olnud kättesaadav
Samas mõlemad pakid lasin viia oma töökohta kus on alati keegi kohal.
Ühe sain kätte - esimene ootab ilmselt homset saaja polnud kättesaadav kandega.....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
18.12.2013 17:34:48
|
|
|
Ootasin vana head Sportsdirecti pakki ja üllatav oli see, et ELS ei toogi seekord. Sain kohe samal päeval kätte kui pakk Eestisse jõudis.
Oleks ELSile edasi antud, siis oleks ilmselt alles 3 päeva hiljem saanud nende koormuse juures
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |