no mida kuradit
Liitsin kokku, tegin tõesti 500 dammi rohkem kui ülejäänud tiim kombineeritult
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Tuli ace tanker ära lõpuks, hambad risti ja läbi viha. Mis mõned mängijad tõesti on meelega võimalikult sitad, või milles kurat asi on. Kuidas ei õpita 8k lahinguga isegi põhiasju ära...võeh
Lihtsalt ei ole sõnu kirjeldamaks seda mida ma hetkel tomatitest arvan
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Auhind on jamavõitu. Võiks olla miski spets. selle asja jaoks tehtud tank auhinnaks.
Ainult need saavad selle kes maratoni läbivad. Ja tank võiks olla ka hea.
Idee on hea.
IS-6 maksab 43 EURi. See peaks ükskõik keda motiveerima. Tegin ainuüksi tänase päeva jooksul 80K expi, T6 ja T7 masinatega mängides - arvan, et võtan selle challenge'i kätte, mul on tulemas 2 nädalat puhkust. Lahingutes näeme, I guess
Hmm, 100k xp'd polegi teab mis palju, vist võtan ise ka käsile _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Seda ma silmas pidasingi, et 100k expi masina kohta pole teab mis palju, kui sul veel samast riigist mitu masinat kasutada läheb asi veelgi kiiremini. Muidugi vähe kummaline on see, et jaapaniga ei saa veel lubatud ajast pihta hakata, kuna lihtsalt pole üseda masinat saadaval. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Ühes teises foorumis arvutati, et väga hästi mängides kulub IS-6 saamiseks umbes 600 mängu ja umbes 58 töötundi (7 täistööpäeva). Arvestades IS-6 hinnaks 40€ on töötunni tasu 0,68€.
Kellel muud võimalust rahatanki saada pole, andku minna.
Üldiselt jah, aga ei mängi alati tier 6 ja see missioon on ikka liiga tüütu grind. Mulle meeldib hoopis saada 10 tiimlahingu võidu eest iga päev tasuta prem päev. Seda kuni reedeni
Arvestades seda, et muul ajal mängid tasuta, siis pole ju üldse paha
Algul tundus ka vahva pakkumine, aga kui hakkasin arvutama ja neid tanke vaatasin, siis lihtsam on mul see 43 eurot (25 dets - 8 jaanuar on hind -15% ehk 36 eur) oma põhitööga teenida, kui üldse IS-6 tahaks saada. Selle grindiga tekib ebameeldiv kohustus mängida nende masinatega millega muidu sugugi ei tahaks mängida. Lisaks algul kohustus osad neist üldse muretseda - vaja garaazibokse juurde või midagi eest ära müüa. Samas kui aega palju ja pole vahet millega mängida, siis ilmselt on hea pakkumine premium tanki saamiseks.
Muul ajal ei mängi tasuta vaid tegelt maksan isegi peale sellele hobile...
viimati muutis Mauno Lurbe 16.12.2013 12:17:26, muudetud 2 korda
Ühes teises foorumis arvutati, et väga hästi mängides kulub IS-6 saamiseks umbes 600 mängu ja umbes 58 töötundi (7 täistööpäeva). Arvestades IS-6 hinnaks 40€ on töötunni tasu 0,68€.
Kellel muud võimalust rahatanki saada pole, andku minna.
I'm doing it anyway, might as well get something for it ...
Sama siin, hetkel vabad päevad ja sittagi targemat pole teha esmaspäeval nagunii, esimene sessioon lõpetatud ja 20,000k usakatega ning 10k venelastega juba kogemata tehtud nigu niuhti. Arvestades kaua selle kõige tegemiseks aega on siis varsti saab IS-6ga ringi vurada. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Palju õnne hiinlaste t6ga 100k grindima. Teistel maadel on veel t6s midagigi mis kõlbab mängida, hiinlaste pudi on alla arvestust Aga jah, mõttetult ajakulukas isegi prem kontoga. Kui keegi selle käsile võtab, siis pange kirja palju mänge-aega kulub. _________________ Avatar by Flacko
Palju õnne hiinlaste t6ga 100k grindima. Teistel maadel on veel t6s midagigi mis kõlbab mängida, hiinlaste pudi on alla arvestust Aga jah, mõttetult ajakulukas isegi prem kontoga. Kui keegi selle käsile võtab, siis pange kirja palju mänge-aega kulub.
Ei oska veel seisukohta võtta, sest pole hiinlasi isegi otsast veel vaadanud, aga arvan, et kui Type 59-lt 1200 lahingu kogemuse ja 4 skilliga mehed peale tõstan neile, siis pole vahet, kui ka on veidi keerulisem mängida
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.