Jõle. Ma istun aastaid 1 megase elioni neti otsas. Mida neil isegi kodulehel välja pole toodud ja maksab sama palju kui 5 megane, mis seal täitsa olemas. Aga ei, upgrade'ida ei saa.
Sama siin, majast 200m kauguselt läheb valguskaabel, mida ma ei saa. Lepingut lõpetama hakkasin, siis alles pakuti 20 % soodustust, muidu maksin viie megase hinda. Võtsin emt kaudu neti ja praegu tuleb patch stabiilselt 550 KB/sec.
See ju ei olene kui kaugelt see optika mööda jookseb.
Mul on maja kõrval 3 maja millel see sees on ja ühe majaga on seindad kokku. Teised 2 maja on maks 50mb kaugusel minu majast. Ikka võttis üle 6 aasta aega, et nad seda netti minu majja panema hakkaks. 3 korda pidi mu maja ühistu netti küsima ennem kui elion jalad tagumiku alt välja võttis ja liigutama hakkas.
Seal battlelog-s saab kuidagi ümber ka hiilida profiili pildi panemisel sellest ajuvaba gravatar teemast ?
Mul ei mahu pähe milleks ei või olla mingi mõistlik lahendus sellele. Miks on vaja mul veel mingit extra mõttetut kontot kuskile mingi pildi jaoks.
Tee mist tahad aga neid ranke tuleb liiga kiiresti,suht mõtetuks see rank kujunenud minu silmis vähemalt.
Jep, BF3s oli alati hea meel kui uue ranki said Siin on juba täiesti savi, sest iga roundiga saab 2-3 ranki tänu nende igasugustele XP boostidele. DICE nagu tahaks, et kõigil saaks kiiresti mängust villand
Tee mist tahad aga neid ranke tuleb liiga kiiresti,suht mõtetuks see rank kujunenud minu silmis vähemalt.
Jep, BF3s oli alati hea meel kui uue ranki said Siin on juba täiesti savi, sest iga roundiga saab 2-3 ranki tänu nende igasugustele XP boostidele. DICE nagu tahaks, et kõigil saaks kiiresti mängust villand
Loodetavasti tõstavad level capi veel
BF2's aastaid tagasi kusjuures muudeti. Leveldamine oli alguses megaaeglane ja päts tõi uues süsteemi ja see muutus kordi kiiremaks. Nii et teoreetiliselt on võimalik.
BF2's aastaid tagasi kusjuures muudeti. Leveldamine oli alguses megaaeglane ja päts tõi uues süsteemi ja see muutus kordi kiiremaks. Nii et teoreetiliselt on võimalik.
Siis on mingid lvl100 John Rambod kes 2 päevaga 100 täis said ja ülejäänud keda aasta aega farmida saab, sest neil pole unlocke ega levelit. _________________
Minu arust ka nad oleksid võinud selle double xp olemata jääta. Niigi on neid double xp weekendeidki ju. Tõesti üsna kiirelt ranke jm skoore tuleb.
Aga nüüd praegu muuta, siis tuleb jälle vihahoog paljudelt, et ebavõrdne seis. Pigem kui muudetakse märgatavalt, siis vast uues BF-s.
Eriti seda suurt skoori/kiireid unlocke on minu arust tunda masinatel. See attack boat, sellel on ikka hyperfast see skoori saaamine. Väga vähe selle peal olnud ja juba tolles kõik unlockid lahti.
Minuarust on üldse nii, et kuna level siin mängus otseselt midagi ei anna (va. battlepack), siis võikski olla näiteks inf. level...levelda palju tahad, lihtsalt number ja logo su leveli ees muutub. Battlepackid saavad mingi hetk lihtsalt otsa ja kõik.
Isegi selle uue patchiga BF2's on BF3's ja BF4's leveldamine ikka naljanumber. Iga mõne roundi järel rankup, BF2's oli see ikka kõva sõna kui järgmise ranki said (va alguses mõned esimesed).
Mis vahe on seal mis rank kellelgi on ? See ju ei ole kunagi oluline olnud ja ei määra midagi.
Ega see, kui sul on rank 110, sinust prod ju ei tee.
Attack boat oli jah selline, et pacific kaarti sai tehtud ainult sellega ja kõik sai lahti.
Relvade lahti tegemine võtab ikka kordades rohkem aega ja siis need relvade battlepackid mis igale relvale on mingi 100 killi vms.
Otseselt, mis rank kellelgi on, ei või tõesti mängida rolli, kui kõva skilliga ta on, kuid... Nt mitmed assignmentsid nõuavad suuremat ranki (mõned rank 10-t, mõned 20, 50, 100...). Samuti saab rankide eest Battlepacke (mis siis praeguses olukorras tulevad suht tihti). Ja ma usun, et veel paljudes kohtades rank mängib rolli. Hetkel tulevad rankid väga kiirelt ning saab selle lühikese ajaga nii palju tohutult asju unlockitud jms, mille tõttu nö unlockimise rõõm ja otsene eesmärk kaob.
Mis vahe on seal mis rank kellelgi on ? See ju ei ole kunagi oluline olnud ja ei määra midagi.
Ega see, kui sul on rank 110, sinust prod ju ei tee.
Attack boat oli jah selline, et pacific kaarti sai tehtud ainult sellega ja kõik sai lahti.
Relvade lahti tegemine võtab ikka kordades rohkem aega ja siis need relvade battlepackid mis igale relvale on mingi 100 killi vms.
mingil määral näitab kogemust..ilmaasjata pole servereid kus teatud levelist antakse autokick.. trüki serveribrauserisse "noob" ja mine vaata neisse serveritesse, mängust mängu (BC2-BF3-BF4) on neis sageli sees mõni high-ranker kes siis boostib oma statse algajate väiksema kogemuse arvelt..
või parem näide, kui joinid tiimi siis ma ise vaatan sageli squade valides tiimikaaslaste leveleid, a la "mida kõrgema leveliga, seda tõenäolisem et tüüp oskab midagi" ja kus neid kõige rohkem, sinna squadi ka sloti olemasolul maandun.
on ka äärmusi, kes on mänginud paar tuhat tundi enne kui on level capi kätte saanud aga need on erandid.
Kust sa selle välja lugesid, et üsna pea? Ise mõtlesid juurde?
Kirjas on ju vaid seda, et tegelevad pidevalt paranduste valmistamisega ning välja on toodud vead, mis on lahenduse leidnud, probleemitekitaja leidnud või uuritakse asja.
Edit:
No mida asja, DICE.. Server lambist Silk Road mapi peal, kuigi sellist pole maprotationis olemaski..
Yks kysimus monitori kohta. Asi puudutab BF4. Endal on Samsung SyncMaster SA950, olen märganud, et kui: responsetime on FASTEST peal, siis mängides pilt kuidagi katkendlik (ebatasane).Ilmneb sarja tulistamisel/sihtimisel ja kiiretel mängu hetkedel. Kas ei peaks vastupidi olema? Vöimalused on: NORM, FASTER ja FASTEST.
Olen mitmeid kordi asetust muutnud ja ei suuda silmi uskuda! Kuidas on vöimalik et NORM ja FASTER töötavad sujuvamalt kui FASTEST? Kas töesti kujutan ette, või kas on vöimalik, et selle mänguga on mingi "kala" selle asjaga?
Köiki teisi mänge mänginud siiani FASTEST asetusega.
Kallid BF4 sõbrad, ostsin täna videokaardi ja seal oli üks BF4 voucher ka sees. On mul midagi tarka sellega teha, kui ma ise seda mängi ei mängi kuidagiviisi?
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
Kallid BF4 sõbrad, ostsin täna videokaardi ja seal oli üks BF4 voucher ka sees. On mul midagi tarka sellega teha, kui ma ise seda mängi ei mängi kuidagiviisi?
Esmalt tee see Originile söödavaks koodiks (tärni all kirjas, et tuleb amd lehel seda teha), siis saad maha ärida, siin mõned on otsinud hea hinnaga BF4.
Esmalt tee see Originile söödavaks koodiks (tärni all kirjas, et tuleb amd lehel seda teha), siis saad maha ärida, siin mõned on otsinud hea hinnaga BF4.
Kas mõni selle voucheri soovija saab ka seda teha või peaks ma ise seda tegema?
Ilmselt ta tahab ka videokaardi seda koodi vms teada saada. Või on selle lipikul see kraabitav koht, kus midagi saab ka, ehk mille kaudu hoopis saab registreerida?
yerba, selle õpetuse järgi tehes saab vast selle koodiga ainult teha, ehk siis kraabitava pinna alt tuleb kood, mida kodukal sisestada ja vastu saab bf4 koodi... võtaks selle hea meelega ära.. bf3 koos premiumiga olemas, 4 pole :/ _________________
Mul on postkasti paar hinnapakkumist tulnud selle voucheri peale. Kes kenama numbri pakub, see ka endale saab. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Eestlasi juba ära tüüdand et HV servu tühi jälle? Ma madistaks küll varsti.
Ma isiklikult jätan üldse BF4 mõneks päevaks puutumata. Isu nii kadunud. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
See tribod on asjalik asi aga see võiks olla miski nuppu all, kuna aegajalt käib ikka pinda kui seda tribod alla hakkab toppima.
Kõige hullem on just see, et oled kuskil istukil ääre taka ja see tuleb automaatselt relvale alla ja oled terve kehaga kohe pildis.
BF4 kood läinud. Tänud, et sai siit abi selle minu jaoks mittevajaliku mängu osas. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
See tribod on asjalik asi aga see võiks olla miski nuppu all, kuna aegajalt käib ikka pinda kui seda tribod alla hakkab toppima.
Kõige hullem on just see, et oled kuskil istukil ääre taka ja see tuleb automaatselt relvale alla ja oled terve kehaga kohe pildis.
Aga saad ju "Deploy bibod" optionsis täitsa muu nupu alla panna!
Jep, kolme gamemode kasutamine mõjus serveri aktiivsusele väga rängalt. See on ka põhjuseks, miks hetkel seal vaid conquest jookseb.
Kas see on ka maha võetud, et kaks nö ühe poole tiimi on? RU-RU jne. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Aga tee oma server ja katseta sellega sadat eri asja, vaata kui aktiivne (õigemini mitteaktiivne) see olema saab
Avot kirjutas:
Asi puudutab BF4. Endal on Samsung SyncMaster SA950, olen märganud, et kui: responsetime on FASTEST peal, siis mängides pilt kuidagi katkendlik (ebatasane).Ilmneb sarja tulistamisel/sihtimisel ja kiiretel mängu hetkedel. Kas ei peaks vastupidi olema?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.