Jõle. Ma istun aastaid 1 megase elioni neti otsas. Mida neil isegi kodulehel välja pole toodud ja maksab sama palju kui 5 megane, mis seal täitsa olemas. Aga ei, upgrade'ida ei saa.
Sama siin, majast 200m kauguselt läheb valguskaabel, mida ma ei saa. Lepingut lõpetama hakkasin, siis alles pakuti 20 % soodustust, muidu maksin viie megase hinda. Võtsin emt kaudu neti ja praegu tuleb patch stabiilselt 550 KB/sec.
See ju ei olene kui kaugelt see optika mööda jookseb.
Mul on maja kõrval 3 maja millel see sees on ja ühe majaga on seindad kokku. Teised 2 maja on maks 50mb kaugusel minu majast. Ikka võttis üle 6 aasta aega, et nad seda netti minu majja panema hakkaks. 3 korda pidi mu maja ühistu netti küsima ennem kui elion jalad tagumiku alt välja võttis ja liigutama hakkas.
Seal battlelog-s saab kuidagi ümber ka hiilida profiili pildi panemisel sellest ajuvaba gravatar teemast ?
Mul ei mahu pähe milleks ei või olla mingi mõistlik lahendus sellele. Miks on vaja mul veel mingit extra mõttetut kontot kuskile mingi pildi jaoks.
Tee mist tahad aga neid ranke tuleb liiga kiiresti,suht mõtetuks see rank kujunenud minu silmis vähemalt.
Jep, BF3s oli alati hea meel kui uue ranki said Siin on juba täiesti savi, sest iga roundiga saab 2-3 ranki tänu nende igasugustele XP boostidele. DICE nagu tahaks, et kõigil saaks kiiresti mängust villand
Tee mist tahad aga neid ranke tuleb liiga kiiresti,suht mõtetuks see rank kujunenud minu silmis vähemalt.
Jep, BF3s oli alati hea meel kui uue ranki said Siin on juba täiesti savi, sest iga roundiga saab 2-3 ranki tänu nende igasugustele XP boostidele. DICE nagu tahaks, et kõigil saaks kiiresti mängust villand
Loodetavasti tõstavad level capi veel
BF2's aastaid tagasi kusjuures muudeti. Leveldamine oli alguses megaaeglane ja päts tõi uues süsteemi ja see muutus kordi kiiremaks. Nii et teoreetiliselt on võimalik.
BF2's aastaid tagasi kusjuures muudeti. Leveldamine oli alguses megaaeglane ja päts tõi uues süsteemi ja see muutus kordi kiiremaks. Nii et teoreetiliselt on võimalik.
Siis on mingid lvl100 John Rambod kes 2 päevaga 100 täis said ja ülejäänud keda aasta aega farmida saab, sest neil pole unlocke ega levelit. _________________
Minu arust ka nad oleksid võinud selle double xp olemata jääta. Niigi on neid double xp weekendeidki ju. Tõesti üsna kiirelt ranke jm skoore tuleb.
Aga nüüd praegu muuta, siis tuleb jälle vihahoog paljudelt, et ebavõrdne seis. Pigem kui muudetakse märgatavalt, siis vast uues BF-s.
Eriti seda suurt skoori/kiireid unlocke on minu arust tunda masinatel. See attack boat, sellel on ikka hyperfast see skoori saaamine. Väga vähe selle peal olnud ja juba tolles kõik unlockid lahti.
Minuarust on üldse nii, et kuna level siin mängus otseselt midagi ei anna (va. battlepack), siis võikski olla näiteks inf. level...levelda palju tahad, lihtsalt number ja logo su leveli ees muutub. Battlepackid saavad mingi hetk lihtsalt otsa ja kõik.
Isegi selle uue patchiga BF2's on BF3's ja BF4's leveldamine ikka naljanumber. Iga mõne roundi järel rankup, BF2's oli see ikka kõva sõna kui järgmise ranki said (va alguses mõned esimesed).
Mis vahe on seal mis rank kellelgi on ? See ju ei ole kunagi oluline olnud ja ei määra midagi.
Ega see, kui sul on rank 110, sinust prod ju ei tee.
Attack boat oli jah selline, et pacific kaarti sai tehtud ainult sellega ja kõik sai lahti.
Relvade lahti tegemine võtab ikka kordades rohkem aega ja siis need relvade battlepackid mis igale relvale on mingi 100 killi vms.
Otseselt, mis rank kellelgi on, ei või tõesti mängida rolli, kui kõva skilliga ta on, kuid... Nt mitmed assignmentsid nõuavad suuremat ranki (mõned rank 10-t, mõned 20, 50, 100...). Samuti saab rankide eest Battlepacke (mis siis praeguses olukorras tulevad suht tihti). Ja ma usun, et veel paljudes kohtades rank mängib rolli. Hetkel tulevad rankid väga kiirelt ning saab selle lühikese ajaga nii palju tohutult asju unlockitud jms, mille tõttu nö unlockimise rõõm ja otsene eesmärk kaob.
Mis vahe on seal mis rank kellelgi on ? See ju ei ole kunagi oluline olnud ja ei määra midagi.
Ega see, kui sul on rank 110, sinust prod ju ei tee.
Attack boat oli jah selline, et pacific kaarti sai tehtud ainult sellega ja kõik sai lahti.
Relvade lahti tegemine võtab ikka kordades rohkem aega ja siis need relvade battlepackid mis igale relvale on mingi 100 killi vms.
mingil määral näitab kogemust..ilmaasjata pole servereid kus teatud levelist antakse autokick.. trüki serveribrauserisse "noob" ja mine vaata neisse serveritesse, mängust mängu (BC2-BF3-BF4) on neis sageli sees mõni high-ranker kes siis boostib oma statse algajate väiksema kogemuse arvelt..
või parem näide, kui joinid tiimi siis ma ise vaatan sageli squade valides tiimikaaslaste leveleid, a la "mida kõrgema leveliga, seda tõenäolisem et tüüp oskab midagi" ja kus neid kõige rohkem, sinna squadi ka sloti olemasolul maandun.
on ka äärmusi, kes on mänginud paar tuhat tundi enne kui on level capi kätte saanud aga need on erandid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.