Ma arvan, et seal multi year dealis on kindlasti klausel, mis lubab ta edukate esinemiste korral välja osta/või ise pakkumise korral ära minna. Järgmisel aastal võib näiteks olla isegi 2 kohta Ferraris kui Kimil on arvatavasti ühe aastane leping, siis Alonsot käiakse juba kodus moosimas. Ok mänedžer ütleb, et väljamõeldis aga mida muud tal öelda olekski, et fänne ja Ferrarit rahustada. Ei saaks ju öelda jah..läbirääkimised käivad Kus suitsu seal...
No ma usun, et Alonso püsib seal ikkagi kuni 2016, tahab ta seda või mitte. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
WäntWõll, 1+option. Alguses, jah, mu arust öeldi ka, et kaheaastane leping (esimesed uudised) aga juba järgnevatel päevadel oli juttu vaid 2014. aastast ja sellepärast ma oma vastuses seda ka mälu pealt ütlesin.
Paistab, et ka Renault on uut mootorit "salaja" testinud juba. http://www.f1today.net/en/news/renault-tested-v6-turbo-engine-in-world-series-car
Jääb vaid oodata uudist, et Mersu on kuskil mootorit katsetanud _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
Kes viitsib vaadata, siis siin on Sebastian Vetteli 2011-2013 Autosport - International Racing Driver of the Year intervjuud. Kutt rebib ikka päris hästi. Kahjuks on 2013 aasta videos vähemalt üks hea koht välja lõigatud, kus ta Jean Todt'i imiteerib. NB! 2011. aasta oma vaadake kindlasti ära
Järgmise aasta ametlik kalender väljas. Kahest asjast kahju veits... See et New Jersey etapist asja ei saanud ning et Brasiilia etapp eelviimaseks tõsteti ja asendati see Abu Dubai etapiga.
2014 CALENDAR
March 16 Australia
March 30 Malaysia
April 6 Bahrain
April 20 China
May 11 Spain
May 25 Monaco
June 8 Canada
June 22 Austria
July 6 Great Britain
July 20 Germany (Hockenheim)
July 27 Hungary
August 24 Belgium
September 7 Italy
September 21 Singapore
October 5 Japan
October 12 Russia
November 2 USA
November 9 Brazil
November 23 Abu Dhabi
Drivers will be asked to choose their race number, between 2 and 99, for the duration of their career in the FIA Formula One World Championship. Number 1 will be reserved for the current World Champion, should he choose to use it.
Permanentsed numbrid edaspidi + ammu lubatud cost cap tulemas samuti. Soovitan soojalt -Kaivo- poolt pandud FIA lingi läbi lugeda.
Andrew Benson @andrewbensonf1
FIA says "principle of a global cost cap has been adopted" for F1, to be applied in 2015 after details finalised by a working group cont'd
tsitaat:
Andrew Benson @andrewbensonf1
Other changes, from 2014, double points to be awarded at last race of season and drivers to pick their car numbers for entire career
keegi üldse teadis, et selline idee õhus on, nagu topelt punktid viimasel etapil? või seal mingi brainstorming oli hoos ja keegi tegi nalja ja tulemus käes
aga permanentsed numbrid on mu arust äge idee... selles suhtes, et uuendus, mis nagu ei sunni mõtlema, et "why, oh why?". Kindlasti harjume kiiresti ära, et sõitjatel aastast aastasse samad numbrid.
Tuleb teha ennustusvõistlus, arvamaks ära sõitjate valitavad numbrid. Kes kõige rohkem täppi paneb on tegija! On meie foorumi ainus ametlik selgeltnägija, olles parem isegi Nastjast
Kui ma õigesti mäletan, siis James Hunt võitis selle numbriga tiitli.
Kimi on teada Hunti austaja.
Ahjaa, järgmine nädal 17.- 19, siis esimesed testid kah Bahrainis.
osalevad Ferrari, Red Bull, Mercedes, McLaren, Force India ja Toro Rosso.
Pakkumine oli kõigile vaba, kuid teised ei tahnud/viitsinud vms. miks ei osale.
viimati muutis WäntWõll 09.12.2013 23:58:27, muudetud 1 kord
Mulle küll ei meeldi idee, et net Vettel sõidab karjääri lõpuni numbriga "1" _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
No ei pea valima, aga numbri all "1" võiks ikka sõita tšempion, mitte Pastor Maldonado vms...Samas vaevalt ka vettel elu lõpuni iga aasta tiitli võidab
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.