Siin pole midagi oodata - pange need kaardid vee alla ja töötavad nagu kellavärk.
Saab ka lihtsamini. Osta on vaja kõigest Nvidia kaart, mis pole tuumareaktori energiaväljalaskega.
Mõlemad tarbivad kuni 250W. Jahutus on muidugi
Arcticul äri õitseb _________________ Steam profiil
Children play Call of Duty.. Boys play Battlefield.. Men play ARMA
Siin pole midagi oodata - pange need kaardid vee alla ja töötavad nagu kellavärk.
Saab ka lihtsamini. Osta on vaja kõigest Nvidia kaart, mis pole tuumareaktori energiaväljalaskega.
Saab veel lihtsamalt. Ma ostan lihtsalt AMD setup'i ja saan rohkem võimu vähema raha eest. Ilma probleemideta. Ärge tulge väitma, et AMD nii halb ja paha, CFX ei tööta, kaardid pasad ja kuumad ja drivereid pole olemaski. 290 ei tarbi oluliselt rohkem voolu kui 780.
Saab veel lihtsamalt. Ma ostan lihtsalt AMD setup'i ja saan rohkem võimu vähema raha eest. Ilma probleemideta. Ärge tulge väitma, et AMD nii halb ja paha, CFX ei tööta, kaardid pasad ja kuumad ja drivereid pole olemaski. 290 ei tarbi oluliselt rohkem voolu kui 780.
Kõik need probleemid on pastakast imetud, nii et ei saa ka aru vendadest kes neid väidavad. Isiklikult on nVidia driveritega rohkem probleeme olnud kui AMD omadega.
Peale selle peavad inimesed aru saama et seda väiksem on kivi seda raskem on soojust sealt kivist radikasse juhtida.
SCORE P41531 with AMD Radeon R9 290X(4x) and Intel Core i7-4960X
http://www.3dmark.com/3dm11/7363757 _________________ Steam profiil
Kõik need probleemid on pastakast imetud, nii et ei saa ka aru vendadest kes neid väidavad. Isiklikult on nVidia driveritega rohkem probleeme olnud kui AMD omadega.
Peale selle peavad inimesed aru saama et seda väiksem on kivi seda raskem on soojust sealt kivist radikasse juhtida.
On AMD kaardiga probleeme olnud aga mitte midagi ületamatut või mida driveri update ei parandaks. Olen väga rahul praaeguse kaardiga ja olen kindlasti rahul ka 290CFX'iga. Näiteks, benchmarkide järgi, skaleerib 290CFX märgatavalt paremini kui 780SLI ja mingeid pseudoprobleeme pole täheldatud.
videos tüüp ütleb, et cpu-de peale pole need closed-loopid head, sest cpu-d eritavad rohkem kuumust kui gpu-d... eee, ei. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Täitsa üllatav, et see 2-slotine on
Päris vinge kui jääks ka lõpptootel, arvestades kui kuum kivi alla jääb. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Päris vinge kui jääks ka lõpptootel, arvestades kui kuum kivi alla jääb.
Siiralt loodan et ikka 3 slot tuleb Imo Asuse 3 slot DCII on parim õhkjahutus, samas must on kujunenud paras asuse fänn
2 slot jahutused aint lahjadele kaartidele _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Ei ole mõtet paanitseda. Asus on igale võimsamale radeonile nii 2slot kui ka 3sloti teinud. Mõlemad tulevad.
Ja pole see kivi nii kuum midagi, et teda 2slot jahutusega ohjeldatud ei saaks. Lõdvalt saab. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Siiralt loodan et ikka 3 slot tuleb Imo Asuse 3 slot DCII on parim õhkjahutus, samas must on kujunenud paras asuse fänn
2 slot jahutused aint lahjadele kaartidele
2 slot jahutused aint lahjadele kaartidele
wat? 3-slot kuuler on tehtud, et jahuti oleks vaiksem, reaalselt on kaheslotine samuti üsna piisav.
Ma ei tea kas müügifoorumis on mõned kukkunud või kuidas seal müüakse vanu bitcoiniga äraruunatud kaarte vanade poehindadega.
Aga noh, eks leidub lolle müüjaid ja nende õnneks veel lollimaid ostjaid
Ma ei tea kas müügifoorumis on mõned kukkunud või kuidas seal müüakse vanu bitcoiniga äraruunatud kaarte vanade poehindadega.
Ratsa rikkaks saamise kihk on lihtsalt nii suur.
Puhas matemaatika näitab, et 250eurine HD 7950 tasub end ära ühe kuuga.
Probleem selle rehkenduse juures on see, et unustatakse ära, kus on LTC hind ühe kuu pärast ja kus on kaevandamise raskusaste ühe kuu pärast. Kui mõlemad parameetrid lähevad sujuvalt üles, siis on kõik korras. Kui esimene ei lähe, siis on pahasti... _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Kes suudab äraruunatud kaardi vana poehinnaga maha müüa, see küll loll ei ole. _________________ Müüa igasugu asju
Kes suudab äraruunatud kaardi vana poehinnaga maha müüa, see küll loll ei ole.
ostja on ikka loll. imho kasumisse jääv müüja on väga tark
Kes suudab äraruunatud kaardi vana poehinnaga maha müüa, see küll loll ei ole.
ostja on ikka loll. imho kasumisse jääv müüja on väga tark
kui ostja ka kasumisse jääb siis on ju win-win olukord
Hetkel näen kahte 7970-t müügifoorumis, OK on mõlemal julgelt üle 300 ning hetkel on 260 juba pakutud! Mis toimub ?
Ostsin enda R9-280x uuena 260€ eest.
Hetkel näen kahte 7970-t müügifoorumis, OK on mõlemal julgelt üle 300 ning hetkel on 260 juba pakutud! Mis toimub ?
See on sama dejavu nagu 6870 müügiga, asi on ajale jalgu jäänud ja ikka taheti uue laadset hinda
latsekestele on kaevuri amet meeldima hakanud, see hinnad lakke viinud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Panin enda r9 290 vee alla. Hybrid võiks olla 240 radikaga ja gpu suurema pindalaga
Müra on talutav ja täitsa rahul kooslusega.
guimineriga skoorisin ~830 khash/s
3dmark ~8516
temp <70°C _________________ Steam profiil
See artikkel on üks suur BS. 290 teeb ainult märjas unenäos 900khs. ja veel nendel kelladel... Samamoodi ei tee 290x 1000khs nendel kelladel. Lisaks teeb 7950 selle voolutarbega palju rohkem kui 600khs.
päris juust perf siis.
7870 teeb 385khas @ 95W = 4.05 KHash/Watt (tehtud arvestusega, et mu arvuti idles tiksudes võtab ~120w, kaevandades aga täpselt 200w (+15w lisatud GPU idle vooluõgimist) _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.