Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 123, 124, 125  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.12.2013 15:13:30 vasta tsitaadiga

Täiesti loogikavastane minumeelest. Ma saan aru, et paberarve eest võibolla vastavalt postifirma hinnakirjale raha nõutakse. Aga arve ja eriti automaatselt genereeritud e-arve eest? St et siis kui püsimakse on sõlmitud pean uuest aastatst hakkama lisaks teenuste arvele maksma veel 0,6€ Elisale ja 0,16€ pangale. Mida rohkem meile elektroonset arveldust (pangas, eraettevõttes, riigi poolt..) peale sunnitakse seda jaburamaid asju ja kõrgemate hindadega tasuma tuleb hakata. Igaljuhul veider, et arve tasumiseks tuleb veel mitut puuki nuumata.

Lisaks oli veel ootamatu kogemus selle firmaga, kui garantiisse antud telefoni tagasisaamise eest 10€ käitlustasu nõuti. Garantii ei ole ju mingi teenus vaid firmale seadusega pandud kohustus.

Igaljuhul tuleb see firma vist lähiajal sooja koha poole saata. Loodetavasti teised operaatorid säilitavad mõistuse keele ja küsivad raha ainult niipalju kui nad oma teenuspakettides ette on näinud.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 03.12.2013 15:21:20 vasta tsitaadiga

A-Circus. kirjutas:
Täiesti loogikavastane minumeelest. Ma saan aru, et paberarve eest võibolla vastavalt postifirma hinnakirjale raha nõutakse. Aga arve ja eriti automaatselt genereeritud e-arve eest? St et siis kui püsimakse on sõlmitud pean uuest aastatst hakkama lisaks teenuste arvele maksma veel 0,6€ Elisale ja 0,16€ pangale. Mida rohkem meile elektroonset arveldust (pangas, eraettevõttes, riigi poolt..) peale sunnitakse seda jaburamaid asju ja kõrgemate hindadega tasuma tuleb hakata. Igaljuhul veider, et arve tasumiseks tuleb veel mitut puuki nuumata.

Lisaks oli veel ootamatu kogemus selle firmaga, kui garantiisse antud telefoni tagasisaamise eest 10€ käitlustasu nõuti. Garantii ei ole ju mingi teenus vaid firmale seadusega pandud kohustus.

Igaljuhul tuleb see firma vist lähiajal sooja koha poole saata. Loodetavasti teised operaatorid säilitavad mõistuse keele ja küsivad raha ainult niipalju kui nad oma teenuspakettides ette on näinud.

Siis tuleb hakata paberarveid küsima, et neil igav ei oleks ja ei peaks "mugavusteenuse" eest maksma icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 04.12.2013 10:34:51 vasta tsitaadiga

Kõiksugu asju saab teenus arvetesse juurde ju kirjutada.
Oli õige otsus sellest firmast suusk panna kunagi.
mobiilne nett oli neil siiski parem kui emtis
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
webromps
HV kasutaja

sõnum 04.12.2013 13:36:34 vasta tsitaadiga

Kas ma olen millegist valesti aru saanud, aga tasuliseks läheb ikka see e-arve(otsekorralduse arve, või mis iganes see pole)? Pdf kujul arve saatmine emailile saatmine vaevalt tasuliseks läheb.... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 04.12.2013 13:37:55 vasta tsitaadiga

webromps, ka arve, mis emailile saadetakse, läheb tasuliseks.

Arveldusega seotud teenuste hinnakiri (eraklient)
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 04.12.2013 16:18:14 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
webromps, ka arve, mis emailile saadetakse, läheb tasuliseks.

Arveldusega seotud teenuste hinnakiri (eraklient)

Panga iseteeninduses tasuta???
Siis endise nimega otsekorraldus on tasuta edasi?

Ja maksustama hakatakse e-maili teel saadetavaid arveid?
Ehk seda, mis ammu olemas olnud ja ennast juba aastaid tagasi ära tasunud?????
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
tiirP
HV Guru
tiirP

sõnum 05.12.2013 10:54:05 vasta tsitaadiga

http://www.tarbija24.ee/2618468/tarbijakaitse-taunib-elisa-e-arvete-tasuliseks-muutmist
Tarbija24 kirjutas:
Tarbijakaitseameti kommunikatsiooniekspert Kadri Paul selgitas, et Elisa on muudatuse põhjuseks toonud täiendavad kulutused seoses Euroopa Liidus jõustunud ühtsete maksetingimustega (SEPA). E-arvete tasustamine klientidele SEPA-le tuginedes on tarbijakaitseameti esialgsel hinnangul aga põhjendamatu.

«Oma lõpliku seisukoha kujundamiseks analüüsime antud teemat lähipäevil põhjalikult. Amet ei välista ka järelevalvemenetluse alustamist antud küsimuses,» ütles Paul.

«Kliendil on palju tasuta alternatiivseid võimalusi arve saamiseks – võimalus vaadata tasuta arveid pangakeskkonnast, arved.ee keskkonnast ning Elisa iseteenindusest,» toonitas Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski tarbijakaitseameti öeldut kommenteerides.
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 106
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 05.12.2013 14:09:14 vasta tsitaadiga

Noh üldiselt on neil arve e-mailile 0,60 ja arve postiga (paberarve) 0,70. Tuleb võtta ikka paber, las teevad midagi ka selle raha eest. 10 senti kallim, aga peab ennast liigutama ka, muidu saadab süsteem pdf'id laiali ja ei pea midagi tegema...
Üldiselt on see paras sigadus. Arvestades näiteks, et neil on 100 kilo klienti, kes ei viitsi miskit muuta, siis on 60 tuhhi nagu maast leitud.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 05.12.2013 17:44:44 vasta tsitaadiga

Nüüd siis tean, miks päeval helistas Elisa ja Tele 2 saatis Fb'sse sõnumi icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Joos
HV kasutaja

sõnum 19.12.2013 00:18:37 vasta tsitaadiga

Elisa teeb ikka erilist müügitööd. Helistab mingi neiu ja küsib, et äkki olen tahvelarvutist huvitatud? Kuna olen olnud juba kaua nende lojaalne klient, siis oleks mulle personaalne pakkumine ja see kehtiks ainult praegu jõulukuul ja ise esindusest sellist pakkumist ei saa.
Kuna polnud aega süveneda, palusin saata pakkumine e-posti.
Pakkumise sain, aga täpselt samad hinnad mis kodulehel ja veel jutt, et sellise pakkumise saab ainult telefoni teel ostes.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 25.12.2013 11:35:23 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif aga nii see käibki, kõigil. "Erilisi pakkumisi" pole olemas, kuigi see jah nõrgavõitu, et kõik 1:1 sama on. Tavaliselt on netis ülepaisutatud lisakulud, mida reaalsuses ei lisandu ja siis telefonis on hea öelda "teen eripakkumise".
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 27.12.2013 02:20:04 vasta tsitaadiga

Joos, sul läks isegi hästi - abikaasale pakuti tahvelarvutit kallimalt kui nö. tavapakkumine on icon_lol.gif
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 07.01.2014 14:17:04 vasta tsitaadiga

Kasutasin seda Elisa iseteeninduse arvete asja. Mugavam, kui varem. Selle asemel, et copy-paste maksekorraldusse asju ümber trükkida, vajutad maksa ja arve ongi makstud. Minupoolt Elisale thumbs_up.gif
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 07.01.2014 14:38:20 vasta tsitaadiga

Kas sul panka siis varem see arve pole tulnud? Seal on ka lihtsalt "Maksa" ja kõik.
ranel
HV Guru

sõnum 07.01.2014 14:57:25 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:
Kas sul panka siis varem see arve pole tulnud? Seal on ka lihtsalt "Maksa" ja kõik.

Ei tulnud ...
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 165
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 15.01.2014 16:41:48 vasta tsitaadiga

Jõudsin siis mina ka Elisasse, et küsida parimat pakkumist. Mul oli aega ning läksin esindusse ning ütlesin, et ma räägin, et mis mul on olemas ning mida ma tahan saada ning teie saate siis mulle oma hinnapakkumise saata. Esindusest öeldi, et sellise küsimusega helistage klienditeenidusse. Siit tekib ka küsimus, milleks on üldse need esindused, kui nad ei suuda isegi mitte avaldusi vastu võtta? Positiivse kogemusena pean ütlema, et EMT sai asjast ilusti aru ning klienditeenindaja pani minu vajadused kirja ning minuga võeti ka juba ühendust. Muidugi on EMT pakkumised orienteeritud kõnesidele nagu ka aasta tagasi, nii et selles osas nad arenenud ei ole. Internet on nende jaoks nagu mingisugune boonus. Tele 2 aga oma pakkumist alles loob.
Igatahes mina olen Elisas pettunud. Ütlesin, et sellise soovituse peale on ilmselge, et mind ei taheta ning astusin uksest välja. Kõikide nende viimaste ämbrite taustal, mis meediast on läbi käinud, ei saa ma ikka veel aru, kuidas nad endale üldse kliente saavad?! Ometi pidi kõige suurema üleminekusaldoga firma olema. Minu 13 numbrit põlgasid nad aga ära icon_smile.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Joos
HV kasutaja

sõnum 21.01.2014 13:50:32 vasta tsitaadiga

Endal ka Elisas paar numbrit ja maksan umbes 10+ euri numbri kohta kuus. Selle sees kõned, 1Mbit/s net ja paar sõnumit.
Tele2 juba mõned korrad helistanud ja lubanud teha paar euri soodsama arve telefoni kohta ja ka kiirema neti.
Ok, saatsin ka kirja Elisasse, et äkki neil midagi paremat pakkuda mulle kui 10+ eur kuus ja peale nädalat ootamist tuli vastus, et vaadates Teie seniseid kasutusharjumusi on see parim pakett, mida Elisa pakub.
tagasi üles
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 21.01.2014 14:30:24 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
Jõudsin siis mina ka Elisasse, et küsida parimat pakkumist. Mul oli aega ning läksin esindusse ning ütlesin, et ma räägin, et mis mul on olemas ning mida ma tahan saada ning teie saate siis mulle oma hinnapakkumise saata. Esindusest öeldi, et sellise küsimusega helistage klienditeenidusse. Siit tekib ka küsimus, milleks on üldse need esindused, kui nad ei suuda isegi mitte avaldusi vastu võtta? Positiivse kogemusena pean ütlema, et EMT sai asjast ilusti aru ning klienditeenindaja pani minu vajadused kirja ning minuga võeti ka juba ühendust. Muidugi on EMT pakkumised orienteeritud kõnesidele nagu ka aasta tagasi, nii et selles osas nad arenenud ei ole. Internet on nende jaoks nagu mingisugune boonus. Tele 2 aga oma pakkumist alles loob.
Igatahes mina olen Elisas pettunud. Ütlesin, et sellise soovituse peale on ilmselge, et mind ei taheta ning astusin uksest välja. Kõikide nende viimaste ämbrite taustal, mis meediast on läbi käinud, ei saa ma ikka veel aru, kuidas nad endale üldse kliente saavad?! Ometi pidi kõige suurema üleminekusaldoga firma olema. Minu 13 numbrit põlgasid nad aga ära icon_smile.gif

Endal oli ka mõte EMT'st minna Elisase või Tele2 võrku, kuid EMT tegi uue pakkumise.. 1440 minutit + 100 sõnumit + perevahelised kõned tasuta. Eelistan siiski EMT võrku, kuna igalpool tavaliselt levi olemas . icon_smile.gif
Elisa ka helistas aga ei tahtnud nendega jaurata, kuna sain juba hea pakkumise. Isegi kui Elisa oleks teinud parema pakkumise, eelistaks ikka EMT võrku levi poolest.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 21.01.2014 15:19:21 vasta tsitaadiga

Joos kirjutas:
Endal ka Elisas paar numbrit ja maksan umbes 10+ euri numbri kohta kuus. Selle sees kõned, 1Mbit/s net ja paar sõnumit.
Tele2 juba mõned korrad helistanud ja lubanud teha paar euri soodsama arve telefoni kohta ja ka kiirema neti.
Ok, saatsin ka kirja Elisasse, et äkki neil midagi paremat pakkuda mulle kui 10+ eur kuus ja peale nädalat ootamist tuli vastus, et vaadates Teie seniseid kasutusharjumusi on see parim pakett, mida Elisa pakub.

Palju sa ühes kuus räägid? Sa võid vihjata, et siis lahkud Elisast, aga enne soovitan sul teistelt ka pakkumine võtta ja kui neist on mõni soodsam, siis viskad selle Elisale nina ette. icon_wink.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Joos
HV kasutaja

sõnum 21.01.2014 22:15:49 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Joos kirjutas:

Palju sa ühes kuus räägid? Sa võid vihjata, et siis lahkud Elisast, aga enne soovitan sul teistelt ka pakkumine võtta ja kui neist on mõni soodsam, siis viskad selle Elisale nina ette. icon_wink.gif

Vaatasin, et kuskil 300-400 minutit kuus kõnesid numbri kohta.
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 23.01.2014 14:23:15 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on veel kogemusi, et kus Elisa avaldab korteriühistutele survet, et saaks tasuta ampreid juurde oma mobiilimastide jaoks kortermaja küljes?
raxz
HV Guru

sõnum 23.01.2014 14:25:34 vasta tsitaadiga

Elisa helistab ja tahab jälle müüa midagi. Mina ei soovinud rääkida.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 24.01.2014 02:27:29 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
Kas kellelgi on veel kogemusi, et kus Elisa avaldab korteriühistutele survet, et saaks tasuta ampreid juurde oma mobiilimastide jaoks kortermaja küljes?

Jep. Mitte ainult korteriühistustele. Ei saa avaldada, kuhu täpsemalt.. võin öelda nii palju, et taheti ühe kooli juurde panna. Kuid see keelati ära, mingi asjaolude tõttu.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 24.01.2014 05:00:45 vasta tsitaadiga

owndyaa kirjutas:
ranel kirjutas:

Jep. Mitte ainult korteriühistustele. Ei saa avaldada, kuhu täpsemalt.. võin öelda nii palju, et taheti ühe kooli juurde panna. Kuid see keelati ära, mingi asjaolude tõttu.

Njah, äge ettevõtte siis. Selle asemel, et eesti energiast osta neid ampreid, hakkavad trikitama thumbs_down.gif
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 165
tagasi üles
HeaMees
HV vaatleja

sõnum 31.01.2014 17:34:20 vasta tsitaadiga

owndyaa ja ranel
Ehk täpsustate täpsemalt milles teema oli/on?
Kui operaatorid paigutavad hoone katusele tugijaama, siis kuskilt peab voolu ju saama? Elektrilevist saab ampreid osta juurde ainult võrgulepingu sõlmija. Võrguliitumist igaüks igale poole suvaliselt teha ka ei saa.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 123, 124, 125  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.