Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Rocksmith / 2014 [PC/PS3/XBOX360] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.11.2013 22:31:42 vasta tsitaadiga

weasel, kindel, et intonatsioon vms paigas on? harmonic heist on problemaatiline küll, aga mitte 1., 2. ega 3. keelega, vaid hoopis tükkis 5. freti harmonicuga kõikidel keeltel.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 25.11.2013 23:05:39 vasta tsitaadiga

Häälestaja järgi paistab ok. Mul on üks selline, mis mõõdab vibratsiooni pealt ja teine nö tavaline. Mul punane, kollane ja sinine keel funkavad täies ulatuses.

Kusjuures lilla E ei taha pikalt kõlada ka. Paned helisema ja poole pealt nagu kustub ära, kuigi võimuga heliseb edasi.

NATAS999
HV Guru

sõnum 25.11.2013 23:43:16 vasta tsitaadiga

weasel, äkki siis ikka kalibreerimisega midagi valesti. mul suht pekkis pill, mida vist polegi võimalik õigeks keerata... äkki sul liiga hea pill hoopis selle mängu jaoks icon_lol.gif
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 26.11.2013 01:40:13 vasta tsitaadiga

pelan X360 peal...
pean end keskmiseks kitarristiks aga Rocksmith näitas väga kiirelt kurva tõe kätte et mu parema käe töö imeb sajaga ja sellega on vaja tõsist tööd näha.

kidrarig mul muidu selline hetkel: http://imgur.com/a/GzXR6

akustiga RS'i ei mängi ning võimust ja pedaalist ka väga kasu pole icon_biggrin.gif
ja LP'ga on mugavam kui stratiga. Kaela nurga ja skaalapikkuse vahe ilmselt.

DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 26.11.2013 02:19:54 vasta tsitaadiga

weasel, proovi häälestada mingi 5-10 senti madalamaks standardhäälestusest, vaata kas siis regab paremini harmonic noote.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2013 02:36:56 vasta tsitaadiga

Erinevaid pickupe kasutades on ka tulemus erinev, kui seda pole proovinud.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 26.11.2013 04:07:12 vasta tsitaadiga

jah, näiteks "pinch harmonic" tuleb kõige paremini siis, kui sillapoolne helipea on üksi aktiivne. "natural harmonic" (see mida rocksmith nõuab) tuleb igast helipea asendist, kuid rocksmith ei pruugi seda sama hästi igast asendist kuulda.
ise kasutan pea alati sillapoolset helipead.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 26.11.2013 09:42:39 vasta tsitaadiga

Sillapoolne pea on suhtkoht alati suurema outputiga kui keskmine või kaela oma (oleneb pillikonfist) a mul kohati mäng näiteks mängib et "noot" läks mööda, samas kui ma kuulen et ma siiski mängisin seda.
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 26.11.2013 20:21:47 vasta tsitaadiga

Ma kasutan keskmist asendit ehk mõlemaid päid RS tarbeks, kärab väga hästi. Pean end siiski algajast natukene edasijõudnumaks kitarristiks kuid mitte heaks veel. Paraku jah tulid nõrgad kohad suht kohe välja ja eks saab neid nüüd lihvida hoolega. Hakkasin tasapisi Cemetery Gates õppima näiteks lisaks teistele,mida saab ka harjutatud hoolega.
Endal on ka LP pill, väga mõnus mängida erinevaid lugusid, eriti kui "mänglema" peab 15 ja ülesse frettidega . Mul ka suht keskmises seisus pill hetkel, lähebki kohe pillimeistri juurde sättimisele ja saab ühtlasi korralikud Shcaller pingutid endale.
Kui juba läks näitamiseks , siis http://www.thomann.de/gb/vintage_v100afd_paradise.htm
Kogu Gear on https://dl.dropboxusercontent.com/u/35834573/pildikesi/IMG_20121103_161048.jpg

iRock
HV vaatleja

sõnum 26.11.2013 22:01:13 vasta tsitaadiga

Sain ka ebayst tellitud Real Tone kaabli kätte lõpuks. Hind koos saatmisega tuli u 32 euri. Vahe on vägagi märgatav. Lisaks sättisin puhvrite suurused paika ja mängida on täielik lust.
Alustasin mängimist otse line-in'i kitarrijuhtmega (läbi päris võimeka audio interface'i oli latency märgatavalt kõrgem, kuigi heli parem). Hiljem kasutaja Luur'i soovituse järgi ühendasin kitarri võimu juhtmetele vahele ja heli läks paremaks, muide - väga palju aitas see ka häälestamise juures (kõrge e'ga oli nii mul kui paljudel teistel probleeme).
Nüüd aga on mürane signaal kontrolli all, kõik toonid ja eri efektid on märgatavalt puhtamad. Tagasi mängima icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 26.11.2013 22:57:48 vasta tsitaadiga

Tõsiselt soovitan pöörata tähelepanu paarile asjale, et ei tekiks valesid harjumusi...
1. peopesa peaks ideaalis olema risti kitarri kaelaga sellisel, et istumise asendis saaks küünarnuk vabalt liikuda; jälgige ka pöidla asendit!

2. pickimisel peaks nimetsisõrm olema kitarri keele suunas
3. katsu mängida nii, et üks sõrm mängib ühe kriffi peal
4. picki üsna tugevalt, nii et ilma võimuta kõlaks ka pill, mitte ainult võim
5. ära mängi häälestamata pilliga, kuna heli ja käeasendi vahel tekivad assotsiatsioonid või pigem ei teki, kui alati erinev heli tuleb
6. mängides kuula alati seda mida mängid, mitte ära aja ainult nooti liigutust taga - musikaalsuse säilimine on sama oluline

Selline tagasiside siis mulle peale seda kui ühe natuke oskajamaga sai jutt aetud...

tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 26.11.2013 23:40:28 vasta tsitaadiga

medikas peaks käes ikka olema sellist, et endal hea mängida on. tuleb proovida lihtsalt erinevaid asendeid. kusjuures asend oleneb ka olukorrast täiesti niiet päris nii kindlalt väita küll ei saa, et ainult 1 asend ongi see ainuõigemas. tuleb proovida erinevaid asendeid ja mitte ainult medika asetust ja nimetissõrme/pöidla oma, vaid ka randme ja teiste sõrmede asendit, kas kinnine rusikas või lahtine käsi. tuleb harjutada käe asendit muutma, muidu ei pruugigi üldse endale sobivat leida. täpselt sama käib ka vasaku käe kohta. mõnel juhul on tõesti parem hoida kätt nii nagu pildil, mõnel juhul jällegi on parem lasta pöial n.ö. üle kaela rippu, ehk siis käega hoiad kaelast nagu reha. jällegi, erinevates olukordades erinev asend ja tuleb proovida omal läbi võimalikult palju erinevaid variante.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 26.11.2013 23:44:41 vasta tsitaadiga

No ta on ise kitarri õpetaja ning nentis ka, et 100% nii ei ole, aga kui kuidagi õppida, st ilma kõrvalise juhenduseta, siis on mõistlik õppida ilmselt nii.
Minul juba on terve rida asju mis on väga mugavad, aga ilmselt jäävad arenedes jalgu ning peab ringi harjutama...

tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 26.11.2013 23:48:24 vasta tsitaadiga

Mõned targad soovitavad osasi akorde võttes pöialt kasutada E keele nootidel või summutamiseks. Aga julgeks ka arvata, et tuleb proovida erinevalt ja leida mugavaim ja sobivaim.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 27.11.2013 00:22:46 vasta tsitaadiga

Eks neid õpetusi ole igasuguseid ning küll küllale liiga ei tee. Aina enam räägitakse ka lihaste vigastustest ja valesti mängimisest.
Kui juba õpetustest läks, siis omalt poolt jagan ka nõuandeid, mida tean või mida ise kasutan. Mina soovitan soojalt teha warm up'e ehk soojendust ennem mängimist. + näpud soojaks erinevate harjutusega (keelelt keelele alt ülesse ja alla jne). Külmade kätega tapab neid kõige enam(sisemised lihaste rebenemised kuni tõsistemate krooniliste lihaste haigusteni, mis hiljem paneb elama valuvaigistitega:). Lisaks tõstab ka effektiivust.
http://www.youtube.com/watch?v=CrAaMLpP20k vägagi kasulik, inglise keeles küll aga küll aru saate:)
Mängima peab sirge seljaga ja elektrikas vastu rindkere ja sõrmlaud natukene endast eemale suunatud, käe nurk on umbes 90 kraadi. Näpulihastel on mälu ja küll peagi ei vaata, mida vajutad või kas akordi õigesti mängid. Lisaks tuleb kitarri hoida nii, et pole pingeid ei õlas ega käes. Tee nii 15-20minutisi seansse ja siis puhka paar minutit, raputa käsi, käi toas ringi. lase käel ja näppudel puhata.
http://www.tempomusicards.com/lessons/holding-the-guitar/ kuna õiget piltidega asja ei leinud, siis leidsin hea seletuse, miks peab kitarri õigesti hoidma kohe alguses.
Tasuks harjuda/harjutada kriffi märkidega kas küljel ja/või sõrmlaua peal(3,5,7,9,12 jne), kiiremini saad aru kus vahemikus oled ja kuidas kiiremini tabada näiteks 6 kriffi.
Selline pöidla asend on jah soovituslik ja abiks , kui kiiremat nootidega mängu teha. Samas paljud hoiavad põialt natukene üle kaela, et vajadusel vaigistada/summutada ülemine E keel, näiteks C akordi mängides. See pole ka vale icon_smile.gif
Küllaltki vähe mängijana olen ise püüdnud neid õpetusi järgida ja loodan, et siin on ka kellelegi nendest kasu...
Lisaks oponeerin eelkõnelejatega, et peamine on leida endale mugav asend, et saaksid vabalt mängida erinevaid akorde. Harjutada tasub ka akordivahetust kahe akordi vahel aina kiiremini icon_smile.gif Mul näiteks siiani tekitab teinekord raskusi kiirelt vahetada E ja Dm akordi vahel

flake
HV veteran

sõnum 27.11.2013 00:48:35 vasta tsitaadiga

selle pöidlavärgiga on nii, et igalühel vastavalt maitsele. mul ripub suht koguaeg pöial üle kaele kui ma just mingit konkreetset akordi ei mängi.
kõik need õpetused on toredad, aga näiteks bändiga mängides laval/proovikas ei ole sul aega jälgida et oled sirge seljaga, käe nurk 90 kraadi jne.. põhiline et endal hea oleks ja soundi tuleks thumbs_up.gif

rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 27.11.2013 08:59:23 vasta tsitaadiga

Sirge selg oli rohkem mõeldud, kui istudes mängid. Seistes ikka enamvähem selg sirge ju icon_smile.gif Mul endal ka pöial kuidas kunagi, kindlat asendit pole, oleneb loost, et kidra ikka kindlalt käehaardes oleks
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 27.11.2013 10:16:50 vasta tsitaadiga

flake, selleks ajaks kui sa bandis/laval mängid on päris pikk tee. Enne peab sinna jõudma...
tagasi üles
BlackSmoke
HV kasutaja

sõnum 27.11.2013 16:48:58 vasta tsitaadiga

sain ka siis lõpuks ebayst vooliku kätte. ise eelistan bassi kitarrile. bassi peal on easy tasemega ikka väga väga lihtne mängida. Sai tehtud paari korraga pixies-e where is your mind kulllale master tasemega icon_biggrin.gif Jama on see et mäng ei toeta usb helikaart, kuna läpaka oma on ikka väga pasa kvaliteediga siis on suht kesine saund.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 30.11.2013 17:12:31 vasta tsitaadiga

Kas riff repeateris on võimalik vahepeal pausida mängu nii, et menüüd ette ei tule?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
walts159
HV vaatleja

sõnum 05.12.2013 12:29:03 vasta tsitaadiga

need kes ilma rocksmithi kaablita mängivad, kas teil on ka selline lahendus, et on 3,5 ja 3,5 (stereo) kaabel ja ühes otsas 6,3 (stereo) üleminek?

olen ise nii proovinud, aga delay ja müra on suht talumatu.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 05.12.2013 12:50:29 vasta tsitaadiga

walts159 kirjutas:
need kes ilma rocksmithi kaablita mängivad, kas teil on ka selline lahendus, et on 3,5 ja 3,5 (stereo) kaabel ja ühes otsas 6,3 (stereo) üleminek?

olen ise nii proovinud, aga delay ja müra on suht talumatu.

Siis ei tohiks just delayd olla kuna heli tuleb otse aga müra jällegi on tõsine... Võid proovida ka läbi võimu mängida nii, mõnedel võtab see müra täitsa ära thumbs_up.gif
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
sapöör
HV vaatleja

sõnum 07.12.2013 01:55:57 vasta tsitaadiga

Minul siis tavaline 6,3 (mono) juhe ja läheb arvutisse läbi 3.5 (stereo) ülemineku. Delay üle ei kurda, müra vastu aitas see, et kui kalibreerimisel kästi vait olla, siis sel ajal sõrmedega vastu kidra koputada icon_biggrin.gif Proovida ka ini-faili seadeid näppida. Mul näiteks kui oli Win32UltraLowLatencyMode sisse lülitatud, siis kärises ikka väga räigelt.

Muidu päris ok, selle 3-nädalaga vist rohkem harjutanud kui viimase aasta jooksul üldse kokku. Eks mängida saab mitut moodi - lihtsalt kuubikuid ekraanil taga ajada või siis proovida mängida ka nii, et ka oma meloodiaga ise rahule jääks. Programm on mänguliste vigade suhtes üsna tolerantne.

Keegi 2014-versioonile lugusid on proovinud sisse importida ja/või neid ise teha? Praegu kõmbitsen ise AC/DC "Hell Or High Water" kallal - tabid sain netist, raskem töö on need originaaliga kokku sobitada.
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 07.12.2013 19:03:13 vasta tsitaadiga

Sain kah lõpuks oma akustilisele uue piezo helipea koos eelvõimendiga kätte. Originaalis oli ilma eelvõimuta piezo lihtsalt sees. Kasutan ise tehtud 6.3 mono <-> 3.5 mono kaablit. Delay puudub, müra probleeme ei ole kui kasutan line-in sisendit helikaardil. Esialgu valmistas soundcheck peavalu - lihtsalt helitase ei kerkinud ekraanil üle poole mitte mingi nipiga. Lahendus oli see, et esialgu keerasin kidra peal volüümi poolepeale ning kui ütles "Make some noise", keerasin 100% peale ning tõmbasin üle keelte. Kui keeled vaigistada käskis, keerasin uuesti volüümi 50% peale ja kordasin sama mis esimesel korral. Selliselt toimis kõik kenasti.

Nüüd siis taas peale kolmeaastast pausi kitarr käes. Krt enamus duuregi ei tulnud esimese korraga meelde. icon_lol.gif
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 147
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 11.12.2013 20:09:20 vasta tsitaadiga

kutid... ja mutid, kes te kõik mängite RS2014, palun võtke ette guitarcade score attack ja mängige lugusi hard ja master tasemel kullale/platinumile, saate tasuta uusi lugusi lahti... n.ö. hidden või easter egg või mis iganes, mul tuli just praegu RS2012 theme lahti. thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Rocksmith / 2014 [PC/PS3/XBOX360] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.