Minu baasmäng on G2-st ning Premium Defo käest. Peale downloadi jama, mis aga tundub olevat küllaltki laialt levinud, ei ole nüüd probleeme olnud. Lasin eile Made in Chinat nagu muiste.
Ta pole täna ka enda nägu näidanud.
Ma miskipärast arvan, et ta oli lihtsalt tankist ja nüüd enda nägu ei näita enam.
Foorumit ju võimalik lugeda, ilma et oleks sisse loginud.
Samas kui jamasi ei olnud, siis sai ta ju kätte kiiresti, et mängu osta. Laupäeval kui ma seda tegin, siis kokku läks mingi tund aega. Peale mu esimest sõnumit talle ja key kätte saamist.
Tasub paar päeva igaksjuhuks veel oodata. Ehk juhuslikult praegu just ei ole tal internetile/arvutile ligipääsu/kuskil ära. Ta ID-kaardiga ka autentinud ning vajadusel saab sel juhul ka uurida, kes selle kasutaja taga on.
Nende Kommentaaride põhjal tundub see BF 4 ikka vigane mäng olevat.
Mis seals ikka jääme BF 3-e juurde ja minuarust BF 3 on tõesti parem. Kui Utubest vaadata neid klippe siis ei teki mul mingit isu seda mängu osta, tundub kuidagi ,et midagi on puudu ja see Killcam on ka kuidagi imelik.
Maitseasi muidugi:)
Mis mõttes see killcam imelik on ? Pealegi see on tavalistes serverites ja mitte HC serverites.
Ma isiklikult arvan et bf4 on parem kui bf3. bugge on absoluutselt igas mängus ja neid töödeldakse välja nii kuidas suudetakse.
Bf4 meeldib mulle rohkem just sellepärast, et mp-s olevad kaardid ei ole kõik tühermaad kus peavarju leida on üli keeruline, igasuguste kopterite ja lennukite eest.
Betas oli shanghai kaardil üks mingi pisike microbuss mida ma täis mängus ei näinud. Oli he kiire masein, millega sai kaardi alguses kiirelt 2 lippu ära võtta ja siis üle 2 silla sõidetud enne vastaste tankide kohale jõudmist.
Päris tore on lugeda, kuidas iga mõne päeva tagant mingid lambid tulevad teemasse ütlema, et vot nemad ei osta seda mängu. Kedagi ei huvita.
See, et netis on palju buge välja toodud, ei tähenda, et mäng ei tööta. Väga paljud mängivad ja naudivad head meelelahutust.
No ei see oli minu nägemus sellest mängust tõesti, võimalik ,et on parem.Ma ei hakkagi sellel teemal vaidlema, eriti kellel see mäng juba on:) Ja oma arvamusi pole siiamaani keegi keelanud avaldada:)niiet rahu mehed!!
No ei see oli minu nägemus sellest mängust tõesti, võimalik ,et on parem.Ma ei hakkagi sellel teemal vaidlema, eriti kellel see mäng juba on:) Ja oma arvamusi pole siiamaani keegi keelanud avaldada:)niiet rahu mehed!!
Ära muretse, igal inimesel on õigus oma arvamusele, kui ei meeldi ei meeldi.
Mulle ka isiklikult bf3 meeldib rohkem, eriti kuna bf4 miskipärast relvad on imelikud. Näevad kuidagi väiksed junni käes välja võrreldes bf3-ga. Ja muidugi korralikke small CQ puudumine nagu oli Bazaar,Seine,Tehran,Damavand. Ja näiteks isiklikult ei meeldi need revla helid ka üldse. Aga fakit, kõik liikusid edasi ja ega saa ise siis rongist maha jääda.
Ses suhtes, et jah on sitaks probleeme selle mänguga mis võivad frustreerivad olla aga õige seltskonnaga on kõik nauditav.
Bf4 meeldib mulle rohkem just sellepärast, et mp-s olevad kaardid ei ole kõik tühermaad kus peavarju leida on üli keeruline, igasuguste kopterite ja lennukite eest.
Probleem on vastupidine. Igasugust 'varju' on niipalju et väiksematel kaartidel on pea võimatu liikuda ilma võsabotaanikute tähelepanuavaldusi saamata.. kohati nähtavus paar meetrit (Paracel'i deathmatch map). Lockeris on 'varjujatel' kombeks varjuda võimalikult hämarates nurkades võimalikult piraka toruga jne.. nahhui seda niipalju oli vaja disainida et peab rutiinseks inf lone wolfe madinaks FLIR sihikuid kasutama..? Muidu saad igal kolmanda põõsa või nurga juures varjujalt kuuli
Krt ei tea milles asi, üle 5 minuti mängida ei saa. Crashib desktopi "BF4 has stopped working" erroriga.
Tegin paari nädalase pausi BF4-st, upgradesin win 8.1 peale. Täna sai China Rising tiritud, pole ühtegi map'i algusest lõpuni mängida saanud _________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
China Rising on suht okei. See kõrbekaart on ikka paras puntraseks, muud kaardid päris pandavad
Noh, välja arvatud see, et pooltel kaartidel mängu alguses helid puudud on _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
There were two issues. One was an actual OHK (you shoot someone, they die from one bullet). That one was fixed.
The other is an issue with how deaths are communicated from server to client, which means you can sometimes appear to die instantly, but whoever shot you still actually shot the appropriate amount of bullets. The fix for this is a server-side fix, and we are looking at getting it out as soon as possible.
Kas neid droone saavad CR omanikud ka tavalistel mapidel kasutada? Eile igatahes ühes OP Locker serveris keegi jubedasti ownis mingite lendavate pommidega niiet siseruumidest välja polnud mõtet minnagi.
Kas neid droone saavad CR omanikud ka tavalistel mapidel kasutada? Eile igatahes ühes OP Locker serveris keegi jubedasti ownis mingite lendavate pommidega niiet siseruumidest välja polnud mõtet minnagi.
Crashe mul ka vähemaks jäänud, aga perf on pidevalt kuidagi madal. Seal Guilini koopas kukub koguaeg FPS poole madalamaks, ja ka vanilla mäng tihtipeale hakib, ükskõik mis settingut kasutada.
Loodetavasti teevad selle mängu korda ka lähitulevikus. Eile ei saand üldse mängu käima, küll viskas stop working ja disconnected jne.
Siinkohal on oluline, et kas BF4 lisapakid lükkuvad edasi mingil määral. Iseasi, kui suur mure see on kui mäng ise korralikult ei tööta.
Eile paar korda katkestas mäng ise lihtsalt ühenduse ära. Statsid jms olid olemas ja puha. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Siinkohal on oluline, et kas BF4 lisapakid lükkuvad edasi mingil määral. Iseasi, kui suur mure see on kui mäng ise korralikult ei tööta.
Arendus pannakse buge fixima vaevalt siiski et edasi lükkuvad. EA nõuab kuupäevadest kinnipidamist, lastakse kas või poolpidune toode välja kuid siiski õigeaegselt.
Huvitav, mis kell see Double XP week täna otsa saab..
Ja saigi läbi selleks korraks.
Jumal tänatud mul on Lockerist siiralt SIIBER, sest ma vist terve selle nädal ainult Lockeris olingi, et XP'd farmida. Enam ei soovi seda mapi näha.
Kes käskis farmida? Ei saa aru, kuhu inimestel nii kiire on selle leveldamisega. Mängi nagu tahad parem. Paari päeva pärast juba uus Double XP event premiumi omanikele
ega selles farmimises ka midagi otseselt halba ei ole
Mäng juba toetab seda. Mingi hetk ei viitsinud "tõsiselt" mängida BF3'e, mõtlesin, et teeks kõik suppordi relva lisad lahti ja siis sai nt. metrod lolliks minemiseni taotud
Tegelikult üks põhjus miks ma Lockerit mängin on ka see, et mulle meeldivad väikesed mapid ja lähivõitlus. Kuskilt Paracelis või Goldis on päris nutune lugu, jala ei ole seal eriti midagi teha.
Loodan, et tulevased DLC'd toob rohkem Urban mappe nagu oli B2K ja CQ ning Aftermathis.
Tegelikult on ka praegustes suuremates avaramates mapides jalaväel paljugi teha. Varsti peaks ju veelgi suuremad mapid tulema, veelgi avaram - Second Assaulti mappide näol.
Battlelog näitab jah. Pole veel mängu tööle pannud aga varsti proovin ära. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Tegelikult üks põhjus miks ma Lockerit mängin on ka see, et mulle meeldivad väikesed mapid ja lähivõitlus. Kuskilt Paracelis või Goldis on päris nutune lugu, jala ei ole seal eriti midagi teha.
Loodan, et tulevased DLC'd toob rohkem Urban mappe nagu oli B2K ja CQ ning Aftermathis.
Goldis tõesti pole, aga Paracelis saab jalaväega küll asju tehtud. Jutt siis conquestist, teiste mängutüüpidega on seis parem igal mapil _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Experience all-out urban warfare in new multiplayer maps taking place in war-torn cities locked down by the Chinese army. Battlefield 4™ Dragon's Teeth is one of five expansion packs that is included in BF4 Premium.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.