pohmakas, olen sama meelt. Lihtsalt sellised uudised on vahest nördivad, et mingi hiirega öönestatakse mängu valmistajate ideid ja saavutusi (mängu omadusi). Köigele lisaks usun, et selliste hiirte (ja muude vigurite) kasutajad reklaamivad ennast ja omia saavutusi, kui "super" head mängijat jne...
Loomulikult köigest hoolimata, tuleb seda mängu mängitud.
kas kellelgi on kogemust sellest hiirest: Saitek Cyborg R.A.T. 7 ? Kirjutaksin soovi jöuluvanale
pohmakas, olen sama meelt. Lihtsalt sellised uudised on vahest nördivad, et mingi hiirega öönestatakse mängu valmistajate ideid ja saavutusi (mängu omadusi). Köigele lisaks usun, et selliste hiirte (ja muude vigurite) kasutajad reklaamivad ennast ja omia saavutusi, kui "super" head mängijat jne...
Loomulikult köigest hoolimata, tuleb seda mängu mängitud.
kas kellelgi on kogemust sellest hiirest: Saitek Cyborg R.A.T. 7 ? Kirjutaksin soovi jöuluvanale
Õhtul võid Teamspeakis küsida, kellelgi oli seal RAT5, mis on suht sarnane.
Eino tere..
ISP otsustas, et nüüd oleks õige aeg teha mõnepäevane hooldustöö ja hetkel ripun mobiiliga tetheringi otsas.. Minu jaoks on vist doubleXP event poole lühem nüüd..
Mõned hoiavad hiirest kinni ainult näppudega (Claw grip) või siis mõndadele meeldib toetada peopesaga hiirele (Pawn grip)- sellest tulenevad ka hiirte kujud erinevatele vajadustele. Ise pooldan Claw grip' i, kuna ma olen endale selgeks teinud, et ma olen nii-viisi täpsem. Ise kasutan Steelseries Senseid ning see on lihtsalt ideaalse kujuga mis vastab minu harjumustele. Soovitan soojalt teistele, kellel on samad harjumused minuga _________________ Full Own
Avot, s.itapea südamlik soovitus sulle kui tahad korralikku hiirt siis ...... cyber cnipa silencer ...... "tapab kiirelt ja hääletult".
enda omal hakkab 3 aasta täis tiksuma ja ei plaanigi millegi muu vastu vahetada
eriti mugav on see väikesenäpuhoidjaga küljekaan
Spoiler
eks ta välimuselt natuke bling-bling on aga hiire süda on soe ja hea
Statside värki on ka BF4 arendatud. Geolocation based stats siis. Battlelogist siis "leaderboards". Ega seegi tegelt meelelahutuseks, sest ise ka mängin peamiselt punkte farmides ja niisama jaurates - ükskkõik mis viisidel
Kas kellelgi veel kõik unlockid kadunud? Meil terve servri täis hakkas nullist...
Arvatavasti läksid lihtsalt unranked serverisse , endal juhtus ka ükskord, suht paanikasse läksin _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
Selles videos on isegi point olemas. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Endale enam üldse juhtmed ei istu. Juba pikalt juhtmevaba klaviatuuri peal ning kõik viimased hiired ka olnud juhtmevabad.
Mugavam on kindlasti, mõnikord võib lihtsalt probleem tekkida, et vajalikul ajal aku tühi Vähemalt minu MX1000-l, mis on päris vana hiir juba. Ja siiski see juhtub ainult siis, kui pole viitsinud eelnevalt täis laadida.
EDIT: Nojah, mina oma hiirt laadimise ajal kasutada ei saa
viimati muutis FurioN 29.11.2013 20:02:55, muudetud 1 kord
RAT 7, vaatasin ka. Kunagi ehk proovin ära. Praegusel saab ka raskust muuta. Ei tea aga, kas sellel mingit suurt mötet on?
Vanaga vörreldes on kyl mugavam.
Endale enam üldse juhtmed ei istu. Juba pikalt juhtmevaba klaviatuuri peal ning kõik viimased hiired ka olnud juhtmevabad.
Mugavam on kindlasti, mõnikord võib lihtsalt probleem tekkida, et vajalikul ajal aku tühi Vähemalt minu MX1000-l, mis on päris vana hiir juba. Ja siiski see juhtub ainult siis, kui pole viitsinud eelnevalt täis laadida.
Vähemalt minu hiirel, Logitech Performance MX on indikaator täitsa olemas ja näeb, mil aku juba kriitilise piiri ääres on. Siis saab kiirelt juhtme otsa toppida ning laadima panna, kusjuures juhtme otsas, ehk laadides, saab hiirt ju edasi kasutada. Nii et selles probleemi vähemalt minul ei teki. Aku kestab aktiivse kasutamise järel umbes nädalakene. Eelnevalt olnud ka Logitech M510 ja paar teist Logitech M seeria hiirt (mis küll ei ole just mängimiseks mõeldud, kuid sai hakkama) ning sai 2xtavaliste AA patareidega hakkama pool aastat või isegi aastakese aktiivse kasutamise järel.
Asi pole selles, et need minule kuskil takerduks. Lihtsalt pool juhet vedeleb siis laual ning jääb teistesse asjadesse kinni või muudmoodi segab. Laud puhtam ka, kui mingeid juhtmerägastikke siin ei ole. + klaverit parem paigutada vajadusel kas või veidikenegi ümber, ilma, et oleks vaja siis veel juhet ka sättida nii, et see laual ei segaks.
Sama ju ka hiirtega. Hiire juhe võib takerduda kuskile mujale, mitte enda käte vahele, mille tõttu mõned, s.h mina, eelistab juhtmevaba hiirt.
Ma saan aru,et multiplayer on vigane , crashiv clusterfuck aga ,et sp save game ka ära kaob on ikka ekstraklass!
30€ well spent.
Ei saa enam kurta. Crashid on väheseks jäänud, serveri omad samamoodi. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ma saan aru,et multiplayer on vigane , crashiv clusterfuck aga ,et sp save game ka ära kaob on ikka ekstraklass!
30€ well spent.
Ei saa enam kurta. Crashid on väheseks jäänud, serveri omad samamoodi.
Rumal jutt. Vaatan praegu DreamHacki ja pole vist ühtegi matchupi mis oleks ilma crashiteta olnud. Alles oli mäng kus 1 tiim sai 4 crashi 1 dominationi raundi jooksul.
30€ well spent.
Ei saa enam kurta. Crashid on väheseks jäänud, serveri omad samamoodi.
Rumal jutt. Vaatan praegu DreamHacki ja pole vist ühtegi matchupi mis oleks ilma crashiteta olnud. Alles oli mäng kus 1 tiim sai 4 crashi 1 dominationi raundi jooksul.
Nimetu112, Ma räägin puhtalt enda kogemustest. Mul oli ka ENNE ram'i upgrade näiteks iga kaardi vahetuse tagant crash. Peale seda muutus asi konkreetselt. Ja siis tuli ka uus päts. Ei oska nüüd öelda kumb rohkem mõjus aga minul crashidega probleeme pole. Samamoodi kes meiega teamspeakis on, oli ühel tüübil päevas korra crash healjuhul. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Täna peale HV serveri operation lockerit oli kohe kena crash. Ajan vanduma see serveri chatis, teades kui palju peab tüübile kerre kuule kütma enne kui frag tuleb siis ikka ajab mustaks silme ees see kui sa korra märkad vastast ja hetk hiljem oled juba dead Just selles lähivõitlus mapis tuleb kõva lag compensation efekt välja mis BF4 netcode iseloomulik on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.