pohmakas, olen sama meelt. Lihtsalt sellised uudised on vahest nördivad, et mingi hiirega öönestatakse mängu valmistajate ideid ja saavutusi (mängu omadusi). Köigele lisaks usun, et selliste hiirte (ja muude vigurite) kasutajad reklaamivad ennast ja omia saavutusi, kui "super" head mängijat jne...
Loomulikult köigest hoolimata, tuleb seda mängu mängitud.
kas kellelgi on kogemust sellest hiirest: Saitek Cyborg R.A.T. 7 ? Kirjutaksin soovi jöuluvanale
pohmakas, olen sama meelt. Lihtsalt sellised uudised on vahest nördivad, et mingi hiirega öönestatakse mängu valmistajate ideid ja saavutusi (mängu omadusi). Köigele lisaks usun, et selliste hiirte (ja muude vigurite) kasutajad reklaamivad ennast ja omia saavutusi, kui "super" head mängijat jne...
Loomulikult köigest hoolimata, tuleb seda mängu mängitud.
kas kellelgi on kogemust sellest hiirest: Saitek Cyborg R.A.T. 7 ? Kirjutaksin soovi jöuluvanale
Õhtul võid Teamspeakis küsida, kellelgi oli seal RAT5, mis on suht sarnane.
Eino tere..
ISP otsustas, et nüüd oleks õige aeg teha mõnepäevane hooldustöö ja hetkel ripun mobiiliga tetheringi otsas.. Minu jaoks on vist doubleXP event poole lühem nüüd..
Mõned hoiavad hiirest kinni ainult näppudega (Claw grip) või siis mõndadele meeldib toetada peopesaga hiirele (Pawn grip)- sellest tulenevad ka hiirte kujud erinevatele vajadustele. Ise pooldan Claw grip' i, kuna ma olen endale selgeks teinud, et ma olen nii-viisi täpsem. Ise kasutan Steelseries Senseid ning see on lihtsalt ideaalse kujuga mis vastab minu harjumustele. Soovitan soojalt teistele, kellel on samad harjumused minuga _________________ Full Own
Avot, s.itapea südamlik soovitus sulle kui tahad korralikku hiirt siis ...... cyber cnipa silencer ...... "tapab kiirelt ja hääletult".
enda omal hakkab 3 aasta täis tiksuma ja ei plaanigi millegi muu vastu vahetada
eriti mugav on see väikesenäpuhoidjaga küljekaan
Spoiler
eks ta välimuselt natuke bling-bling on aga hiire süda on soe ja hea
Statside värki on ka BF4 arendatud. Geolocation based stats siis. Battlelogist siis "leaderboards". Ega seegi tegelt meelelahutuseks, sest ise ka mängin peamiselt punkte farmides ja niisama jaurates - ükskkõik mis viisidel
Kas kellelgi veel kõik unlockid kadunud? Meil terve servri täis hakkas nullist...
Arvatavasti läksid lihtsalt unranked serverisse , endal juhtus ka ükskord, suht paanikasse läksin _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
Selles videos on isegi point olemas. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.