28.11.2013 11:21:17
Apple patenteeris kaamera, mille fookuspunkti saab pärast pildistamist muuta
Apple patenteeris USA patendiametis uuendusliku digitaalse fotoaparaadi, mille fookuspunkti saab pärast pildistamist muuta. Esitatud dokumentides tuuakse välja, et säärane kaamera võiks olla kasutusel nutitelefonis nagu nt. iPhone’is.
Ajab närvi juba see Õunafirma kõige patenteerimine. Kuidas ta saab oma nimele patenteerida toodet, mis keegi teine on juba valmis ehitanud. Kogu vahe patendis on see et üks on kvaliteetsema pildiga
Et õunapoiste karvane käpp on USA patendiametis sügaval sees, pole vist küll enam ammu kellelegi uudiseks. Nii sageli ühe firma kasuks "eksimusi" teha pole kogemata kuidagi võimalik. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
oh crap, kas ma pean nüüd applele trahvi maksma, et mul selline asi Lumia 1020-s juba olemas on?
Mitte sina, vaid Nokia.
ja nokia võtab raha klientide käest, seega lõppude lõpuks maksab ikkagi lõpptarbija asja kinni.
Tegelikult jah, selle patentimisega on üle mõistuse mindud. Eksisteerivat asja ei tohiks saada patentida, vaid ainult uut (ma patendin ära hapniku kasutamise lämmastiku seest ehk hingamise, hakake maksma). Praegu muidugi patenditakse ka asju mida hetkel veel olemaski pole ja alles 10+ aasta pärast võibolla reaalsuseks saavad.....
oh crap, kas ma pean nüüd applele trahvi maksma, et mul selline asi Lumia 1020-s juba olemas on?
Mitte sina, vaid Nokia.
ja nokia võtab raha klientide käest, seega lõppude lõpuks maksab ikkagi lõpptarbija asja kinni.
Tegelikult jah, selle patentimisega on üle mõistuse mindud. Eksisteerivat asja ei tohiks saada patentida, vaid ainult uut (ma patendin ära hapniku kasutamise lämmastiku seest ehk hingamise, hakake maksma). Praegu muidugi patenditakse ka asju mida hetkel veel olemaski pole ja alles 10+ aasta pärast võibolla reaalsuseks saavad.....
Nii lihtsalt asi ei käi ikka, patendiametile pead esitama suht täpselt, kuidas sa selle asja saavutad. Ei saa lihtsalt patenti võtta "reis päikesele" peale.
Mitte sina, vaid Nokia.
Nii lihtsalt asi ei käi ikka, patendiametile pead esitama suht täpselt, kuidas sa selle asja saavutad. Ei saa lihtsalt patenti võtta "reis päikesele" peale.
Äpufirma jänkistanis saab Parem kontrolli järele, kui sellega tulevikus raha teenida on võimalik, siis võib neil ka ISON juba patenteeritud olla
Sarnase tehnoloogiaga kaamera eksisteerib turul juba mõningat aega ning selle arendas firma Lytro. Õunafirma toob enda patendis näitena välja Lytro kaamera, kuid rõhutab, et nende arendatud kaamera on tunduvalt kvaliteetsema pildiga.
Kuidas sellise jutuga saab patendiametisse minna ja veel omakorda omale patent võtta. Samsung ütleb, et nende arendatud sarnase tehnoloogia kaamera teeb veel kvaliteetsemat pilti kui Apple patendis kirjeldatut kaamera ja võtab rahumeeli omakorda samale asjale patendi. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
Ajab närvi juba see Õunafirma kõige patenteerimine. Kuidas ta saab oma nimele patenteerida toodet, mis keegi teine on juba valmis ehitanud. Kogu vahe patendis on see et üks on kvaliteetsema pildiga
Tere tulemast tänapäeva, ärkasid pikast unest ?
On täiesti normaalne, et selliseid asju tehakse, aga siis küll kedagi närvi ei aja, kui samsung või IBM midagi ära patendib. _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Mitte sina, vaid Nokia.
Nokia teenis millalgi eelmine aasta Apple'i poolt makstud patentidega rohkem kui oma lumia müügist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.