H100i kaasasolevad vendid on 12v peal täiesti väljakannatamatud 7v ja 5v ei proovinud vaid lülitasin masina välja, ei tea kas häbi pole corsairil sellst saasta myya nagu need kaasasolevad fannid, panin oma 2x scythe gentle typhoon ap 15 fanni peale mis ei ole 12v ka just kõige vaiksemad aga siiski palju vaiksemad kui corsairi omad.
Kriitika on H100i ventikate kohta, unit ise on väga korralik pump on sigavaikne ja ma ei kuulegi seda kui ka kõrv juurde panna.
Lisaks kui huvitab siis on pumbal kena led mida saad muuta ÿkskõik mis värvi tahad. Seega corsair H100i on hea valik eriti kui saad kasutatud peast ja hea hinnaga. Lisaks pole probleemi ära jahutada ka oveclocked 4770k prose -1.4v ja seda linxi ja intelburntestiga mis teadupärast tekitavad rohkem kuuma kui mistahes mäng või asi. Ja seda kõike @ vendid 7v ja ma usun, et saab hakkama ka kui prosele 1.5v keevitada rohkem lihtsalt pole 24x7 tarbimiseks mõtet 22nm prosele keevitada, niiet osta julgelt aga fannid vaheta ära ja pea meeles, et kaasasolevate kaablitega saab controllida vaid corsairi enda vente, ning eelista high static pressure ventikaid =)
Muidugi mul on prosel ihs maha v6etud selle ja tuuma vahel vedel metall samuti ihsi ja jahuti vahel vedelmetall, niiet tavapasta ja tava delidimata prose ei pruugi nii hästi performida aga ega see h100i kitist halvemat jahutit tee.
Mehed teadjad. Öelge palun kui hindan vaikust uue arvutikasti koku panemisel ning tahaks CPU i5-4570S peale väga vaikset, tõesti parimat õhkjahutust, siis mis see täna oleks ? Hetkel välja vaadatud Cooler Master CPU Cooler Hyper 212 Evo. Kas on sellest vaiksemat. See on prioriteet
Sai vist juba kuskil teemas sind suunatud kah?
Selle prose jahutab su lingitud evo 600-700rpm peal ära, mis on sisuliselt hääletu.
Kui tahad rohkem raha raisata, siis anna minna ja võta Noctua NHD-14 või minu käest näiteks Akasa Venom Medusa . Viimasega saad veel imetleda, kui hea ta välja näeb.
Spoiler
Medusa ja NHD14 ilmselt ei vajagi ventilaatorit kui sul kast normaalselt õhutatud on, aga mis sinna kahe radika vahele ikka muud panna kui mingi low rpm vurr. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
viimati muutis Kristoferr 25.11.2013 10:06:37, muudetud 1 kord
Sai vist juba kuskil teemas sind suunatud kah?
Selle prose jahutab su lingitud evo 600-700rpm peal ära, mis on sisuliselt hääletu.
Kui tahad rohkem raha raisata, siis anna minna ja võta Noctua NHD-14 või minu käest näiteks Akasa Venom Medusa . Viimasega saad veel imetleda, kui hea ta välja näeb.
Asi mis sul seal häält võib teha on vent, ja kui tundub et võiks vaiisem olla paned lihtsalt fänni aeglasemalt tööle kuna erilisi kellamisplaane pole sis on 212 evo väga hea valik ja alati saab soovikorral ventika välja vahetada.
Kristoferr, võtsid sõna jah, kuid tead küll, vahest vaja mitu korda küsida Ma olen mõelnud fanless lahenduse peale. Sai eile natuke uuritud ja see oleks justkui parim lahendus + VGA läheb vee alla. Pmst saaks hääle väga madalaks. Korpuseks on plaan võtta
Link
- Fractal Define R4, kuid kas ta suudab ära jahutada fanless radika ? CPU-ks peale i5 4570S 65W - haswell...
fanlessi jaoks on see korpus võimalikest valikutest üks kõige hullemaid.
ja fanlessi jaoks on ilmselt mõistlik pigem t kui s mudelite poole vaadata. isegi kui praktikas ei ole see vahe päris 65w vs 45w, siis fanlessi puhul on iga w vähem väga väärt.
aga probleemiks mõtte juures ei ole sul mitte prose vaid gpu _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kui ilma ventideta lahendust tahad, siis peab jah korpus olema nii hõre kui võimalik. Suured võrguga kaetud avad.
Kõvakettale tuleb sel juhul muidugi mingi müra summutav karp ümber panna. _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
Kristoferr, võtsid sõna jah, kuid tead küll, vahest vaja mitu korda küsida Ma olen mõelnud fanless lahenduse peale. Sai eile natuke uuritud ja see oleks justkui parim lahendus + VGA läheb vee alla. Pmst saaks hääle väga madalaks. Korpuseks on plaan võtta
Link
- Fractal Define R4, kuid kas ta suudab ära jahutada fanless radika ? CPU-ks peale i5 4570S 65W - haswell...
Peale pikka kaalumist võtsin sama korpuse aknaga versiooni ning prosele H100i jahutuse. Loodetavasti sobivad hästi kokku.
Peale pikka kaalumist võtsin sama korpuse aknaga versiooni ning prosele H100i jahutuse. Loodetavasti sobivad hästi kokku.
tuleb vist kurb kogemus.
Mul laua all just sama asi ja H80i panin peale.
Kuna Kraken ei mahtunud ära ja siis tekkis plaan üks suur masin teha, võtsin H630 korpuse.
Ma ei usu et H100 on madalam kui Kraken, pigem 1:1-le
tuleb vist kurb kogemus.
Kuna Kraken ei mahtunud ära ja siis tekkis plaan üks suur masin teha, võtsin H630 korpuse.
Mis mõttes ei mahtunud? Emaplaat jäi ette? Kui nii siis on küll jama.
Emaplaadi 8 pin täpsemalt.
MSI-l ja Giga-l on otse üleval.
Ilma ventikata mahub aga kes see vendi kastist välja jätab (pigaldada saab küll), üsna tobe jah.
Ei ole vaja sellist napikat teha.. Pealegi korpuse 160mm-i juures pole arvestatud emaplaati, nii et ~2mm veel maha. Hakkaks korpuse küljekaane vastu käima.
Ei ole vaja sellist napikat teha.. Pealegi korpuse 160mm-i juures pole arvestatud emaplaati, nii et ~2mm veel maha. Hakkaks korpuse küljekaane vastu käima.
ei ole arvestatud? arvan, et on ikka. küljepaneelil mingi "tasku" või süvend on? kui jah, siis ära põe ja osta Evo ära. _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
.. Pealegi korpuse 160mm-i juures pole arvestatud emaplaati, nii et ~2mm veel maha. Hakkaks korpuse küljekaane vastu käima.
mida juttu. Kui 160mm on supported siis mahub, kui just tegemist ei ole teab mis hiina imega.
Gaia võid siis ammugi ära unustada kuna selle kõrgus on Evost omakorda 5mm kõrgem.
Suurem osa 120mm tuulutiga "tower" tüüpi coolerid jäävad sinna 158-159mm kanti. kindlasti on ka madalamaid (Gammamaxx S40 oli vist 140mm) aga jahutusomadustelt on ika suht kesised.
Kui napikaid ei julga/taha/viitsi teha siis võta EVo väikevend TX3 Evo ja rahu majas _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
tuleb vist kurb kogemus.
Mis mõttes ei mahtunud? Emaplaat jäi ette? Kui nii siis on küll jama.
Asjad käes ja kokku pandud. Kuigi protsessori 8pin on täitsa emaplaadi üleval servas, siis radikas ja vendid mahtusid ikkagi ilusti ära ning probleeme sellega ei tekkinud. Samas loadis hakkab ikka päris head lärmi H100i tegema ning ei saa quiet mode ka panna kuna Corsair Link (veel) Win 8.1'te ei toeta . Idles on müra täiesti talutav, kuigi võiks vaiksem olla veel.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.