Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 255, 256, 257 ... 294, 295, 296  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 08.11.2013 23:02:49 vasta tsitaadiga

Blizzardi CEO just ütles, et "We saw an opportunity to close Auction House with an expansion", seega spekuleerida võib küll, et AH sulgemise kuupäev on ka expansion.
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Firefly
HV Guru
Firefly

sõnum 09.11.2013 16:01:07 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et mingi kuu ennem RoS tuleb Loot 2.0 ja BOA itemid mis nagunii AH ära tapavad. Praegu tundub kõik hea olevat icon_smile.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 142
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 20.11.2013 10:25:38 vasta tsitaadiga

First Look - D3 Reaper of Souls
http://ru.twitch.tv/datmodz
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 20.11.2013 10:41:50 vasta tsitaadiga

mind siiamaani huvitab, kuidas nad ilma ah-ta trade lahenduse teevad...
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 20.11.2013 14:39:14 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
mind siiamaani huvitab, kuidas nad ilma ah-ta trade lahenduse teevad...

tavaline trade jääb ikka sisse
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 20.11.2013 15:03:11 vasta tsitaadiga

ma olen paar tunnikest Jaetchi striimi vaadanud.

hetke arvamus:
mõned skillid on väga katki. seda oli oodata.
põhimõtteliselt kõike olemasolevat saab rerollida, k.a legendarydel, aga see vajab 1 uut legendary essencet (st uue lege salvaget).
x% damage relvadel on veel rohkem katki. RoS-i relvad kõrget x% damaget ei oma. Kõrget min-max damaget aga annab kergelt rollida. x% võimendab seda päris hästi.
väga tähtis on võimalikult paljude erinevate rollidega
Osa olemasolev gear võib väga hinda minna, sest osadele asjadele RoS-is ei ole nähtud nii kõrget rolli. Näiteks saavad kindad RoS-is rollida kuni 6% IAS-i. praegused on 9. Põhistate aga saab kasvatada jõudsalt.

võtsin kohe RoSi jaoks endale ühe suvalise 1h kirve madala dpsuga (900 lightning), aga heade muude statidega (50% damage, socket, 100% crit dam, 198int, 132vit). Põmst rerollid kohe baasdamage mõistlikuks ja hops mingi 2000dpsune relv olemas. jaetch rollis esimese korraga oma mõõga average damage ligi 1950dps peale ja max rollidest jäi tubli jagu puudu. NB! saab ainult ühte rolli muuta, kui korra muudetud, siis enam teisi rolle ringi muuta ei saa., ainult seda sama. Lifesteal on pointless, ainult kuni level 65 või nii, pärast seda kahjuks kasu väheneb tublisti.

crit mempo võib hinda minna. põhimõtteliselt kõik muud rollid on juba praeguses mõttes max. Kokku on max 6 rolli. Life% ei saa üle 12 olla, AS-i niikuinii helm ei rolli, AR on natuke üle 80-ne, socket on socket ja crit% ka üle 6 ei lähe. Ainult saab mainstati muuta. Hops ja 170-200 asemel on sul miski 700.

ja veel: gemi smuugeldajad said vastu kanni. tõsiselt. marquise gemid kukuvad niisama mängides. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 20.11.2013 15:27:42 vasta tsitaadiga

Ausalt öeldes, kotib mind hetkel ainult AH eemaldus ja Ladderite lisamine, nagu D2s. Ennem, ei mõtle ma isegi D3 puutumisele.
Korraks vaatasin Modzi striimi, silma jäi ainut see, et suvaline yellow, mis ta leidis oli pmst sama hea või parem kui ta praegune gear. Ehk tundub, nagu WoW süsteem. Uus expansion väljas, vana geariga võid perset pühkida icon_rolleyes.gif icon_question.gif thumbs_down.gif
Ja kui ladderid lisatakse, siis tuleks leveldamisele kuluv aeg paaaalju suurem.
Ausalt öeldes, on mul D3 striimis raske viibida, sest chatis on koguaeg D3>D2 või D3>PoE. Tahaks labidaga neile pähe lüüa ausalt, äkki tuleks mõistus koju icon_lol.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 20.11.2013 17:29:55 vasta tsitaadiga

ei olnud üldse suvaline rare parem. sellises olukorras, kui su gear on ehitatud kõrge põhistatile (mainstat + vit + armor/AR), siis uus gear tõesti rollib kõrgemale kui praegune. tunduvalt kõrgemale.
Aga, eristatid (crit, AS, life%, socket) jne ei rolli rohkem. Seega kui sul on näiteks mainstat / AS 9% / CC 10% / CD 40+% kindad, siis rerollid lihtsalt mainstati ära current levelile ja isegi ros gear ei rolli kõrgemale. RoS gearil rolle rohkem ei ole, täpselt sama palju (kuni 6 + special legendary rollid kui on).

veel üks noot: Magic ja Gold find on tagasi põhjas. enam ei ole paragoni boonustega see seotud. Tagasi mõnekümne protsendi peale.
ma võtsin RoSi jaoks AH-st sun keeperi icon_lol.gif elusees poleks uskunud, et nii madalale annaks kukkuda, aga:
1000 dps, socket, 50% crit damage, 49% damage, 196 int, 42% magic find ja 10% damage bonus to elites icon_eek.gif thumbs_up.gif. see 10% boonus võib väga-väga oluliseks saada. rolli ainult baas-damage võimalikult kõrgele ja voila, relv missugune. aeglase hitiga on, aga kõrge damagega ja channeled spellide jaoks (molten, disintigrate jms) just paras.
tagasi üles
LaC3rtosus
HV kasutaja
LaC3rtosus

sõnum 20.11.2013 21:14:03 vasta tsitaadiga

Ise küll ei kavatse eriti midagi varuma hakata, kuna plaan on ikkagi ladderiga alustada.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 21.11.2013 04:33:38 vasta tsitaadiga

Kõige mõtetum asi - lihtsalt tühja grindida ilma mingi competitive osata. Nagu D3 hetkel on. icon_biggrin.gif
Ladder characterid on ikkagi eraldi ja asju transferida uuele charile ei saa(loodan vähemalt)
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.11.2013 09:50:47 vasta tsitaadiga

Kongor leidis toredad püksid just icon_lol.gif
Ärge unustage, et saab socketi veel lisada jms
Vennal praegu juba üle 500,000 elu ja pm 1mill dps ilma buffideta icon_lol.gif

KINDAD... icon_lol.gif Shrined kestavad 1h... saad shrine, mis paneb surematuse peale ja anna minna icon_lol.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.11.2013 10:21:51 vasta tsitaadiga

Ma ikka ei saa trollimata jätta.
Palju õnne neile, kes seda paska veel POE´le eelistavad. thumbs_up.gif

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.11.2013 10:22:48 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Ma ikka ei saa trollimata jätta.
Palju õnne neile, kes seda paska veel POE´le eelistavad. thumbs_up.gif

Hale trolling. POE on nii mõttetu Diablo 2 kloon, et halb hakkab. Kui ma tahaks mängida mängu eelmisest sajandist, siis ma ka mängiks mängu eelmisest sajandist.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 21.11.2013 10:32:14 vasta tsitaadiga

POE kohta öelda D2 kloon on täpselt sama, mis öelda D3 kohta D2 või D1 kloon. Mängustiil on sama. Kõik muu on erinev.
Sellega mu hale trollimine siin teemas lõpeb.
Kellele meeldib, see mängib.

D3 oli minu jaoks põnev esimesed 2 nädalat. Sealt läks kõik allamäge kuni mängu kustutamiseni.

tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.11.2013 11:14:56 vasta tsitaadiga

Mina ei hakkaks üldse neid kahte võrdlema. POE on unpolished buggy lagfest, lisaks veel kole. D3 on oma vigadega, aga vägagi polished ja expansion tõotab tulla ka selline, mis need vead D3st ära võtab. Eks aeg näitab.
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 21.11.2013 14:08:14 vasta tsitaadiga

Mis siis, et tegu on D2 klooniga ? D3 oleks pidanud ka D2 kloon olema, seda inimesed ootasid. Aga hoopis tuli selline käkk nagu ta hetkel on.
PoE on ikkagi väikese developeri poolt tehtud, aga ülla ülla uuendusi, patche ja fixe tuleb 50x rohkem ja regulaarsemalt, kui D3-s icon_lol.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.11.2013 14:08:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga ülla ülla uuendusi, patche ja fixe tuleb 50x rohkem kui D3ga

äkki ka sellest tingitud see, et mäng ei ole absoluutselt polished? Tohutu server lag ja muud probleemid, mida tulebki 50x rohkem patchida ...
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2013 15:52:11 vasta tsitaadiga

Desync kipub jah närvidele käima, aga desync eksisteerib ka Diablo 3-es, ta on lihtsalt paremini peidetud seal, sellegi poolest võib ka D3-es desynci kätte ära kooleda, minu arvates on nad väga erinevad mängud, nagu siga ja kägu, Diablo 3 on lihtne, kiire combat, näeb suht viisakas välja, enamus mängijaid tahabki sellist mängu, saab ühe clickiga päid puruks tampida, nänni korjata, skilltreest saab ka imbetsill aru, ühesõnaga awsome.
Poe jällegi nõuab süvenemist, currency süsteem on keeruline, combat on alguses aeglane kui tatt jooksmas mööda klaasi (kuigi hiljem on combat isegi kiirem kui D3-es, mu lvl 84 dualist peksab mobe kiiremini puruks kui mu para 100 300k dps barb), skilltree võtab isegi tuumafüüsiku kukalt sügama, craftimine on tõeline pain of ass, aga kui sinna mõnisada tundi investeerida siis on tegemist vägagi võluva mänguga.
Eks neil mõlemal on omad head ja vead, isiklikult olen mõlemat üle 1000 tunni mänginud ja ei oskagi enam öelda kumb mulle siis rohkem meeldib
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.11.2013 16:03:06 vasta tsitaadiga

vat siin tulebki mängu ja hea mängu vahe välja. Ühte mängid ja on juba esimesel tunnil huvitav ja lõbus. Teist mängides pead sa mõnesaja tunnini jõudma, et lõbusaks läheks. Skilltree on POEs lihtsalt visuaalselt suur, lõppkokkvõttes ei midagi uut.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.11.2013 17:33:59 vasta tsitaadiga

Kongoril 1,3milli DPS juba.. ühe päevaga icon_lol.gif kõik on imo selffound gear praegu.. täiesti ulme, kõik, mis hetkel D3-s saadaval on ulme crap võrreldes, mis tulemas on. Usun, et AH-s ei müü hetkel absull miski icon_biggrin.gif

Muidu ilmselt isegi pelan vist seda kui cheatimine välistatud on.. botid bottideks. Tundub fun olema mõneks ajaks vähemalt thumbs_up.gif

tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 21.11.2013 17:54:15 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Ennast mäng täiesti ammendanud nüüdseks konsoolil, see duping ikka peletas mängust täiesti eemale thumbs_down.gif
Uudiseid ka muidugi PC versioonist, WW barb täielikult nerfed.. kuid 1aasta liiga hilja. Expansionit tahaks küll näha, kes loll ostab icon_biggrin.gif

HDTanel kirjutas:
Kongoril 1,3milli DPS juba.. ühe päevaga icon_lol.gif kõik on imo selffound gear praegu.. täiesti ulme, kõik, mis hetkel D3-s saadaval on ulme crap võrreldes, mis tulemas on. Usun, et AH-s ei müü hetkel absull miski icon_biggrin.gif

Muidu ilmselt isegi pelan vist seda kui cheatimine välistatud on.. botid bottideks. Tundub fun olema mõneks ajaks vähemalt thumbs_up.gif

High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 21.11.2013 18:29:29 vasta tsitaadiga

imho võiks samuti mäng out-of-the-box huvitav olla.
tegelikult mul PoE meeldis ja väga ägedaid ideid oli. Aga IMHO keskendusid Developerid liigselt valedele asjadele: skillide balanseerimisele, itemitele, liigadele, ladderitele. Ütleme nii: mängu kallal olid mängurid ise, aga mitte tõsised mänguprogejad. Mis kasu on detailide lihvimisel, kui core engine (netcode, characteri motoorika, checkpointide süsteem) üdini pekkis on.

flight simulator võib ju hawxist märksa edasijõudnum olla ja sätteid on mustmiljon. Aga kas see teeb sellest kohe parema mängu?

eks d3 poole pealt vast blizzard jäi expiga tiba hiljaks. Tänapäeval ei ole enam nii, et ootad paar aastat laiendusega. Rahvas tahab kõike kiiresti kätte saada. Kui kuu-paariga on sisu läbi, siis hakatakse vinguma. vahepeal veidike pikendati piinasid Monster Poweriga ja võtmete/hellfiredega. Aga see lõbu sai päris siva otsa ja enam keegi übereid ei nühi. Praegu pole enam suurt midagi jäänud, vaid paragoni nühkimine.
IMHO on RoS tore ja puha, aga ei ole see mingi õnnistus midagi. Täpselt samuti lõbu mõneks kuuks, võibolla tiba pikemalt kui veel mõned patchid tulevad ja siis vsjoo.
ladderi värki ma väga ei usu, d3 ei ole niivõrd pikaajaline mäng. RoS lõbu paistab "nullist kunnini" on nii 100-ks tunniks ja siis on puhta mindless grind.

samas, 100+ks tunniks lõbu viiekümne euro eest on päris hästi ju.
tagasi üles
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2013 20:02:45 vasta tsitaadiga

Plin500, thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 68
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 21.11.2013 22:16:08 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
vat siin tulebki mängu ja hea mängu vahe välja. Ühte mängid ja on juba esimesel tunnil huvitav ja lõbus. Teist mängides pead sa mõnesaja tunnini jõudma, et lõbusaks läheks. Skilltree on POEs lihtsalt visuaalselt suur, lõppkokkvõttes ei midagi uut.

Vähemalt on SKILLTREE... icon_biggrin.gif
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 21.11.2013 23:01:53 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:

eks d3 poole pealt vast blizzard jäi expiga tiba hiljaks. Tänapäeval ei ole enam nii, et ootad paar aastat laiendusega. Rahvas tahab kõike kiiresti kätte saada. Kui kuu-paariga on sisu läbi, siis hakatakse vinguma.

mind see stoory lühidus d3s küll ei seganud. Sellist saasta palju küll ei talu.
tavaliselt mängin ma diablo laadsetes mängudes altidega ka veel läbi aga siin on need classid nii sarnased ja igavad, et lihtsalt ei suutnud sundida ennast act 1 kaugemale mängida. Kõik classid tulistavad, loobivad ja löövad igasugu sädelevaid maagilisi asju. Ka barbar kes peaks nagu füüsiliselt tugev olema ja hea mõõgaga (kirves haamer we.) teistest erinema, teeb igasugu magical BS koguaeg. Nagu mängiks mingid jrpg. Melee venndadel võiks füüsika ägedam olla, et lööb vaenlasi mõõgaga pooleks jne. Ilma selle ilutulestikuta.

viimati muutis 486 22.11.2013 12:27:43, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 22.11.2013 10:31:54 vasta tsitaadiga

blizzardi poolt juba kingitused uueks aastaks, vene võtmega kasutajad said endale kõik keeled, mäng nüüd =100% eu versioon.
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 22.11.2013 11:22:44 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:

Kõik classid tulisatavad, loobivad ja löövad igasugu sädelevaid maagilisi asju. Ka barbar kes peaks nagu füüsiliselt tugev olema ja hea mõõgaga (kirves haamer we.) teistest erinema, teeb igasugu magical BSi koguaeg. Nagu mängiks mingid jrpg. Melee venndadel võiks füüsika ägedam olla, et lööb vaenlasi mõõgaga pooleks jne. Ilma selle ilutulestikuta.

Pooleks löömist kohtad sa secret cow levelis (whimsyshire), kus saad ükssarvikuid pooleks raiuda. On päris...huvitav vaatepilt icon_lol.gif . Liigutuste animatsioonid on minu arvates mõistlikud, sest "end-game'is" kui movement speed, attack speed jms. on väga kõrge, siis kaob animatsioonide esteetiline mõte ära ning nad hajuvad ähelepanu keskpunktist ära.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 22.11.2013 11:56:49 vasta tsitaadiga

veel RoS-i bitte:
juba on "mäng läbi tehtud". st act5 lõpuka boss kõige kangemal raskusastmel maha võetud icon_biggrin.gif

aga, seda suure bugiga. nimelt on bugine uus lahendus Crushing Blow, mis võtab kuni 25% vaenlase HP (elite bossudel peaks see veidi vähem maha võtma, st vist 12,5% healthi) maha kui trigger käib (Chance to deal crusing blow). See sõltub otseselt proc rate'st ja ka muidugi Attack Speedist. DPS ei olene, võib olla minimaalne dps.
Põmst võib 1B eluga vennal hopsti 250M maha võtta, ühe ainsa laksuga. Järgmine laks on muidugi väiksem, st 25% järelejäänud HP-st, st ekponentsiaalselt damage väheneb.
Scaleb ka multiplayeris.
Ühe geari võimalus on u kuni 8% chance, ilusti stackib summaarselt. on Secondary stat, st näiteks saab rerollida armori või life per sec või single resistance asemel. On olemas ka eri unique ability võimalused, neist rohkem ei tea.
Oletame et stackid 25% CB võimalust.
APS on 2.0. Proc rate skillil on 1.
CB-sid saaks keskmiselt 2*1*0,25=0,5 CB per sec ehk siis keskmiselt 1 CB 2 sekundi jooksul

-25% HP puhul on vaja u 13 tk CB laksu, et saada alla 10% ja u 25 tk et 1%-ni elud viia. ühejäänu saab lõpetada oma tavaliste attackidega. Ehk siis kuni 1 minut tuleb üle elada, siis on igal juhul vennas maas.

tramaivõi, blizzard, geeniused icon_lol.gif

tõde on, et osa praegust geari läheb VÄGA hinda. ma ei hakka spoilerdama, aga praeguse seisuga pole lihsalt võimalik, et saaks paremaid RoS kindaid või amulette või sõrmuseid, just kohustusliku secondary statide tõttu.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.11.2013 12:04:08 vasta tsitaadiga

return of the smiter? icon_smile.gif
tehakse sama, mis d2-s oli, et iga raskusastmega sikutatakse seda elude mahatõmbamise % allapoole.

tagasi üles
Marx112
HV kasutaja

sõnum 22.11.2013 13:58:36 vasta tsitaadiga

Vb tulebki siis diablo uuesti ette võtta ja char üles pumpida amulettide ja sõrmustega icon_biggrin.gif. Ise ootan küll RoSi, sest seal saab ikka omajagu tunde alla panna. Piisavalt kaua on lõbus ma usun selle 30-50 euri eest mis ta maksma hakkab.
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 22.11.2013 15:48:45 vasta tsitaadiga

ok. unustame salatsemise ja siin on ostusoovitused:
praegused trifecta tasker & theo'd. võimalikult hea CC/IAS/CD. armor (T&T on default roll) on u samaväärne, mis level 70+ kinnastel (enamik on u 600-700 vahel). IAS ei rolli nii kõrgele, CC/CD on sama. Socketisse läheb hopsti AR kivi (kuni 78AR kõige kangemaga). 50/50/50/50 rollid ringi ühele 500+ mainstatile. bingo: AR/armor/max mainstat/max trifecta kindad.
hetkel on olemas 1,3B-ga 9/9/50/589armor/socket ja kuni 50 statid. Ei löö RoS-is seda mitte midagi, sest AR on primary stat (ja item saab max 4 primary stati) ja socketit kinnastele ei saa. AR/trifecta kinnast RoS-is ei tule, sest vähemalt üks põhistat (vit või main) on minu teada kohustuslik.
vähemalt seni, kuni leiad reaalselt ise samaväärsed RoS T&T kindad või kõrged trifecta/mainstat kindad koos väga spetsiifiliste secondary rollidega (mingid skill bonused või näiteks crushing blow).

samaväärne lugu on sõrmuste ja amuletidega, kus on palju dps state.
Inna kere max VIT (kuni 300) ja life%-ga ja armoriga, suvaline dex. 3 socketit jääb teemandile (3*78AR icon_biggrin.gif). reroll dex ja bingo grabbins. EHP kunn missugune
DPS-u mehed las otsivad Tal Rasha kere max VIT-iga, 9% IAS ja max armoriga. jällegi 3 socketit AR teemanditele, reroll INT ja bingo grabbins 2.
mõlemad sobivad suvalisele klassile.
Inna püksid max vitiga (kuni 200) ja 9% AS-iga. hops ja rollid dexi endale sobivaks. socketitesse teemandid.

Näiteks Witching hour AR-iga on väga väärtuslik. IAS/CD/AR jääb, kui on mingi lisastat, siis las olla ja põhistati vahetad ära.
quadfecta mainstati enam saada pole võimalik, sest see ei mahu max 4 primary 2 secondary stati.

paistabki, et parim blend on sobivaks rerollitud hea praeguse geari (teadud kindlad jupid) ja uutega, kus juba rollivad head primary statid ja just secondary statid saaks endale sobivalt välja rollida.

NB! jätke DE-d praegu alles ja craftige praegused archoni armorid peale expi. saate paremad põhi rollid ja saab kergelt secondary state välja nokkida.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 22.11.2013 17:44:27 vasta tsitaadiga

High-Q, kuda see lõpukas maha võeti kui seda Blizzi sõnul betasse ei pandagi? icon_biggrin.gif
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 22.11.2013 19:43:29 vasta tsitaadiga

no see kontent mis praegu võtta on. praeguse seisuga see suurte tiibadega nõid (ei spoilerda) ehk siis.
aga too nõid on tavalisele venna vastu puhta hull. 0-hetk teleport ja hetkega megashot. 1,5M EHP vennal võttis masteriga healthpooli laksust pooleks, ilma, et kuidagi teadlikult dodge'da jõaks.
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 25.11.2013 06:52:36 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=Xc_KUOTKbWo&feature=c4-overview&list=UUeBMccz-PDZf6OB4aV6a3eA
Kas ma sain õieti siit Krippi videost aru, et need nõmedad 4 erinevat raskust ja monster power on kadunud, see on nüüd küll super uudis.
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 25.11.2013 08:11:11 vasta tsitaadiga

Link

Hea ülevaade sellest uuest paragon süsteemist
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 25.11.2013 10:22:48 vasta tsitaadiga

Krippi viimane video riftidest ja goblinitest:

Link

See on ikka täiesti haige kui palju looti kukub kui mängijal veab icon_lol.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
LaC3rtosus
HV kasutaja
LaC3rtosus

sõnum 25.11.2013 17:15:41 vasta tsitaadiga

See on küll täielik BS, et nad ei plaani stash tabe juurde lisada. Ütleme, et rollin kõik klassid, siis on 6 kasutaja peale 3 tabi, woot.
tagasi üles
varjutus
HV kasutaja

sõnum 25.11.2013 20:03:07 vasta tsitaadiga

Arvestades seda kui palju tuleb erinevaid legendary itemeid, millest võiks midagi ehitada, siis võiks tõesti kõvasti stash tab ruumi lisada.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 26.11.2013 22:45:54 vasta tsitaadiga

Kui tahate vahepeal õiget diablot mängida, siis D2 ladder reset täna. Gogo! Endal pole kahjuks aega, et ladderit pelada hetkel.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 27.11.2013 19:17:30 vasta tsitaadiga

LOL, nägemist kulla farmijad.. kuld on nüüd BOA icon_lol.gif

tagasi üles
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 27.11.2013 21:43:53 vasta tsitaadiga

Imo teati seda enne RoA väljatulekut isegi. Ise kuulsin samal päeval kui beta avanes neil.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 68
tagasi üles
Marx112
HV kasutaja

sõnum 28.11.2013 01:22:10 vasta tsitaadiga

Kullaga polegi ju midagi teha üldse siis, või on? Craftida aint??
tagasi üles
Firefly
HV Guru
Firefly

sõnum 28.11.2013 02:37:12 vasta tsitaadiga

Marx112 kirjutas:
Kullaga polegi ju midagi teha üldse siis, või on? Craftida aint??

Tundub, et craftimine hakkab korralikult kulda sööma, kui oled mingi x korda craftinud/enchantinud juba ühte juppi, siis lähevad summad ka üle miljoni++ korra eest.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 142
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 28.11.2013 03:36:21 vasta tsitaadiga

Firefly, pole ullu, mingeid über gemme dropib nagu seeni peale vihma, 100k tükk vms + bountide tegemine annab roppu moodi kulda
tagasi üles
kasutaja10
HV kasutaja

sõnum 28.11.2013 17:11:07 vasta tsitaadiga

tere mida oleks vaja uuendada? http://eu.battle.net/d3/en/profile/kristjan-2573/
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 28.11.2013 18:45:06 vasta tsitaadiga

kasutaja10, lihtsam oleks küsida, mida ei ole vaja uuendada icon_biggrin.gif , lihtsalt farmi ja vaata mis tuleb, kui sul kasvõi mingi paar milli on siis ma esimesena vahetaks välja need jubedad käpikud ja su build on selline MÖH
tagasi üles
kasutaja10
HV kasutaja

sõnum 28.11.2013 20:16:35 vasta tsitaadiga

kulda on 5M aga nüüd on kuidas varustus lisage sõbra listi seal parem rääkida
Ardordo
HV kasutaja

sõnum 29.11.2013 15:17:07 vasta tsitaadiga

Tere

Ma ei ole nüüd ligikaudu pool aastat mänginud, seega äkki keegi kogenum oskab ja viitsib pisut nõu anda icon_smile.gif.

Vanast ajast on jäänud seisma selline karakter:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ardordo-2885/hero/9368962
Temaga sai mängitud enamasti Archoniga Act3's MP2-3 peal farmides.

Kuna pikka aega eemal olnud, siis on tekkisid küsimused:
1) Itemite süsteemi on natukene muudetud, missugune varustuse osa on ajale jalgu jäänud (Ehk kuhu on tulnud uut paremat?)?
2) Kas on tulnud mingeid huid huvitavaid/paremaid wizarde builde?

Kasutaja peale on kogunenud ka natukene raha. Kas üldiselt soovitatakse ülejäänud raha suht koheselt päris rahaks muuta (kuigi ma oleks seda võinud vast enne juba teha), või tasub uus expansion ära oodata? Pärast seda vist päris valuutat enam kuidagi legaalset mängu seest kätte ei saa?

Sobivad ka igasugused lingid, kus millestki huvitavast võib-olla räägitakse icon_smile.gif.
Aitäh, kui keegi viitsib aidata! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 30.11.2013 10:42:37 vasta tsitaadiga

Kui huvi hiljem mängima veel hakata, oota expansion ära. Praegune top-end gear muutub kasutuks suhteliselt kiirelt. Samuti on mõistlik kuld kontole jätta, seda läheb expansionis vaja ohtralt.
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 30.11.2013 23:30:24 vasta tsitaadiga

rmah raha on ühtne battle.net süsteemiga, seega välja saad ikka võtta, kui see eurodena arvel on. Ainus, et paypal korjab oma koore.
hetkel high end kraami kindlasti ei tasu ajada, aga säärase keskpärase kraami saad sa üsna soodsalt selga.
Teiseks paistab siiski, et osa kraami jääb ikkagi hinda (eelkõige ehted) ning lisatigi veel: selleks, et üleüldse ägedat kraami koguma hakata, pead sa hakkam vähemalt masterit taguma või muidu läheb sul 70-ni saamine maailmatu aega (välja arvatud sõber aitab ja tirib kaasa). master on u mp6-7. mõni ei tee seda praegu isegi lifestealiga läbi, mis me siis räägime, kui sellegi ka välja võtta?
oluline on ikkagi vähemalt üks char nõndavõrd üles upitada, et vähemalt sellega edasi mängima hakkama.

lisaks geari kogumisel mitmele charile näen ma ühte suurt takistust. kui sul on level 70 vend, siis sellega sa level 60-nele vennale geari ei saa, sest kogu gear kukub sinu levelile vastavalt. praegu on nii, et kui ah-s surfata ei taha ja tahad nightmare/hell geari mingile oma teisele charile selga saada, siis võtad oma kõrgeima paragoni, MF peale ja mp10 vastava raskusastme jooksed kiiresti läbi ja parimad palad jätad stashi teistele charidele. nüüd see trikk enam ei toimi. sa võid level 70-ga normalit nühkida, aga ikka kukub level 70 kraami.

paar asja võivad ka väga hinda minna: teatud cost reduction legacy legendaryd. need ei ole bound-on-account ja saab tradeda. lisaks nende mõju buildidele võib väga oluline olla.

Kui damage numbrid jäävad enamvähem samale pulgale praegusega, siis ma näen kohe paar skilli, mida -cost reductioniga saab väga valusalt ära kasutada.

wizardile
1) uue cindercoatiga, CDR geari ja oculuse/soj-ga wizardi fire meteorid (eeskätt pact eelkõige). Uus Cindercoat annab fire skillidele -30% cost reduction. Ning leiab ka muud -spell% cost geari. flat cost reduct geari bonus arvutatakse PEALE % maha võtmist ja seega on 2 tk -5 väga-väga hea reduction. Päris perma meteori on küll raske saada (vajaks -15 ja prism/power of the stormi), aga saaks parajalt spammitava 509%+169DoT% ja odava skilli
minul on -5molten/5%/30%elite/15ap/ SoJ ja 270avg/9CC/-5molten/-4teleportCD/int/vit/6%bonus to elites Oculus varutud.

mungale:
LTK-st saab imho uued kellad. LTK maksab 30sp ja laksab 624% dammi 360-kraadis AOE-d. Lisaks on 3 sec stun ja garanteeritud proc rate (seega mugav igasugu uutele poppidele asjadele, ala crushing blow või muud onproc lege charmid/freezid). Lisaks ei ole mingit delayd, vaid kõik käib attackspeedi järgi. LTK-d saab aga soj/skull/mara-ga odavamaks teha. väga subib uue inner sanctuary/forbidden palace-ga ja eriti valus mingi uue lege spirit stone-ga, mis procib 300% energy balli. kuna ltk proc on 1, siis iga ltk on ka enegy ball.
LTK jaoks mul on 6%fire/30elite/1,8spirit-regen/-5LTK SoJ ja AS/CC- 4LTK Skullgrasp (21 spirit kokku). Koos transcendenciga tähendab see miski 15 LTK-d järjest. ja spirit regenid said kõvasti spirit regen puffi. Eriti valus on uus Way of the hundred fist: fist of fury: 12 sp per attack regen, 192% põhidamage + 871% damage over 3sec time icon_lol.gif icon_eek.gif
WOTF:FOF on ka munga nirvana põhiteema. WOTF:FOF + BOH: infusedig with light = infinite spirit. Laksa palju jaksad.
hea inna kere sain ka: dex/12%life/100vit/-5%meleereduct/-7%elite reduct/3x soc.
-% reduct saab olema killer, sest väga kõrge AR/armori juures on need -x-d väga väärt. On välja arvutatud, et -7% elite roll on 4000 armori/700AR juures väärt ligi 100AR-i või 600 armorit; mida praegu ei rolli ükski jupp.

ülla-ülla: demonhunter sai natuke buffi. vaikselt, aga sai.
uus chakram teeb twin chakramiga topelt damaget: 220% per blade. Chakrameid tuleb küll veidike õppida, sest neil on sweetspote ja ka blindspote, aga kui natukenegi ära harjuda, siis saab väga ilusti keskmiselt 2 hiti per mob (vähemalt enamvähem otsesuunas). Kui veidikenegi kite'da ja teada häid kohti, siis saab kuni 4 laksu per mob ja väga paksudele on võimalik kuni 6 hiti per mob. 6x220... pole paha. Aga kõige parem selle juures on hatredi hind ja väga kergelt saadav -cost reduction gear. mul on -5 nat cloak (head statid rerollix: dex (rerolliks)/155vit/10%life/9disc/-5/3xSox) ja 6%/30%/10disc/-5 chakram soj. Zero chakram. Laksa palju tahad, hatredit ei võta.
uus lege on ka, et elemental arrow now generates hatred icon_razz.gif ning uus EA sai ka "doubled" buffi. ma kujutan ette, kui magus võib olla 300% per laks ball lightning.
Cluster bombs sai ka mõnusa buffi... spiketrapide mõte kadus kapitaalselt.
ahjaa: crushing blow ja MfD:grim reaper exploit.... nomaitea.

barbini ega wd-ni pole veel "uurimistööga" jõudnud. wd puhul on asi üldiselt kurb, sest head skillid on kõva damagega, aga pole nii suurt heali, et reflect damage vaenlasega ennast ei one-shotiks.

ahjaa... teen pisut spekuleerimist kaa.. kui otsite 1h asju koos x% weapon damage, CD, LoH/LAK ja socketiga, siis ärge otsige... olen suhtkoht kõik mõistlikud rerollitavad ülesostnud. jäänud on turule ainult 30m+ variandid (kuhu ei tasu investeerida, sest esimese rerolliga teeb ära).
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 255, 256, 257 ... 294, 295, 296  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.