Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 505, 506, 507 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
p2ep
HV veteran

sõnum 18.11.2013 20:19:29 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
-parun- kirjutas:
Kõiks saaks OK, kui nad sunnipoliitikast loobuksid ja lubaksid klientidel vabalt uue ja vana teenuse vahel liikuda. Selleks ei ole mingisuguseid tehnilisi takistusi. Boonusena saaks Elion tõeliselt toimiva tagasiside klientide arvamusest. Samuti stimuleeriks see arendajaid uut toodet parandama. Mida paremaks nad asja teevad, seda rohkem kliente liitub vabatahtlikult uue tootega. Veel enam, ma paneks lausa arendajate boonused sellest sõltuma!

Väga hästi öeldud. thumbs_up.gif Just nii oleks pidanud Elion käituma. On inimesi, kes viitsivad ja tahavad alati uuega kaasa minna, aga on väga palju ka neid inimesi, kes tahavad lihtsalt teenust tarbida, mitte pead vaevata, kuidas seda teenust tarbida. Rääkimata mõnenupulise puldi iga nupu mitmefunktsionaalsuse ja uue menüü õppimisest.

Öeldi ju, et piisavalt omi testijaid kiitis kõik heaks.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
seeru
HV veteran

sõnum 18.11.2013 20:42:13 vasta tsitaadiga

pinTero kirjutas:
Et tehniliselt oleks justkui võinud edasi toimida, kuid kirjutati mingi koodijupp sisse, mis selle ära keelas!?

Jep. Lasti 4 päeva enne "uue nuti" ametlikku avamist välja. Tehti spetsiaalselt selle uuendusega ainult S2 puldi toimimine vigaseks.

Samas minuarust on S2 pult palju lihtsam ja välimuselt esteetilisem (kasutud on seal ainult 4 väikest nuppu all keskel. Need oleks võinud kõik selleks Returniks programmeerida hoopis) icon_smile.gif. Aga osa rahvast on ahvi ajuga. Elioni arvates.
Uus pult on pigem mingi vibraatori kaugjuhtimis puldi moodi. icon_smile.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 18.11.2013 20:44:53 vasta tsitaadiga

Ok, ma siis tunnistan üles, seeru, töötab ka Elionis, me lihtsalt mängime "good cop, bad cop" mängu. Kõik see tsirkus siin on lihtsalt Elioni reklaamiks, sõltumata sellest mida me siin räägime icon_wink.gif
Kui keegi ei usu, siis näete kui palju seeru, Elioni asjadest teab.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 18.11.2013 20:50:43 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Uus pult on pigem mingi vibraatori kaugjuhtimis puldi moodi. icon_smile.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif thumbs_up.gif

ot:
indrekp kirjutas:
Kõik see tsirkus siin on lihtsalt Elioni reklaamiks, sõltumata sellest mida me siin räägime icon_wink.gif

Räägime siis Ott Speekist. Ehk hakkab ka tema äril paremini minema. Ta on üks igavene pätist ärimees, ta hakkab sellest reklaamist tulenevalt kindlasti rohkem raha teenima. icon_razz1.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.11.2013 21:33:02 vasta tsitaadiga

Eiei, vibraatorit meenutab hoopis elioni logo icon_razz1.gif
Meeldetuletuseks: http://www.elu24.ee/435476/teliasonera-uus-logo-meenutab-seksilelu
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288388746095.html

olavsu1
külaline

sõnum 18.11.2013 21:41:00 vasta tsitaadiga

ot:
nigu kalameeste tilgateema
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 19.11.2013 03:46:59 vasta tsitaadiga

Aga vaadake uue Motorola VIP1113 pulti. Et kuhu poole nende arvates areng läheb.

http://www1.arrisi.com/staticfiles/Video-Solutions/Products/Video-CPE/IP-Set-Tops/VIP1113/_Documents/_Static_files/365-095-20643%20x.3_VIP1113-XW-EN.pdf
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.11.2013 09:09:19 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Aga vaadake uue Motorola VIP1113 pulti. Et kuhu poole nende arvates areng läheb.

http://www1.arrisi.com/staticfiles/Video-Solutions/Products/Video-CPE/IP-Set-Tops/VIP1113/_Documents/_Static_files/365-095-20643%20x.3_VIP1113-XW-EN.pdf

elioonikud suudavad sinna suvalise puldi juurde pookida, yxinda vastuvoolu on lahedam ujuda kui kambakesi pärivoolu icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 19.11.2013 09:09:49 vasta tsitaadiga

Võimatu.

tsitaat:

Micro SD card reader for local timeshift functionality

Seda ei ole võimalik teha ju...

/s
Kommentaarid: 337 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 283
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 19.11.2013 09:27:21 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Võimatu.

tsitaat:

Micro SD card reader for local timeshift functionality

Seda ei ole võimalik teha ju...

/s

Ohoh, see on ju täitsa hea asi. Loob puhvri, et kui vahepeal vaja korraks midagi muud teha või reklaamipaus on, siis saab edasi-tagasi kerida. icon_razz1.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.11.2013 09:47:22 vasta tsitaadiga

Räägiks veidi elioni töötajatest siin foorumis:

R3negadeX teeb isiklikke solvanguid ja genereerib muidu jama. Imestaks, kui elioni palgal sellist hoitaks, kuigi mine sa tea...
Clover veidi ratsionaalsem. Tihti just sõna ei võta. Tõenäoliselt elioni töötaja, aga see pole kinnitatud info...
indrekp Kõige jutukam tegelane. Kui ta näeb mis talle meeldib, siis on väga ratsionaalne ja edastab isegi tagasiside kuhu vaja. Kui tagasiside ei lange tema vaadetega kokku, siis lendab see nähtavasti digitaalsesse prügikasti. Võib vaidlustes vahel liiga emotsionaalseks minna ja labaseid võrdlusi tuua. Kinnitatud, kui elioni töötaja.

Üldse võiks väikse lilla logo neile külge pookida. Näeks kohe ära kes on kes thumbs_up.gif
Elioni töötajaid on siin veel, aga siin teemas võtavad nad haruharva sõna.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 19.11.2013 10:20:04 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

ot:
Sest nemad on oma töölepingu ka läbi lugenud, enne allkirjastamist...

Ja enne kui keegi hakkab näpuga näitama, ei mina ei tööta seal, juba mitu head aastat... icon_lol.gif

tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.11.2013 11:04:37 vasta tsitaadiga

Enne, kui hakkate silte omistama ja klassidesse paigutama, võiks mõista, et tegu pole ametliku toega.
Ootus on, et tagasiside jõuaks otse ametlikku kanalisse. Tihtipeale kirju vaadates ei ole näha, et keegi võtaks vaeva kirjutada, kuivõrd foorumis nutumüürile postitada.

Võiks arutleda, kuidas muuta olemasolevat nutiTVd kasutajale mugavamaks muuta. Isiklikult häirib mind uusnutiTV juures, et ma ei saa enam omada X numbrit omaenda poolt tehtud lemmikliste.

Samuti tahaks teada, kas kellelgi on esinenud probleemi, kus pilt läheb kollaseks/roheliseks ja taastub restardiga?

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.11.2013 11:36:35 vasta tsitaadiga

Ma olen kirjutanud, isegi kurikuulsasse lõustaraamatu lehele. Esimesele kysimusele vastati, aga kui teemasse sekkus veel inimesi kysimustega, mis ei olnud eriti mugavad elionile, hakkasid postitused kaduma.

Ma ei tea kas midagi on muudetud, aga ma kysin siis uuesti.
Kui ma soovin vene kanaleid põhipaketti, siis peaks valima vene versiooni, aga siis tekib uus probleem. Videolaenutus ja subtiitrid on vene keeles, kuigi tahaks ikka eesti (originaal) keeles.
tsitaat:
Parimad Vene kanalid koos põhiliste Eesti kanalitega. Telekanalitele lisasime Filmiriiuli, et valida sobilik film vaatamiseks just siis, kui seda soovid. Kõik filmid on venekeelse heli või subtiitritega.

Kas see parandatakse ära või mis?

Peale selle kysimuse kysimist, mitte vaid minu poolt, kadus see teema lõustaramatu lehekyljelt

tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.11.2013 11:37:42 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Ma olen kirjutanud, isegi kurikuulsasse lõustaraamatu lehele. Esimesele kysimusele vastati, aga kui teemasse sekkus veel inimesi kysimustega, mis ei olnud eriti mugavad elionile, hakkasid postitused kaduma.

Ma ei tea kas midagi on muudetud, aga ma kysin siis uuesti.
Kui ma soovin vene kanaleid põhipaketti, siis peaks valima vene versiooni, aga siis tekib uus probleem. Videolaenutus ja subtiitrid on vene keeles, kuigi tahaks ikka eesti keeles.
tsitaat:
Parimad Vene kanalid koos põhiliste Eesti kanalitega. Telekanalitele lisasime Filmiriiuli, et valida sobilik film vaatamiseks just siis, kui seda soovid. Kõik filmid on venekeelse heli või subtiitritega.

Peale selle kysimuse kysimist, mitte vaid minu poolt, kadus see teema lõustaramatu lehekyljelt

Ma peaksin töö juures testima, kas Filmiriiulis ei ole subtiitrid valitavad. Juhul, kui see nii ei ole. on lugu narr.
Viimati , kui vaatasin, olid filmide all saadaval ka eestikeelne/venekeelne audio ka juhul, kui oli valitud Vene põhipakett.

Räägitakse eesti-vene integratsioonist ja keelekümblusest, kuid kuidas saakski näiteks vene noor vaadata filmi eestikeelsete subtiitritega, kui seda isegi ei Pakkuda võimalusena.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.11.2013 11:40:36 vasta tsitaadiga

Testi ja anna teada.
Aga kuna sellele kysimusele ei tahetud vastata, siis arvatavasti seal midagi erilist valida ei saa

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 19.11.2013 11:42:51 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

ot:
Sest nemad on oma töölepingu ka läbi lugenud, enne allkirjastamist...

Ja enne kui keegi hakkab näpuga näitama, ei mina ei tööta seal, juba mitu head aastat... icon_lol.gif

Mina ka mitte...juba yle 6aasta....samas see ei loe kuna toimetasin otseselt vaid digiboksidega omal ajal icon_lol.gif

Pailaps
HV Guru

sõnum 19.11.2013 12:08:20 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Testi ja anna teada.
Aga kuna sellele kysimusele ei tahetud vastata, siis arvatavasti seal midagi erilist valida ei saa

Esmapilgul vaadates täiesti olemas, valitud venekeelne põhipakett ja menüü, teksti suurus väike. Paluks kuvapauku , kui ei ole.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.11.2013 12:28:57 vasta tsitaadiga

Mul pole mingit kuvapauku pakkuda. Ma loen seda välja elioni lehel olevast infost.
Kas heli saab valida originaal keeles või on vaid vene keeles?
Kui esimene, siis probleemi pole ja elion võiks paremini sõnastada seda kirjelduses.
Üleelmises postis tsitaat olemas.
Viimane lause peaks olema " Lisaks saab valida kõikidele filmidele venekeelse heli või subtiitrid"

tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.11.2013 12:29:50 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Mul pole mingit kuvapauku pakkuda. Ma loen seda välja elioni lehel olevast infost.
Kui esimene, siis probleemi pole ja elion võiks paremini sõnastada seda kirjelduses.
Viimane lause peaks olema " Lisaks saab valida kõikidele filmidele venekeelse heli või subtiitrid"

On sul linki pakkuda?

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.11.2013 12:34:07 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

On sul linki pakkuda?

https://www.elion.ee/eraklient/iseteenindus/ekodu?dummy=&selectedTab=TV&productChoice=TV_MAIN&showProductDetail=true
Vali seal vene põhipakett ja kohe kirjelduses see lause olemas

tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 19.11.2013 13:17:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Samuti tahaks teada, kas kellelgi on esinenud probleemi, kus pilt läheb kollaseks/roheliseks ja taastub restardiga?

Midagi sarnast on olnud korra küll.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.11.2013 16:28:55 vasta tsitaadiga

Kummaline, et vahel pildi kaadrisagedus kukub. 99% seda vist ei märkakski, aga minu arvutimänguri silm tabab selle ära. Oletades, et def fps on 29, siis justkui langeks 20 peale vms. Vaatan telekast ainult nädalavahetuseti F1. Teised pereliikmed vaatavad rohkem asju, aga nemad seda ei taba. Audio tundub, et ei ole mõjutatud. Asi läheb ise kuskil 5min jooksul korda. See ei mängi rolli, kas ruuteril sel hetkel suur koormus peal või mitte. Kahju, et telekal pole kaadrisageduse mõõdikut ülanurgas nagu arvutil icon_biggrin.gif . Kummaline.
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 19.11.2013 16:56:44 vasta tsitaadiga

väidetavalt kui motorolal seaidstatud pildiformaat vms 1080p peale, siis need frame dropid toimuvadki. 1080i või 720p ei pidavat sellist asja olema.
Ei tea kinnitada ega ümber lükata, pole peale sattunud.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.11.2013 17:05:03 vasta tsitaadiga

salatoimik, Ok see nädalavahetus proovin järgi thumbs_up.gif
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 19.11.2013 20:46:15 vasta tsitaadiga

1080p pole mõtet üldse peale panna, ei toimi selliselt nagu peab. 1080i is the right way, siiamaani pole kordagi probleeme täheldanud.

ot:
Ei maksta mulle palka selle eest, et foorumis kommenteerin. Siiamaani puht isiklikust huvist, samas ei ütleks ära lisarahast kui seda niisama antaks icon_smile.gif
Ja solvanguid ei tasu isiklikult võtta, alati ei pruugi öeldu tähendada seda mida mõeldakse
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 19.11.2013 21:17:39 vasta tsitaadiga

endal toimib 1080p ilusti või milles see mittetoimimine võiks välja paista
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 19.11.2013 21:56:55 vasta tsitaadiga

Kuradi masendav ettevõte ikka. Mitu nädalat tagasi sai teada antud, et digiboxid hakivad ja nett on konkreetselt koomas.
20 ehk siis homme peaks lõpuks tehnik koju tulema. Milleks ta siia ronib seda ma küll ei tea.
Helistasin just jälle tehnilisele toele. Tüüp ütles jah, et näeb et mõlemad digiboxid saadavad vigu ja et küll siis tehnik vaatab.
Ehk siis tänane õhtu taaskord ilma neti ja telekata. Mitte, et sealt midagi tuleks aga mõte on põhimõttes.
Milleks kuradi pärast neile maksta kui nad ei suuda nädalate kaupa ei pilti ega netti pakkuda?
Probleem on raudselt jälle nende siinses jaamas, raudselt mõni lammas toppis jälle ühe kaardi taha liiga palju vaatajaid nagu mõned
aastad tagasi kui samad probleemid olid. Siis oli ka jutt samasugune möga. Tulid ja ajasid siin oma juhtme iba ja pakkusid uut ruuterit.
Uus ruuter oli veel hullem kui vana aga selle sai õnneks tagastada ja veast sai lahti siis kui keskjaamas vaatajaid ringi jagati.
Aga noh, mis ma seletan, neil see kasutaja sügavalt pohhui, peaasi et arved ära makstakse.

Eks tuleb seda 0.02 megast netti xx euro eest kuus edasi nautida.
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 19.11.2013 22:06:11 vasta tsitaadiga

Endal jällegi oli tehniku külastusest kasu hakkimisele. Oli maja juures üks kesine ühendus, mis tekitas rämedalt vigu, kui selle ära parandas, siis peale seda on alles jäänud ainult uuestinutitv-st tingitud mured.
tagasi üles
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 19.11.2013 22:12:56 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
endal toimib 1080p ilusti või milles see mittetoimimine võiks välja paista

1080p pole mingit pointi kasutada. Probleemid on aeg-ajalt tekkiv lääg ning kui HD kanaleid vaatad siis tõmbab korralikult kvaliteeti maha.
1080i väljund on hetkel samuti vigane (testitud mitme teleriga, mitme boksiga), vahest sisse lülitades on menüüd udused/varjulised. Sellest on nad teadlikud, parandus tuleb 4.4 uuendusega. (ei tea millal ilmub) Ehk siis kui HD kanaleid ei vaata - väljund 720p, kui vaatad siis 1080i.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 20.11.2013 00:30:55 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
Kuradi masendav ettevõte ikka. Mitu nädalat tagasi sai teada antud, et digiboxid hakivad ja nett on konkreetselt koomas.
20 ehk siis homme peaks lõpuks tehnik koju tulema. Milleks ta siia ronib seda ma küll ei tea.
Helistasin just jälle tehnilisele toele. Tüüp ütles jah, et näeb et mõlemad digiboxid saadavad vigu ja et küll siis tehnik vaatab.
Ehk siis tänane õhtu taaskord ilma neti ja telekata. Mitte, et sealt midagi tuleks aga mõte on põhimõttes.
Milleks kuradi pärast neile maksta kui nad ei suuda nädalate kaupa ei pilti ega netti pakkuda?
Probleem on raudselt jälle nende siinses jaamas, raudselt mõni lammas toppis jälle ühe kaardi taha liiga palju vaatajaid nagu mõned
aastad tagasi kui samad probleemid olid. Siis oli ka jutt samasugune möga. Tulid ja ajasid siin oma juhtme iba ja pakkusid uut ruuterit.
Uus ruuter oli veel hullem kui vana aga selle sai õnneks tagastada ja veast sai lahti siis kui keskjaamas vaatajaid ringi jagati.
Aga noh, mis ma seletan, neil see kasutaja sügavalt pohhui, peaasi et arved ära makstakse.

Eks tuleb seda 0.02 megast netti xx euro eest kuus edasi nautida.

Arvad, et tehnilisel toel on maagilised võimed kehva liini lappida?. Varasemalt võis tõesti Nokia D500 tüüpi jaamades ülekoormusest tingitud probleeme esineda.
Samas ei välista ma tarkvaralist tõrget või kehva optilist ühendust SEMis, kuid siis peaks sarnaselt ruudutama mitmekümnel kliendil. See tuleks võrdlemisi ruttu , kuna kliendid annaksid märku kehvast kvaliteedist.
Viimane stsenaarium on , et dsl liinile/ ethernet pordile korrusmajas tekib füüsilsi vigu või ruuter kipub vanuse tõttu koolema.

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 21.11.2013 20:57:50 vasta tsitaadiga

Box vist pani ära pillid kotti icon_lol.gif

https://www.dropbox.com/s/yneptgt1r2agcv6/2013-11-20%2023.25.58.jpg

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 21.11.2013 21:50:50 vasta tsitaadiga

KRS13 kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Läks hästi. icon_biggrin.gif

Ehmatasin ära korralikult. Kõlaritesse lõi ikka korraliku mürina. Tõmbasin välja praegu, äkki ärkab ülesse.

pulse
HV kasutaja

sõnum 21.11.2013 22:33:29 vasta tsitaadiga

Ufo56, mudi HDMI kaablit. Mul on ka korduvalt analoogne jama olnud (oraanz ekraan aint kõlaritesse pole kirjeldatud heli tulnud) ja "mudimine" on alati aidanud - just teleka poolne ots. Arvasin et TV HDMI pistik hakkab läbi minema.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.11.2013 22:42:30 vasta tsitaadiga

Yle pika aja sai telnindusega suheldus. Kurb, et debiil arvab, et idikas teisel pool toru, pikalt seletamine viis veel suurema imestuseni. Tundub, ei ajudega inimene ei sobi neile. Jälle üks boonus elioni poole.....
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 21.11.2013 22:47:27 vasta tsitaadiga

Sinna helistades pead jah kohe alguses ise rääkima ära, et sa oled kõiki nende tavavõtteid kasutanud ja kõik asjad ära restartinud ja viskama mõned tehnilised terminid ka vahele, et nad ei saaks sulle hakata ajama mingit jama tähtede seisust ja sellest, et ruuteril ei ole tuju ja hakkavad kohe logisid vaatama icon_smile.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 21.11.2013 22:48:24 vasta tsitaadiga

No seal pole ilmselt enam üldse pädevaid töötajaid järgi jäämas.
Mis te arvate, mis tagamõttega EMT ja Elion emafirma poolt noid ühispoode sunniti looma?
5% pädevatest töötajatest koondatakse. Jääb alles aga 1,8 ühikut ülemust reaalse töötegija, noh, nagu indrekp kohta näiteks.

Korporatsioonid kipuvad hiiglaslike kasumite lainel ikkagi lihtsaid töötajaid lahti lasta. Muidu jääb kasum ikka liiga väikseks.

Pailaps
HV Guru

sõnum 22.11.2013 09:27:27 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
KRS13 kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Ehmatasin ära korralikult. Kõlaritesse lõi ikka korraliku mürina. Tõmbasin välja praegu, äkki ärkab ülesse.

Mis marki/mudel teler Sul ? Sooviks uut tarkvara proovida. Osadel juhtudel ei pruugi HDMI süüdlane olla, sest teatud telerid ( vanemad LG ja Philips telerid ) ei oska vajalikku reziimi kokku leppida.

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 22.11.2013 09:44:04 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Mis te arvate, mis tagamõttega EMT ja Elion emafirma poolt noid ühispoode sunniti looma?

Sul jälle mingi naised-saunas-inff?
Minu silmis oli see asjade loogiline käik pigem - kaks sama kontserni poodi, kus samad asjad müügil, samas kaubanduskeskuses. Ei pea just majandusteadlane olema, et aru saada, miks need poed kokku viidi icon_lol.gif
Kommentaarid: 750 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 563
tagasi üles
nunnu
Kreisi kasutaja
nunnu

sõnum 22.11.2013 11:34:59 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
No mida sa proovid, kui proovimisvõimalust ju pole.

See ei vasta ju tõele.

Mine Elioni esindusse proovima
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 22.11.2013 11:43:33 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
ufo56 kirjutas:
KRS13 kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Mis marki/mudel teler Sul ? Sooviks uut tarkvara proovida. Osadel juhtudel ei pruugi HDMI süüdlane olla, sest teatud telerid ( vanemad LG ja Philips telerid ) ei oska vajalikku reziimi kokku leppida.

Igatahes oli otsustanud tööle hakata. Philipsi telekas muidu.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 22.11.2013 12:06:06 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
jägaja kirjutas:

Minu silmis oli see asjade loogiline käik pigem - kaks sama kontserni poodi, kus samad asjad müügil, samas kaubanduskeskuses. Ei pea just majandusteadlane olema, et aru saada, miks need poed kokku viidi icon_lol.gif

Majandusteadlane ei pea tõesti olema, nood kontserni kahe täiesti eraldiseisva haru esindajat on alati ja ikka väitnud, et tegu ei ole ühe ja sama ettevõttega.
Pressiesindajad ja muud tegelinskid on seda seletanud.

Nüüd siis korraga sai EMT ja Elion ühe katuse alla kolitud. Eelnevalt olid kaks iseseisvat ja sõltumatut ning nüüd enam mitte?
Nad ise kirjeldaved neid sündmuseid kui "koostöö laiendamine".

Varasemalt väideti, siis aastal 2011, peale seda, kui mõlemad ettevõtted said ühise Telia logo ja muu atribuutika.:
tsitaat:
Nii Elioni juht Valdur Laid kui ka Eesti Telekomi ja EMT’d tüüriv Valdo Kalm kinnitasid, et Eestis jäävad EMT ja Elion tegutsema nagu seni – kumbki oma nime all ning oma esinduste võrguga.

Kõik need saunanaiste väited ja artiklid on huvitatule vabalt kättesaadavad.

Edit:

Ajalugu armastab ennast korrata:

tsitaat:
Elioni juhi sõnul on eKodu lahendusest välja kasvamas nn teenuste turuplats, kus kliendil on võimalik ise valida, millise kiirusega internetti, kui mahukat TV-paketti ning milliseid telefoniteenuseid tal täpselt vaja on.

Laidi kinnitusel on ettevõte saanud klientidelt päris palju tagasisidet selle kohta, et viimased sooviksid ise endale sobivaid teenusepakette koostada ning et hetkel maksavad nad asjade eest, mida nad tegelikult ei ei taha. eKodu pakutavad võimalused annavad tema sõnul selleks klientidele vabamad käed.

See oli siis aastal 2011.
Aastal 2013 tuldi välja uue eKodu lahendusega, mida saatis sama jutt: "Vastu tulles klientide soovile jne."

viimati muutis jägaja 22.11.2013 12:09:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 130
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 22.11.2013 12:09:20 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Pailaps kirjutas:
ufo56 kirjutas:
KRS13 kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Kas sooviksid katsejäneseks hakata, et saaks selle anomaaliale jälile? Jäta kontakti juhul , kui. Uuem Motorola fw peaks asja parandama.

R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2013 12:13:45 vasta tsitaadiga

Mitte kedagi otseselt silmas pidades aga neid targutajaid on palju kes helistavad ja kukuvad kohe sõimama ning süüdistama kuid kui lõpuks rahulikult seletad, et tõmba korraks see Scart juhe välja ja pane tagasi ning asi tööle hakkab, on vaikus majas ( Lihtsalt üks näide, neid olukordi on tegelikult palju )
Igal juhul on teenindus parem kui pöörduda rahulikult ning olema valmis tegema koostööd, mitte et helistad ja loobid omapoolsed faktid ette, süüdistad kõigepealt firmat, ütled et sina pole midagi teinud ja mitu aastat on toiminud ning ei suvatse teha nii nagu teenindus ütleb. Ega siis teenindajad pole ka selgeltnägijad, nemad saavad teha järeldusi vastavalt sellele, mida nad näevad ja alati ei ole need ka õiged, tegu siiski inimestega.

jeesus188 lugu ei tea, seega ei oska kommenteerida.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 22.11.2013 12:17:36 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
ufo56 kirjutas:
Pailaps kirjutas:
ufo56 kirjutas:
KRS13 kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Kas sooviksid katsejäneseks hakata, et saaks selle anomaaliale jälile? Jäta kontakti juhul , kui. Uuem Motorola fw peaks asja parandama.

Hetkel piisas siis paarist restardist. Igatahes ma ei tea kas see on telekast või millest aga kordustv paneb pange esimesel korral alati 5 või 6 minut. icon_razz1.gif

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 22.11.2013 12:31:55 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Betamax kirjutas:
jägaja kirjutas:

Majandusteadlane ei pea tõesti olema, nood kontserni kahe täiesti eraldiseisva haru esindajat on alati ja ikka väitnud, et tegu ei ole ühe ja sama ettevõttega.

Nüüd siis korraga sai EMT ja Elion ühe katuse alla kolitud. Eelnevalt olid kaks iseseisvat ja sõltumatut ning nüüd enam mitte?

Varasemalt väideti, siis aastal 2011, peale seda, kui mõlemad ettevõtted said ühise Telia logo ja muu atribuutika.:
tsitaat:
Nii Elioni juht Valdur Laid kui ka Eesti Telekomi ja EMT’d tüüriv Valdo Kalm kinnitasid, et Eestis jäävad EMT ja Elion tegutsema nagu seni – kumbki oma nime all ning oma esinduste võrguga.

Edit:

tsitaat:
Elioni juhi sõnul on eKodu lahendusest välja kasvamas nn teenuste turuplats, kus kliendil on võimalik ise valida, millise kiirusega internetti, kui mahukat TV-paketti ning milliseid telefoniteenuseid tal täpselt vaja on.

Laidi kinnitusel on ettevõte saanud klientidelt päris palju tagasisidet selle kohta, et viimased sooviksid ise endale sobivaid teenusepakette koostada ning et hetkel maksavad nad asjade eest, mida nad tegelikult ei ei taha. eKodu pakutavad võimalused annavad tema sõnul selleks klientidele vabamad käed.

Aastal 2013 tuldi välja uue eKodu lahendusega, mida saatis sama jutt: "Vastu tulles klientide soovile jne."

Ohjah, kontekstist vist jälle mõnusalt välja rebitud. Allikat pole kah juurde toodud.
Pakun, et antud lõigus kommenteeritakse seda, mis pärast imagovahetust edasi saama hakkab. Ei suuda ka ridade vahelt välja lugeda, et seal oleks öeldud "nüüd ja igavesti nii" icon_biggrin.gif
R3negadeX kirjutas:
Mitte kedagi otseselt silmas pidades aga neid targutajaid on palju kes helistavad ja kukuvad kohe sõimama ning süüdistama kuid kui lõpuks rahulikult seletad, et tõmba korraks see Scart juhe välja ja pane tagasi ning asi tööle hakkab, on vaikus majas ( Lihtsalt üks näide, neid olukordi on tegelikult palju )
Igal juhul on teenindus parem kui pöörduda rahulikult ning olema valmis tegema koostööd, mitte et helistad ja loobid omapoolsed faktid ette, süüdistad kõigepealt firmat, ütled et sina pole midagi teinud ja mitu aastat on toiminud ning ei suvatse teha nii nagu teenindus ütleb. Ega siis teenindajad pole ka selgeltnägijad, nemad saavad teha järeldusi vastavalt sellele, mida nad näevad ja alati ei ole need ka õiged, tegu siiski inimestega.

Ma küll ütlen klienditeenindajale kohe välja, et mida ma temast ja tema ekspertjuhistest arvan. Pole tema asi, kas ja kui kiiresti ma torrentitega tõmban! Torrent on inimõigus!
Kommentaarid: 750 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 563
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 22.11.2013 13:42:20 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
jägaja kirjutas:
Betamax kirjutas:
jägaja kirjutas:

tsitaat:

Edit:

tsitaat:

Ohjah, kontekstist vist jälle mõnusalt välja rebitud. Allikat pole kah juurde toodud.
Pakun, et antud lõigus kommenteeritakse seda, mis pärast imagovahetust edasi saama hakkab. Ei suuda ka ridade vahelt välja lugeda, et seal oleks öeldud "nüüd ja igavesti nii" icon_biggrin.gif

Õigus, see artikkel oligi sellest,või tegelikult mis artikkel, paar lauset ainult, et peale nimevahetust ei ole plaanis midagi muuta.

Küllaga artikkel, selle aasta kevadest, kirjutab läbi esindajate suukeste, et juba üle aasta on tegeletud ühise liitesinduste loomisega.

Kes mida järeldada tahab, aga võib arvata, et juba imagovahetuse ajal liikusid tuuled suunas, et tuleb siia üks suur ja ühine Telia nime kandev ettevõte.

Ah et miks ma nii arvan? Sest räägiti ju peale ühise imago ja värvikujunduse turuletulemist, et tegu on liikumisega suunas, mis viib kõikides riikides Telia ettevõtted ühise lipu ja nime alla. Kas keegi kahtleb selles?

Artiklid on hõlpsasti leitavad EPL ja E24 lehtedel asuva temaatilise ajajoone pealt.

dentartu
HV kasutaja

sõnum 22.11.2013 13:55:29 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
jägaja kirjutas:

R3negadeX kirjutas:

Ma küll ütlen klienditeenindajale kohe välja, et mida ma temast ja tema ekspertjuhistest arvan. Pole tema asi, kas ja kui kiiresti ma torrentitega tõmban! Torrent on inimõigus!

Kui ma oleks kliediteenindaja ja minu poole pöördub klient kes ise viga tekitab ja sellest teab ja ei taha juhendamist kuulata, sellisele kliendi oleks suht lihtne vastus kui tee nii targat olete parandage ise ja ärge helistage
Elion ju ei keela torrentid kasutada, lihtsalt soovitab seadistada.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 22.11.2013 15:01:53 vasta tsitaadiga

oeh...kas Elion kavatseb midagi selle läägimisega ka ette võtta? Vähe sellest, et menüü on nii debiilse ülesehitusega siis ennekõige on see nii krdi aeglane ka veel. Endal kaks vaatamis kohta ja teise jätsin nimelt vana puldi/menüü peale ja hakkab tunduma, et pean elutuppa vana süsteemi peale kolima, kuna viimane ikka kordades kasutajasõbralikum.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 22.11.2013 15:14:42 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
oeh...kas Elion kavatseb midagi selle läägimisega ka ette võtta? Vähe sellest, et menüü on nii debiilse ülesehitusega siis ennekõige on see nii krdi aeglane ka veel. Endal kaks vaatamis kohta ja teise jätsin nimelt vana puldi/menüü peale ja hakkab tunduma, et pean elutuppa vana süsteemi peale kolima, kuna viimane ikka kordades kasutajasõbralikum.

uimama ta jääbki. Tahab küll aga siis tuleks midagi kapitaalselt muuta ja seda nende ego praegu ei luba.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 505, 506, 507 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.